Regn Regn och ännu mera...

Kan ni gissa vad? Ja då gissade ni rätt, regn. Alltså va trött man blir. Det bara regnar hela tiden och solen visar sig inte mycket nu för tiden. Jag tror det är nån där uppe som har pms problem.. Nu börjar äntligen regnet avta lite här, det har bara vräkt ner ett bra tag. Tråkigt om det ska vara en skit sommar med bara en massa regn hela tiden. Vi behöver inte mer regn så nu är det dags för solen att komma fram och hålla sig framme länge.



Åkte till Isa igår och jag hade ju tänkt gå på en promenad me na men det började ju regna som vanligt. Det ska ju alltid börja regna en hel del också, inte bara lite. Så jag gav na lite mat, satte på na flughuvan igen som hon hade lyckats få av sig. Hittade den i hagen hel som tur va. Satte på Rigge sitt täcke också eftersom det regnade. Kommer bli en rolig helg för i morgon tror jag det skulle regna as mycket.

Ska snart börja göra mig i ordning. Börjar halv 2 idag och nu när det är sånt här tråkigt väder så vill jag dit tidigare så jag har nånting att göra för jag blir så rastlös här hemma.

Mobilbloggar kanske nånting sen annars blir det nån gång efter jobbet =P

Ciao!


Kommentarer
Postat av: helen

men michelle, vad hände med veckans kändis? ;P

2009-07-24 @ 13:53:37
URL: http://helly.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0