Möte med Tina

Hej!

Kom hem strax innan 5. Har varit i ånge och träffat Tina. Jag har fyllt i några papper och så har vi gått igenom mitt nya personliga brev som jag skickade till henne förra veckan. Är alltid lika trevligt att träffa na =)

Det är faktiskt rätt skönt att åka buss, fast jag hatar det =P Då behöver jag inte tänka alls, utan jag kan bara stänga av hjärnan och lyssna på underbar musik ;P

Innan jag åkte så fixade jag med lite saker här hemma. Pratade me mami också. Jag blir så arg på 2 personer så jag håller på att gå i taket av all ilska. Dom pratar så mycket om andra, speciellt en av dom. Om allt som dom tycker att andra gör fel, det är så hemskt när den och den gör det och jag skulle aldrig kunna gö så bla bla. Och så är dom 100 gånger värre! Jag blir så jävla förbannad!  Och så blir jag arg när mami eller min ena syrra ställer upp på dom när vi aldrig får nånting tillbaka. Fast nu lär ju inte mami iaf hjälpa dom nå mer i första taget. Jag är så jävla less på dom och det har jag varit bra länge nu. Jag har sån jäkla lust att bara ge båda 2 en fet smäll och sen ge dom en utskällning som heter duga om all skit dom håller på med. Jag klarar verkligen inte av såna som dom. Borde fan ge dom en jävla utskällning, tror dom skulle bli rätt chockade då för jag skäller inte ut nån i första taget. Förbannad är bara förnamnet på vad jag känner just nu.

Nee nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag träna =P

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0