Knasig katt

Har varit rätt pissigt väder idag och självklart så ska det alltid bli rätt fint väder sent på kvällen. Varför är det alltid så?

Har varit väldigt lat idag. Legat och läst typ hela dan, det är därför jag egentligen inte ska läsa för jag blir oftast fast böckerna även om jag har läst boken tidigare. Har iaf varit piss väder idag så det har la inte gjort sådär jätte mycket. Har iaf tagit in lite ved och ska ta in mer om en stund. Ska ta och springa en sväng också =P Så jag har gjort nånting bra idag hehe ;P  Har inte kollat på tven en enda gång idag, helt otroligt ;P Kommer nog inte gö de heller och bara för det så har säkert Shooter gått idag igen och jag har missat den. Måste kolla när den går igen så jag får se den helt från början =P

Satt och prata väldigt länge me mami förut också. Gillar att sitta och prata me na =) Speciellt när vi får sitta och prata själva och inte dom andra kommer och stör hela tiden, för allt ska inte mina syskon veta. Men när vi sitter och pratar så kommer dom smygandes me sina parabolöron och börjar grejar me saker där vi sitter bara för att dom ska kunna lyssna. Ungar alltså.. Men idag så fick vi nästan sitta själva hela tiden.

Börjar fundera på om Pluttan både ser och känner spöken elle nåt =P Hon sitter på stolen vid mamis skrivbord om morrar och har sig. Och för en stund sen börja hon skrika som hon gör när Fanny bråka me na, men det va bara det att det inte fanns en käft där inne. Fanny är ute och jag kolla om det fanns nån annan katt där, men det fanns igen där. Och det är bara Fanny och Knarpus ibland som bråkar me na och båda 2 är ute. Vet inte riktigt va hon håller på me. Ingen bråkar me na men ändå skriker hon som om hon är i slagsmål me Fanny. Mysko..



Nee usch, nu börjar klockan bli mycket. Måste ut och springa nu och ta in ved.




Kommentarer
Postat av: Josiee

Godnatt:)

2008-06-30 @ 23:58:34
URL: http://josieeme.blogg.se/fashion/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0