Paket

Tjena!

Fick hem min vinst idag, ljusen som jag vann hos Linda =P Dom luktar gott och så är dom ju så söta så jag vet inte om jag vill tända dom ens =P Tror nästan att jag vill ha dom som små fina prydnader, som står och luktar gott ;P
Fick även hem en ny yoga film som jag ska testa sen =P




Va till fränsta idag me mami. Fick ju åka till banken igen eftersom det strulade för mig igår. Fick iaf nya papper, så jag fixade en ny e-legitimation idag. Först fungerade inte det heller och jag höll på att flyga i taket. Men sen efter typ 2 timmar så fungerade den här som tur va =P Så nu har jag betalat Anna som jag har beställt 2 Today I'm wearing this linnen ifrån =P Hon är så otroligt duktig och alla tröjor hon gör är hur fina som helst! =D Ska beställa mer ifrån henne sen men det får bli senare typ nästa månad eller nåt =P Jag tycker att ni ska ta och kolla in hennes blogg där hon visar alla tröjor som man kan köpa =)

Vi va in till erikshjälpen också. Jag kollade som vanligt efter böcker och jag hittade 16 stycken ;P Jag är en boknörd, jag vet =P Men det är ju så roligt att läsa =) Och så hitta jag en jätte söt nalle sparbössa också =) Och allt de gick på 50 :- =P Va tydligen 50% på allt den här veckan så till och me där sparade man lite pengar =P Hade gått på 100 kronor i vanliga fall. Nu har jag iaf massa nya böcker som jag kan läsa.

Ska gå och städa klart mitt rum nu, måste även tvätta ena mattan.

Ciao!


Tisda

God morgon!

Fy satan va kallt det är nu! Jag fattar inte hur man ska klara av en till svinkall vinter. Man längtar ju inte direkt tills det är typ -20 och massa snö. Jag skulle vilja ha sommar året runt typ. Mycket bättre än kalla vintrar.

Grannens cross ska nog få ett litet besök av mig också. Pilla lite på den så att den inte fungerar nå mer. Jag hade precis somnat om efter att jag hade öppnat fönstret åt Knarpan så han kunde gå ut och in, för han ska ju alltid ut så jäkla tidigt. Ja men sen blir man väckt av att grannen kör i gång sin jävla cross och håller på me den ett tag innan han åker iväg och kommer tillbaka lika fort eftersom den inte riktigt fungerar. Halv 7 drog han i gång den, HALV 7! Snacka om att inte ha alla hästar hemma. Man borde la kunna fatta att det finns folk som sover, är ju massa barn familjer och gamlingar som bor här vid oss ju. Jag hade bara lust att gå dit och slå sönder skiten.

Ska gå och hämta Tjorven om en stund också. Hon ska vara här hela dan för Linda jobbar och då vill vi ha na här. Jag kommer pälsa på mig en massa, vinter jacka, vantar, halsduk ja allt sånt där. Jag ska då inte frysa iaf.

Ciao!


Idol

Har kollat på Idol. Tycker att alla tjejerna är bra men jag har ingen favorit än. Brukar ju ha nån som jag gillar lite mer från början men inte nu. Får se om jag får nån favorit bland killarna imorron =P

Just nu sitter jag och kollar på nåt mysko program. Det är en tjej som säljer bebisar som hon gör och dom ser riktiga ut. Man får välja hur dom ska se ut, hud- och hårfärg, rakt, lockigt, precis allt. Och en tjej har flera såna där ungar, för hon vill inte ha riktiga barn som skriker och stökar ner och sånt där. Hur sjukt är inte det? Jag tycker att det där är läskigt, riktigt läskigt. Köper ju saker åt den som om det vore en riktig, lite som när man var liten och leker med dockor fast det här är ju bara sjukt. Jag kan inte fatta att killarna går me på det. Så mysko.

Ska ta och fortsätta att kolla på det här hel knäppa programmet.

Ciao!


Tävling!


Tävlingen avslutas söndagen 5 oktober 23.59.

Till tävlingen

Arg!

Är så jäkla arg på det här jäkla e-legitimation/internetbanks skiten som inte vill fungera! Kommer inte in och jag har lust att riva hela huset just nu. Jag blir tokig! Damp får jag också för jag hatar när det blir massa jävla strul. Så imorron måste jag till banken igen och jävlar om hon som jag fick den här skiten ifrån säger att jag måste gö nånting annat också än det som står på pappret, ja då kommer jag flyga i taket! Jag skulle verkligen behöva en boxningssäck nu.

Jaha annars då? Jag har varit barnvakt åt Isak, hämtat Danne på skolan, kollat på Greek & One Tree Hill =P Städat lite i rummet, ska fortsätta med det snart. Ändrat lite på mitt pb och så.


Ska läsa lite bloggar, kanske tipsa om lite tävlingar och sen ska jag fortsätta att städa rummet.

Ciao!








Vinn en fuskpäls från Jofama!


Tävlingen avslutas den 5/10 kl 23,59.

Till tävlingen

Månda

God morgon!

Vart väckt av Danne i morse när hon kom in och sa att jag skulle köra henne till skolan. Ja men sen kom ju mami hem i tid så hon körde na iaf. Ja där rök min lilla sov morron.

Sitter just nu här och läser lite bloggar. Ska la ta och byta om snart och så. Måste till banken och fixa lite andra grejer.

Ciao!




Godnatt!

Ska snart sova. Måste komma i säng lite tidigare idag =P Kommer ju alltid i säng så himla sent, speciellt på helgerna. Måste bli en ändring på det =P

Har la inte gjort sådär jätte mycket idag. Kollat på OTH, fixat me mitt pb, städat lite i rummet, passat Isak lite, läst och så. Är helt seg i kroppen, känns som om man typ inte orkar någonting. Men det går la över snart.

Nee nu ska jag gå och göra mig i ordning sen blir det raka vägen i sängen.






Följ min blogg med bloggkoll

Season 5


Jag har precis förhandsbokat 5:e säsongen av One Tree Hill på Ginza.se
releasedatumet infaller den 26 november i år.

Jag bara längtar tills jag får den! =D Måste fixa säsong 2-4 också ;P Får ta och önska mig det i present och så =P Finns ingen bättre serie än One Tree Hill! <3

One Tree Hill

Kollade på One Tree Hill förut. Det är ju så jäkla bra! Men fy satan va arg jag blev när den där Carrie kom och tog Jamie. Elakare nanny får man ju leta efter. Och Dan gjorde ju nånting rätt för en gångs skull när han hämtade tillbaka Jamie och hotade Carrie. Hon förtjänade det och jag hoppas att hon aldrig kommer tillbaka.



Vinn boken Yoga - Träning för inre lugn!



Till tävlingen

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Söndagen blir nog en rätt stillsam historia, utom kvällen som kan bli både spännande och avslöjande.


Oxen 21/4-21/5

En trevlig, avkopplande söndag väntar. Allra bäst trivs du tillsammans med din familj eller din käraste.


Tvillingarna 22/5-21/6

Söndagen börjar på fel fot men blir bättre när kvällen kommer. En vän förklarar något du undrat över.


Kräftan 22/6-22/7

En härlig och händelserik söndag väntar, men för maximal njutning bör du välja en rätt tidig kväll.


Lejonet 23/7-23/8

Du ägnar större delen av dagen åt praktiska saker men kvällen passar bra för nöjen och glatt umgänge.


Jungfrun 24/8-23/9

Söndagen blir romantisk och riktigt trevlig. Lite extra lyx sätter dessutom en fin guldkant på tillvaron.


Vågen 24/9-23/10

Under dagen vill du ha lugn och ro, på kvällen däremot vill du gärna umgås med vänner eller flirta.


Skorpionen 24/10-22/11

Bra dag för kärlek och romantik, men också för lite mer långsiktiga funderingar. Du är klarsynt nu.


Skytten 23/11-21/12

Större delen av söndagen känns mest stressig och ansträngande. Trots det blir kvällen riktigt mysig.


Stenbocken 22/12-20/1

Söndagen blir fin, med gott om tur i kärlek och mycket annat att njuta av. Stressa inte på kvällen.


Vattumannen 21/1-18/2

Du får en angenäm söndag, särskilt kvällen blir fin. Bäst trivs du tillsammans med vänner du känner väl.


Fiskarna 19/2-20/3

Planer har en tendens att gå på tok men i övrigt blir söndagen både trevlig och avkopplande. Mysig kväll.





Källa: Aftonbladet.se

Vilka gräsliga skor


Det här är nog dom fulaste skorna jag någonsin har sett! Dom är ju riktigt gräsliga. Jag trodde att Victoria hade bättre smak men tydligen inte. Det kan inte va speciellt lätt att gå i dom heller.

Hon skulle ha haft bara ben och ett par snygga pumps till den där klänningen istället.

Gilmore Girls

Ligger här i soffan och kollar på Gilmore Girls och läser lite bloggar =P Ska snart gå och gö fruktsmoothie och sen lägga mig här en stund till ;P


Idag har jag fått tvinga mig själv att somna om flera gånger, för Isak har varit hur bråkig som helst. Så det har varit ett jäkla liv här. Jag ska nog börja sova me öronproppar och grejer så man får sova ostört.

Ciao!


Va bara tvungen..

att tipsa om lite tävlingar ;P Så sätt igång och tävla =P Hehe

Aa men satan va klockan börjar bli mycket! Nee nu måste jag fixa klart lite här innan jag kan hoppa i säng.

Sleep tight!

Vinn godis!


Tävlingen avslutas på söndag 28/9 kl 21:00.

Till tävlingen

Vinn nagellack!


Tävlingen avslutas Tisdag den 30 /9.

Till tävlingen

Vinn ett armband!


Tävlingen avslutas på Söndag den 28e.

Till tävlingen

Vinn en goodiebag!


Tävlingen pågår t.o.m Söndag 28/9 kl 22:00.

Till tävlingen

Fixar lite

Håller på och fixar lite i rummet. Fast nu sitter jag ju här men =P Iaf så har jag rensat bokhyllan. Blir ju alltid att alla tidningar ligger lite huller om buller, ligger grejer där som inte ska vara där (grejerna har egna ben och lägger sig överallt) och så har jag ändrat om lite där och även på andra ställen i rummet. Måste fortsätta me det snart.

Idag har jag varit väldigt seg. Varit helt konstig i kroppen och inte orkat nånting. Va till affären och handla lite förut me Cassandra. Sen har jag mest bara legat på soffan och slappat ;P Och nu vart det städning. Lite sent att hålla på me sånt nu men jag är lite konstig och kommer på saker när man typ ska sova =P

Knarpan ligger här bredvid mig och tar en jäkla massa plats den lilla skurken ;P Han ska alltid vara i vägen när jag sitter vid datan, förstår inte varför =P Först låg han ju och sov på ena sidan av sängen men så fort jag la mig här så ska han komma och trängas =P Men han är så söt ;)


Ska la fortsätta fixa i rummet en stund innan jag ska sova. Man kan ju inte vara uppe hur länge som helst =P

Sleep tight!


The Sinner In Me


Depeche Mode - The Sinner In Me

Vinn spetshotpants!


Tävlingen pågår till tisdag 30/9 kl: 23.59.

Till tävlingen

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

En ganska lugn lördag passar dig bäst, men en vän kommer med ett förslag som verkligen är frestande.


Oxen 21/4-21/5

Lördagen blir avkopplande, romantisk och trevlig. Ett avslöjande kanske chockerar dig en smula.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du är på dåligt humör, något som dina vänner kanske kan avhjälpa. Småsaker irriterar dig just nu.


Kräftan 22/6-22/7

Skall du roa dig, välj rätt sällskap. Lördagen passar annars fint för kärlek och romantik. Hög mysfaktor.


Lejonet 23/7-23/8

Du fokuserar på praktiska saker, något som kan orsaka viss svartsjuka hos din partner eller en vän.


Jungfrun 24/8-23/9

Månen ger dig en sensuell, härlig lördag. Du har tur i kärlek dessutom så det finns mycket att njuta av.


Vågen 24/9-23/10

Du föredrar lugn och ro, en lördag fylld av småsaker och oväsentligheter. Det ger dig god vila.


Skorpionen 24/10-22/11

Kärleken står i centrum, och lördagen blir både romantisk och passionerad. Du är dessutom kreativ.


Skytten 23/11-21/12

Det finns en risk att du fastnar mellan flera olika saker att göra, utan att någon direkt lockar dig.


Stenbocken 22/12-20/1

Lördagen handlar om kärlek, familjeliv och varm gemenskap. Du trivs och känner dig helt avstressad.


Vattumannen 21/1-18/2

Din lördag handlar mer om framtiden än om nuet. Du pratar med en vän om era gemensamma planer.


Fiskarna 19/2-20/3

En spännande lördag väntar. Du vågar följa dina impulser och det leder till rätt äventyrliga händelser.




Källa: Aftonbladet.se


Nattfjärilar

Vi har alltid fönsterlamporna tända i köket på natten och då dras ju alla nattfjärilar dit =P Och idag va dom as många så jag va ju bara tvungen att räkna och det satt 104 st på fönstrena =P Det blir bara fler hela tiden. Försökte ta ett bra kort på några av dom men det vart inte sådär jätte bra för man ser ju en del av mig också ;P


Ska ta och fixa en fruktsmoothie snart ;) Det är ju så satans gott! Ska gå till affären sen också, måste köpa avokado ;P Glömde det igår.

Ciao!


Promenad

Sitter här i sägen och läser massa blogg inlägg. Har 353 st på bloggkoll som jag inte har läst =P Hmm, dags att börja beta av dom nu för det är lite irriterande att ha så många =P Knarpus ligger bredvid mig också, han snarkar som fan den lilla go plutten ;P

Va ute och gick på en promenad me Mimmi & Helene förut =P Den här gången ville Mimmi gå iaf, för annars brukar man få släpa me na en bit för hon hatar att gå när det är kallt och så. Hon vill bara in och lägga sig i soffan och sova igen ;P Men nu gick hon utan problem. Väldigt kallt va det, det gillar jag inte. Hatar kyla, vinter, snö, ja allt sånt där skit när det är kallt. Ändå är jag född i november. Nee fy satan, finns inge värre än vintern.

Ska fortsätta läsa massa inlägg nu, ska nog hämta nånting att käka också =P

Ciao!


Den du inte ser

Jag tänkte tipsa er om en bok som jag läste för ett tag sen. Den du inte ser av Mari Jungstedt. Den är jätte bra och gillar ni att läsa så tycker jag att ni läsa den här =P

Det är blomstrande försommar i Visby. Gotland inväntar turistsäsongen.

Efter att ha bråkat med sin pojkvän på den årliga sommarfesten med vännerna går Helena Hillerström ut med hunden. På den dimmiga stranden möter hon någon. Hon återfinns brutalt mördad.
När småbarnsmamman Frida Lindh efter en kväll på krogen hittas mördad på ett liknande sätt, också hon med trosorna intryckta i munnen, står det klart för kriminalkommissarie Anders Knutas att han har med samma gärningsman att göra. Någon som säkerligen kommer att mörda igen.

Mediauppbådet är stort. Paniken sprider sig och är på väg att lamslå hela ön. Väljer mördaren slumpvis, eller finns det en plan - och i så fall, vem blir nästa offer?


Britneys nya singel


Britney Spears - Womanizer

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Fredagen blir underhållande men också produktiv. Att åstadkomma saker är mycket viktigt för dig.


Oxen 21/4-21/5

Du vaknar på fel sida men större delen av fredagen blir riktigt angenäm. Gott om chans till passion.


Tvillingarna 22/5-21/6

Mest handlar det om familj och nära vänner. Goda och dåliga nyheter blandas. Mycket att tänka på.


Kräftan 22/6-22/7

En bra dag för kärlek och romantik i alla former. Väljer du att flirta kan spännande saker hända.


Lejonet 23/7-23/8

Fredagen blir rolig men också rätt trasslig. På kärleksfronten går det inte riktigt som du hade hoppats.


Jungfrun 24/8-23/9

En inspirerad och underhållande fredag väntar. Mest handlar det om kärlek. Gott om överraskningar nu.


Vågen 24/9-23/10

Fredagen blir rolig. Har du en fast partner kan en genomtänkt gåva eller gest leda till romantik.


Skorpionen 24/10-22/11

Du satsar på livets romantiska sidor och det lönar sig. Fredagen blir riktigt härlig och ger mersmak.


Skytten 23/11-21/12

Din fredag blir antagligen ganska stillsam. Det handlar mycket om att prata igenom andras problem.


Stenbocken 22/12-20/1

Du har gott om energi, du är kreativ och framåt. En bra dag i yrkeslivet, dessutom gott om romantik.


Vattumannen 21/1-18/2

En trevlig fredag som ändå blir ganska vardaglig, delvis därför att du känner dig lite trött och håglös.


Fiskarna 19/2-20/3

En kaotisk, romantisk, spännande fredag väntar. Du blir överraskad av styrkan i någon annans känslor.





Källa: Aftonbladet.se

Freda

Ja nu är det freda igen =P Tiden går ju så fort så det är ju skrämmande. Sitter här i sängen me Knarpan i knät =P Den lilla grisen vill alltid vara i vägen =P Han ska alltid lägga sig över min ena arm så att jag inte kan skriva normalt eller så hoppar han runt på datan ;P Fast när han gör det så blir jag inte sådär jätte gla men.

Har skickat iväg mitt cv till Tina. Ska skriva klart mitt pb också, men det är lite knöligare att få till bra.

Vaknade lite sent idag också. Va helt död efter att ha somnat på soffan vid 2 och sen sovit där till typ halv 6. Man sover verkligen inte speciellt skönt på soffan, så när jag väl har kommit i säng så sover jag som en stock sen =P Allt bara slås av och jag hör ingenting som häder här hemma. Men nånting som jag alltid vaknar av (även om jag sover som en stock) är katterna, speciellt Knarpan. Är det nån katt som skriker eller att dom slåss så vaknar jag. Lite konstigt att jag vaknar för det när jag inte ens vaknar när mina syskon typ river huset.

Nee nu ska jag gö nånting annat en liten stund.

Ciao!


Bondi Rescue

Har kollat på Bondi Rescue eller Livräddarna på Bondi Beach som det heter på svenska =P Riktigt bra program =)

Bondi Beach i Australien är en av världens mest besökta stränder. Här samsas de vackra och berömda med tusentals vanliga semesterfirare för att sola, bada och surfa utmed den natursköna kustremsan. Men när tiotusentals besökare trängs i vattnet ökar riskerna för olyckor och längs den långa stranden patrullerar professionella strandvakter dygnet runt.


Idag har jag städat lite åt Em, fixat me mitt cv och pb, läst, tränat lite, varit ute me Mimmi, sovit en stund, kollat på tv och så. Kollade på One Tree Hill förut =P Dom visar ju säsong 2 nu så då bara måste jag kolla ;P


Ska gå och lägga mig snart också men jag är inte speciellt trött. Får la ligga och läsa tills jag blir trött =P

Sleep tight!




Vinn ett velourset!


Tävlingen avslutas den 30/9 kl. 18.00.

Till tävlingen

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Torsdagen blir trevlig. Du är väldigt social just nu och njuter så fort du umgås med folk du gillar.


Oxen 21/4-21/5

Du är på dåligt humör, kanske för att saker händer i ett högt tempo och det trivs du inte riktigt med.


Tvillingarna 22/5-21/6

En trevlig torsdag väntar, i synnerhet för dig som har ett kreativt arbete. Nya möjligheter dyker upp.


Kräftan 22/6-22/7

Mest handlar det om kärlek men det här är också en bra dag för affärer och investeringar av olika slag.


Lejonet 23/7-23/8

Månen ger dig en torsdag perfekt för nöjen och äventyr. På kärleksfronten däremot blir det trassligt.


Jungfrun 24/8-23/9

Du är idérik och kreativ. Stor chans till framgång i yrkeslivet, och dessutom gott om romantik nu.


Vågen 24/9-23/10

En trevlig torsdag väntar. Allra bäst blir den om den för cirkla kring kultur, bildning och underhållning.


Skorpionen 24/10-22/11

Du känner dig inte särskilt harmonisk men tur i kärlek har du ändå. En dag som både lovar och håller.


Skytten 23/11-21/12

Torsdagen passar för nöjen, sport och sammankomster. Du kommer bäst till din rätt i större grupper.


Stenbocken 22/12-20/1

Torsdagen blir både romantisk och produktiv. Du hittar snabba lösningar i alla möjliga sammanhang.


Vattumannen 21/1-18/2

Du är impulsiv och påhittig, något som ger många nya möjligheter. Viss risk för kärlekstrassel också.


Fiskarna 19/2-20/3

Mest handlar det om kärlek just nu. Allra finast blir torsdagen för dig som har ett fast förhållande.




Källa: Aftonbladet.se


Torsda

Tjena!

Lyckades ta mig upp vid 9 fast jag kom i säng väldigt sent igår. Pratade en stund me mami sen drog jag ut och sprang en runda. Riktigt skönt och man blir så mycket piggare om man springer eller går en runda innan frukost. Ska snart ta och fixa lite grönt te med riven ingefära i och så ska jag ta och läsa lite bloggar =P För sen måste jag sätta mig och ändra mitt cv och personliga brev som jag ska skicka till Tina imorron.

Hej så länge!




Oskyldigt dömd

Kollade på den nya serien som började idag, Oskyldigt dömd =P Jätte bra program och Persbrandt är ju as bra som vanligt =P Älskar hans roliga och elaka kommentarer ;P Och i Beck är han ju bara för härlig =P

Svenskt kriminalserie från 2008. Avsnitt 1 av 12. De brinner för att lösa gåtorna och finna sanningen. Men får man bryta mot lagen för att upprätthålla den? Straffrättsprofessorn Markus Haglund leder kursen Oskyldigt dömd. Tillsammans med de juridikstuderande adepterna Fia, Anna, Belal och Roger arbetar han för att lösa rättsfall där de misstänker att oskyldiga sonar andras brott.

I rollerna: Mikael Persbrandt, Sofia Ledarp, Helena af Sandeberg, Francisco Sobrado, Leonard Terfelt.


Kolla ni inte på det programmet idag så får ni inte missa det nästa vecka =P Onsdagar kl 21.00 ;)

Efter det så kollade jag på So You Think You Can Dance =P Nästa vecka är det ju final, fast jag vet redan vem som vinner. Men de spelar ju ingen roll för det är ju dansen man vill se =P

Följde me mami till ånge idag när hon skulle på föräldramöte. Hon ville inte åka själv och Kim åkte ju inte me eftersom det inte kommer några andra elever, så jag följde me na istället. Va la inte sådär jätte roligt men =P

Nee nu ska jag borsta tänderna och tvätta ansiktet, sen blir det sägen. Klockan är ju alldeles för mycket nu.

Sleep tight!


Hemma igen

Kom hem för ett tag sen. Va på möte me Tina. Ska ändra om och lägga till lite saker på mitt cv och personliga brev. Fixade även en sån där blankett som jag ska skicka till polisen också.

Fick vänta där på mami i 35 minuter också för hon va och hämta Danne och så. Gick och köpte Cosmopolitan och grönt te =P

Jag börjar bli så jäkla trött på vissa personer som är me i den här patrullen. Snackar en jävla massa skit, ljuger oss rätt upp i ansiktet fast att vi vet att det inte är så (iaf vissa av oss vet hur dom håller på), låter allt gå ut över ungdomarna fast dom själva sitter och säger att det inte bara är dom som håller på utan att det även är vuxna men ändå får dom all skit. Vi får höra grejer från flera håll hela tiden me massa sjuka grejer som dom håller på me. Det är fan så att man skäms. Börjar ju bli riktigt pinsamt att vara me i det här men ändå så vill man ju fortsätta för ungdomarna, men snart får man ju hoppa av om dom ska fortsätta så här. Snart kommer jag inte kunna hålla mig, utan jag kommer få ett utbrott på dom här knäppskallarna. Mitt humör är inte det bästa när jag blir förbannad. Men man vet ju också hur det kommer bli om man gör det, men fortsätter dom så kommer jag inte kunna hålla mig. JÄVLA IDIOTER!

Nee nu ska jag fixa nånting att käka och sen sätta mig och läsa Cosmopolitan, är ju snygga Hayden på omslaget ;)




Britney Spears


Britney är riktigt het på omslaget till sin nya singel Womanizer! Det är den första singeln från hennes sjätte album, Circus.

Tycker det är bra att hon har lyckats komma tillbaka efter allt skit hon har varit me om. Hon är verkligen stark den där vackra kvinnan! Kör hårt Britney!

Onsda

Hej!

Har precis skickat iväg mitt cv och pb till Tina. Man kan ju hoppas att mitt pb inte är urkasst =P Tycker det är lite svårare att få till ett bra pb när man inte har en annons att gå efter för då vet man ju va dom vill ha och så. Men det är ju tur att jag har Tina som hjälper mig =D

Ska ta och fixa lite frukost nu och sen ska jag börja göra mig i ordning. Ska träffa Tina halv 2 och jag vill inte stressa, så det är ju lika bra att börja i tid =P

Hej så länge!


So You Think You Can Dance

Har precis kollat på So You Think You Can Dance =P Satan va bra alla va idag! Dom är ju så himla duktiga så man blir ju grön av avundsjuka ;P Skulle också vilja kunna dansa som dom gör =P En favorit idag va när Mark & Courtney gjorde sitt jazz nummer, det va jätte bra ;) Va även lite roligt att Mark gjorde sitt solo till en Robyn låt =P Det är inte ofta nån dansar till en svensk där ;P



Innan det så kollade jag på Maria Wern - Främmande fågel. En bra serie, synd bara att den kort bara 4 avsnitt. Men skulle den va längre så skulle den ju bli för utdragen. Men bra är den iaf =P

Nee nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag hoppa i säng =P

Good night, sleep tight!





 

Idol

Snart börjar Idol så jag har laddat upp me massa mackor och mjölk =P Ska nog ta och hämta mitt täcke också ;P Älskar att sitta me täcket i soffan, me nånting att käka och kolla på tv. Så mysigt! ;)


Barnvakt

Är barnvakt just nu för mami är på ljusparty hos Pricken. Dom har hållt sig i skinnet än så länge iaf. Får se hur länge det håller i sig nu när Kim är hemma igen. Han och Cassandra bråkar ju typ hela tiden.

Sov 2 timmar förut, riktigt skönt =P Och jag behövde det för nu mår jag bra igen =P Har läst lite, läst massa bloggar, fixat me personliga brevet och så ska jag skriva över det till datan. Jag vill alltid skriva en kladd på papper först för det är mycket lättare att ändra och så. Ska ta och fortsätta me det nu.

Ciao!


Tisda

Hej..

Mår lite halv dåligt idag, får hoppas att det går över snart. Har ont i ena sidan av ryggen också, vet inte riktigt va jag har gjort men jag har säker legat på nåt konstigt sätt i natt. Ibland vaknar jag av att jag är typ helt stel och så har jag vridit kroppen åt alla håll och kanter =P Brukar bli så när Knarpan ligger och trängs och jag vill inte flytta på min lilla sötis kisse =P Ska nog ta och lägga mig i sängen och läsa lite en stund och hoppas att jag mår bättre sen. Måste fixa klart mitt pb och så tills imorron.

Har tipsat om lite tävlingar också, så sätt igång och tävla nu ;P

Hej så länge!


Tävling


Tävlingen avslutas den 30 september.

Till tävlingen

Tävling!


Tävlingen avslutas den 1 oktober.

Till tävlingen

Vinn en goodiebag!


Tävlingen avslutas fredagen den 26/9.

Till tävlingen

Vinn ett lyxigt sminkpaket!


Tävlingen avslutas den 28/9 kl 23,59.

Till tävlingen

Vilken dag

Tjena!

Jag, mami, Cassandra & Isak åkte till stan idag. Kan ju säga att det va lite jobbigt för Isak är ju inte alltid den lugnaste eller speciellt tyst för den delen. Först gick vi runt på IKEA. Efter ett tag så ville ha bara sitta vid dom där barn grejerna, sen vart han helt tokig och bara skrek (jag hörde han fast jag va jätte långt ifrån dom) att vi skulle hitta ut =P Så då va det ju bara att skynda på lite. Jag vet iaf vart jag ska köpa massa jul grejer, på IKEA =P Dom hade ju massa fina grejer där nu, så jag bara måste köpa en massa sen ;P Har bestämt att jag ska ha en egen gran i mitt rum ;) Och massa julpynt, snacka om mysigt =) Det älskar jag me julen, men den här kylan och snön klarar jag mig utan. PÅ julafton kan det få vara snö men sen ska det bort =P

Sen drog mami & Isak bort till barnens hus och jag å Cassandra gick runt i lite affärer. Jag har börjat fixa lite julklappar. Till mina små systrar ska jag fixa goodiebags åt =P Nånting nytt och roligare en vanligt =P Har en hel del grejer kvar som jag ska fixa till de. Sen va jag ska hitta på till dom andra är frågan.

Fick passa Isak ett tag när mami & Cassandra skulle gå och kolla på en jacka. Åh herregud säger jag bara. Först skulle han så på kanten till rabatten, sen skulle han hoppa från en bänk och andra saker. Sen kuta han in och då sa jag att vi skulle gå och sätta oss i fåtöljerna, ja men då satte han sig, hoppa bort och satte sig i en annan och se såg han rulltrappan. Ner och upp sen sprang han iväg igen (man får kuta som en galning efter han) sen åkte vi ner för en annan rulltrappa och sen efter en stund så ringde mami och sa att dom va klara. Då fick jag bära han enda bort till bilen och det va svettigt. Sen handlade jag och mami massa käk.

Kom hem vid 6. Tog 1 timme typ att packa upp, ställa in och ändra om lite saker i skafferiet. Sen vid 7 så va det ju patrullmöte och en polis va där och prata om droger och va vi får gö och så. Det va bra, men jag blir så irriterad på vissa människor som inte fattar nåntig, säger emot sig själva och all jävla skit dom säger, ljuger gör vissa. Jag blir så förbannad.

Sjukt ont i knät har jag också. Men men va kan man göra, ingenting. För till läkare här kan man ju inte gå till så.

Köpte en ny kudde idag =P Satan va skönt det ska bli att sova på en riktig kudde ;P Dom jag har, har blivit sådär platta och omysiga. Ska köpa fler kuddar sen. Köpte lite mer saker, men allt kan jag inte visa här eftersom mina syskon tittar ju in här ibland =P Får se om jag lägger ut nån bild imorron orkar inte fixa det nu.

Gud va mycket text det vart nu, ska ta och sluta. Ska ta och göra mig i ordning och sen ska jag sova! Är hur trött som helst.

Sleep tight!




Jag vann!

Jag vann tävlingen hos Linda som jag tipsade om igår som slutade 22.00 =P Det trodde jag verkligen inte att jag skulle men jag är väldigt glad att jag gjorde det för jag älskar ljus! =D Tack så jätte mycket! =)


One Tree Hill

Kollade på det underbara programmet One Tree Hill förut =P Finns ingen bättre program ;)


Annars har jag inte gjort så mycket. Kollat på tv, suttit här vid datan, läst, tagit en lång dusch och bara slappat. Söndagar är riktiga slappdagar ;P

Har tipsat om några tävlingar som jag tycker att ni ska va me i =P Om ni vill ;)

Nee nu orkar jag inte sitta här längre, ska hitta på nånting annat nu.

Ciao!





Vinn en goodiebag!


Priset är en stor lyxig goodiebag värde över 1300 kronor! 

Tävling pågår fram till 25/11 23:00.

Till tävlingen

Vinn doftljus!


Tävlingen avslutas ikväll kl 22.00!

Till tävlingen

Vinn smycken och ett diadem!


Gå in här för att vara me och tävla.

Travis Barker and DJ AM in Jet Crash

Travis Barker and DJ AM were among six people aboard a Learjet that crashed upon takeoff from a Columbia, South Carolina, airport after midnight Friday. The four others onboard were killed.

Barker, an ex-drummer for the rock band Blink 182 and the star of the MTV reality show Meet the Barkers, had performed at a free Friday-night college event with former Jane's Addiction singer Perry Farrell, Gavin DeGraw and DJ AM.

Barker, 32, was taken to a burn center in Augusta, Georgia, about 75 miles southwest of Columbia, and was listed in critical condition Saturday morning - as was DJ AM (real name: Adam Michael Goldstein), 35, say officials at the facility.


"Both Travis Barker and Adam Goldstein are in critical but stable condition," Beth Frits, spokesperson for the Joseph M. Still Burn Center, tells PEOPLE. "Goldstein was airlifted here and Barker was brought by ground transportation. So they arrived separately."

The Four Who Died

According to South Carolina's Lexington County coroner, Harry Harman, and deputy coroner, Brian Setree, the four others on the plane were killed. They are: pilot Sarah Lemmon, 31, of Anaheim Hills, Calif.; co-pilot James Bland, 52, of Carlsbad, Calif.; security guard Charles Still, 25, of Los Angeles; and Barker's assistant Chris Baker, 29, also of Los Angeles.

"We are doing our own investigation as well as waiting to hear what the National Transportation Safety Board has to say," Setree tells PEOPLE.

Lynne Douglas, spokesperson for the Columbia Metropolitan Airport, tells PEOPLE the weather was beautiful when the Leerjet left the runway after midnight Friday.


"The plane crashed on takeoff and went through a fence near Highway 302, then crossed the road and went up an embankment before being filled with flames," she tells PEOPLE. "There was debris all over the runway. We are closed now and hope to reopen later today."


Sparks at Takeoff

Federal Aviation Administration spokeswoman Kathleen Bergen said the Lear 60 - bound for Van Nuys, Calif., with six people aboard - departed shortly before midnight Friday, when air-traffic controllers reported seeing sparks.

Barker and Goldstein perform together under the name TRVSDJ-AM. Goldstein at one time was the fiancé of Nicole Richie.

After Blink 182, Barker formed the rock band (+44) and costarred on Meet the Barkers with former Miss USA Shanna Moakler, his wife at the time.


Det är hemskt när sånt här händer. Dom hade tur som klarade sig me tanke på att dom andra dog. Får hoppas att dom blir bra snart!


Källa: People.com

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Söndagen passar för fest och skratt, glatt sällskap och varm humor. Du sprider glädje i höstmörkret.


Oxen 21/4-21/5

Större delen av dagen går åt till någon hobby eller något praktiskt som du vill få gjort. Stillsamt.


Tvillingarna 22/5-21/6

Med Månens hjälp blir söndagen både spännande och romantisk. Din charm åstadkommer mycket.


Kräftan 22/6-22/7

Söndagen blir väldigt stillsam, i varje fall om du får välja själv. Du suktar efter lite lugn och ro.


Lejonet 23/7-23/8

En utmärkt dag för romantik, men söndagen passar också bra för möten, politik och förhandlingar.


Jungfrun 24/8-23/9

Du är mottaglig för reklam och tjat, något som kan påverka din plånbok i en ganska trist riktning.


Vågen 24/9-23/10

Söndagen handlar i första hand om kärlek och bekräftelse. Kvällen blir riktigt mysig och ger mersmak.


Skorpionen 24/10-22/11

Vissa söndagar passerar timmarna bara förbi utan att något händer. Detta blir troligen exakt en sådan.


Skytten 23/11-21/12

Det är svårt att säga exakt hur söndagen kommer att arta sig för det blir dina impulser som avgör.


Stenbocken 22/12-20/1

Du har ett stort behov av att åstadkomma saker, se resultat och kunna mäta det du har gjort. Viss stress.


Vattumannen 21/1-18/2

En avkopplande och trevlig söndag som du helst tillbringar med din älskling eller med goda vänner.


Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen fastnar i krångliga småsaker och onödiga förseningar. Få roliga saker hinner hända. Trist.




Källa: Aftonbladet.se


Sönda

Tjena!

Allt bra me er? Här är det bra iaf =P Lite trött för man blir ju alltid väckt av alla gaphalsar här hemma. Det räcker liksom inte me att Knarpus har börjat väcka mig vid 5-6 varje morron för att han vill ut då. Tar tid för mig att somna om och sen blir man väckt av dom andra som inte fattar att man kanske vill sova utan för ett jäkla liv.

Gick på en promenad me Mimmi imorse innan frukost. Lite jobbigt att gå me na för man får ju alltid dra me na en bit för hon vägrar ju alltid att gå efter en bit bara. Fick na att springa en bit och sen på hemvägen gick det ju fortare. Pluttan hängde me också =P

Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Läst lite och så bara. Ska kanske gå till affären om en stund.

Ciao!


Tävling!


Tävlingen avslutas den 29 september.

Till tävlingen

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

En lekfull och rolig lördag väntar. Krydda den med humor så får du en riktigt minnesvärd höstdag.


Oxen 21/4-21/5

En ovanligt bra dag för shopping, men lördagen blir trevlig på andra sätt också. Gott om gemenskap.


Tvillingarna 22/5-21/6

Månen ger dig en ovanligt spännande och angenäm lördag. Bland annat har du tur i kärlek just nu.


Kräftan 22/6-22/7

Du behöver lugn och ro, och utrymme för egna tankar. Vissa respekterar kanske inte detta tillräckligt.


Lejonet 23/7-23/8

Lördagen blir romantisk och trevlig. Skall du festa så föredrar du glitter, vimmel och glamour just nu.


Jungfrun 24/8-23/9

Du har bestämt dig för att klara av en sak men diverse förseningar och trassel tär hårt på ditt humör.


Vågen 24/9-23/10

Extra fin dag för resor och för udda upplevelser. Även på andra sätt blir lördagen riktigt sympatisk.


Skorpionen 24/10-22/11

Det händer inte särskilt mycket men du vantrivs inte för det. Du ägnar dig åt att planera saker istället.


Skytten 23/11-21/12

Lördagen blir spännande med många oväntade turer. Du är väldigt idérik och du inspirerar omgivningen.


Stenbocken 22/12-20/1

Du fokuserar helst på praktiska saker och det kan göra att en vän tycker att du inte lyssnar. Lugn dag.


Vattumannen 21/1-18/2

Du trivs bäst med en festlig och underhållande lördag, gärna tillsammans med goda vänner. Fin kväll.


Fiskarna 19/2-20/3

Det är lätt hänt att du blir indragen i andras konflikter. Just denna lördag lönar det sig inte att medla.




Källa: Aftonbladet.se


Mystic River

Hej

Imorse lyckades jag ta mig ut och gå en runda innan frukost. Har ju varit så pissigt väder ett bra tag nu så jag har oftast vägrat gå ut då. Me i morse va det jätte fint väder så då gick jag ut. Riktigt skönt faktiskt och det är bra att det är fint nu och jag hoppas att det håller i sig nån da nu så att jag kommer igång, och kan fortsätta sen även om det är skit väder =P

Sitter här och dricker grönt te med ingefära i och läser lite bloggar =P

Kollade på Mystic River igår som gick på 5an. Va jätte segt att sitta och kolla på den för den höll på i 3 timmar, och filmen är egentligen bara 2 tim 12 min. Slutet gillade jag inte heller.

Jimmy. Dave. Sean. De är vänner som växte upp i Bostons arbetarkvarter och som senare gled isär efter en hemsk tragedi. Många år senare återförenas de genom en brutal händelse. Jimmys dotter har mördats och detta ohyggliga brott för de tre vännerna samman igen. Sean är nu polis, Jimmy äger en mataffär och Dave är arbetslös. Men de fyra dygnen som Dave hölls fången i barndomen har påverkat dem alla - inte minst Dave själv...




Vinn en bok!


Tävlingen avslutas på onsdag den 24:e klockan 22.00.

Till tävlingen

Gymgrossisten

Har varit till affären och handlat lite me mami och Kim sen åkte vi till kiosken och hämtade ut 2 paket. Det ena va mitt från Gymgrossisten =) Köpte ju proteinpulver, tog 450 g ifall att jag inte skulle gilla det och då vill jag inte stå där me en stor burk =P sen en skopa, en Fairing shaker och så fick jag en star-bar gratis =P Om den är go så kanske jag beställer mer såna sen =P Får hoppas att proteinpulvret är gott också ;)






Tävling!


Tävlingen avslutas på söndag 23,59.

Till tävlingen

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Egentligen känner du dig motiverad att ta itu med praktiska saker, men fredagen blir vild och impulsiv.


Oxen 21/4-21/5

Månen ger dig en fredag att njuta av. Passa på att skämma bort dig själv och din kropp ordentligt.


Tvillingarna 22/5-21/6

Fredagen blir rolig. Av och till känner du att mer lugn och ro hade varit att föredra. Tempot blir högt.


Kräftan 22/6-22/7

Du behöver stimulans på det intellektuella planet för att få en riktigt fin fredag. Unna dig själv det.


Lejonet 23/7-23/8

Trots en rolig och avkopplande dag fastnar du ideligen i grubblerier kring gamla misslyckanden. Trist.


Jungfrun 24/8-23/9

Du är produktiv, effektiv och allmänt uppskattad. Din fredag blir trevlig och troligen även lönsam.


Vågen 24/9-23/10

Din fredag passar bra till många olika saker, så låt din personliga smak styra vad du gör. Fin kväll.


Skorpionen 24/10-22/11

Dina idéer och din energi förvandlar fredagen från en vanlig höstdag till något riktigt underhållande.


Skytten 23/11-21/12

Du hinner med en hel del arbete eller praktiska uppgifter, men mest handlar det om romantik just nu.


Stenbocken 22/12-20/1

Du behöver en lugn fredag utan stress. Blir tempot för högt trivs du inte och då blir du snabbt irriterad.


Vattumannen 21/1-18/2

En rätt trevlig dag även om det finns ett litet smolk i bägaren. Troligen i form av andras bekymmer.


Fiskarna 19/2-20/3

En bra dag för att träffa vänner, dessutom en bra dag för shopping. Fredagen erbjuder dig en hel del.




Källa: Aftonbladet.se


Freda

Tjena!

Har skickat iväg mitt cv till Tina. Jag hoppas att det inte är helt kasst så jag måste sitta och skriva om hela skiten =P
Har även försökt få till ett bra personligt brev men det är lite knöligare.

Annars har jag bara läst lite och så. Inte gjort så mycket annat helt enkelt än skrivit cv och så. Och klockan är redan 1! Fan, snacka om att klockan bara tickar iväg när man håller på med cv och pb. Tar tid innan man får till nånting som är rätt bra iaf. Enligt en själv för sen vet man ju inte va andra tycker =P Men men, jag har ju lite tid på mig att få till det bra för det där från polisen tar ju ett tag att få.

Ciao!


Mhmm

Sitter här och fixar me mitt cv och pb. Inte alltid så lätt att veta va man ska skriva och få till det bra. Tycker sånt här är jätte tråkigt också men det måste ju göras.

Jaha, idag har jag plockat blåbär som vanligt typ =P Jag passar på att plocka innan dom blir förstörda och så fryser jag in dom. Men fy satan va kallt det blir om händerna när man har plockat ett tag =P Och jag som blir jätte lätt kall om händerna.
Sen har jag läst, kollat lite på tv, kört Kim till affären, skrivit på mitt cv & pb och passat Isak ett tag. Har varit väldigt seg idag, har inte haft nån energi direkt.

Nee nu ska jag fortsätta.

Ciao!


Haunted


Rihanna - Haunted

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Torsdagen kan bli väldigt rörig och det passar dig illa. Bromsa lite så fungerar dina planer bättre.


Oxen 21/4-21/5

Månen ger dig en riktigt mysig torsdag. Extra plus för lyx i alla former, så skäm bort dig själv lite.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du är väldigt efterfrågad, något som nästan känns jobbigt just nu. Du skulle vilja sänka tempot lite.


Kräftan 22/6-22/7

Du får en oväntat trevlig torsdag, särskilt om du kryddar den med lite kultur eller kanske subtil humor.


Lejonet 23/7-23/8

Torsdagen blir egentligen ganska trevlig men du är ovanligt negativ och hittar fel på det mesta.


Jungfrun 24/8-23/9

En bra dag för utmaningar, nya idéer och nya projekt. Du letar efter något nytt att satsa rejält på.


Vågen 24/9-23/10

En trevlig och ganska händelserik torsdag. Kvällen blir förmodligen romantisk. Miljön är viktig.


Skorpionen 24/10-22/11

Den här torsdagen skulle bli rätt vardaglig om det inte vore för att du är idérik, fräck och impulsiv.


Skytten 23/11-21/12

Ingen märklig dag, men du är sällskaplig nu och trivs bättre mitt i vimlet än du gör i små sällskap.


Stenbocken 22/12-20/1

Torsdagen blir avkopplande och trevlig trots att det finns en person som ofta går dig på nerverna.


Vattumannen 21/1-18/2

Du fastnar lätt i konflikter som inte ens rör dig. Ingen bra dag för debatter, ingen bra dag för att medla.


Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen blir väldigt trevlig, särskilt om du kan tillbringa den i ett lättsamt och trevligt sällskap.





Källa: Aftonbladet.se

Torsda

Hejsan!

Sitter här i soffan och degar. Är lite trött för man får ju aldrig sova här hemma för alla ska ju gapa som idioter på morronen. Jag ställer klockan på 9 då jag har kollat på So You Think You Can Dan Dance eftersom det slutar sent. Men det går ju inte här hemma utan man ska ju bli väckt av dom andra som går upp tidigare bara för att dom aldrig kan hålla käften.

Isak sitter här bredvid mig och kollar på Tarzan. Mami ligger och sover, vilket hon behöver. Jag ska ta och fixa nånting att äta om en stund och fortsätta läsa lite =P Sen måste jag börja me mitt cv och pb som dagisarna ska få och som jag ska skicka in till Tina imorron så hon får titta på det.

Ciao!


Material Girls

Har kollat på Material Girls =P Tycker den va rätt bra. Rolig, lite fjantig men ändå bra =P

Ava och Tanzie är enda arvingar till Marchetta, världens största kosmetikaföretag. Glamoursystrarna lever lyxlivets ljuva dagar som präglas av VIP-fester, blixtrande kameror och mängder med kreditkort som räcker till ett helt liv utan arbete ... Fram till dess att en skvallerskandal krossar företaget och lämnar systrarna utblottade - utan bilar, bostad och botox. Nu är det buss och begagnade kläder som gäller, men så bestämmer sig Ava och Tanzie för att packa sminkväskan och ta upp kampen...



2 nya filmer

Hej!

Va ju upp till ånge förut på ett möte. Efter det så gick jag och mami till apoteket och lite andra affärer. Fanny & Mimmi har ju fått nå skit i ögat, det rinner en massa sörja och så är det svullet bara på ett öga. Så mami ringde till veterinären och vi skulle prova me en salva och tvätta lite runt ögat och så. Hjälper inte det så måste vi åka till veterinären. Är ju iaf nånting som smittas via kontakt för Fanny goar alltid me Mimmi. Så det finns ju risk för att dom andra kanske får det, fast inte Knarpan då för han går ju inte direkt i närheten av dom andra =P

Åkte upp till magdbyn en sväng sen drog vi till affären här. Och jag va ju bara tvungen (som vanligt) att gå och kolla på filmerna som dom har. Dom har ju typ alltid det där 2 för 99 :- och jag hittar alltid filmer som jag vill ha =P Så idag köpte jag Material Girls & Bandidas ;) MG har jag aldrig sett så den ska jag kolla på om en stund men Bandidas har jag redan sett och den är bra =P Fodralet till den filmen är mycket coolare än dom här vanliga dvd fodralen. Helt annorlunda och jag får en liten känsla av gammal plåtbruk när jag tittar på den ;P Haha jag är knäpp jag vet =P










Uppdrag barn!


"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."

http://www.uppdragbarn.se/

Onsda

Tja!

Sitter här och kollar runt på lite bloggar =P Ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar i lugn och ro. Ska på ett möte 1 så jag måste åka vid halv 1. Så jag har lite tid på mig =P

Har börjat läsa en ny bok. Älskar böcker =P Fast det gjorde jag inte från början. När jag bodde i Göteborg så läste jag typ aldrig böcker men när jag flyttade hit upp så började jag me det och sen va jag fast. Finns ju inte så mycket att göra i den här hålan, så det bästa att roa sig me va ju att läsa =P Man vart ju lite chockad när man kommer från gbg flyttar hit upp och då va det knappt några ute efter 6. Då började man ju fundera på vart fan man hade hamnat. Man är ju van att det nästan alltid fanns nån ute liksom och så kommer man hit där det knappt fanns en käft ute på kvällen. Här kommer då inte jag stanna i all evighet iaf =P

Nee nu blir det duschen =P

Ciao!


Maria Wern - Främmande fågel

Sitter och kollar på den nya serien Maria Wern - Främmande fågel.

Svensk kriminalserie från 2008. Avsnitt 1 av 4.
Maria Wern återvänder till sitt arbete efter en tids frånvaro. Det dröjer inte länge förrän hon kastas in i arbetet och snart har hon fler fall på sitt bord. Det börjar med en oidentifierad man som hittats mördad samtidigt som en kvinna med influensasymtom avlider.
I rollerna: Eva Röse, Fares Fares, Allan Svensson, Peter Perski, Marie Rickardsson.

Kollade på Idol innan det och efter det här programmet så är det So You Think You Can Dance =P

Annars då? Har städat lite i rummet, hämtat datan me pappa. Det va på tiden att vi fick hem den så vi kan försöka fixa den. Va tvungen att ringa pappa och säga åt han att vi skulle hämta den för Cassandra & Kim började slåss idag igen om mamis data. Är så jävla trött på dom nu så jag vill bara spy. Och det är ju alltid jag som får gå och tjata på dom om datan och även sära på dom när dom slåss. Och jag fick säga åt pappa också för annars händer det ju ingenting. Han som hade datan har en jätte söt och go hund =P En liten nallebjörn ;)
Har kört Bella till skolan för hon skulle va me en kompis där, tog me mig Danne & Ida hem då, hämta Helene och körde hem Ida. Sen gick jag och Helene på en promenad =P

Nee nu ska jag fortsätta att kolla på tv =P

Ciao!


Tisda

Hej!

Har varit till fränsta en sväng me mami & Isak. Handlade lite mat och så va vi in till Erikshjälpen en sväng. Jag gillar att kolla efter böcker där och idag köpte jag 6 st för 29 kr ;P Snacka om billigt =P I vanliga fall hade dom där böckerna gått på flera hundra. Så nu kan jag sitta och läsa som en dåre =P

Har även ringt runt till rektorerna här som har hand om alla dagis här omkring. Fick till svar att jag skulle åka runt och presentera mig, skriva upp mig på vikarielistor, och fixa ett sånt där utdrag från brottsregistret av polisen som jag ska ha me så att dom kan få en kopia. Så när jag har fått hem det pappret så får jag åka runt till alla dagis här.
Jag står ju redan me på vikarielistan på Isaks dagis men dom ringer ju aldrig fast att dom har haft dåligt me folk. + att man ser helt nytt folk som dom har tagit in och man har aldrig sätt personerna förut ens. Väldigt konstigt. Men men, får la se om man kan få nåt jobb på nåt dagis sen.

Funderar på om jag kanske ska gå ut och plocka lite blåbär =P Faktiskt väldigt skönt att bara sitta helt själv och plocka blåbär, så himla lugnt och skönt. Ska nog ta och gö de.

Ciao!


VMA - Pink


Pink - So What

Perfekta Hemmafruar

Förut idag så läste jag klart boken Perfekta Hemmafruar. Riktigt bra bok =P

"Gillar ni Desperate Housewives så älskar ni Perfekta hemmafruar ." Gefle Dagblad. Jag håller me =P

Vad gör man när man hamnat i den bästa av villaförorter men bara vill därifrån? Trebarnsmamman Kate Klein håller på att förgås av leda. Hon passar inte alls in i de andra välfriserade, modellsmala och hippa hemmafruarnas schemalagda liv. Förgäves försöker hon ordna spektakulära barnkalas och stilfulla cocktail-partyn, medan maken Bens missnöje med hennes brister som representativ maka och mor bara växer.
Så blir den mest perfekta av alla perfekta hemmafruar - Kitty Cavanaugh - mördad. Ingenting är sig längre likt i den idylliska förorten. Full av energi drar Kate i gång en egen utredning och upptäcker att den döda Kitty Cavanaugh levt ett dubbelliv. Den perfekta fasaden rämnar och avslöjar fler hemligheter och lögner än någon kunnat ana.

Nee nu ska jag borsta tänderna och tvätta ansiktet, sen är det raka vägen i säng =P

Sleep tight!



Vinn en goodiebag!


"Jag är med och tävlar om en goodiebag värd över 2500kr hos Ammie. Var med i tävlingen du med, klicka här för att komma direkt till tävlingen. Tävlingen är lätt att delta i och den håller på tills den 15 oktober 21.00! De som har sponsrat tävlingen är:

Hairpalace, Solbrillor, RosaGården, Rosen Serien,  Fonnix, Nea of Sweden, Elitefashion och My Love toys."

Vinn en necessär!


❦ Jag är med & tävlar om en Lisbeth Dahl necessär från ❦
http://www.zottys.se/
hos  
http://www.sessanochprinsessan.com/
Tävla du också vet jag ☺

Tävling!


Tävlingen avslutas den 1/10.

Till tävlingen

Månda

Hejsan!

Har varit upp till ånge me mami idag. Va in till arbetsförmedlingen, apoteket, elbutiken och så. Käkade även lunch på Mittis =P Efter det drog vi till magdbyn och fixade lite där en stund.

Sen har jag bara suttit här vid datan. Har beställt lite proteinpulver och så från Gymgrossisten =P Tog smaken Caramel Toffee och jag hoppas att det är gott ;)

Ska ut och plocka lite äpplen nu så vi kan gö äppelpaj ;) Mumsigt!

Hej så länge!


One Tree Hill


Finns det nåt bättre program än One Tree Hill? =P Jag tror inte det =P Jag har kommit fram till att OTH är min favorit serie ;) Sen älskar jag massa andra serier också men OTH är nr 1! ;P
Kollade på ett nytt avsnitt för en stund sen. Dom har ju börjat visa nya avsnitt igen, söndagar klockan 18.00. Missa inte det om ni gillar OTH =P Om ni inte redan har sett det då ;) Jag är en av dom som är lite efter och följer det på tv, jag laddar inte hem det. Man vet aldrig va man kan få för skit på datan.

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Du känner dig en smula filosofisk, men det är svårt att få ro för funderingar. Full fart hela söndagen.


Oxen 21/4-21/5

Söndagen blir romantisk om du inte medvetet väljer att gå åt något annat håll. Riktigt fin kväll.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du tappar humöret och har betydligt kortare stubin än vanligt, men i övrigt blir söndagen trevlig.


Kräftan 22/6-22/7

Du tycker att tillvaron känns en smula tjatig just nu och du blir irriterad om ingenting nytt dyker upp.


Lejonet 23/7-23/8

En trevlig och underhållande söndag väntar. Du ägnar också en del tid åt att planera inför vintern.


Jungfrun 24/8-23/9

Det skulle inte hända särskilt mycket om det inte vore för din impulsivitet och dina fräscha idéer.


Vågen 24/9-23/10

Du trivs bäst med att pyssla, detta är en idealisk dag för småsaker. Sport och friluftsliv passar också.


Skorpionen 24/10-22/11

Du behöver en lugn och avkopplande söndag, kanske med ett extra inslag av frisk luft. Lata dig lite.


Skytten 23/11-21/12

Egentligen blir söndagen riktigt fin men du har en tendens att bita dig fast vid baksidor och nackdelar.


Stenbocken 22/12-20/1

Din förmåga att sålla fram glädjeämnen och guldkorn ger dig en fin söndag trots vissa bekymmer.


Vattumannen 21/1-18/2

En bra dag för allt som rör hem och härd, prylar och samlingar. Trevlig söndag även i övrigt, dessutom.


Fiskarna 19/2-20/3

Månen inspirerar och ger dig en sensuell, mysig söndag. Unna dig själv lite extra lyx och njutning.




Källa: Aftonbladet.se


Sönda

Tjena!

Va ovanligt att det är pissigt väder. Fattar inte vart solen håller hus.

Sitter här och kollar på film me Isak. Men som vanligt så har han inte riktigt ro i kroppen, kan inte riktigt sitta still. Och så vill han att jag ska spola hela tiden. Men jag har sagt att det inte går för hur roligt är det att spela igenom hela filmen typ =P
Fick han även att städa upp alla filmerna som han hade rivit ut från skåpet. Jag sa åt han att han inte skulle få kolla på filmen och inte få cola om han inte ställde in alla filmerna igen. Och han ställde in allt igen. Men han började ju: Jag orkar inte, kan du hjälpa mig? Det där går jag inte på unge =P Han kör alltid det där me alla andra här hemma och alla hjälper han. Lite surt när han kommer till mig och han får göra grejerna själv, för han är så stor att han ska kunna det själv. När han ska klä på sig så vill han alltid ha hjälp. Men det får han gö själv för jag hjälper han inte, om det inte är nånting som han absolut inte klara av. Men han brukar klara allt själv. Lätt att man blir lat och får allt fixat när man har massa syskon.

Ska gå ut och mata Em nu =P

Ciao!


Extra Extra

Kollade på Extra Extra förut. Riktigt roligt program det där ;P Blondinbella va ju me också. Hon sa la inte sådär jätte mycket direkt. Men dom andra va roliga =P


Har varit ute i några timmar idag. Fixat lite runt Em's bur. Hade en halv spånbal där som har stått där ett antal månader nu, som jag tog bort idag. Rensade bort massa ogräs och sånt skit också. Städade åt na också. Lekte lite me Mimmi, men hon motionerade sig själv väldigt bra för hon fick cpryck och kuta runt som en galning =P Inte speciellt ovanligt direkt ;) Följde me mami till återvinningen.

Testade yoga idag också. Måste ju testa och se hur det är nu när jag har fått hem en dvd =P Roligt och skönt va det. Vill ha mer såna filmer, skulle även va skoj att gå på yoga och även andra grejer i grupp men jag vill inte gö det själv =P Roligare om man går me en kompis eller nåt =P

Har även tagit det lite lugnt. Har skrubbat hela kroppen, rakat benen, filat fötterna, hårinpackning, ansiktsmask ja hela köret =P Riktigt skönt. Måste börja gö det en gång i veckan. Oftast brukar det bara bli mer snabb duschar för mig och så. Aldrig att jag tar ett bad eller duschar lite längre och tar lite mer tid på mig. Brukar bli att jag gör allt lite fort för det är alltid nånting annat som kommer ivägen just då jag vill ta lite tid på mig.

Nee nu ska jag sova.

Good night, sleep tight!


Vinn ett halsband!


Tävlingen avslutas den 25 september.

Till tävlingen

Vinn spetshotpants!


Tävlingen avslutas den 15/9 klockan 21.00.

Till tävlingen

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Lördagen börjar i full fart och efter en mycket aktiv dag passar det bäst med en rätt stillsam afton.


Oxen 21/4-21/5

Du vaknar på fel sida men kvällen blir riktigt trevlig. Speciellt om du satsar på ett ovanligt nöje.


Tvillingarna 22/5-21/6

Full fart under dagen. Lördagen passar fint för sport och andra krävande aktiviteter. Rätt lugn kväll.


Kräftan 22/6-22/7

Lördagen börjar stillsamt men kvällen blir både spännande och mysig. Bäst ihop med goda vänner.


Lejonet 23/7-23/8

Du är lekfull och du har massor av goda idéer. Lördagen blandar rena nöjen med mer seriösa tankar.


Jungfrun 24/8-23/9

Lördagen börjar med vardagliga småsaker men kvällen kan bli ganska spännande. Du är impulsiv.


Vågen 24/9-23/10

En riktigt trevlig och avkopplande lördag väntar. Friskvård och massage ger dig extra njutning nu.


Skorpionen 24/10-22/11

Lördagen börjar ganska illa, kanske med ett missförstånd. Men kvällen blir trots detta riktigt rolig.


Skytten 23/11-21/12

Det blir en blandad dag. Någon gör dig glad men en annan person gör dig besviken. Högt tempo nu.


Stenbocken 22/12-20/1

Kvällen blir festlig men det är viktigt att det blir på dina villkor. Du har ont om tålamod med andra.


Vattumannen 21/1-18/2

En skön och rätt romantisk lördag väntar och det trivs du riktigt bra med. Lyx ger dig extra njutning.


Fiskarna 19/2-20/3

En riktigt fin lördag som börjar mysigt och slutar festligt. Kanske händer något romantiskt dessutom.




Källa: Aftonbladet.se


Lörda

Hejsan!

Igår kom jag i säng tidigt, halv 11 =P Första gången på länge. Måste börja lägga mig senast 11 varje da (men inte när det är SYTYCD) för jag blir så mycket piggare när jag går och lägger mig tidigare. Spelar ingen roll om jag får sova länge då jag har kommit i säng sent, jag är as trött iaf. Det är nog för att jag inte riktigt kan sova när det är ljust, jag vill att det ska vara jätte mörkt. Vilken onödig fakta =P

Ska ta och fixa lite käk och så ska jag lägga mig och läsa lite ;P

Ciao!


Tävling


Tävlingen avslutas på söndag den 14/9 kl 23,59.

Till tävlingen

Tävling!


Tävlingen avslutas på söndag den 14/9 kl 21:00.

Till tävlingen

Herregud

Fy fan va jag är less på mina bråkande syskon. Kim & Cassandra bråkade som satan för en stund sen. Först skrek dom bara på varandra som vanligt men sen börja dom slåss. Först orkade jag inte bry mig, men sen gick dom för långt (såg ut som om dom skulle slå ihjäl varandra) så jag fick gå i mellan och slita bort Kimmen och hålla isär dom. Ja men då va la Cassandra bara tvungen att gå på mig lite och ge mig en smäll. Men man är ju inte speciellt känslig så det där kändes ju inte. Mami ringde även pappa då jag höll på och slita isär dom. Han måste ha fått en chock när han svarade och alla skrek som galningar i bakgrunden. Hatar när dom alltid ska hålla på. Varje da så bråkar dom om nånting, hela tiden. Dom kan inte ens se varandra för då bara måste dom kläcka ur sig nånting och så är bråket igång. Det är då jag verkligen önskade att jag hade en lägenhet så jag slipper allt det här. Alla vi andra i familjen blir ju helt störda av det här. Man orkar inte me 2 ungar som är 15 och 16 år som alltid bråkar och slåss. Inte konstigt att man är livrädd att man själv ska få ungar som är precis som dom sen =P Nee usch..

Va till affären förut. Köpte nya SOLO me vackra Kate Hudson på omslaget =P Ska lägga mig och läsa den ett tag och ta det lite lugnt ;)




Yoga & Meditation

Fick hem 2 filmer idag, en me yoga och en me meditation. Hade för mig att det skulle vara pilates och inte meditation som man skulle få men skitsamma. När man bor här hemma me 2 syskon som är helt galna, då kan man behöva gö nånting som lugnar ner än. Det bästa hade ju varit om jag hade haft en boxningssäck som jag hade kunnat avreagera mig på, för det hade varit mycket bättre. Men men, får nöja mig me andra saker som kan göra mig lugn så att jag inte flyger på Kim & Cassandra. Dom är störst och värst. Isak är en liten ängel jämfört me dom, och jag tycker att han kan vara as jobbig. Men det är ingenting mot va dom här är. Fy fan säger jag bara..

Ska ta och kolla in filmerna nu =P

Ciao!


American gladiators

Har kollar på American gladiators. Det är som det svenska programmet som gick förut. Hulk Hogan är ju programledare ;P


Kollar även runt efter jobb som jag kan söka. Har hittat en del i Åre, på hotell och så som jag tänker söka. För jag måste hitta ett jobb snart, håller på att bli tokig på det här! Har sökt massa jobb men man får ju aldrig nåt, riktigt irriterande. Så man får la hoppas på lite tur där sen då, även fast jag inte har nån större lust att flytta dit upp. Jag hatar vintern och all snö och där ligger snön kvar längre =/ Blä! Men kan jag få ett jobb där så blir jag väldigt gla för jag behöver verkligen ett jobb nu! Blir helt cp av att bara gå hemma hela tiden. Ska även försöka få tag på den/dom som har hand om alla dagis här och se om det finns nåt jobb där. Ska kolla runt efter jobb längre ner också. Skulle ju inte va helt fel att hitta ett jobb i GBG så man får flytta tillbaka dit =P Saknar Göteborg otroligt mycket.

Nee nu ska jag sova.

Go natt!


Tävling


Tävlingen avslutas på söndag den 14/9 kl 21:00.

Till tävlingen

Tävling!


Klänning från Chicy.se - Sjal från H&M - Solglasögon från Solbrillor.se - Väska från Ingelita - Lip plumping shimmer enhancer lip gloss i färgen Sweet Melody (rosa), Lösnaglar , Lösögonfransar och fyra nagellack från Depend.

Tävlingen avslutas den 25 september kl 22.00.

Till tävlingen

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

En väldigt sällskaplig torsdag väntar, mer än du räknat med förmodligen. Kanske ett oväntat besök.


Oxen 21/4-21/5

Torsdagen handlar väldigt mycket om pengar och praktiska saker. Du oroar dig, kanske helt i onödan.


Tvillingarna 22/5-21/6

En avkopplande och rolig torsdag som blir extra givande för dig som är på resa eller just har bytt jobb.


Kräftan 22/6-22/7

På något sätt handlar torsdagen ideligen om andra, inte om dig. Du upplever att ingen riktigt lyssnar.


Lejonet 23/7-23/8

Nöjen, sällskapsliv och kanske en flirt förgyller din torsdag. Du tycker också mycket om nya möten.


Jungfrun 24/8-23/9

Torsdagen handlar om arbete, vardag, bostad, pengar. Möjligen också lite om andras bekymmer.


Vågen 24/9-23/10

Nöjen, avkoppling och trevliga samtal med vänner ger dig en givande torsdag. Bra dag för sport också.


Skorpionen 24/10-22/11

Du trasslar in dig i ett problem som egentligen inte rör dig. Var försiktig om du medlar mellan vänner.


Skytten 23/11-21/12

En väldigt underhållande torsdag. Du har dessutom inte bara roligt, du får goda ekonomiska nyheter också.


Stenbocken 22/12-20/1

Mest handlar det om pengar och jobb, ditt sociala liv får vänta. Kärleken känns också ganska ljummen.


Vattumannen 21/1-18/2

Torsdagen får en särskild glans av Månen. Tur i kärlek, gott om tänkbara nöjen, riktigt mysig kväll.


Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen blir väldigt stillsam. Kanske passar du på att läsa den där boken som bara blivit liggande.





Källa: Aftonbladet.se

Torsda

Känns som om det är fredag idag. Men det är det ju inte. Hjälpte Cassandra lite förut me Elin, Emelie & Isak för hon va barnvakt åt dom medans mami & Linda va upp till ånge. Har hängt lite tvätt och läst lite. Funderar på om jag ska ta och gå till affären en sväng. Vill ha en ny tidning och nånting gott =P Nånting nyttigt för chips och sånt skit vill jag inte ha.

Ibland får jag för mig lite konstiga saker och igår kväll så fick jag för mig att jag skulle mäta mitt hår =P Och det är typ 80 cm ;P Snacka om att man har tråkigt när man börjar me sånt där hehe =P

Ciao!

 

Vinn lyxiga produkter från Redken!


Tävlingen avslutas i början av nästa vecka (15/9).

Till tävlingen


Den där Anna

Den där Anna Bergendahl, satan va bra hon va! Tycker inte att hon ska va me i idol utan hon borde kunna få skivkontrakt på en gång =P Juryn kan la gö na till en stjärna ;)

Sitter och kollar på Vem kan slå Filip och Fredrik =P Och efter det så är det So You Think You Can Dance ;) En riktig tv kväll hehe ;P


Har ett stort blåmärke på benet, och är helt svullen där, ser ut som en stor bula =P Har haft så i flera dar nu. Jag klumpig som jag är skulle gå in till stora salen i magdbyn och så knuffade jag upp den dörren som inte satt fast, för inte tänkte jag på det  och jag orkade inte gå runt till den andra =P Jag är så smart ibland, har inte alltid en fungerande hjärna =P Så jag ramla framlänges me dörren före och så slog jag i benet. Mami bara skratta när hon fråga om jag ramlade me dörren =P Smarta Michelle haha ;P

Ciao!

Idol

Sitter coh kollar på Idol. Tycker det är tråkigt att dom typ bara visar dom som sjunger som krattor. Så jäkla roligt är inte det att se längre, bara tröttsamt. Jag vill se dom som sjunger bra, för det är det som är roligt. Han som va nu innan reklamen, han va bra =P Mer sånt tack ;P

Skulle på tupperware party idag me mami. Stressade som fan, för jag fick veta det lite sent och jag hade glömt bort det. Tvättade håret och grejade på fort som fan. Sen när vi kommer dit så får vi veta att det inte är idag utan det är flyttat till månda för nån som har hand om det där va sjuk. Så vi drog upp till magdbyn och fixade lite där istället.


Nee nu har det börjat igen =P


Ciao!


Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Du ställer väldigt höga krav på dig själv och det gör onsdagen till en rätt stressig, trasslig historia.


Oxen 21/4-21/5

Du behöver omväxling men den måste du skaffa själv, onsdagen bjuder bara på vardagsupplevelser.


Tvillingarna 22/5-21/6

Onsdagen blir trevlig, du är sällskaplig och har väldigt lätt för att få andra att nappa på dina idéer.


Kräftan 22/6-22/7

Det finns många motsättningar och konflikter runt dig. Krångligt men på sikt inte dåligt för dig alls.


Lejonet 23/7-23/8

Onsdagen blandar nytta med nöje, du får mycket gjort men du hinner också med en hel del roligheter.


Jungfrun 24/8-23/9

Utan att stressa ett dugg är du produktiv, effektiv och dessutom hjälpsam. God chans till fina affärer.


Vågen 24/9-23/10

Du fastnar i att reda ut andras bekymmer och det gör att du inte njuter av onsdagens trevligare sidor.


Skorpionen 24/10-22/11

Det händer lite för lite, och vill du få upp tempot krävs det att du tar i. Vänta inte på andras initiativ.


Skytten 23/11-21/12

Onsdagen handlar mycket om praktiska och ekonomiska beslut. Du har turen på din sida för det mesta.


Stenbocken 22/12-20/1

Du behöver utrymme för att inte fastna i tjafs och krångel. Unna dig något som får dig att koppla av.


Vattumannen 21/1-18/2

En trevlig onsdag även om du känner att det går lite för fort i svängarna. Många förändringar i luften.


Fiskarna 19/2-20/3

Ingen dum onsdag, särskilt inte om du planerar den väl. Bra dag för kärlek, politik, konst och teater.





Källa: Aftonbladet.se

Tävling!


Tävlingen pågår till fredagen den 12 september kl 23:59.

Till tävlingen

Onsda

Hej!

Mami lyckades få punka på sin bil igår kväll, så pappa fick åka och hämta dom. Han som fixade mamis nya däck satte fast dom så hårt så dom lyckades inte få loss däcket igår så dom kunde byta. Så idag ringde mami till Stefan och frågade honom va hon skulle gö. Han sa att vi skulle köpa sånt där grejs som man sprutar in i däcket så den blir normal igen och så man kan köra bilen och åka å byta däcket. Så vi drog iväg och fixade det, och så drog vi bort till hennes bil och fixade me det där. Ja men då såg vi ju att det va flera stora hål på insidan, så det där hjälpte ju inte =P Så då fick vi ringa Stefan igen så han fick komma och hjälpa oss. Då såg vi att det va jätte många stora hål. Får hoppas att dom har ett sånt där däck hemma så hon kan få det fixat så fort som möjligt.

Sitter just nu och kollar på Rachael Ray =P Ska fortsätta kolla på det nu ;P




VMA - T.I. ft. Rihanna


T.I. ft. Rihanna - Live Your Life & Whatever You Like

Tävling!


"Jag är med i en tävling hos Maz Studios där man kan vinna skor från Clazzy Fashion. Var med och tävla du också! 

Länk Till Inlägg med Tävlingen
Länk till Maz Studios Express Huvudsida
Länk Till Clazzy Fashion

Tävlingen avslutas tisdagen den 9e sept. klockan 21.00. Lycka till!"
  

Vinn smink


Tävlingen pågår till söndagen den 14 september kl 24:00.

Till tävlingen

Tävling!


Tävlingen avslutas söndag den 22 september.

Till tävlingen

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Stress, särskilt på jobbet, kan få dig att tappa koncentrationen totalt. Glöm inte ta en och annan paus.


Oxen 21/4-21/5

Tisdagen blir väldigt trevlig, och en extra guldkant får din dag om du kryddar den med något äventyrligt.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du försöker tänka framåt men det är lite knepigt eftersom nuet bombarderar dig med överraskningar.


Kräftan 22/6-22/7

Du vägrar kompromissa och det kan dra igång en rejäl konflikt. Men det är bra för din självkänsla.


Lejonet 23/7-23/8

En trevlig tisdag som passar riktigt fint för det mesta, exempelvis nöjen, möten, sport eller en flirt.


Jungfrun 24/8-23/9

Just nu är du extremt praktiskt lagd och det är inte mycket du inte kan ordna. Väldigt produktiv dag.


Vågen 24/9-23/10

Tisdagen blir egentligen trevlig men det finns småsaker som oroar dig, och du kan inte släppa dem riktigt.


Skorpionen 24/10-22/11

Tisdagen blir stillsam men trevlig. Det du kan dela med goda vänner får ett extra värde. Mysig kväll.


Skytten 23/11-21/12

En mycket lönsam dag, särskilt för dig som gillar att göra affärer eller letar efter någonting specifikt.


Stenbocken 22/12-20/1

Månen ger dig en sensuell tisdag men det finns en risk att andras behov kommer i vägen för din njutning.


Vattumannen 21/1-18/2

Det händer saker hela tiden. Du vill egentligen sänka tempot men det tar omgivningen ingen hänsyn till.


Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen blir troligen romantisk, men i grund och botten beror det mycket på vad du själv väljer.




Källa: Aftonbladet.se


Tisda

Tjena!

Sov till halv 1 idag. Så länge brukar ju inte jag sova, men det va väldigt skönt eftersom jag inte har sovit speciellt mycket på 2 nätter. Det va ju bara tur att det inte va nån hemma för annars hade jag inte kunnat sova så länge. Hade kunnat sova längre om inte mami hade kommit hem och väckt mig =P Hon ville att jag skulle följa me till fränsta när hon skulle fixa lite saker. Så det va ju bara att kliva upp och följa me ;P Lika bra annars hade jag ju legat i sängen hela dan =P

Nu sitter jag här och passar Isak. Mami och dom andra har dragit upp till magdbyn för att fixa lite där.

Tidningen fick reda på våran anmälan fort. Mami ringde polisen igår och idag stod det i tidningen. Men som vanligt så skriver dom ju alltid nånting fel, är det så svårt att ta reda på rätt fakta eller? Tydligen.

Ska kolla lite på Christine nu =P




Godnatt!

Ska snart sova, vill ju hinna sova några timmar inatt eftersom jag bara har sovit typ 4 timmar i morse =P Gick och la mig vid 7 och vart väckt 11. Va pigg efter att jag hade kollat på MTV VMA så jag kom i säng senare än vad jag ville =P Och här hemma får man ju aldrig sova för det är ju alltid ett jäkla liv. Ska försöka sova lite längre imorron för det behövs =P

Va ute och gick me Helene förut =P Roligt som vanligt ;) Det va riktigt skönt ute för en gångs skull, för annars brukar det vara as kallt.

Annars har jag bara städat rummet, gått till affären, suttit här vid datan, varit ute, läst lite och så.

Nee nu ska jag sova.

Natti natti!


VMA

Tänkte lägga ut lite bilder från the red carpet =P Alla va ju så snygga igår ;)

Dom som va där va: Christina Aguilera, Katy Perry, Miley Cyrus, Chace Crawford, Lauren Conrad, Audrina Patridge, Ashlee Simpson, Jonas Brothers, Jordin Sparks, Lindsay Lohan, Zac Efron, Rihanna, Brody Jenner, Tokio Hotel, Britney Spears, Ciara, Ludacris, John Legend, Nicky Hilton, Paris Hilton, Benji Madden, Chris Brown, T.I., Ashley Tisdale, Brooke Hogan, Taboo, Keri Hilson, Heidi Montag, Spencer Pratt, Pink, Corbin Bleu, Mel B, Slash, Tila Tequila, Kobe & Vanessa Bryant, Lil Wayne, Bar Refaeli, Kid Rock, Perez Hilton, Stephanie Pratt, Taylor Swift, Pussycat Dolls, Fall Out Boy, Paul Wall, Travis Mcevoy, Danity Kane, Ne-Yo, DJ AM, Travis Barker, Jonathan m.m.


(klicka på bilderna för att få dom större)

Det vart en hel del bilder =P Men det är la alltid roligt ;P

Det måste vara skoj att gå på sånt här, dom ser ju ut att ha skoj iaf =P Och nånting som ser väldigt skoj ut är att vara artist. När jag ser nån uppträda så skulle jag själv vilja stå där för det ser så otroligt skoj ut =P Om man ändå kunde ha en röst som Christina Aguilera ;) 

VMA - Christina Aguilera

Christina va ju jätte fin igår på the red carpet =P Cool sminkning och riktigt snygg klänning =) Hon är ju så vacker den där bruden ;)




Hon sjöng ju också Genie In A Bottle & Keeps Gettin' Better =D I loved it! Hennes nya version av "Genie In A Bottle" va ju as bra! Hon har ju en helt ny stil nu och det är alltid roligt att se va hon hittar på för nytt =P Och det blir alltid as bra det hon gör =) Bara längtar tills hennes nya skiva kommer ut och då ska jag köpa den direkt =P Det är väl ingen som har missat att Christina är min stora idol och förebild ;) Finns ingen bättre än den bruden =P Älskar henne! ♥

Här är hennes uppträdande från igår.



Är hon inte helt fantastisk?! =P Så himla bra!

Winners

BEST FEMALE VIDEO
Britney Spears - "Piece of Me"
Mariah Carey - "Touch My Body"
Katy Perry - "I Kissed A Girl"
Rihanna - "Take A Bow"
Jordin Sparks - "No Air"

BEST MALE VIDEO
Chris Brown - "With You"
Flo Rida - "Low"
Lil Wayne - "Lollipop"
T.I. - "No Matter What"
Usher - "Love In This Club"

BEST DANCING IN A VIDEO
Pussycat Dolls - "When I Grow Up"
Chris Brown - "Forever"
Danity Kane - "Damaged"
Madonna - "4 Minutes"
Ne-Yo - "Closer"

BEST ROCK VIDEO
Fall Out Boy - "Beat It"
Foo Fighters - "The Pretender"
Linkin Park - "Shadow Of The day"
Paramore - "Crushcrushcrush"
Slipknot - "Psychosocial"

BEST HIP HOP VIDEO
Mary J. Blige - "Just Fine"
Lupe Fiasco - "Superstar"
Flo Rida - "Low"
Lil Wayne - "Lollipop"
Kanye West - "Homecoming"

BEST NEW ARTIST
Miley Cyrus - "7 Things"
Katy Perry - "I Kissed A Girl"
Jordin Sparks - "No Air"
Taylor Swift - "Teardrop On My Guitar"
Tokio Hotel - "Ready, Set, Go!"

BEST POP VIDEO
Danity Kane - "Damaged"
Jonas Brothers - "Burnin Up"
Panic At The Disco - "Nine In The Afternoon"
Britney Spears - "Piece of Me"
Tokio Hotel - "Ready, Set, Go!"

VIDEO OF THE YEAR
Chris Brown - "Forever"
Jonas Brothers - "Burnin Up"
Pussycat Dolls - "When I Grow Up"
Britney Spears - "Piece of Me"
The Ting Tings - "Shut Up and Let Me Go"

BEST CINEMATOGRAPHY
Erykah Badu - "Honey"
Death Cab For Cutie - "I Will Possess Your Heart"
Katy Perry - "I Kissed A Girl"
Pussycat Dolls - "When I Grow Up"
The White Stripes - "Conquest"

BEST CHOREOGRAPHY
Adele - "Chasing Pavements"
Chris Brown - "Forever"
Chris Brown - "Kiss Kiss"
Gnarls Barkley - "Run"
Pussycat Dolls - "When I Grow Up"

BEST ART DIRECTION
Gnarls Barkley - "Run"
MGMT - "Electric Feel"
Katy Perry - "I Kissed A Girl"
Pussycat Dolls - "When I Grow Up"

BEST SPECIAL EFFECT
Erykah Badu - "Honey"
Coldplay - "Violet Hill"
Missy Elliot - "Ching-A-Ling"
Linkin Park - "Bleed It Out"
Kanye West - "Good Life"

BEST DIRECTION
Erykah Badu - "Honey"
Linkin Park - "Shadow Of The Day"
Panic At The Disco - "Nine In The Afternoon"
Pussycat Dolls - "When I Grow Up"
Rihanna - "Take A Bow"

BEST EDITING
Erykah Badu - "Honey"
Death Cab For Cutie - "I Will Possess Your Heart"
Ne-Yo - "Closer"
Katy Perry - "I Kissed A Girl"
Weezer - "Pork And Beans"


Grattis till dom som vann! =P







Tokio Hotel - Best New Artist

De vann. Så jäkla roligt att de vann =D Dom är ju as bra och dom förtjänar verkligen priset =) Grattis till dom!


Ingen rubrik

Sitter här och kollar in den där sidan där dom går in i hus och tar kort. Bilderna på vårat andra hus är borta nu, antar att den/dom vart lite rädda efter att mami skrev en kommentar där. Men så lätt kommer den/dom inte undan..

Va upp till vårat andra hus idag och fixade lite. Va där nån timme. Kastade en leksak åt Mimmi inne i stora salen, finns mycket yta att springa på där för det rummet är nästan 100 kvm. Så hon kuta som en galning där inne =P

När vi kom hem så la jag mig och sov i 2 timmar. Väldigt skönt ;P Har ju inte sovit så mycket inatt så det där behövdes verkligen. Känns som om jag skulle behöva sova en stund till innan MTV VMA börjar inatt =P För det får man ju verkligen inte missa =P Kommer la vara helt död imorron men det får jag va isf ;)

Ska mata Em nu och sen göra mig klar, tvätta ansiktet och såna grejer innan jag ska sova en liten stund innan det börjar. Elle, vågar jag det? Min vanliga otur så är jag la helt död och sover som en stock så att jag inte hör mobilen och så missar jag hela skiten =P Äsch, får se hur jag gör. Kanske hittar nånting annat som jag kan roa mig me istället.

Hej så länge!


Tävling


Tävlingen avslutas den 13 September klockan 23.59.

Till tävlingen

Tävling!


Tävlingen avslutas söndagen 21 september 00.00.

Till tävlingen

Tävling!


Jag deltar i tävlingen hos http://thelifeofniklasc.blogspot.com/2008/09/tvling.html där man kan vinna DVD-filmen Donnie Darko och pocketboken "Att älska som en porrstjärna" av Jenna Jameson. Gör det du med...

Tävlingen avslutas söndag den 21:a september kl. 22.00. Lycka till!

Vinn en kavaj!


Tävlingen avslutas den 12 september kl 00.00.

Till tävlingen

Söndag

Tänkte skriva lörda för det känns som om det är det, men det är väl bara för att jag låg och kollade på hela One Tree Hill boxen igår =P Det är ju ett x antal timmar ;P Önskar att jag hade dom andra boxarna nu också =P Men jag ska ta och köpa andra säsongen snart. Får roa mig me den första så länge =P


Måste försöka ta mig upp ur sängen snart. Är as trött för jag har inte sovit sådär jätte mycket inatt eftersom jag bara va tvungen att kolla klart på One Tree Hill =P Får väl ta en liten tupplur senare ;) Men först ska jag käka nånting och gö lite andra grejer.

Ciao!




Va fan!

Det är nån jävel som har gått in i vårat andra hus och tagit bilder och skrivit saker om det och lagt ut det på internet. Och där fick vi även veta att det har varit nån där inne tidigare. Mami & Cassandra va upp dit en sväng idag och då hittar dom 2 kort me en hemsida och en mail adress. Först är det några bilder på utsidan sen står det: Häng me in! Och så är det massa bilder på nästan alla rum. Och en till grej som stod va: Här har de nuvarande ägarna, eller ja, en av de nuvarande och hennes förra man sovit. Ja alltså är det nån som vet vem mami är och antagligen pappa me. Jävla svin! Har bara lust att spöa dom som har varit där. För hur jävla dum är man inte när man bryter sig in i andras hus? Bara för att vi inte är där så mycket nu så betyder inte det att dom kan bryta sig in hur som helst i andras hus. För det är de dom gör. Finns massa bilder på andra hus som dom har tagit sig in i. Den/dom kan ju iaf räkna me en polisanmälan. Idioter!

Har kollat på 8 avsnitt av One Tree Hill =P Ska fortsätta kolla på det nu ;)

Ciao!








Christina Aguilera - Keeps Gettin' Better



Christinas
nya låt och jag älskar den redan =P Har lyssnat på den 3 gånger bara. Hennes nya skiva kommer vara lika bra som dom andra och dom älskar jag! ;) Hon kommer alltid me nånting nytt som är as bra, men det kan ju inte annat än bli bra för hon är ju helt fantastisk =) Jätte vacker me världens bästa röst! =) Finns ingen som slår henne =P

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Lördagen blir ganska äventyrlig, särskilt om du vågar följa dina impulser. Att leda passar dig extra bra.


Oxen 21/4-21/5

Det händer inte särskilt mycket. Möjligen kan du få en energikick av skönhetsvård eller lugn motion.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du är mycket impulsiv och påhittig. Lördagen passar för resor, nöjen, festligheter av alla slag. Full fart.


Kräftan 22/6-22/7

Du behöver lite lugn och ro. Låt inte andra och deras idéer stressa dig, utan njut av dagen i ditt tempo.


Lejonet 23/7-23/8

En riktigt bra dag för nöjen av alla slag och för sport. Du blir uppiggad av tävlingsmoment just nu.


Jungfrun 24/8-23/9

Andras bekymmer kommer åt dig men trots det blir det en ganska angenäm lördag. Lite lyx piggar upp.


Vågen 24/9-23/10

Dans och musik betyder speciellt mycket för dig just nu. Bland annat gör det dina känslor tydligare.


Skorpionen 24/10-22/11

En mycket stillsam lördag väntar dig förmodligen, men det passar dig bra. Fin kväll för djupa samtal.


Skytten 23/11-21/12

Månen ger dig en glittrande, glamorös lördag. Nöjesliv passar dig men du har också tur i kärlek nu.


Stenbocken 22/12-20/1

Får du göra saker som du tycker om i lugn och ro så blir lördagen riktigt fin. Du tål inte stress just nu.


Vattumannen 21/1-18/2

En mycket romantisk lördag som dessutom passar riktigt bra för kultur i alla former. Unna dig omväxling.


Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir inte riktigt som du tänkt dig. Du känner dig en smula missnöjd och du blir lätt irriterad.




Källa: Aftonbladet.se


Lörda

Go morron!

Klev upp 9, hade velat sova längre men det går inte för det är ju alltid ett sånt jäkla liv här. Ska snart gå ut och ge Em mat sen ska jag fixa frukost och så ska jag lägga mig här i sängen och kolla på One Tree Hill =D Idag ska jag bara slappa =P Nästan iaf, har lite andra saker som jag måste gö lite senare men inte än =P




Stan

Tjena!

Åkte till stan vid 2. Men först så åkte jag och Danne å hämta upp Bella i fränsta, drog till Ica en snabbis och köpte drickyoghurt till mig och kinderägg till Isak =P Han vart väldigt gla när han fick dom ;P Sen drog vi till sjukhuset och hämtade mami & Isak. Va bra att dom fick komma hem, och Isak är bättre nu. Han kan gå igen och så mår han inte dåligt längre =) Och jag hoppas att han inte blir det heller för då måste han antagligen in igen.

Åkte in till Birsta och käkade på McDonald's =P Va väldigt gott me hamburgare & milkshake, synd bara att man mådde väldigt dåligt efteråt eftersom jag bara käka 1 gång igår och så lite käk idag. Drog bort till GT, H&M och en sväng in på ÖoB. Handlade lite saker där.

Triangle scarf 99 :- , gråa leggings 79 :- från GT, doftljus 29 :- , tuggummi burkar 20 :- st, och hårinpackning 19 :- från ÖoB. Köpte ansiktsvatten och 2 ansiktsmaskar på H&M också.

Vet inte om den där inpckningen är bra men den kosta ju ingenting så och det är alltid roligt att testa nya grejer =P Tuggummin måste jag alltid ha och jag gillar dom här burkarna som det är massor i ;) Och vaniljljus =P Jag älskar ljus!
Alla grejerna är ljusare i verkligheten, bilderna är lite mörka.

Plågade Bella och Danne idag påväg till stan =P Dom ska alltid lyssna på sin skit musik, och jag är så less på den skiten så idag fick dom lyssna på Christina Aguilera hela vägen ;P Försökte få i Bell att hon ska börja lyssna på Christina för det är riktig musik, men nee hon vill bara lyssna på sin skit musik =P Dumma unge ;P Hehe

Russell Brand, Christina & T.I på MTV VMA Press Conference in Hollywood - September 4

Jag klev ju upp 6 idag. Väckte ungarna vid 7, gick ut me Mimmi. Diskade, dammsög, hängde tvätt, gick på en promenad me Mimmi, rensade kattlådan, matade Em, fixade lite i rummet, tvättade håret, åkte bort till återvinningen, hämtade Danne, åkte till affären och så innan jag åkte till stan. Ungarna här hemma är grisar. När jag kom hem igår så va det massa disk överallt, grejer över hela köksbordet, skräp på bänken, kattlådan hade dom inte rensa heller. Va ju väldigt snällt av dom. Dom är så jäkla lata. Fattar inte att dom inte ens kunde ställa in disken i diskmaskinen. Så jag fick ställa in lite disk där igår, och rensa kattlådan. Och idag städade jag en hel del. Tycker det är taskigt av dom att dom inte kan gö nånting, och inte ens då när vi sitter på sjukhuset en hel da. Nee utan då stökar dom ner extra mycket typ. Snorungar.

Knarpus ligger här och snarkar som satan ;P Den lilla go råttan =P Hehe

Jag hade tänkt kolla på One Tree Hill, men det får bli imorron =P Tänker ha en riktig slapp da imorron och bara ligga och kolla på One Tree Hill hela dan =P Måste försöka sova ordentligt inatt, äta mer mat imorron och ta det lugnt.

Natti natti!


Kan inte sova

Go morron!

Är uppe lite tidigt idag. Vakna halv 6 och så kunde jag inte somna om, försökte i en halvtimme sen gav jag upp. Så nu sitter jag här me en skål mjölk och flingor med massa blåbär i ;) Har as ont i knät också, hatar när jag får det. Och inte kan jag gå till läkaren här heller för då får man ju bara det där cp läkaren. Får väl helt enkelt stå ut me det.

klockan 7 så ska jag väcka dom småglinen och va jag ska hitta på tills dess har jag ingen aning om =P Hade jag haft mer tid så hade jag börjat kolla på One Tree Hill, men det får blir senare =P


Jag får la försöka hitta nånting här på datan att roa mig me så länge =P

Ciao!


Vilken da

Har precis kommit hem från sjukhuset själv, mami & Isak är kvar. Vi kom dit halv 11 och typ vid 7 så får vi veta att Isak måste stanna över natten. Har tillbringat hela dan på sjukhuset, vilket inte är speciellt kul. Hatar sjukhus. När vi kom dit så fick vi sitta och vänta bra länge innan vi fick träffa läkaren. När vi fick träffa han så kände han ju lite på Isaks knä och så och så skicka han iväg oss på röntgen. Fick sitta och vänta där as länge och sen när det va klart så fick vi sitta och vänta as länge på att en läkare skulle komma. Sen kom det en ny läkare som kollade på Isak och innan så berätta han så prata han me mami om röntgenbilden och lite andra grejer. Finns tydligen nånting som heter höftsnuva, blir massa vätska i höften. När han kollade på Isak så sa han att det kunde va det för han hade ont i höften. Så vi vart skickade bort till röntgen igen för att ta en bild på höften. Sen va det ett evigt väntande igen. Sen när läkaren väl kom så sa han att det såg bra ut på bilden men att det vore bra att göra ett ultraljud för att kolla om det fanns vätska. Så vi fick vänta ännu mer, och sen när dom hade gjort det så sa mami att han hade en hel del vätska där. Sen fick vi vänta ett tag till. Och sen då vid 7 så kom dom och sa att han hade en hel del vätska i höften och att han måste sova över, för om han får feber så måste han få antibiotika direkt. Så mami & Isak fick stanna där. Följde me dom upp på rummet, mami köpte lite mat där och så. Jag kan ju säga att jag va as hungrig för jag hade bara käkat 2 äpplen på 1 dygn. Sen vid 8 drog jag hem till dom andra här hemma.

Kändes ju lite förjävligt att vi fick sitta där i 8,5 timme och vänta på att få veta va det va. Och jag kan ju säga att Isak inte har varit på så himla bra humör. Han skrek, grina, han skulle hem hela tiden. Han lyckades somna och sova i lite mer än en timme. Men sen skrek han. Han va tyst en liten stund när han fick glass och lite fika av dom som jobba där och när mami läste en stund för han, men sen har han varit as förbannad. Man förstår han ju, han är ju bara 3,5 år och det är ju skit jobbigt att vara still och vänta i så många timmar. Och jag och mami va as trötta. Jag hade god lust där ett tag och bara skrika och slå på nånting, för det är så jäkla jobbigt att bara sitta och vänta me en unge som skriker som en galning. Fattar inte att man ska behöva sitta där så jäkla länge me en liten unge. Och när dom säger att läkaren kommer snart eller vi ska försöka skynda på det här, ja då kan man räkna me att det tar Minst 1 timme, oftast mer. Nee jag hoppas att man inte direkt behöver vara me om det igen för då dör jag.

Min text är nog rätt rörig men jag orkar inte sitta och läsa igenom den nu, så ni får läsa den som den är =P

Fick även hem One Tree Hill boxen idag =P Snacka om att jag vart gla att se den imorse ;P Ska försöka kolla på det imorron =P Ska hämta mami & Isak imorron, för jag hoppas att det inte blir nånting så dom måste stanna där längre. Måste även gå upp tidigt imorron och väcka alla här hemma som ska till skolan. Jag kommer va helt död imorron. Och så har jag ju Mimmi också.

Nee nu ska jag ta och käka lite mer och dricka vatten =P

Go natt!


Sjukhuset

Ja snart ska jag, mami & Isak åka till sundsvall. Måste till sjukhuset me Isak för han har skadat ena knät så han är svullen och kan inte gå. Mami ringde till fränsta förut men där hade ju bara cp läkaren tid och han kan man inte gå till. För han säger ju bara att det inte är nåt fel fast det är det eller så skriver han ut för mycket medicin eller fel medicin till barn. Väldigt duktig läkare det där, borde fan anmäla han.

Nee nu måste jag göra mig i ordning.

Ciao!


Tävling!


Tävlingen avslutas den 14/9.

Till tävlingen

Vinn en kjol!


Tävlingen avslutas på fredag den 5 september kl 12.00.

Till tävlingen

Vinn ett armband!


Tävlingen avslutas på söndagen den 7 september.

Till tävlingen

Idol!

Ska kolla på Idol som börjar nu. Efter det är det Heroes och sen So You Think You Can Dance =P Blir ett tag framför tven nu ;P



Kollade på One Tree Hill förut också =P Kan ju liksom inte låta bli ;) Har plockat lite blåbär, varit på affären, suttit här vid datan och läst lite bloggar, och så har jag gjort lite annat också =P

Nee nu ska jag ska jag rikta min uppmärksamhet mot tven ;P

Ciao!


Snygga skor


Hur snygga är inte dom här ankelbootsen från Victoria's Secret? Skulle inte vara helt fel att ha dom =P

Goo Goo Dolls


Goo Goo Dolls - Iris

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

En spännande, mycket ansträngande dag som lyckosamt nog avslutas med lite lugn och ro. Behövligt.


Oxen 21/4-21/5

Onsdagen blir vardaglig och småtrevlig, men det kan dimpa in en helt oväntad överraskning på kvällen.


Tvillingarna 22/5-21/6

En trevlig, underhållande och avkopplande onsdag väntar. Dina egna idéer kan leda väldigt långt.


Kräftan 22/6-22/7

Du är stressad under dagen och känslan viker inte förrän sent på kvällen. Ingen harmonisk onsdag.


Lejonet 23/7-23/8

Gott om utrymme för skratt, vänskap och samtal. Du kan också med lätthet knyta nya kontakter nu.


Jungfrun 24/8-23/9

En vardaglig onsdag som möjligen får en romantisk avslutning. Det beror mest på vad du själv väljer.


Vågen 24/9-23/10

Onsdagen blir härlig, Månen ökar din förmåga att njuta och du snubblar över riktigt fina erbjudanden.


Skorpionen 24/10-22/11

Onsdagen blir stillsam och måttligt märklig. Kvällen får lite glöd och blir romantisk eller kreativ.


Skytten 23/11-21/12

Du plockar fram alla dina bästa sidor och omgivningen blir imponerad. Dessutom har du roligt.


Stenbocken 22/12-20/1

Ganska besvärlig onsdag, risken för konflikter är stor. Trots detta blir kvällen riktigt angenäm för dig.


Vattumannen 21/1-18/2

Det finns mycket att njuta av och mycket att göra. Du har gott om både tur och fräscha idéer just nu.


Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir inte så märkvärdig, utom kvällen som bjuder på något som du verkligen har längtat efter.





Källa: Aftonbladet.se

Tävling!


Man kan vinna produkter från Mary Kay =)

Tävlingen avslutas den 7/9.

Till tävlingen

Onsda

Hejsan

Är as trött. Har inte sovit sådär jätte bra inatt och så har jag blivit väckt några gånger. Och inte blev det bättre när man kollade ut genom fönstret och såg att det regnade..som vanligt. Skulle ha passat väldigt bra me den där One Tree Hill boxen nu =P


Isak kom hem från dagis för en stund sen och det första han ska börja gapa om är att han vill ha sin napp. Ovanligt att han ska börja gapa om nånting så fort han kommer hem. Oftast är det bara att kolla i soffan för där pular han alltid ner nappar och leksaker. Och som tur va så hittade jag en napp där + massa leksaker, så nu är han tyst. Skönt, för jag orkar inte höra höra nån som skriker just nu.

Har saker som jag måste gö idag, så det är la bara för mig att piggna till snart och börja me det.

Ciao!


So You Think You Can Dance

Sitter och kollar på det nu. Jag önskar att jag också kunde dansa som dom =P

Usch, ibland blir jag så less på mina syskon, speciellt Kim & Cassandra. Båda två lyssnar aldrig och dom bråkar om allt hela tiden. Och så får man höra: Säg åt Kimmen. Säg åt Cassandra. Ni säger aldrig till Kimmen bara mig hela tiden. Ni säger aldrig åt Cassandra bara mig hela tiden. Har ni syskon som är likadana? Här är det där standard. Och det är oftast jag som får gå och säga åt dom för dom lyssnar mer på mig. Är la kanske för att jag blir så jäkla trött på dom tillslut så jag blir helt tokig, och då är det likabra att sluta. Men det gör dom ju inte alltid ändå. Datan är nånting som dom alltid bråkar om. Nee fy f*******n säger jag bara.. 16 och 15 år är dom men dom är som små snorungar. 

Förutom att jag har gapat lite på dom så har jag, tränat, städat lite åt Em, varit ute me Mimmi, kollat på One Tree Hill =P Har även beställt första säsongen av OTH =D Ska försöka köpa dom andra boxarna lite då och då när jag har råd, finns även så mycket andra serier som jag vill ha men dom får vänta ett tag till för först är det OTH som gäller ;P Bara längtar tills den kommer så jag kan fixa en hel filmdag, för det är ju ändå bara dåligt väder hela tiden så då kan man ju lika gärna roa sig me det =P


När det här är slut så blir det sängen direkt. Man måste ju komma upp vid 9 i morron iaf =P Även fast man inte har nån större lust att gå upp när det bara är pissigt väder hela tiden.

Good Night!


Overdosin


Heidi Montag - Overdosin

Ärligt talat, va håller hon på me? Varför kan hon inte göra en vettig video. För hur kan man slösa pengar på det här? Likadant me hennes video Higher, den ser ut att vara filmad av Spencer. Varför inte lägga pengarna på att göra nånting bra än sånt där strunt.

Tävling!


Tävlingen avslutas den 10 september.

Till tävlingen

Vinn nagellack!


Tävlingen avslutas den 11 september kl. 20.00.

Till tävlingen

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Tisdagen blir ett enda kaos, ingenting du förväntar dig händer men däremot helt andra saker. Roligt.


Oxen 21/4-21/5

En helt vanlig vardag väntar. Mest handlar det om arbete, hushåll och tidsplanering. Ingen dramatik.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du får en riktigt avkopplande och rolig tisdag. Just nu trivs du bra i nästan alla sällskap. Fin kväll.


Kräftan 22/6-22/7

Du är lite för stressad och trött för att tisdagen skall fungera bra. Gott om trassel och små konflikter.


Lejonet 23/7-23/8

En härligt rolig tisdag väntar. Du satsar på nöjen och sociala aktiviteter. Gott om idéer har du också.


Jungfrun 24/8-23/9

Du är extremt produktiv och effektiv just nu, och det finns alls inte mycket du inte kan åstadkomma.


Vågen 24/9-23/10

För din del blir detta en suverän tisdag. Turen är på din sida nu, inte minst i romantiska sammanhang.


Skorpionen 24/10-22/11

Ingenting speciellt händer om du inte tar egna initiativ. Troligen föredrar du att bara ta det lugnt.


Skytten 23/11-21/12

Tisdagen blir romantisk, kreativ och spännande. Du dras till stora sällskap och stora sammanhang.


Stenbocken 22/12-20/1

Inte din bästa tisdag. Gott om krångel, och du är dessutom ganska lättretlig. Stor risk för gräl nu.


Vattumannen 21/1-18/2

Du längtar efter äventyr och utmaningar. Ta för dig av tisdagen så öppnar sig helt nya möjligheter.


Fiskarna 19/2-20/3

Bra dag för dig som är på långresa. För övriga händer ingenting just nu. Gott om drömmar och tankar.




Källa: Aftonbladet.se


Tisda

Tja!

Kan ni gissa va det är för väder idag? Jo, skit väder. Regnar igen. Fy fan va jag hatar det här pissiga vädret! Fattar inte varför det alltid måste regna.

Klev upp 8 idag, rätt pigg. Skulle ha gått på en promenad då men jag ångrade mig när jag såg va det var för väder. Om det ändå inte hade regnat, då hade jag kunnat gå ut. Får la hoppas att det slutar om ett tag så man kan gå då istället.

Nee nu ska jag kolla runt lite efter en dataväska.

Ciao!


Nya blogg.se

Jag vart helt chockad när jag gick in på blogg.se förut idag. Funderade på vart jag hade hamnat men sen såg jag att jag faktiskt hade kommit rätt =P Sidan ser ju helt annorlunda ut, men den är ju mycket snyggare nu iaf =P

Va har man gjort mer idag då? Jag har tränat, suttit här vid datan, kollat på Greek & One Tree Hill =P Som vanligt ;) Hängt massa tvätt, städat lite åt Em, plockat blåbär och så.  Har ju varit jätte fint väder idag så man har ju passat på att vara ute =P

I morse när jag gick på promenad så kom det en gubbe körandes bakom mig, och när han åkte förbi så såg jag att han viffta me handen, vet inte riktigt va han gjorde. Och så körde han på vänster sida. Nog för att det bara va vägen ner till näset, men man kör inte på vänster sida. Åk till England om du vill köra på vänster sida gubbe.
Man ser så många gamlingar som inte ska ha körkort. Dom kör på vänster sida, mitt i vägen, jätte sakta, och så kan dom bara köra ut framför en och allt möjligt. Tycker att när man har kommit upp i en viss ålder så ska man testa om man verkligen kan köra bil fortfarande. För vissa gamlingar är ju helt livsfarliga ute i trafiken. Tycker dom borde fixa en sån lag.

Nee nu ska jag sova. Go natt!


Zvinto slöisen =P


Homosexuella

Jag förstår mig inte på dom som har fördomar mot homosexuella. Dom är ju människor precis som oss andra. Jag tycker det är starkt av Amir som är så öppen med sin läggning, vilket fler borde vara. Och jag hoppas att dom som är gay tar efter han och alla andra som är öppen me sin läggning, för det är verkligen ingenting att skämmas för. Kan ju inte vara speciellt lätt för dom som är gay me tanke på hur mycket fördomar vi har. Och det är ingenting som vi kommer komma ifrån, för alla har ju fördomar om någonting.

Sen dom som tror att alla bögar är som tjejer har fel. Min farbror är bög men han är inte som en tjej. Skulle ni träffa han så skulle ni inte se att han är bög, för han sminkar sig inte, pratar inte som en tjej och så. Det är flera stycken som har blivit chockade när dom har fått veta att han är bög för det syns inte. Så ni som har dom här fördomarna kan ju ta och skippa dom för ni vet inte vad ni pratar om. Och det är inte bara bögar som går runt med väskor och sminkar sig, finns ju även straighta killar som gör det, för att dom gillar det.

Och vad är det egentligen för fel me att en kille tar hand om sig? Dom har ju lika mycket rätt som oss tjejer att ta hand om sitt yttre. Dom får la också tvätta ansiktet, använda ansiktsmask, hårinpackningar och allt sånt där som vi tjejer gör. För varför är det bara vi tjejer som ska ta hand om oss och alltid se så fina ut? Jag tycker det bara är bra om killar också gör det. Sen visst om inte alla killar vill vara öppna med det eftersom det betraktas som bögit att hålla på me sånt, så behöver dom ju inte va de, men jag tycker inte att man ska behöva skämmas för att man vill ta hand om sig själv.

Jag älskar bögar =) Och Amir, han verkar vara helt underbar =) Så härligt me en bög som verkligen står för sin läggning, vilket inte alltid kan va så lätt, speciellt inte när man har en blogg. Älskar hans blogg, finns alltid nånting roligt att läsa =P


Månda

Tjena!

Kom upp vid 9 idag, vart ju lite sent igår. Har gått på en promenad, duschat, följde me mami och tankade, va till återvinningen, handla och sen hämta vi Isak på dagis.

Idag är det fint väder och rätt varmt, men ändå så hade dom prackat på Isak massa kläder. Han hade en t-shirt och en långärmad tröja på sig. Sen hade dom satt på han en jacka och en regnjacka. Fattar inte varför han skulle ha regnjackan på sig, det räcker ju me regnbyxorna eftersom det är blött i gräset och så men han hade inte ens behövt ha dom. När mami tog av han regnjackan och jacka  va han ju helt blöt av svett. Han svettas jätte lätt och så klär dom på han som om det är vinter typ. Fel att kolla hur mycket han har på sig och vid det här laget så borde dom veta att han blir lätt svettig.

Nee nu ska jag ta och gå ut en stund.

Ciao!




“Inspire” Fragrance



Christina Aguileras
nya parfym Inspire. Luktar den där lika gott som hennes första parfym så måste jag ha den =P Men det tror jag nog att den gör ;) Hoppas att den kommer hit snart.

Vinn ett armband!


Tävlingen avslutas den 7/9 kl 23,59.

Till tävlingen

Vinn boken Tatuerad torso


Tävlingen pågår till söndagen den 7 september kl 24.00.

Till tävlingen

RSS 2.0