Sjukhuset

Jaha den här dan har ju varit rolig. När jag och mami va i fränsta och tränade så kom Bella och hennes kompis in där när vi nästan va klara. Bella hade varit uppe på vårdcentralen och kollat sin hand, för i fredags på judon så ramlade hon fick jätte ont i benet längre ner i tummen. Dom sa där att det kunde vara brutet så hon skulle åka in på röntgen. Ja så det va ju bara för oss att först åka till vårdcentralen för att prata lite med dom, handlade lite att käka och sen drog vi till stan.

När vi kommer fram till sjukhuset så håller jag på att bli galen. Det va inte plogat där! Ingenstans va det plogat, och där man svänger upp till den vanliga parkeringen så va det typ 20 cm med snö. Helt jävla otroligt! Det där måste ju ha legat nån da och vid sjukhuset så är det ju viktigt att det är plogat. Fattar inte, överallt va det plogat men inte vid sjukhuset. Måste ju vara nåt fel på dom som ska ploga där. Är det meningen att gamlingar och andra skadade ska slå sig ännu mer eller att andra slår sig där så dom själva måste träffa en läkare? Tydligen så vill dom ju det.

Väl inne så fick vi sitta vid röntgen i 2 timmar, först vänta på att hon skulle få komma in och sen vänta på svaret. Sen skickades vi vidare till akuten. Och där fick vi sitta i typ 2,5 timme innan vi fick komma in så att hon fick gipsa sin hand. Fattar inte att det ska ta så lång tid för att komma in och gipsa. Hade tagit ännu längre tid ifall om inte en annan kille som satt vid oss hade dragit. Han hade suttit där i 3 timmar och väntat men sen orka han inte vänta längre. Typ 40 min efter att han hade dragit så kom dom ut och fråga efter han. Va ju synd att han drog då eftersom han hade ju ont, men man förstår det ju för det tar alltid jätte lång tid innan man får komma in. Vi hade iaf tur att vi bara behövde vara där i 5 timmar för man kan ju få vara där mycket längre.

Det va iaf en fraktur på ett ben längre ner i tummen. Känns ju hemskt att hon har gått med det där sen i fredags, men man har ju väntat ett tag för att se om det blir bättre för hon har inte direkt visat att hon har haft ont. Så man trodde ju att det inte va så jätte farligt. Men läkaren sa att det kan va lite lurigt för man känner inte alltid den smärtan. Vissa får ju i flera veckor med någonting brutet utan att veta om det. Men han sa att det inte gör någonting att man går med det nån da. Det är värre om man har gått med det nån vecka. Har hon tur så behöver hon bara ha gipset i 6 veckor har hon otur så blir det 3 månader. Jag hoppas att hon bara behöver ha det i 6 veckor.

Vi åkte innan 12 nån gång och kom hem vid kvart i 8. Så vi har ju varit borta hela dan. Inte så roligt direkt men vad gör man. Fickade någonting att käka så fort vi kom hem, va as hungrig. Och snart börjar Made in Sweden som vi ska se också =P

Nu måste jag hämta vatten =P

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0