17:49

Tja!

I torsdags så va jag och Helene på Make Up Stores klubbkväll =) Vi fick inte se när dom sminka den sminkningen som dom skulle visa, utan dom berätta lite om den å så visa dom några sätt hur man kan sminka sig me glitter =P Dom bjöd på vin, sprite, chips och dip.
Sen så kolla alla runt lite, man fick testa å bli sminkad me lite glitter om man ville. Jag köpte 3 ögonskuggor, en pensel och en twinkle eye shadow (glitter). Fick även ett läppstift, en ögonskugga och en liten sminkväska i present för att jag handla för mer än 500 kr =P
Va en rolig kväll, men varm =P 
Kom även in en konstig gubbe i butiken som bara stod där å kolla runt typ. Finns så mkt mysko folk =P
Köpte en mössa oxå =) Behövde verkligen en mössa å äntligen hitta jag en som jag gilla =P

Titta på idol igår oxå. Marie va helt klart bäst! =) Har gillat henne från första början. Men jag kan inte fatta att Evelina skulle åka ut. För både Sam och Mattias va inte speciellt bra. Sam e aldrig riktigt bra, å Mattias har ju en rätt mesig röst men han e bättre än Sam. Men jag tycker inte att Mattias e så speciellt bra, tycker han e lite tråkig.
Jag hoppas att en kille åker ut nästa gång, för dom e inte bättre än tjejerna.

image123


Har inte gjort så mkt idag. Har typ bara legat å läst hela dan, har inte orkat gö nånting annat. Men jag funderar på om jag ska ta och gå en sväng och sen träna lite innan jag ska titta på tv ikväll =P

Har en känsla av att de aldrig kommer bli bra i våran klass. För dom där kan ju fan bara betee sig som några jävla bitchar hela tiden. E tydligen väldigt svårt för dom att prata normalt oxå om man frågar nånting, för då kommer de ju bara massa spydiga och elaka svar. Fel å växa upp nån jävla gång!

//Michelle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0