Sönda

Hej!

Hitta en jätte söt hund igår på blocket som vi ville köpa. Hur gullig som helst =P Så mamma skicka ett mail och idag såg vi att vi hade fått svar. Mamma skrev att dom skulle ringa men vi fick mail av na istället. Så mamma ringde imorse och då fick vi ju veta att det va en annan tjej här ifrån som hade ringt lite tidigare än oss, som kanske skulle ha den lilla sötnosen. Men har vi tur så köper hon inte den så vi kan få gö de =P Hade vi bara gått in på mammas mail lite tidigare så hade vi kunnat få köpa den lilla plutten. Men annars så får vi köpa en hund av henne sen för hon skulle få en till kull i mars. 50% Chihuahua va den här iaf och nåt mer men de står inte. Stor blir han iaf inte, bara 2-2,5 kg. Antar att den kullen som hon får i mars är lika dana typ. Så får vi inte köpa den här så får vi ju iaf nån annan liten sötis valp =) Ska bli skoj iaf och det är ju inte så långt kvar tills hon får dom andra hundarna. Så man dör ju inte om man får vänta ett tag =P Hon skulle iaf ringa sen även om hon köpte hunden eller inte, för då ska mamma prata me na om kullen som kommer och så =P

Vädret här ändras ju så himla fort hela tiden. Va -15 imorse när jag gick upp och igår va de ju + grader. Så himla konstigt väder här hela tiden. Bli sommar nu!

Har inte gjort så mycket idag. Tittat lite på tv och suttit här. Har en del saker som jag måste gö idag, vilket jag måste börja me snart. Ska gå ner och va lite social för pappa och hans tjej är här nu.

Ha de gött! =)

Ciao!

//Michelle

Kommentarer
Postat av: Viktoria

håller på att göra en egen film nu av dem.. :) med bilder å så! som nia oxå ska få! XP
jo, de tror ja nog att ja ska vara,! kram

2008-02-03 @ 15:14:02
URL: http://vickannilsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0