20:52

Hey!

Klev upp strax efter 7 idag. Helt otroligt att jag tog mig upp då för jag brukar va rätt trött på morron, men idag va jag inte alls speciellt trött. Å hade jag varit de så hade jag nog inte kunnat somna om för mamma å Isak förde lite liv, mest Isak =P  Så de va bara å kliva upp och äta lite frukost, hämta tidningen och mata Emmis samtidigt.
Sen så låg jag och läste en bok (så ovanligt) har läst flera st den här veckan.
Efter ett tag vart jag lite rastlös för jag har ju inte gjort så himla mkt dom här dagarna direkt, så jag diska all disk som vi hade, vilket va rätt mkt, å så fyllde jag diskmaskinen. Dammsög köket och städa mitt rum å fixa där inne.
Hjälpte mamma å packa upp allt som hon hade handlat.

Har gått till kiosken me mamma oxå. Rullat upp mina vinterdäck från uthuset för Patrik e så snäll å ska byta däck på min bil imorron bitti, för de tar ju lite tid innan pappa hjälper mig me de så. Vilket e bra för jag och pappa ska upp till Ånge i morron och jag har inte så stor lust å köra runt me sommardäck just nu när de både snöar, regnar å e kallt å va de nu e för väder hela tiden.

Har kollat ut lite kläder som mamma ska beställa imorron oxå. Behöver verkligen lite nya kläder =P Speciellt lite tjockare tröjor nu när de börjar bli kallt.

Va ute å gick en sväng i går kväll oxå innan Ugly Betty börja.

Snart börjar Heroes oxå =P

image130

Ha de gött! =)

//Michelle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0