Stay Alive

Kollade på skräckfilmen Stay Alive igår. 18 års gräns på den men den va ju inte ens läskig. Men jag har inte sett nån skräckfilm som man blir rädd av.

Handling:Filmen handlar om ett gäng ungdomar som kommer över massa gamla tv-spel, bland annat spelet Stay Alive. Spelet utspelar sig på ett 1700-talsgods, där den respektlösa dödsgrevinnan en gång bodde. De börjar spela online när underliga saker händer runt omkring dem. När helt plötsligt deras vän blir mördad på precis samma sätt som han dog i spelet inser de att det inte är ett vanligt spel. För att överleva inser ungdomarna att de måste besegra grevinnan medan de fortfarande lever, både i spelet och i verkliga livet.

Ja det var va den handlade om. Tycker filmen va sådär. Lite tråkigt att man aldrig ska bli rädd bara, för det är ju lite det man vill när det är en skräckfilm ;P Men snyggingarna Sophia Bush & Milo Ventimiglia va ju me och det va ju inte helt fel ;P Nog för att Milo dog nästan direkt men man fick ju se han ett tag iaf ;P Frankie Muniz, Wendell Pierce, Samaire Armstrong, Jon Foster va också me.



Satan att det ska blåsa så himla mycket ute nu, hade ju tänkt springa lite. Men det är inte speciellt skönt nu. Ska nog gå ner och käka lite istället =P Får träna lite senare istället för att springa idag.

Ciao!




Kommentarer
Postat av: DENISE DORNELL

oj, skönt att aldrig bli rädd..jag blir rädd för allt!

ha en bra dag!=)

2008-06-24 @ 12:10:57
URL: http://dld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0