090618

God morgon!

Det första jag gör när jag vaknar är att kolla ut genom fönstret och vad ser jag då? Jo skit väder.. Det är grått och tråkigt och det ser ut som om att det ska börja regna. Jag som hoppades på att det fina vädret som va igår skulle hålla i sig, men inte... Är så trött på det här vädret, vill ha sol hela dagarna!

Red en sväng igår på kvällen. Isa va ju jobbig som vanligt, stannade flera gånger. Men det gick bra sen när hon väl började gå. Red på en ny väg och det tycker hon alltid är roligt. Travade en hel del och så galopperade vi också =P Passade på att galoppera när det va en lite längre uppförsbacke, inte så brant direkt men lite längre. Hon tyckte ju det va as skoj =P Så det ska vi göra fler gånger.

Mötte en lastbil gjorde vi också. Jag hoppade av eftersom jag vet att hon är rädd och vägen va väldigt smal. Han i lastbilen va iaf snäll och stängde av, hade nog inte direkt fått förbi na annars för det fanns inte mycket plats kvar till oss. Hon va lite rädd även fast den va avstängd men hon va så duktig för den va ju som ett stort monster för na eftersom vi fick gå precis bredvid den =P Jätte bra träning och hon va så duktig =)


Nu ska jag fixa nånting att käka =P

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0