Smekmånaden

Snart ska jag och mami kolla på filmen smekmånaden =P Har redan sett den men va gö de ;P

Ashton Kutcher och Brittany Murphy spelar huvudrollerna i den här romantiska komedin om ett nygift ungt par som beger sig till Europa på smekmånad. Resan blir dock inte fullt så som de tänkt sig.



Idag har det varit jätte skönt ute =) Vart bättre väder, molnen flyttade äntligen på sig så solen fick komma fram och vara framme i flera timmar =P As skönt, så jag passade på att sola och bada =P Va inte så varmt som jag vill ha det men huvudsaken att det är bra väder iaf ;P Första gången när jag skulle börja bada i poolen så tänkte Knarpus hoppa i. Men jag lyckades få han att gå runt poolen och klättra uppför stegen och sätta sig på plattan där istället =P För satan va han hade blivit elak om han hade hoppat upp på kanten och sen trillat i vattnet. Sen satt han bara där och kolla lite på vattnet. Va jätte skönt att simma lite när man fick ha poolen för sig själv ;P Gillar inte att bada me mina små syskon för dom ska alltid bråka me en.

Senare så grillade vi också =P Riktigt mumsigt! ;) Men efter ett tag så började det regna lite, vilket inte va så jätte trevligt direkt. Och nu är det underbart väder igen =D Kanske går en liten runda me Mimmi efter filmen som för övrigt redan har börjat ;P Tur att man har sett den förut =P

Har väl inte gjort så mycket mer idag. Läst lite och så bara.

Nee nu ska jag gå ner och kolla på filmen =)

Ha en underbar kväll!

Ciao!




Kommentarer
Postat av: helly

men michelle, du får ju inte bada utan mig vet du väl ;P

2008-06-27 @ 22:44:36
URL: http://helly.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0