Mamma vid 16

Kollade på den filmen på 5:an för en stund sen. Handla om Sextonåriga Jacey som blir gravid. Hennes välmenande mamma tvingar henne att hålla graviditeten hemlig och beslutar sig för att uppfostra barnet som sitt eget. Men Jaceys lärare upptäcker hemligheten och försöker få henne att börja i en grupp för unga föräldrar.
I rollerna: Mercedes Ruehl, Jane Krakowski, Danielle Panabaker.

Tycker den va bra. Måste va svårt att bli mamma när man är så ung, speciellt me en mamma som hon hade. Spela roll att man är ung, man ska ju inte skämmas över att ens unge har fått barn fast hon är så ung. Sen tycker jag det är lite konstigt hur vissa där ser på barn, för den här tjejen ångrade sig i sista sekunden och ville inte adoptera bort sin unge. Tillslut gick mamman me på att dom skulle behålla ungen och där lät det precis som om det vore ett djur och inte dotterns bebis. Men men..

Håller på att bli tokig på Bella & Danne. Dom sjunger hela tiden och jag orkar verkligen inte höra dom. Räcker det inte att Danne typ alltid sjunger och att man väldigt ofta blir väckt av na när hon står och sjunger som en idiot i köket? Tydligen inte för man ska la får höra det där dygnet runt. Kan ju säga att det inte är så roligt att vakna till det där. Och skriker man att hon ska hålla käften, ja då sjunger hon ännu högre så man håller på att bli helt cp och bara har lust att trycka ner nånting i halsen på na så hon blir tyst ett tag. Men det skulle nog inte hjälpa speciellt mycket.


Nee nu ska jag gå ner och gö nånting annat. Kanske ska gå och lägga mig i lite mer normal tid för en gångs skull =P Men nattuggla som jag är så kommer det aldrig gå =P

Go natt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0