Mariah Carey - Bye Bye


Lörda

Hejsan!

Allt bra me er? Här är det iaf bra =P Sitter och svettas som fan, känns som om man sitter i en bastu elle nåt =P Är as varmt i vårat hus. Men det är skönt att det är varmt. Synd bara att solen inte är framme så mycket just nu.

Har inte gjort så mycket än. Har legat och läst lite, käkat massa glass ;P Ska gå ut om en stund och kratta lite mer, vill ha bort allt gräs. Ska träna lite också och duscha. Jag, mami, Bella, Isak och kanske Danne ska upp till Marko & Linda ikväll. Marko fyller 35 så vi ska fira han, grilla och dom andra ska dricka lite. Jag får inte för jag ska köra =P Ska köra hem Lindas pappa som bor i stöde också. Jag hoppas att det inte blir så sent, har ingen större lust att sitta där hela kvällen. Speciellt inte när en viss person är där. Han ska alltid kläcka ur sig massa kommentarer och säga sånt som barnen inte ska höra. Men han kommer aldrig växa upp. Är lite jobbigt att dom ska starta så tidigt, redan kl.16.00 fast vi ska åka dit efter 18.00. Tycker även att det är för tidigt, för dom är duktiga på att sitta och snacka hur länge som helst, så man lär ju aldrig komma där ifrån.

Ska lägga in en låt här sen ska jag ta och gö nånting vettigt =P Timmarna som är kvar kommer gå fort så man får passa på att göra massa saker nu.

Ciao!


Talang

Det va lilla Zara Larsson som vann =) Hon är verkligen jätte duktig och så söt =P Alla dom som va me i finalen är jätte duktiga. Seth va min ena favorit ;P Fattar inte hur han gör det där, helt otroligt. Skulle också vilja kunna gö dom där kort tricken =P



Har städat ur poolen lite idag, ska fortsätta me de imorron, är rätt mycket skit i den. Har krattat en massa gräs också, hatar när man klipper gräset, blir ju bara en massa torrt gräs överallt som man drar me sig in. Så jag har krattat hur ihop massa högar. Linda, Emelie, Elin & Tjorven va här en stund förut också. Lekte en hel del me Tjorvkorv ;P Hon är ju så gullig den söta lilla hunden =P Åkte till affären en sväng förut också, sen har jag inte gjort så mycket mer. Suttit här en stund bara. Ska kolla på Miami Ink lite senare ;)

Ciao!



Vinn 300:- i valfri butik


Jag är med i TUMADRE's tävling om ett presentkort värde 300 kronor som gäller i 60 olika butikskedjor sponsrat av GratisBio.se. Var med du också - tävlingen avslutas måndag 9 juni kl: 23.59.

Vinn en goodiebag

jag är med i en tävling som pågår på bloggen www.enlitentax.blogg.se tävlingen har inget bestämt slutdatum Både bloggare och icke bloggare kan delta, var med du också!
Här är dom som sponsrat: bodystar mrcondom  yvesrocher
söderfin nordicsex nagelbolaget mirandashop neaofsweden extodia mightyleaf ingelita kroppsnära rosarummet
kitsch himmelriket aromdivana sextoyonline

Tävling


Tävlingen avslutas den 5:e juni.

Till tävlingen

Freda

Tjena!

Har varit uppe i Ånge ett tag. Dom har en dag för barn där, som gymnasiet har fixat. Va ponny ridning, fast det va dumt att dom bara hade 2 hästar där, tycker att dom skulle ha haft 4 iaf för det är ju väldigt många ungar som vill rida. Godisregn, några som uppträder, man kan köpa hamburgare, korv, popcorn m.m, tipsslinga, brandbil, ambulanser och så. Tycker att dom skulle ha haft lite andra djur också. Va la rätt skoj för ungarna, men det va väldigt varmt. Är skönt att vara hemma nu, slipper ha så mycket kläder på sig =P Ska snart gå ut och städa ur poolen så vi kan fylla upp den ;P Vill ju kunna börja bada snart =P

Smakade på citronlakrits & viol glassen igår. Citronlakrits, den va god fast den smaka lite för lite citron. Men annars va den go. Viol glassen tyckte jag inte smaka så jätte mycket viol direkt, smaka mera grädde. Men den gick att äta iaf =P

Nee nu ska jag gå ut, men kan ju inte sitta inne när det är så fint väder ute ;P Och gö ni det så tycker jag att ni ska gå ut på en gång! ;P Hehe

Ciao!


Get Mine, Get Yours

Christina Aguilera - Get Mine, Get Yours
 

Underbar dag

Är ju jätte varmt och skönt ute =) Har varit as varmt hela dan, I like! =P Så himla härligt att det äntligen börjar bli riktigt sommar väder =P Har bara blåst lite idag så det har varit helt perfekt ;P

Gick på en långpromenad me mami, Linda, Emelie, Isak & hundarna vid 11. Va as varmt då så det va lite jobbigt för Mimmi men det gick bra iaf =P Gick hem till Linda och satt där ett bra tag och fika & snacka. Kom hem vid 2, sen åkte vi till fränsta och handla lite. Köpte 2 små glasspaket från Sia glass =P Citronlakrits & Viol ;) Har inte smakat nån utav dom men jag tror att citronlakrits är jätte go, för den vanliga citron är go iaf, Viol glassen vet jag inte, jag hoppas att den är go iaf ;P Men det åtrstår att se =P Ska snart gå ner och käka lite ;)



Har krattat lite gräs, tråkigt men jag hade inget bättre för mig ;P Kunde inte hålla på så länge för jag hade så jäkla ont i hövet, va inte bra att stå i solen då, kändes som om hövet skulle explodera. Så då va det bara att gå in och ta några tabletter. Har druckit alldeles för lite idag. Sitter här och dricker massa vatten just nu, hade tänkt gå ut och sätta mig en stund i solen snart. Är ju så himla skönt och man vill ju ha mer färg ;P Skiter i att jag har lite ont i hövet nu, ska sitta i solen iaf =P

Ska träna lite om en stund också, och så är det la final i So You Think You Can Dance, tror jag iaf. Har inte kollat på det så mycket. Tycker inte att det har varit så bra, det amerikanska programmet är mycket bättre.

Ciao!


Tävling!


Tävlingen avslutas fredagen den 6 juni.

Till tävlingen

Promenad

Ska snart gå på en promenad me mami, Linda & hundarna =) Tänkte skriva lite här först.

Igår va vi och grilla hos farmor. Va jätte trevlig & mysigt. Älskar farmors mat, hon lagar jätte go mat. Måste börja åka dit oftare, hon är ju hemma själv en hel del när Leif är iväg och jobbar. Va skönt att vara hos henne några timmar igår, för ungarna håller sig i skinnet då.

Va massa bråk innan vi åkte iväg. Cassandra kommer alltid hem och är helt galen efter skolan och där är hon hur lugn och snäll som helst. Men så fort hon kommer hem blir hon skit elak och bråkar me alla, säger håll käften åt en så fort man säger nåt. Igår bråka hon me Kim och dom när dom åkte 4 hjuling, för hon ska ju gö allt som alla andra gör när hon kommer hem. Va bara det att Patrik hade precis fixat till dom så dom hade inte åkte längre än en kvart. Så då vart det ju ett jäkla liv för hon säger alltid att den personen som gör det hon vill göra, har gjort det hela dan och att det är hennes tur nu. Men det är oftast inte så. Tog internetjacket för att hon bråka så mycket så hon ska inte få gö som hon vill, för det tror ju hon att hon får och att hon bestämmer över alla. Då börja hon ju gapa på mig, hon kleta även tandkräm på mitt dörrhandtag. Synd bara att hon hade kletat på de så att jag såg att det va massa tandkräm där. Sa till na att nästa gång hon ska kleta tandkräm på min dörr så ska hon bara kleta på baksidan så att man inte ser. Mami bara skratta när jag sa de. Har gjort det där några gånger själv, så hon får ta och komma på nåt bättre. Nee fy fan, hatar när hon är sådär.

Nee nu måste jag gö mig i ordning, ska snart gå. Har tipsat om några tävlingar som jag tycker att ni ska vara me i ;P

Ciao!


Vinn ditt favvosmycke från Marmalaid!


Tävlingen avslutas den 4 juni.

Gå in här för att vara me och tävla.

Vinn en doft från Neotantric Fragrances


Man kan vinna parfymen (I am) a Sex Goddess eller Drops of Me.

Tävlingen avslutas den 1 juni kl. 23.59.

Till tävlingen

Tävling!


Tävlingen avslutas torsdagen den 5:e juni vid midnatt.

Till tävlingen

Tävling


Till tävlingen

Ginatricot

Sitter och kollar på deras hemsida nu. Dom har ju så himla mycket snygga kläder och accessoarer nu ju =P Om man ändå hade en massa pengar. Då skulle jag åka dit och köpa hur mycket saker som helst ;P Måste hitta ett jobb nån gång, men det finns ju en risk för att man aldrig kommer gö det här. Skit håla man bor i.

Nee nu ska jag ut och jogga lite.

Ciao!


Tävling!


Tävlingen avslutas den 1/6.

Gå in här för att vara me och tävla =)

Snart GG

Snart börjar Gossip Girl vilket man inte får missa ;P Och sen är det ju Desperate Housewives =P




Idag har jag legat ute och solat nästan hela dan =P Så skönt att det äntligen är sol en hel da och rätt varmt. Blåste en del men ibland va det väldigt skönt. Har städat lite i rummet, hoppat på studsmattan, gått på en promenad, och läst lite. Har inte kollat på tv på hela dan =P Det är väldigt bra gjort av mig ;P Brukar alltid kolla på Oprah, Rachael Ray & Ellen varje da, men inte idag ;P Va ju bara tvungen att gå ut och lägga mig i solen =)

 
Här är halsbandet som jag vann =) Älskar det! Gillar halsbandsklockor ;P

Nee nu ska jag ta och springa ner och hämta nånting att käka innan GG börjar =P

Ciao!


Tävling


Tävlingen avslutas måndagen den 2 juni.

Gå in här för att vara me och tävla =)

Tävling!



Jooyy.blogg.se och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna ett superfint peacearmband! De finns i massa olika färger och kostar 85kr. Gå in på http://jooyy.blogg.se/ och tävla du också!

Kingston's Bday!










Gwen Stefani och Gavin Rossdales underbara lilla son Kingston, firade
hans andra födelsedag i söndags eftermiddag i deras massiva hus i
Beverly Hills.

Vissa av gästerna, som ni ser ovan, var Christina Aguilera och hennes man Jordan Bratman med deras son Max, Victoria Beckham och hennes son Cruz & Nicole Richie och Joel Madden och deras dotter Harlow.



Vinn lipgloss från Dior


Gå in här för att vara me och tävla.

Tävling!


Tävlingen avslutas den 1/6kl 23,59.

Till tävlingen

Tävling!


Man kan vinna ett hudvårdskit från rosen serien. Det man kan vinna är: Rosenvatten, rengöring, proteinschampoo, peelingkräm och fuktkräm till ansiktet.

Tävlingen avslutas på måndag den 2/6.

Till tävlingen

Vinn en goodiebag!

Man kan vinna en goodiebag hos Millan me saker ifrån Apoteket Hemtex, Lindex, Life, Kicks, Eleven.se, Crushlemon.se & MM.

Tävlingen håller på till och med den 30 Maj kl 21.00.



Fixat lite

Har hängt tvätt, tagit in och vikt massa tvätt, tagit ut allt i skåpet där vi har sängkläder & handdukar, vikt om vissa grejer där och så har jag lagt in allting i ordning. Ska snart ställa in massa disk i diskmaskinen och även diska lite för hand, blir ju en hel del disk när man är många. Speciellt när ungarna springer och tar nya glas typ varje gång dom ska dricka. Ska gö massa andra saker också. Mami blev väckt typ 100 gånger av Isak inatt, så hon har typ sovit hela dan. Så då är jag snäll och fixar lite åt henne för det är ju ingen annan latmask här hemma som kan gö nåt.

Har hoppat lite på studsmattan idag också =P Va tvungen att gå ut och gö nånting annat när jag hade hållit på me massa tvätt och så bra länge. Gick på en promenad me Mimmi förut. Fick hem mitt halsband idag som jag vann hos Wysteriia =) Älskar det! Visar kort på det senare eller imorron. Ska lägga in gårdagens outfit då också ;P Har tittat lite på tv också. Kollar alltid på Oprah, Rachael Ray & Ellen Degeneres ;P





Månda

Hej!

Allt bra me er? Här är det iaf bra (än så länge) =P 2 utav mina små syskon har fått magsjuka, vilket jag inte ska få. Ska nog hålla mig undan ett tag för jag tänker verkligen inte bli sjuk. Hatar att spy. Den där skiten går ju hela tiden nu.

Ska snart gå på en promenad me Mimmi. Tänker hålla mig ute och instängd på mitt rum så mycket som möjligt ;P Måste komma igång och gå på en promenad varje morron me na också. Komma igång själv och få upp energin lite, är ju rätt seg på morron.

Ciao!


Mors dag

Har ni grattat era mammor idag? Jag har iaf grattat min underbara mami =)

Cassandra konfirmerade sig idag. Så vi har varit i kyrkan ett bra tag idag. Vissa grejer där va rätt roliga =P Efter det så åkte vi hem och käka tårta & kakor =P Mumsigt! Farmor, Leif, pappa och hans tjej va här också. Va trevligt, fast det va lite irriterande att få veta vissa saker, släkten på pappas sida är inte riktigt som andra. Känner inte dom riktigt bra ens fast vi har bott här uppe i flera år. Men vi har ju inte kunnat vara me från början eftersom vi kommer från GBG, och vi har aldrig riktigt kommit in i släkten här sen vi flytta upp. Men dom är så konstiga när det gäller vissa saker så..

Har inte gjort så mycket mer idag. Låg och läste lite förut, käkade tacos =P Riktigt mumsigt! Älskar det. Ska träna lite senare, funderar även på om jag ska ta och gå på en promenad me Mimmi om en stund.

Funderar på om jag ska ta och lägga in dagens outfit lite senare idag eller om jag ska gö det imorron =P Får se hur det blir. Invigde mina röda pumps från Ellos idag ;P

Kollade på ESC igår. Kan inte fatta att Carlotte skulle komma så jäkla långt ner. Hon va ju en av dom bästa men ändå kom hon så långt ner. Jag tror att alla typ hatar sverige. För så himla dåliga låtar har vi inte kommit me för det har ju varit massa andra länder som kommer me riktiga skit låtar men som ändå kommer högt upp på listan. Vilket är helt obegripligt. Och Charlotte va riktigt bra igår. Inte ens Danmark och dom kunde ge oss höga poäng. Sverige kan lika gärna strunta i det här, för dom andra länderna röstar ju iaf bara på varandra. Jag tror faktiskt att jag ska ta och bojkotta ESC. Tycker inte att det är lika bra som det va förut. Va lite roligt att Björn försökte ge sverige 12 poäng ;P



Nee nu ska jag gå och gö nånting vettigt =P

Ciao!



Tävling - Vinn en topp från H&M Trend


Tävlingen avslutas onsdag den 28:e maj klockan 21.00.
Gå in här för att vara me =)

Patrullerat

Nu har jag, mami & Carina varit ute och gått i 2 timmar. Mami bytte me Lillan för hon skulle jobba och Tina skulle inte gå för hon va inte hemma. Vart lite strul som jag och mami misstänkte att det skulle bli, men men. Sånt man får ta upp på mötet och så sen, att vissa grejer kan göras bättre. Ska ta bilen och åka lite senare och så är ändå knappt några ungar ute. Snart är det ju Eurovision song contest vilket man bara måste se =P Hoppas att Charlotte vinner hela skiten ;P

Ciao!


Christina i US Weekly






Lörda

Tjena!

Vakna 11.45 idag =P Va jätte länge sen jag sov så länge, fast jag va uppe rätt sent igår så det är inte så konstigt. Men jag brukar ju alltid vakna rätt tidigt fast jag går och lägger mig sent. Va iaf jätte skönt att sova flera timmar extra än vad jag brukar göra. Är riktigt pigg nu =P

Är jätte fint väder nu också så jag ska nog ta och käka frukost ute =) Måste passa på nu när det är fint väder för en gångs skull. Fast jag hoppas nästan att det blir dåligt väder ikväll så det inte är några ungar ute, så jag får gå hem och kolla på Eurovision song contest =P Ska ju patrullera runt här ikväll, självklar och jag vill inte missa det. Så ungar, idag håller ni er inne! ;P

Nee nu ska jag käka lite =P

Ha en bra da!

Ciao!


Tjuvlyssnat.se

Sitter här och skrattar för mig själv, mami måste ju tro att jag är helt knäpp =P Men det står ju så mycket roligt på den sidan ;P Skulle va skoj att höra såna där saker själv =P Älskar verkligen den sidan ;P Måste ju bara ta me nåt exempel här =P

Öresundståget

Tåget är fullsmockat och en man i kostym ~50 sitter och läser affärsdokument. Men det kommer ideligen pip från hans mobil. Han blir mer irriterad för varje gång och muttrar och stirrar sig omkring. Till slut får han nog och ställer sig upp.
Mannen: OK, vem faaan är det som bluetoothar bögporr till mig hela jävla tiden?!


Snaps, Stockholm

Det är kö utanför toaletten när en kille kommer ut från herrtoan. Han stannar upp och granskar länge en lång och vältränad man som står i kön.
Killen (mycket fundersamt): Men du... dig känner jag... Eller... är du vakt någonstans?
Mannen: Jo, ja, jag jobbar som vakt...
Killen (mycket generad): Jaha... Då är det du som alltid slänger ut mig, med andra ord. Vi lär väl synas igen då.
Killen kilar snabbt iväg medan mannen ler nöjt.


Har ni inte varit in på Tjuvlyssnat.se så tycker jag att ni ska gå in där =P

Jaha va har man gjort idag då? Har tränat, kollat på tv, dammsugit rummet, suttit ute ett tag, lekt me Mimmi, käkat glass ;P Ska göra lite sallad om ett tag och sen ska jag kolla på Talang & Miami Ink =P Måste duscha också, får göra det efter Talang. Ska leka lite mer me Mimmi innan jag ska fixa salladen ;P

Ha en trevlig kväll!

Ciao!




Tävling!


Tävlingen avslutas tisdagen den 27 maj 23:59.
Till tävlingen

Tävling


Peggys blogg har en tuggummi tävling just nu. Checka vet jag!

Andra semifinalen

Hejsan!

Kollade ni på andra semifinalen av Eurovision Song Contest igår? Det gjorde jag och det va så bra att Charlotte kom me, hade varit lite konstigt annars =P Hon va ju as bra igår. Va ju lite roligt att programledaren börja nynna på sveriges låt =P LIte irriterande att jag kanske missar hela finalen på lörda för då skulle ju självklart jag va ute och patrullera här =/ Men jag hoppas att det inte är några ungar ute så att man kan gå hem till 9. Vill verkligen inte missa det nu när sverige har en chans att vinna. Kommer inte kunna se reprisen på sönda heller för då ska Cassandra konfirmera sig. Men jag hoppas att jag hinner hem.



Nee nu ska jag ta och käka lite frukost.

Ciao!


When I Grow Up


The Pussycat Dolls - When I Grow Up (Live On Jimmy Kimmel)

Trött

Skulle kunna gå och lägga mig nu och sova hela natten. Det känns att jag går och lägger mig för sent och går upp tidigt. Ska försöka gå och lägga mig tidigare idag. Ska snart gå ner och dammsuga rummet och sen ska jag träna lite, blir lite piggare då iaf.

Har varit upp till ånge en sväng idag. Sen drog jag och mami till Hund & Katt, sen upp till Anders för Roger skulle kolla mamis bil igen och sen åkte vi bort till Rebecca. Mami skulle betala duschkrämen som hon betsällde igår hos dom och några ljus och sånt som hade beställt tidigare. Tog me Mimmi så hon fick leka me deras hund Neo =P Han va hur snäll mot henne som helst, så nu har hon en till kompis som hon kan leka me =P Och inte bara Tjorven, henne träffar hon inte så ofta längre ens. Har kollat lite på tv också. Hmm, undra om det är nånting bra på tv ikväll? Efterlyst är ju slut nu så det kan man ju inte se. Just de, det är ju So You Think You Can Dance snart ;P Brukar alltid glömma bort att det är idag. Det ska jag se och så kan jag ju kolla på Dirty Sexy Money idag också ;P Då har jag nånting att se iaf =P

  
Bikini från Ginatricot och halsbandet som jag vann för ett tag sen. Inte så jätte bra bilder men =P

Ciao!


Månadens US Weekly omslag


Christina Aguilera syns på omslaget av "US Weekly". Ser hon inte helt fantastisk ut? =) Hon är riktigt snygg nu! =) Fast det har hon ju alltid varit. Det är helt otroligt hur fort kändisar går ner efter att dom har fått barn. Fast det är ju inte så konstigt me tanke på hur mycket dom tränar.

Tävling! Vinn Essie Pink Glove


Tävlingen avslutas på Fredag kl 23.39.

Till tävlingen

Vinn en parfym


Till tävlingen

Torsda

Hej!

Vart inget skrivande igår kväll. Jag, mami, Cassandra & Isak åkte hem till Rebecca för dom skulle ha ett sånt där party där dom säljer hudvårdsgrejer. Alla brukar bara ha ljus & krydd party här annars. Man fick testa alla produkterna om man ville, Rebecca gjorde en ansiktsbehandling på en person. Själv så vet jag inte om jag skulle kunna köpa ansiktsrengöring och sånna grejer där ifrån. Gillar det jag har nu och så vet man ju inte om personen som säljer bara står och hittar på de hon säger för att man ska köpa. Litar inte riktigt på säljare sådär som jag inte känner. Vissa grejer är säker bra som shower gel och så men det andra vet jag inte. Va iaf trevligt att va där. Hade först ingen lust att åka, sov nåmligen när mami börja gapa och fråga om jag skulle me. En halvtimme innan det börja också. Sen så skulle hon ju dra me sig Isak, som det är bäst att bara lämna hemma fast han blir tokig för han blir alltid gnällig, vilket han vart igår också. Vilket är väldigt jobbigt när det är sånt där. Fick se 2 utav kattungarna som vi hade förut som dom fick =P Dom har blivit så stora och fina ;P Dom som va så små och som vi mata med flaska. Så gulliga!

Innan det så kollade jag på tv, va ute me Mimmi, tränade och käkade pizza ;P Mumsigt! Fast det är bara gott ibland, gillar inte skräpmat så mycket längre och inte godis. Men ibland är det gott =P Kollade på Grey's & lite av Pussycat Dolls också på kvällen ;P Jag hoppas att PCD går i repris i helgen så att jag kan se hela.



Fick hem halsbandet som jag vann förra veckan elle när det va igår =P Ska lägga ut en bild på den och min nya bikini sen ;P

Ciao!


Onsda

Tjena!

Börjar dagen med att tipsa om 2 tävlingar =P Älskar tävlingar ;P

Värsta tråkiga vädret idag som vanligt. När ska solen börja hålla sig framme egentligen? Snart hoppas jag. Undra va man ska hitta på att gö idag då. Kanske skulle åka och simma me mami sen, fast jag känner mig inte så sugen på de direkt. Men jag kanske gör det ändå. Annars får jag hitta på nåt annat.

Igår när vi va påväg hem från Sundsvall så stod det en älg nere i diket på våran sida. Det va tur att den inte kom upp då och jag hoppas att det inte står nånting i tidningen idag om en älgolycka. Är ju hemskt sånt där. Får hoppas att den hann över eller att den kom på bättre tankar och gick tillbaka.

Kollade på High Chaparall i måndags när Filip & Fredrik va med Shannen Doherty. Först skulle dom ju bara intervjua henne i 30 min för mer tid hade hon ju inte, men det sluta me att hon va med dom typ hela dan =P Så hon hade inte bara 30 min på sig ;P Det här va det roligaste avsnittet av dom 2 som har varit ;P Dom är ju så himla sjuka =D Filip gick på barnkalas utklädd till en krokofant, och skrämde skiten ur ungarna ;P Stackars barn. Höll på och skratta ihjäl mig när jag såg det ;D Skulle va skoj att själv följa me dom på nåt sånt där =P Shannen verka vara riktigt trevlig =) Roligt att hon hade sett det här programmet förut, för hon har nån svensk kompis som hade visat na det =P



Nee nu ska jag gå och käka lite frukost =P

Ciao!



Vinn nagellack


Tävlingen avslutas fredag den 23 maj kl 23:59.

Till tävlingen

Tävling!


Man kan vinna den här nessesär ifrån Make Up Store.

Till tävlingen

Tipsat om tävlingar

Yes, nu har jag tipsat om några tävlingar. Så sätt igång och tävla ni också ;P Alltid roligt att tävla fast man inte alltid vinner nåt. Jag har aldrig haft turen att vinna nånting förut förrän jag börja va med i bloggtävlingar =P Har lyckats vinna 5 tävlingar av jag vet inte hur många ;P Men det är alltid skoj när man väl gör det =P Och nån gång när jag har pengar så ska jag fixa en egen tävling =)


Vinn smycken


Man kan vinna smycken från Ericssonstrading.

Tävlingen avslutas Söndag den 25:e Maj.

Till tävlingen

Tävling hos Glitzy


Tävlingen avslutas på fredag den 23:e klockan 18:00.

Till tävlingen

Tävling


Jag är med och tävlar om ett presentkort på 300 kr från GratisBio.se (vill du bli värvad klicka här).
Tävlingen arrangeras av
Peggy.
Läs om tävlingen här. Jag tycker att du också ska vara med och tävla!
Skynda dig nu och var med, du har bara fram till 2/6 på dig.

Tävling!


Gå in här för att vara me och tävla.

Vinn Victoria's Secret Set


Detta kan man vinna:
En sminkväska i guld som innehåller följande:
1 Bare Bronze Scrub
1 Brun utan Sol kräm (Light to Medium)
1 Lip gloss Bronze Shimmer
1 Lip plumper Very Voluptuous Extreme

Tävlingen avslutas söndagen den 25 Maj kl. 18.00

Till tävlingen

Sundsvall

Sitter just nu här och käkar mackor med peanut butter =P Mumsigt! Kom hem för typ 1.5 timme sen, har varit i stan hela dan me mami, Bella, Danne & Mimmi. Tar sån tid när alla går i skolan och vi måste ha me oss Mimmi, för det är alltid en som måste sitta kvar i bilen och då tar det mycket längre tid när man måste turas om att sitta i bilen och att gå runt i affärerna. Köpte en bikini på Ginatricot. Hade tänkt beställa en från Josefssons, men jag hitta en där som jag köpte istället ;P Lägger ut en bild på den imorron för min kamera är död just nu, håller på och laddar batterierna. Skulle ha köp Ben & Jerry's också men det hann jag inte för dom va ju så söliga, så jag fick gasa på hem för Bella skulle iväg på en fotbollsmatch. Men mami lova att hon skulle köpa det åt mig då hon och Kim ska in till stan om ett tag =P Men jag och mami köpte italiensk glass, så jag får iaf glass till ikväll då det är Gossip Girl & Desperate Housewives ;P Äntligen börjar GG igen ;)



Ska nog ta och jogga en liten sväng snart innan GG börjar.

Ciao!



Konfirmationsmiddag

Kom hem vid halv 9 ifrån konfirmationsmiddagen som va i fränsta. Va riktigt trevligt =) Käka en go kyckling gryta me ris & sallad. Sen till efterrätt va det glass, maränger och självklart så hade dom öst på massa chokladsås så jag kunde inte äta det. Hatar chokladsås och chokladglass i paket. Blä! Bara Magnum och såna glassar som jag tycker om, har inte hittat nån vanlig chokladglass som jag gillar. Gick på en tipspromenad som dom hade fixat också. Vi va 1 utav dom 11 som fick alla rätt ;P

Ja va har man gjort mer i dag då? Har kollat lite på tv, följde me mami upp till Anders för att hämta hennes bil som hon hade lämnat in på service, duschat, hämtat Isak på dagis, tränat. Vart inte alla de saker som jag skulle ha gjort men det får jag la gö imorron efter att vi har varit i stan.

Ciao!


Glad

Go morron!

Vaknade upp och kollade ut genom fönstret och såg att det va sol & blå himmel =D Äntligen! Nu måste det här vädret hålla i sig hela dan.  Sen så såg jag att jag hade vunnit ett halsband hos Wysteriia =) Vilket gör mig ännu gladare =P Har velat haft det där halsbandet ett tag så det va jätte skoj att jag vann ;P Tack så mycket!



Känns som om det kommer bli en bra dag. Ska då inte va en soffpotatis idag =P Har en del grejer som jag måste göra, och så måste man ju passa på att vara ute nu när det äntligen är sol ;P

Ah men va i helvete, nu håller Liten & Zvinto på och riva hela mamis rum. Dom där katterna blir man tokig på ibland.

Ciao!


Just Married


Ashlee Simpson och pojkvännen Pete Wentz har gift sig i helgen. Ashlees storasyster Jessica va självklart brudtärna. Några av gästerna som var där va, Tony Romo, Nicole Richie, Joel Madden, Donald Faison & CaCee Cobb.

Tycker att dom passar jätte bra ihop =) Grattis till dom!

Gossip Girl & Pussycat Dolls

Yes. Har suttit och kollat på det hela dan ;P Kollade på några avsnitt av Gossip Girl innan Pussycat Dolls började, då fick jag zappa lite i mellan ;P Så man har legat framför tven som en soffpotatis större delen av dan =P Men när det va slut så gick jag ut och tog in en del ved. Ska fortsätta med det om en stund. Ska träna lite också.




Det är la typ det jag har gjort idag. Vart en väldigt slapp helg, men men.

Min syrra Cassandra är ju rolig. Jag va ute och tog in ved så sa hon: Men Michelle, hur du ser ut. Du har inte sminkat dig och så har du inga snygga kläder på dig. Ursäkta? =P Jag håller på och tar in ved, då behöver man inte sminka sig och ha snygga kläder på sig. Hade mjukisbrallor och den gamla Torsta jackan. Man blir ju ändå bara skitig. Kommer från rätt käft som själv sprang runt i slit och släng kläder =P

Ciao!






Maroon 5 ft. Rihanna - If I Never See Your Face Again


Lörda

Hejsan!

Jag tycker att det kan ta och bli sol nu. Hatar att vädret kan påverka än så mycket. Har kollat en hel del på tv idag också. Har kollat på 4 avsnitt av Pussycat Dolls & käkat glass =P det är den där dokusåpan från förra året då dom leta efter en ny medlem till gruppen. Har då aldrig sett Asia uppträda me dom men det kanske hon har. Gillar iaf att kolla på program där dom sjunger och dansar, så det är roligt att kolla på det här programmet ;P Ska se dom sista avsnitten i morron. Såg även att dom visar massa Gossip Girl avsnitt imorron också ;P Ska nog kolla på det innan Pussycat Dolls börjar =P



Har tränat också så jag har gjort nånting bra idag och inte bara varit en soffpotatis ;P Ska gå ut och hoppa på studsmattan om en stund också =P Får se om jag ska ta in lite ved också om dom hittar nyckeln nån gång. Mami eller Cassandra har lyckats slarva bort den. Jag tippar på att den ligger i nån ficka. Skulle inte förvåna mig om Cassie har den för hon brukar alltid ta allt och sen säger hon att hon inte har sakerna, och sen hittar man det man har letat efter i hennes rum =P Hon är som en liten korp.

Ciao!




Tävling!


Man kan vinna ett set innehållandes piondoftande handkräm, djuphavs-duschkräm, läppbalsam med körsbärsdoft samt två persimon-skönhetstvålar.

Tävlingen avslutas den 26 maj.

Till tävlingen

Talang

Sitter och kollar på Talang. Är den där transan som är just nu och han är inte bra. Dom andra har varit bra =P Synd att det bara är 2 st som går vidare sen, för det är alltid flera st som är jätte bra.

Idag har jag varit lite slö igen. Jag får inte speciellt mycket energi när det är såhär tråkigt väder. Har kollat på tv, gått till affären, tränat, läst lite och så. Har iaf gjort nånting vettigt så man behöver ju inte ha dåligt samvete för att ha legat framför soffan nästan hela dan ;P Ska snart gå ner och hämta glass =P Köpte Glace Meringue Lemoncurd från Sia glass. Hade inte smakat den innan så det va dags att gö de ;P Den va rätt go faktiskt. Älskar glass, det är så mycket godare än chips, godis och sånt. Roligt att testa nya smaker också ;P Sen så måste jag testa alla Ben & Jerry's ;P



Nee nu ska jag hämta glassen och sätta mig framför tven ;P

Ciao!



Feeder - Feeling A Moment


Freda

Tjena!

Nu va det freda igen. Hatar att tiden går så himla fort. Varför kan den inte gå lika sakta som man tyckte att den gjorde när man va liten =P Kommer säga pang snart och så är det julafton igen =P

Har precis suttit och skrivit en kommentar till Stina-Lee. Fattar inte varför vissa personer ska va så elaka mot na. Fel att inte läsa om man bara ska klaga. Men vissa människor tycker ju att det är skit skoj att försöka trycka ner andra hela tiden och aldig skriva nånting bra. Undra hur mycket dom tycker om sig själva egentligen..

Hehe min ena lilla syster satt och prata i sömnen igår =P Alltid lika roligt att höra na ;P Jag kom ut ur badrummet efter att jag hade borstat tänderna och allt. Då hör jag Danne: Bella vänta, men bella vänta då. Bella vänta, jag vill också ha. Men bella vad ska jag ha för kläder? Bella, men bella vänta då, bla bla =P Sen satt hon där på kanten av sin säng ett tag och sen la hon sig ner. Va ett jäkla tjat om Bella ;P Lilla Danne hon pratar rätt ofta i sömnen =P Det är ju så skoj att höra folk som pratar i sömnen och det är ännu roligare när dom gör nånting samtidigt ;P

Nee nu ska jag nog hämta nånting att käka =P

Ciao!


Efterlyst om en stund

Kollade på So You Think You Can Dance för ett tag sen. Mona, Daniel, Emma & Robin är mina favoriter. Fast det är lite tråkigt att det här inte är lika bra som det Amerikanska programmet. Tycker att danserna och typ allt är sämre. Men det är ju va jag tycker. Om en stund är det Efterlyst och det får man ju inte missa =P 



Jaha idag har jag tränat, läst, lyssnat på musik, skrivit på mitt personliga brev, gått på en promenad, sovit lite mer ;P tittat lite på tv, rensat ut lite grejer från rummet. Vill att det ska bli fint väder så man kan va ute hela dagarna. Nu vill man ju inte ens gå utanför dörren, är ju bara grått och tråkigt, regnar och så är det svin kallt. Kan ju hoppas på att det blir fint väder snart =P

Ha en trevlig kväll!

Ciao!


Band of Horses - The Funeral


Torsda

Go morron!

Allt bra me er? Här är det la bra, lite trött och seg bara =P Hade tänkt jogga men det regnar lite ute =/ Då går jag absolut inte ut ;P Hatar det här piss vädret. Varför kan det inte bara bli fint och att det håller i sig ett tag. Får la träna lite istället, får jogga senare när det har slutat regna.

Har haft helt knasiga men roliga drömmar i natt ;P Jag fattar inte va allt kommer ifrån =P

Ciao!


Ljungaskolans vårsoaré

Va på den för typ en timme sen. Den va väldigt rolig ;P Barn kan få saker att låta extra roligt, för dom brukar alltid säga det på ett roligt sätt ;P Den va bra =) Lite jobbigt me 2 ungar som alltid ska överdriva allting dom gör, men så har dom ju alltid varit. Nee men den va bra & rolig =P Filmade en hel del då dom sa de roligaste grejerna, måste sätta mig och kolla på de sen ;P

Va har man gjort mer idag då? Tog ett fotbad förut. Kan ju säga att det va riktigt skönt =P Smörjde in fötterna me massa fotkräm och så satte jag på påsar på fötterna och satt så i 30 min. Sen va mina fötter jätte lena ;P Så är det bra att sitta om amn blir väldigt torr om fötterna, vilket jag blir. Har duschat, tränat, städat rummet så nu är det äntligen fint igen ;P Har börjat skriva på mitt personliga brev. Är inte sådär jätte skoj men man måste ju gö de så.. Har kollat på tv också och snart börjar ju Grey's Anatomy =P Det får man ju inte missa ;P Och ni vet väl att Gossip Girl börjar på tisda igen? =P Har längtat efter det ;)

None

Nee nu ska jag gå ner och fixa nånting att käka, och sen bänka mig framför tven ;P

Ha en trevlig kväll!

Ciao!


Christina, Jordan & Max







Vackra Christina me Max, Jordan och hundarna i New York. Hon är ju så himla vacker! Snygg stil har hon också och lilla gulliga Max i famnen =) Söt familj det där. Och hundarna är så himla söta =)
Ain't No Other Max står det på Jordans tröja ;P

Tävling!


Här kan man vinna ett super fint halsband från BettiesGalleria.

Tävlingen avslutas den 18:e Maj.

Hoppas man har turen att vinna det här underbara smycket =P

Vinn Wella produkter


Man kan vinna hårspray, mousse, styling milk och fönspray.

Tävlingen pågår till 17/5.

Till tävlingen

Tävling!


Vinn Milla Jovovich Star Secret Kit!
För alla "in betweens"!

Tävlingen avslutas torsdagen den 15 maj kl 23.59.

Till tävlingen

Jag vann =)

Såg nu att jag hade vunnit ett halsband hos Bella =) Behövde få en glad överraskning efter det man fick veta igår. Tack så jätte mycket! =D

None

Uppe tidigt är man också som vanligt =P Vakna vid halv 8 av att Knarpan levde om i rummet. Den lilla plutten ville ut ;P Men kan inte alltid tro att han snart är 9 år, för ibland är han som en liten unge =P Men han kan va sur som en riktig gammal gubbe också ;P Funderar på om jag ska ta och jogga om en liten stund. Men det är piss väder ute, så jag vill helst inte gå ut ;P Men jag ska nog gö det iaf.

Har lite grejer som jag måste gö idag så det är la dags att börja me det snart.

Ciao!


Tråkig nyhet

Fick höra av min ena lilla syster att en gammal kompis till mig här, hennes ena lille bror dog inatt ='( Han har varit sjuk länge så man visste ju att det kunde hända, men det är så himla hemskt. Man hoppades ju på att han skulle bli frisk. Usch jag hatar verkligen sånt där, är ju verkligen det värsta som kan hända än. Man blir så ledsen när nåt sånt här händer och jag tänker på familjen som har det as jobbigt nu. Det är sånt här som man aldrig vill va me om men som man tyvärr måste. Tycker så synd om dom.

Jag och mami åkte iväg till fränsta förut för det hade hänt min lilla syster lite saker. Hon har en kompis (eller snarare f.d kompis), som har hållt på me massa elaka saker. Så nu höll hon på med det på lektionen också, så min syrra ringde hem och va ledsen. Så vi drog till skolan så att mami, syrran fick prata me 2 lärare och "kompisen". Blir så irriterad på den där ungen för hon sitter och ljuger hela tiden och skyller massa grejer på sin pappa. Som om att allt är hans fel att hon är som hon e.

Ska nog ta och käka lite snart, sen ska jag träna om en stund också. Försöka att inte tänka så mycket ett tag.

Ikväll är det Ugly Betty & Desperate Housewives ;P


Jessica & Tony har gjort slut


Nu har tydligen Jessica Simpson & Tony Romo gjort slut.
Tony sågs festa järnet i Chicago i helgen där han drack stora mängder alkohol och hängde med en hel drös tjejer, ingen av de var Jessica Simpson. En av Tonys vänner avslöjade för hemsidan TheseBootsWereMadeForStalking att Jessica och Tony gjort slut, "They're broken up. He told us they broke up and that was that. We're guys so we didn't talk about it much. Stackars Jessica. Det verkar inte gå så bra för henne nu när det gäller killar.


Källa: Posh24.se

Tävling!


Tävlingen avslutas den 18/5 kl 23,59.

Till tävlingen

Tisda

Go morron!

Som vanligt är man uppe tidigt. Är rätt trött så man kanske ska käka nånting och gå å lägga sig igen ;P Fast jag lär inte kunna somna igen som vanligt.

Kollade på High Chaparall igår. Dom träffa Andy Dick =P Snacka om att han är helt knäpp men as rolig ;P Bara att han har blivit portad på massa krogar säger ju en hel del =P Jag undrar vad han har gjort för att bli utkastad varenda gång, förutom att spotta på andra =P

Idag ska jag börja skriva på mitt personliga brev och lite andra saker som hon från arbetsförmedlingen sa att jag skulle gö.

Ciao!


Dagens Outfit




Tee med peace tryck - Ginatricot
Jeans - Bik Bok
Jacka - Vero Moda
Ballerinaskor - Dinsko
Väska - nuknuk.se

Vart 3 mongis bilder men sånt får man stå ut me här ;P

Arbetsförmedlingen

Va inte så tråkigt som jag trodde att det skulle va =P Hon som jag hade va jätte trevlig och det va roligt att prata me na =) Jag har inte skrivit når personligt brev eller cv, så det ska jag börja me att gö. Sen visa hon en del andra grejer som jag ska gö också. Så det är bara för mig att sätta igång me de. Är väl kanske inte det roligaste men man måste ju gö det om man ska ha större chans att få ett jobb.

Kl 19.00 ska jag och mami iväg igen till forum på ett möte me den här typ föräldrapatrullen som va ska starta. Massa grejer som vi måste fixa innan vi kan börja gå runt här. Ska bli skoj sen när vi kan börja gå runt här. Ungarna har ju börjat va ute sent på kvällarna nu, så jag hoppas att vi kan starta det där så fort som möjligt.

Gjorde inte så mycket innan jag åkte upp till ånge. Gick på en promenad, duscha, käka lite & kolla på tv. Ska käka & städa rummet lite innan vi ska iväg igen.

Funderar på om jag ska börja me att fota dagens outfit =P Jag gillar att kolla på andras outfits så man kanske ska ta och börja me det själv ;P Får se om jag lägger upp dagens outfit om en stund =P

Ciao!

Michelle

Arbetsförmedlingen

Va inte så tråkigt som jag trodde att det skulle va =P Hon som jag hade va jätte trevlig och det va roligt att prata me na =) Jag har inte skrivit når personligt brev eller cv, så det ska jag börja me att gö. Sen visa hon en del andra grejer som jag ska gö också. Så det är bara för mig att sätta igång me de. Är väl kanske inte det roligaste men man måste ju gö det om man ska ha större chans att få ett jobb.

Kl 19.00 ska jag och mami iväg igen till forum på ett möte me den här typ föräldrapatrullen som va ska starta. Massa grejer som vi måste fixa innan vi kan börja gå runt här. Ska bli skoj sen när vi kan börja gå runt här. Ungarna har ju börjat va ute sent på kvällarna nu, så jag hoppas att vi kan starta det där så fort som möjligt.

Gjorde inte så mycket innan jag åkte upp till ånge. Gick på en promenad, duscha, käka lite & kolla på tv. Ska käka & städa rummet lite innan vi ska iväg igen.

Funderar på om jag ska börja me att fota dagens outfit =P Jag gillar att kolla på andras outfits så man kanske ska ta och börja me det själv ;P Får se om jag lägger upp dagens outfit om en stund =P

Ciao!

Michelle

Månda

Go morron!

Allt bra me er? Här är det bra, underbart väder nu =P Gud va jag hoppas att det håller i sig hela dan. Vill ligga ute i solen hela dan =P

13.30 ska jag på ett möte hos arbetsförmedlingen. Inte det roligaste direkt men man måste ju. Väldigt irriterande bara att jag inte hittar mina betyg, dom vill ju att man ska ha me sig dom. Men dom ligger ner packade nån stans och jag kan inte hitta dom. Jäkligt frustrerande. Vi har ju en hel del grejer i de rummet som jag har lagt in en del saker som jag hade i Krokom. Kan inte ens få fram allting och jag misstänker att det jag behöver ligger i botten. Men men jag hoppas att det inte gör så jätte mycket att jag inte har me mig dom.

Ska nog ta och jogga lite om en stund. Måste duscha och greja på också innan jag ska åka.

Ciao!

Michelle

One Tree Hill

Kollade på det för en liten stund sen. Usch, jag hatar Haley & Nathans nanny. Vill bara strypa na så fort jag ser na. Fattar inte att Nathan inte avskedar henne me tanke på allt hon gör. Får hoppas att han gör det snart. Älskar verkligen det här programmet ;P Så himla bra.

image646

Har varit riktigt slö idag. Satt ute ett tag förut och prata me mami. Har varit tråkigt väder typ hela dan, blåser en del, inte så skoj direkt. Sen har jag kollat på I nöd och lust, Desperate Housewives, Dirty Sexy Money & One Tree Hill ;P Sov 2 timmar på soffan också medans jag väntade på att OTH skulle börja =P Ska snart träna lite, måste ju gö nånting vettigt ;P Kanske ska hoppa lite på studsmattan också om det inte börjar regna =P

Ciao!

Michelle


Ashlee Simpson - Invisible


Sönda

Tjena!

Allt bra me er? Här är det bra, lite trött bara. Satt uppe me mami och kolla på Dreamcatcher (skit film av Stephen King) och sen kolla jag på Criminal Minds. Så jag kom i sång lite senare än vanligt. Tycker inte att Stephen King har gjort nån speciellt bra skräck film. Alla är så konstiga..

image645

Tråkigt väder är det idag också. Grått och tråkigt. Kan ju hoppas på att det blir finare snart.

Va ute och gick me Helene igår =P Lilla Mimmi fick följa me också, för hon kuta till dörren så fort hon såg att jag skulle ut ;) Lilla knäppis hunden. Hon blir hel knäpp ibland när hon ska hälsa på folk, vilket hon vart igår när hon skulle hälsa på Helene. Man får hälsa en snabbis sen så blir hon helt tokig och bara springer runt, runt =P Hon blir knäpp och busig ;P Ser jätte roligt ut när hon blir så inne, för då kommer hon in i vardagsrummet, springer nåt varv runt bordet sen ut i hallen och så in igen och kutar några varv runt bordet. Och så håller hon på ett tag ;P Helt knäpp.

Nee nu ska jag käka lite =P

Ciao!

Michelle

Varmt

Så himla underbart väder det är =P Har ju varit as varmt idag och är det fortfarande, men det är så skööönt! Älskar det! Har gått och väntat på det här ;P

Har varit upp till vårat hus i Magdbyn. Jag, mami, Kim, Cassandra & Emma åkte dit och va där i nästan 3 timmar. Har börjat fixa lite på tomten där. Sågat ner massa små träd, krattat och fixat. Va väldigt varmt att stå och såga ner träden, va mitt i solen. Men det va skönt att gö nånting iaf =P Sen på vägen hem så köpte vi glass ;) Sen har jag bara suttit ute och solat & käkat lite. Börjar få lite mer färg. Man kan ju hoppas på att det är lika fint väder nu ett tag, så man kan ligga ute och slappa i solen ;P

Idag va ju Fanny så snäll och jaga upp Pluttan i ett träd. Jäkla bitch katt, hon är så himla elak hela tiden. Och inte lyssna hon på mig när jag sa att hon skulle gå där ifrån heller, som Knarpan alltid gör. Nee hon sätter sig nedanför trädet och vaktar så att Pluttan inte ska våga komma ner. Djävulens katt är hon. Fick iaf ner Pluttan så jag kunde bära in na.

Ska gå ner och byta kläder, ska snart gå på en promenad me Helene ;P

Ciao!

Michelle

Knasiga Zvinto

Tja!

Här är man alltid uppe me tuppen känns det som =P Halv 8 klev jag upp idag, kunde inte sova längre. Skulle va skönt att sova längre nån gång men det går inte. Fast det är ju rätt skönt också att gå upp tidigt för då hinner man gö mer. Är fint väder också och redan rätt varmt =P Ska strax ut och jogga lite.

Igår när jag kolla på Miami Ink så hörde jag helt plötsligt hur det börja dåna från köket, lät som nån rev hela stället. Så jag gick dit, tänder lampan och hittar Zvinto på golvet me hövet i vattenkannan. Va lite vatten kvar också så han vart rätt blöt. Asså våra katter är inte riktigt normala, men Zvinto tar nästan priset. Han brukar inte gö sådär knäppa saker, det brukar ju va Liten som gör det. Han sprang runt en hel del me den där på hövet eftersom det lät som om han rev hela köket =P Va ju bara att ta bort den ifrån han, skulle ha varit roligt att ta kort på det men jag tyckte så synd om han så jag sket i de. Våra katter hittar alltid på nya knäppa saker ;P

Ciao!

Michelle

Snart börjar Talang

Vilket jag bara måste se ;P Har ju sett alla avsnitt så jag kan ju inte sluta nu =P

Har varit ute och lekt och gått på en promenad me Mimmi & även Knarpan ville hänga me som vanligt ;P Min lilla bebis =P Gick nere i skogen och vägen ner till näset, kan ju inte gå på vägen när Knarpan följde me. Va ute i nån timme då. Kasta boll och pinnar =P Lilla Mimmi är ju så busig ;) Sötnosen.

Sen har jag varit inne ett tag. Kollat på OC och Phat Girlz ;P Härlig film och jätte rolig =P Ska nog ta och köpa den nån gång ;) Tycker mörkhyade är så underbara =D Sättet som dom pratar på och utstrålningen och ja allt! ;)

image643
Jazmin Biltmore är en snygg, kaxig och mullig modedesigner som är trött på att höra ordet "nej". Hon har nämligen stora planer för stora damer - en sexig klädkollektion för kurviga tjejer! När hon varken lyckas skaffa finansiering till sina designidéer eller hitta en man som uppskattar hennes fysik, håller Jazmines tålamod verkligen på att ta slut. Men så vinner hon en resa till Palm Springs - där kanske mannen i hennes liv kan finnas... 

Ni borde se den ;)

Nee nu ska jag gå ner och käka & titta på Talang ;P

Ha en trevlig fredagskväll!

Ciao!

Michelle

Tävling

image642
Till tävlingen

Jamies baby shower

image640
Amerikanska skvallertidningen OK! bjuder på några privata bilder från
Jamie Lynn Spears baby shower.


image641
Britney, Jamie Lynn, Lynne Spears, Casey's sister Ashley Aldridge and his mom Joyce Aldridge.

Freda

Hej!

Nu är det freda igen. Tycker tiden går lite för fort. Är ju nästan freda och helg hela tiden.

Kollade på Efterlyst & Insider igår. Va om en pedofil på Insider som har härjat här i sverige i 30 år. Här har han dömts 7 gånger. Att dom inte bara låser in dom där svinen och låter dom ruttna bort i fängelset. Men den här han får bara fortsätta gå på barn hela tiden. Fattar inte varför det ska va så mesiga straff hela tiden. Och jag fattar verkligen inte varför dom som sitter inne får permission. Hur jäkla dumt är inte det. Ska dom sitta i fängelse då ska dom ju fan sitta där också. Varför ska dom få ledigt när dom har gjort nånting som inte är rätt och har fått sitt straff för de. Självklart tar hur många som helst chansen att dra då, och vissa lyckas ju bra me de. Tycker det är helt galet.

Ska gå och hämta nånting att äta nu ;P

Ciao!

Michelle

Underbart väder

Nu är det äntligen sol igen och det är riktigt varmt ;P Va ute och hoppa på studsmattan och som vanligt så kom ju Knarpan och ville va me =P Tills han vart elak och sprang efter Pluttan och jaga upp na bra högt upp i ett träd. Jag skriker åt han att sluta och han kommer ner till mig då. Låter precis som om man skriker på en unge att sluta bråka, fast Knarpan är ju min lilla bebis ;P Men en elak än ibland. Fanny bråkar hela tiden me Pluttan, vet inte riktigt varför dom är på henne hela tiden nu. Pluttan som är så snäll, lill gumman.. Fast Fanny är en riktig bitch och bråkar me alla så..

Testade ProViva Female Mango idag. Den va också go så det här kommer jag fortsätta dricka sen =P Synd bara att det bara finns i dom 2 smakerna. Ni som inte har testat dom borde gö de =P

Ska gå ut och sätta mig i solen igen =) Måste ju passa på medans solen är framme ;P

Ciao!

Michelle

Torsda

Hejsan!

Känner mig lite seg just nu.. Funderar på om jag ska ta och jogga snart så man kommer igång lite. Men jag har en känsla av att det kommer börja regna snart. Får väl se, har det inte gjort det när jag är klar här så får jag ge mig ut på en liten sväng.

Va ju på ett möte igår me mami på forum, om att vi ska starta typ en föräldrapatrull här. Nog för att vi inte kan döpa den till de me tanke på att jag & Rebecca är me. Är iaf bra att vi är några stycken som är me på det här, för det behövs verkligen för det är så mycket droger, alkohol och sånt där skit här. Sen de vi tog upp, tex att det inte är okej att föräldrar låter minderåriga sitta hemma och dricka me massa kompisar, köper ut och såna grejer. Sen all skadegörelse, supande och allting. Det va många föräldrar där som har dom här värsting barnen som förstör överallt, super och har sig. Finns en förälder där som köper ut till sin unge, en som låter snorungar sitta hemma hos dom och supa. LIte roligt att dom vill va me i det här. Nog för att det är bra att dom är det och försöker gö nånting åt det. Men dom måste ju även sluta upp me det som dom tillåter och sluta köpa ut. Får se hur det går, får hoppas att det blir bra iaf. Sen är det lite synd att det inte är fler yngre som är me. Är ju bara jag & Rebecca. Men det kanske kommer fler. Jag tror ju att ungdomarna tyr sig lättare till oss som är några år äldre än dom än vad dom gör till dom vuxna som är äldre. För vissa är ju liksom kompisens förälder och så. Är nog lättare för oss att bli kompisar me dom och få kontakt, och det va ju inte så länge sen man va i deras ålder ;P

Nee nu måste jag käka nånting, håller på att dö av hunger ;P

Ciao!

Michelle


Tävling!

image637
Voodollen Natho som lär dig bli stark och modig
♥ 2st prover på Neutrogena Visibly clear - 2 in 1 washmask
♥ Top coat från Wet´n wild
Dove deodorant - go fresch med doft av gurka och grönt te
Flux munskölj i reseförpackning

Tävlingen avslutas på fredag den 9 maj.

Till tävlingen

Tävlingen ni inte vill missa!

image636
Maria har dragit i gång en heelt galen goodiebag tävling, där värdet ligger på c.a. 15 000:- , Här kan ni se vad goodiebagen innehåller. De som sponsrat med priser till denna otroliga tävling är:

Korsetten, Bodystar, Textilboden, Softskin, Guam Cosmetics, Fannyhair, Lena Danielsson, Johanna Sohl, Ulla Landenmark och Mats Johansson via Landulla webshop, Solbrillor, Snyggunder, Hud och Kosmetik, Vuxensidan, Rosenserien, Fonnix, Rosagården, Presentkuriren, Aromia, Nagelshop, Kleio, Aromacreative, Lash, Pikmee ,Tid & Lust , och Evince Cosmetics


Ni bara måste vara med, tävlingen pågår t.o.m. den 31 Maj. Här tävlar ni!

Möte

Ska på ett möte me mami sen kl 18.00 på forum tror jag att det va. Det är ett möte för dom föräldrarna som är intresserade av att börja vara ute här på kvällarna och de, för ungarna här omkring tycker att det är så skoj att förstöra allt möjligt. Nog för att jag inte är en mamma men jag skulle gärna va me på sånt där, för jag hatar när ungarna förstör massa grejer. Dom där pengarna hade man kunna lagt på nånting annat, än på allt som dom förstör. Förstår inte riktigt hur dom tänker. Varför slår man sönder massa saker där man bor? Vill man inte ha det snyggt i sitt område? Tydligen så vill ju dom här ungdomarna inte de. Vilket är synd. Kommer ihåg när vi bodde i GBG så fixade typ alla som bodde där i Eriksbo, fixade till inne på gårdarna. Plantera massa blommor, målade om klätterställningarna, krattade och massa såna där saker. Vilket jag tycker att man ska försöka gö på flera ställen. Skulle va skoj om man kunde gö sånt här, att man fixar i parken och så. Men det går ju inte så länge det är massa ungdomar som bara förstör.

Äntligen börjar det bli lite fint väder ;P Regnade förut när jag tänkte jogga, så jag gick upp till mami och snackade me henne i stället. Har duschat, lekt lite me Mimmi och så hade vi Emelie här ett tag medans Linda va på ett möte. Ska gå och käka nånting nu, och göra mig iordning lite så man är klar tills vi ska åka.

Ikväll blir det Grey's Anatomy ;P

image635

Ciao!

Michelle

Buzzador

Fick hem ett paket därifrån idag =P Fick 15 flaskor (350 ml), ProViva Female i smakerna Mango & Jordgubb/Acai. Rabattkuponger och folder från ProViva. Har bara smakat Jordgubb/Acai men den va rätt god. Man känner att det smakar lite järn typ, men den va go iaf =P  Proviva Female förbättrar järnupptaget med ca 50 %. Vi tjejer behöver ju mer järn eftersom vi får mens och då försvinner ju en hel del järn. Och om man är gravid. Så det är rätt lätt för oss tjejer att få järnbrist. Så jag tycker att ni ska ta och testa det här =P

Är ni inte med i Buzzador så tycker jag att ni ska bli medlem ;P Man får testa nya produkter, tipsar vänner och så om grejerna, skriver rapporter. Man marknadsför grejerna åt dom helt enkelt. Vilket jag tycker är bra, för man lyssnar ju mer på kompisarna och man vill ju veta om grejerna är bra innan man köper dom. Så det är en bra grej som dom kör me =)



Michelle

Tävling

image630
Till den här adressen: http://beyondsotsur.devote.se/
Det firar hon med en tävling! =) Gå in här för att vara me och tävla =)

Tävling!

image629
Tävlingen avslutas tisdagen den 13/5.

Till tävlingen

Tävling

image628

Tävlingen avslutas söndagen den 18e maj.

Gå in här för att vara me och tävla.

Onsda

Go morron!

Allt bra me er? Här är det iaf bra =P Lite tråkigt att det är dåligt väder hela tiden, men solen kommer väl fram nån gång. Ska ut och jogga snart. Måste passa på medans det inte regnar, för man vet ju inte om det börjar.

Igår va jag rätt slapp. Låg och läste sista Harry Potter boken igen. Sluta inte förrän jag hade läst klart den =P Tränade lite, kollade på Ugly Betty & Desperate Housewives ;) Va inget trevligt slut dom fick på dagen i Wisteria Lane. Får se hur det går nästa vecka =P

Har fått till musen nu, så jag hoppas att den fungerar hela tiden. Annars lär jag nog kasta den i väggen en vacker da.

Ciao!

Michelle

Damp mus

Go morron!

Blir så irriterad på den här trådlösa musen som får damp hela tiden. Nu har den fått för sig att den inte ska fungera som vanligt igen. Går inte att flytta den hela tiden..Cp grej.. Fattar inte va mina syskon gör me sakerna, men dom har alltid sönder saker elle så gör dom så att dom blir helt cp..

Jag som hoppades på att det skulle va fint väder idag också, men nej..Självklart skulle det bli piss väder idag, så jäkla tråååkigt.. Jag ska nog sluta hoppas på sånt där för det blir ju bara tvärtom. Igår va det iaf fint väder, blåste en del men det va rätt skönt iaf. Satt ute nästan hela dan, passade på att sola lite. Tränade igår också. Känns som om jag har fått mer energi nu, har varit rätt trött och seg ett tag men nu börjar det vända helt och hållet ;P Riktigt skönt. Får se om jag ska jogga nånting idag, är inte så lockande att gå ut när det är sånt tråkigt väder. Fast jag kan ju inte hålla mig inne varje gång det är dåligt väder. Så det är la lika bra att jag ger mig ut sen.

Nee nu ska jag gå och gö nånting annat. Kan ju ändå inte gö nånting normalt här nu när musen har damp..Hmm bara att jag sa så, så börja den fungera igen =P Nee nu har den damp igen... Jag blir knäpp!

Ciao!

Michelle

Vinn solglasögon

image627

Tävlingen avslutas den 11/5 kl 23,59.

Gå in här för att vara me och tävla =)




Tävling!

image626
Man kan vinna det här snygga nagellacket =)

Tävlingen avslutas den 7 Maj kl 20.00.

Till tävlingen

Fint väder

Go morron!

Äntligen är det sådär jätte fint väder igen =D Hoppas att det här håller i sig ett tag och att det blir varmt =P Ska sitta ute i solen hela dan idag ;P Jag hoppas att hon från det där städfirman ska ringa snart också. Hoppas verkligen att jag får jobbet. Jag är ju perfekt för de om man ser det så att jag bara går hemma, gör absolut ingenting på dagarna, har inga barn, så jag kan jobba när som helst. Det måste ju va bra för dom =P Är ju inte så svårt att städa, är la bara att det kan ta lite tid innan man kommer in i rutinerna. Hoppas hoppas! ;P

Ska nog ta och jogga snart, innan det blir för varmt och jag bara vill sitta i solen och dega ;P

Ciao!

Michelle

Christina Aguilera - At Last


Hon är så jäkla bra! =) Älskar na ;)

Mus jävel!

Fy fan va förbannad jag blir på den här jävla trådlösa musen! Nu har den damp och fungerar inte ibland fast jag bytte till laddade batterier. Ibland fungerar den som den ska sen helt plötsligt så fungerar den inte och sen gör den det lite igen. Blir så jävla irriterad på den. Jäkla skit grej..

Har inte gjort så mycket idag. Är piss väder ute så man blir ju fan deprimerad. Vill ju ha sol igen.. Får damp på Fanny också som bara ska springa runt efter Pluttan och bråka me na. Satans katt, känner mig inte på så himla bra humör just nu.. Det suger.. Har iaf tränat idag, läst lite, varit ute hos Em, lyssnat på musik, det är la typ det jag har gjort än så länge. Ska kolla på Dirty Sexy Money som börjar snart och sen ska jag jogga lite. Senare är det ju One Tree Hill ;P Det piggar alltid upp än =P

Fan nu har den jäveln damp igen. Jag tror jag blir galen! Lika bra att jag går härifrån innan jag kastar den i väggen..

Michelle

Lörda

Hejsan!

Allt bra me er? Här är det iaf bra =P Har varit lite små seg idag bara.. Har tränat, läst lite, sovit lite mer. Man blir ju alltid väckt här hemma så man får passa på att sova lite extra när ungarna är lugna ;P Funderar på om jag ska ta och gå på en promenad me Mimmi lite senare. Börjar ju bli bättre väder, har regnat typ hela natten och så har det varit jätte tråkigt väder nästan hela dan. Men nu börjar det äntligen se lite bättre ut =P

Kollade på Talang igår. Den utländska barnflickan va ju hur duktig som helst på att spela piano =) Inte ofta man hör nån som kan spela sådär. Dom där tjejerna som dansa va också rätt duktiga. Tycker att dom som va dom "tuffare" tjejerna va bättre än dom "sexiga". Tycker att det vart lite flummigt när dom började dansa, men ett plus i kanten att dom spela Christina Aguilera - Dirrty ;P Sen den där killen som trolla, satan va duktig han va! Fattar inte hur man kan lära sig sånt där. Och som han blanda korten. Jag fattar inte.. =P

Nee nu ska jag nog ta och gå ner och käka lite ;P

Ciao!

Michelle

Lagat bilen

Jaha då är det freda igen. Tycker det är skrämmande hur fort tiden går. Har ju redan gått 4 månader, känns ju som om det va nyår för nån vecka sen bara. Det här året kommer gå i racerfart.

Skit tråkigt väder är det idag också. Hade velat gått på en promenad men det känns inte så lockande när det är sånt här piss väder..

Jag och pappa va och fixa bilen i morse hos Anders. Elle a de va snarare pappa som fixa den ;P Nog för att det inte såg så svårt ut, så det hade man ju kunnat gjort själv om nån sa hur man gjorde hela tiden =P Va iaf bara bränslefiltret som hade pajat. Den har inte blivit på bra många år för den va helt rostig, så det va la inte pappas fel. Men han är duktig på att ha sönder saker så då tog man lite för givet att han hade gjort det nu också. Är iaf gla att den är hel nu ;P Ska byta lite andra saker på den sen också, så fort jag har fått jobb och pengar.

Sitter här och käkar lite cheez cruncherz och lilla Isak sitter här och käkar han också ;P Han går ju alltid runt hos alla andra och käkar sen käkar han upp sitt godis, den lilla råttan ;P LIten är också väldigt förtjust i dom fast dom är rätt starka =P Men den lilla katten är inte riktigt normal, hon äter typ allt. Och man kan inte lämna chips eller nånting framme för då hittar man henne i skålen, där hon sitter ock käkar som en liten gris och ser väldigt nöjd ut ;) Knas katten =P

image625

Gud, Isak håller på och riva hela skiten här nu. Han har inte alltid koll på vart han flaxar runt me sina armar så allt bara flyger omkring. Och så gör han vissa ansiktsuttryck, där han är jätte lik Olsen tvillingarna när dom va små =P Så söt =P Fast han är inte lika söt när han håller på och tjatar om att han ska sitta vid datan hela tiden. Va fan! Nu sitter han och pekar finger åt mig! Och så flinar han. Ska nog ta mig ett snack me mina syskon som lär han såna dumheter.

Ciao!

Michelle

Vinn örhängen

image624
Jag är med och tävlar hos Zoullady.
Jag har en chans att vinna örhängen från
www.zoullady.se.
Jag hoppas att jag vinner! Läs mer om tävlingen
här
.
Tävla du också!

Tävling!

image623
Tävlingen avslutas torsdagen den 8/5.

Till tävlingen

Vinn Madonnas nya CD "Hard Candy"

image621
Tävlingen slutar den 7 maj 20.00.

Gå in här för att vara me och tävla.

Vinn hemligt paket

image619
Man kan vinna ett hemligt paket med temat rosa (inte det på bilden).

Tävlingen avslutas den 20 Maj.

Gå in här för att vara me och tävla =)

1 Maj

Tjena!

Hade ni en bra kväll igår? Själv så hade man en väldigt lugn hemma kväll framför tven =P Va inte så sugen på att gå ut och så vet man ju hur alla blir här omkring. Satt uppe rätt länge i natt, kolla på nån film och så prata jag lite me Kim när han kom hem mitt i natten också. Han hade ju varit me pappa och åkt runt i hans raggarbil och så. Kom hem mitt i natten med en pizza i handen ;P Fatta inte riktigt hur sent pizzerian här hade öppet men det måste ha varit bra länge. Somna på soffan gjorde jag en stund också (ovanligt =P). Vakna av att Kim stängde av tven. Sen när jag väl har tagit mig in i rummet och ska försöka sova, så kommer Knarpan och vill in, skriker och har sig utanför mitt rum. Sen ett tag efter då ska han ut igen, krafsar på dörren och skriker. Precis när jag höll på och somna också. Han vet verkligen hur han ska gö för att reta mig.

Sen idag har jag inte gjort sådär jätte mycket. Vakna vid halv 9, va rätt död. Käkade lite frukost, tvättade håret, sen gick jag och la mig igen me min Ipod och lyssna på Seal & Heidi - Wedding Day. Underbar låt, sov me den på i några timmar. Den och Amazing är mina favorit låtar me Seal =)

Sen vid halv 2 ungefär gick jag, mami & Mimmi på en promenad. Leta lite efter Zach som har varit borta i nån vecka nu. Så himla typiskt att han skulle bli som sin morsa. Hon drog också iväg, fast hon brukade iaf komma hem men de gör ju inte Zach om man inte hämtar han. Zachs mamma va jätte jobbig, hon bröt sig ju till och me ut och hoppa från andra våningen och det kunde hon gö flera gånger om dan. Hon ville verkligen inte va inne. Värre katt än hon får man ju leta efter. Va ute och gick i minst 2 timmar. Va rätt skönt, synd bara att det är jätte trist väder =/ Får hoppas att det blir sol snart igen.

Ciao!

Michelle

Eva Longoria supersnygg i nya Bebe reklamen!

image615
image616
image617
image618
Hur snygg är inte Eva Longoria i Bebe's nya Sport Summer 2008 kampanj?! Snacka om att Bebe gjorde ett smart val som bad Eva vara med i deras kampanj. Hon är ju så otroligt vacker!

RSS 2.0