Torsda

Good morning!

Fy bubblan va trött jag är idag. När mobilen ringde så trodde jag inte att det va sant, det måste vara för tidigt att kliva upp nu. Men så va det ju inte. Vet inte varför jag är så himla trött idag för jag somnade nästan direkt efter Grey's igår så jag har ju ändå sovit ett bra tag. Men det blir la så när man jobbar med barn hela dagarna, sen när man kommer hem så har man massa annat att göra och nästan alltid så är jag uppe för länge för jag har saker att göra och har inte hunnit fixa dom innan. Skulle vara bra med några extra timmar på dygnet för man hinner ju inte gö nånting på kvällen när man är hemma.

Igår så va vi hos farmor en stund för hon fyllde år =) Käkade en jätte god smörgåstårta och marängtårta =D Satt och pratade och så. Men jag blir så jävla less på vissa i min släkt för dom är så suriga, bitchiga och kan aldrig riktigt vara med oss utan måste alltid gå och sätta sig nån annan stans. Blir så trött på den där släkten, dom är så konstiga.

Sen åkte jag till Isa nästan på en gång när jag kom hem. Red en sväng, tog det mest bara lugnt då. Vart en härlig ridtur bara, fast det regnade lite då och då. Men idag hade jag tänkt träna lite i grusgropen, om jag orkar. Beror lite på hur trött jag är ikväll. Annars så får jag la träna na lite från marken istället om det skulle va så. Är ju jätte bra det också.

Nee nu ska jag göra mig i ordning så jag inte missar bussen sen =P

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0