090625

Good morning!

Det är strålande sol ute och blå himmel! Hur underbart är det inte att vakna upp till det här fantastiska vädret?! ;P Jo, helt sjukt underbart! ;P Man blir ju så pigg och gla av det här vädret och jag vill aldrig mer se regn och pissigt väder igen. Hade tänkt fixa lite frukost och gå ut och sätta mig och käka, men först måste jag smörja in mig med solskydd. Jag är fan livrädd över att få cancer för jag har så mycket leverfläckar så jag smörjer alltid in mig med massa solskydd.

Igår så gick jag, mami, Cassandra, Danne & Isak på en promenad med Mimmi, Tjorven & Isa ;P Jag skulle gå ut med Tjorven för L jobbade hela dan så hon hade inte tid att åka hem till na, så då va det bättre att hon fick vara hos oss. Så då drog vi upp till magdbyn för jag hade tänkt gå en sväng med Isa just för att hon ska vänja sig mer vid lastbilar och så. Hon har blivit så duktig när det gäller trafiken så det är ju inte klokt =P Aja, så jag hämta henne och så gick vi upo i skogen där vi rider ibland och så fick hundarna kuta av sig lite. Isak vart så trött i sina små ben på vägen dit så jag knöt fast grimskaftet i grimman och hoppade upp och så fick Isak sitta framför mig =P Det tyckte han va as skoj ;P Sen på vägen hem så fick Cassandra & Danne testa att rida också.


Sen lite senare så red jag och Linda en sväng. Skulle ha klättrat med dom men Bitter vägrade efter ett tag. Han verkade inte må speciellt bra så vi vände och red ner till vattnet och badade lite =P Isa älskar att bada =P Hon står där och plaskar som en galning och grejar hela tiden ;P Så det kommer bli en hel del badande i sommar ;)


I tisdags så red jag själv. Tog ett lite stund att få iväg na från en liten äng en bit från hagen, men det gick fortare nu än vad det har gjort förut. Lugn va hon också så vi travade en bra bit, hon va riktigt duktig! =) Jag är så glad att hon har blivit sådär lugn och härlig igen för det är så mycket roligare att rida då, speciellt med andra =P

Nee nu ska jag fixa lite grejer så att jag kan gå ut och sätta mig sen =P

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0