Vilken da

Tja!

Idag har jag inte varit hemma mer än 2 timmar. Först så jobbade jag från 6.30 - 13.30. Efter det så åkte jag och köpte halstabletter och nya cosmopoliten med snygga Xtina på omslaget =D Sen satt jag och vänta på sega Cassandra & Bella som slutade vid 2. Körde hem Bellas kompis och vi va hemma sen vid halv 3 typ. Kom in och då säger mami typ direkt att vi ska åka och hämta hennes bil hos min farbror. Åkte dit, väntade där ett tag sen kom hon på att hon skulle hämta ut ett paket på kiosken så det va bara att åka dit. Kom hem nån gång efter 3, och sen vid 4 så åkte vi till stan för att handla bara julmat, va det tänkt iaf men vi kuta runt på massa andra affärer också. Sen 20.45 va vi hemma igen. Skönt kan jag säga.


Sen min ena syrra följde me till stan och det va sista gången. Först så tjatar hon ju om att hon vill ha en massa saker, godis och sånt skit speciellt. Sen när vi hade handlat klart så sa hon att hon skulle ha hamburgare, punkt slut. Det va bara det att kl va kvart i 8 och vi skulle vara hemma lite innan 9 eftersom vi skulle se sista avsnittet och Dödsdomen. Så vi skulle inte hinna köpa nåt käk. Ja då fick vi ju höra att hon ska (gud va jag hatar det ordet) ha hamburgare. Och vi sa nej eftersom vi inte skulle hinna. Ja då vart det ett jäkla liv och hon sa massa dumma saker. Är så jäkla trött på na när hon bara ska vara så jäkla elak och hon kan aldrig vara nöjd heller.

Sen när vi nästan va hemma så sa det bara poff! och så slocknade alla lamporna =P Snacka om att det kändes konstigt att det va helt svart överallt. Men det kom igång rätt fort igen, men vi fick ett till strömavbrott som höll i sig lite längre.

Usch, idag på jobbet så fick jag veta av en som jobbade där att det va en gubbe som hade krockat med en timmerbil i ljungakorsningen. Det är en här ifrån, 78 år va han och han dog. Vart en jäkla smäll och jobbilen som han körde är inte speciellt fin som ni kan se på bilden här. Riktigt hemskt. Så himla synd att sånt ska hända.


Nee nu ska jag sova. Har ju varit uppe sen 5 så jag är lite trött. Sleep tight!
Bild: Dagbladet.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0