Snöar som satan

Usch va jag hatar det här. Det bara snöar hela tiden, det slutar ju aldrig. Det räcker nu! Måste man ju ut och skotta ännu mer sen. Den här snön räcker som är nu och så kan det få va nån minusgrad så det inte smälter och sen fryser igen för då kommer jag bli galen. För då kommer det bli svårt att få upp bilen från våran parkering, även fast det bara lutar lite så går det inte ibland att komma upp. Jag vet ju hur det vart förra vintern, då fick jag ju ringa pappa flera gånger så han fick komma hit och dra upp min bil och jag fick riktiga raseriutbrott. Och då är det lika bra att hålla käften och inte prata med mig eller ja snarare retas eller säga nåt annat dumt för då kan man åka på stryk =P Så förbannad blir jag när det är nånting som jävlas med mig.

Isaks farmor & farfar kommer hit om en stund. Jag ska la ta och göra mig lite i ordning och jag måste sitta och va social. Sen skulle Linda, Elin & Emelie komma också. Jag hoppas att dom inte kommer samtidigt som hans farmor och farfar. Och att hon inte har med sig Tjorven för det blir extremt stojigt här då. Räcker ju med ungen som ska slita i massa grejer och göra sönder allting.


Isak sitter och leker i sin nya spindelmannen dräkt med muskler och sina nya pirat leksaker =P Han kommer la aldrig ta av sig den dräkten =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0