091130

Tja!

Sitter just nu och tittar på faddergalan =) Kom hem vid halv 9 nån gång, har varit i stallet =P

Jag och Jessica red en sväng nu på kvällen. Snöade en hel del och det gör la det fortfarande =( Det kan aldrig komma bara lite snö utan när det väl kommer så ska det fan snöa heeeela tiden! =( Blääää! Tar så lång tid innan dom plogar också så man slirar ju runt en hel del innan man får upp farten.

Ofelia va väldigt pigg idag =P Hon gick både före Isa och i samma takt och hon som alltid brukar sacka efter ;P Det märks ju att hon börjar få bättre och bättre kondition =P Mockade åt henne och fixade med maten.

I morse så gick jag och Jessica på en promenad med hundarna =P Skönt för dom att få komma ut en sväng tillsammans, va ju ett tag sen =P Efter det så åkte vi till stallet, hjälpte Inga-Märta med att ta bort massa plankor i den blivande paddocken och fylla igen några hål.



Har varit i ånge en sväng idag också med mami. Sen har jag la inte gjort så mycket mer direkt. Kollat lite på tv och så bara.

Ciao!

Russian Roulette


Rihanna - Russian Roulette


One Tree Hill Season 6



I onsdags så fick jag hem den nya One Tree Hill boxen =D Perfekt att den kom på min födelsedag ;P Måste ta mig tid nån dag och kolla på nåt avsnitt, bästa serien! =)


091128

Tjena!

Det har blivit väldigt lite bloggande den senaste tiden, ska försöka bli bättre =P

Idag har jag och Jessica ridit en sväng. Vi fick en riktigt härlig ridtur idag =) Ofelia tyckte att det va jätte skoj idag =P Hon har dålig kondition och är rätt tjock så hon brukar tycka att det är lite jobbigt att trava/tölta/galoppera, men idag va det fart på na, hon ville springa nästan hela tiden =P Det märks att hon har fått lite bättre kondition sen jag börja rida henne iaf =) Upptäckte att hennes framskor satt lite löst, inte så konstigt med tanke på att den hovslagaren som skodde henne sög. Han har varit bra förut men nu har han blivit jätte dålig.

Har inte gjort så mycket mer idag. Kollat lite på tv, suttit vid datan och kollat på hästgrejer, läst bloggar och varit inne på FB. Har sovit en stund också, har sovit rätt dåligt i några dagar så det är ju inte konstigt att man känner sig lite trött i kroppen.

Ciao!

Min dag

Tja!

Jaha idag fyller man år, hela 21 år ;P Det är tråkigt att det inte känns sådär roligt när man fyller år som det gjorde när man va liten. Saknar det =P Jag tänker inte så mycket på det, men det blir la så när man blir äldre =P

Idag har jag varit i stallet rätt mycke. Först i morse så hade jag utsläpp. Sen åkte jag dit vid halv 11, mockade och fixade med maten åt Isa, sen hjälpte jag till att städa lite i stallet för det va en tjej och hennes mamma som skulle komma och kolla på Herman =)

Runt 12 så gick vi in till Inga-Märta och käkade lite god mat och pratade =) Sen bokade jag och Janet biljetter till New Moon på freda =D Längtar som fan! ;P Sen va vi i stallet en stund till.

Åkte hem en sväng och åkte tillbaka till stallet efter 2 nån gång, för Janet skulle åka till fränsta med Mona vid halv 3. Tjejen som är intresserad av Herman ville provrida Mona och det gick jätte bra =) Mona gick jätte fint och hoppade riktigt fint =) Sen så följde dom med till stallet och så fick dom hälsa på Herman =P Dom ska antagligen köpa honom, men dom skulle höra av sig i morgon eller på fredag. Jag tror dom kommer köpa honom, vem vill inte ha Herman =P

Dom som kollade på Herman har haft Monas pappa, så dom tyckte att det va jätte skoj att han hade en avkomma och att hon nu har ett till föl =) Jag tror verkligen att dom kommer köpa honom =)

Ja sen har farmor och pappa varit här =P Har fikat lite och pratat ;P Det är la typ det jag har gjort idag =P

Ciao!

Godnatt!

Snart är det dags för sängen, ska upp tidigt i morgon och släppa ut hästarna =P

Idag har det regnat mer eller mindre hela dan. Jag passade på att rida när det inte regnade så mycket. Red först Ofelia tidigare idag, gick hur bra som helst =P Hon galopperade jätte fint idag =) Hon kommer bli så bra när hon väl är utbildad, underbara lilla häst =)

Sen runt 5 nån gång så åkte jag tillbaka och red Isa en sväng =P Hon blir så mycket försiktigare när det är mörkt och så är hon inte riktigt lika fjantig som hon kan vara annars =P Det va en härlig ridtur även fast att det regnade lite mer då =P

Mellan ridturerna så va jag hemma en stund och firade Isak när alla va hemma =P Tänk att han redan är 5 år, helt sjukt ju. I morgon fyller jag år, herregud ;P

Sen har jag la inte gjort så mycket mer. Fått damp på mitt internet, läst lite, kollat på Ugly Betty & Desperate Housewives, pratat med Jessica & Janet =P Ska provrida en häst på torsda, får se hur det går =P Ska bli väldigt skoj iaf =D

Nu ska jag sova. Sleep tight!


Grattis Isak!


Idag fyller Isak 5 år! =P Han börjar bli stor den lilla skiten ;P När alla är hemma så ska vi fira honom =P

Idag fick vi veta att Isaks pappa va me om en trafikolycka igår så han har legat på sjukhus och hans farfar är också dålig och ligger på sjukhus. Så det blir bara våran familj som firar honom idag. Kommer inte bli skoj att berätta det där för honom när han kommer hem från dagis =(

091123

Heej!

Idag va jag i stallet i 5 timmar. Åkte dit vid 10 för vi skulle rida tillsammans idag men det slutade med att jag fick rida själv =P Aja det spelar ju inte så stor roll för mig så =P

Red först Isa. Janet hittade en brodd i hennes burk som passade till Isas sko. Sist jag red så tappade hon sin och jag fick inte dit nån av dom andra som Jessica fick så det va ju tur att Janet hade en. Fattar inte vad det är för fel på hålet i skon för det är alltid på samma ställe som hon tappar.

Det va lite halt på grusvägen så Isa va lite som bambi på hal is =P Men det gick bra iaf. Blev bättre sen när vi kom ut på vägen och på tuben va det lite bättre underlag, så där fick hon trava lite. Vid skolan typ stod det lastbilar och grejer som gjorde henne lite nervös så hon fjanta runt lite. Blir förbannad på idioter som inte fattar att dom ska sakta ner när man kör förbi en häst, speciellt när man möts på en bro. Vi mötte en bil där som körde typ 70 och som inte saktade ner fast att Isa fjantade lite, utan körde bara på så att Isa blev mer fjantig. Dom verkar ju inte fatta att hästar kan hoppa rakt ut framför dom om dom vill det. Är dom lite nervösa så vet man ju aldrig vad dom kan bli rädda för. Isa lugnade iaf ner sig efter att jag stannade henne några gånger, då blev hon sådär lugn som hon brukar vara =P

Sen tog jag ut Ofelia en sväng =P Första gången hon fick gå själv men det va inga problem, hon är ju så otroligt snäll och lugn =) Vi mötte en lastbil på bron men hon bara kollade lite på den och fortsatte lunka på =P Den där hästen kommer bli helt underbar när hon har blivit utbildad, helt perfekt =) Hon är bara 6 år men hon är så otroligt lugn och bryr sig inte om mycket när man är ute och rider. Det är bra att Inga Märta ska behålla henne, för det är en otroligt bra häst =)

Ja sen mockade jag åt båda hästarna, fixade med Isas mat, tog bort lite mer plast på balen i hagen, fyllde på lite vatten åt hästarna för det va slut och jag ville inte att dom skulle stå helt utan tills S fixade det. Jessica och S har olika vattendagar just för att inte en ska behöva fylla på hela tiden.

Ska rida i morgon och på onsda, på torsda får jag se hur det blir för då ska jag jobba på lekis.

Ciao!

Transformers



Jag och mami har kollat på Transformers =P Har sett den ett antal gånger men filmer som är riktigt bra kan man se hur många gånger som helst ;P Jag måste se andra filmen snart, har ju inte sett den än. Men jag misstänker att den är lika bra som första =P



Robert Pattinson - Late Show with David Letterman




091121

Tja!

Idag red jag en sväng =P Träffade på en snubbe som också va ute och red som har hästen i det stallet som jag va i för flera år sen =P Vi red en bit tillsammans och vi skulle öka tempot lite, först gick det bra sen bara drog Isa iväg. Jag kortade in höger tygel för då kan hon inte springa på och saktar av istället. Fattar inte varför hon blir sådär ibland, nu va det säkert för att hon har stått nån dag, blåste lite och hon gick med en ny häst. Men iaf, hon får ju inte bara sticka iväg sådär. Det är ju bra iaf att hon stannar fort när man tar in tygeln för det finns säkert hästar som springer på iaf. Han tyckte att jag gjorde det bra. Jag skulle aldrig låta Isa eller nån annan häst fortsätta springa när dom sticker sådär, bara dumheter som dom inte får lära sig.

Sen fick hon skritta hela vägen. Stannade ett antal gånger också för hon va riktigt pigg. Sen så mockade jag, fyllde på mer vatten, gav dom hö och såna grejer.

Har inte gjort så mycket mer idag. Kollat lite på tv, läst, varit inne på FB och så bara =P

Ciao!

Godnatt!

Nu ska jag tvätta ansiktet och borsta tänderna, sen ska jag hoppa i säng =P Ska upp tidigt i morgon och jag vill vara lite pigg för en gångs skull ;P Ska åka och kolla på en häst med Jessica och sen ska jag handla med mami om hon inte ändrar sig.

Sleep tight!



091119

Tjena!

Just nu sitter jag inne på FarmVille, nörd som man är haha ;P Skit roligt spel ju =P

Idag har jag gått på en promenad med mami, Isa & hundarna =P Jag skulle egentligen ha ridit men jag va rätt stel i armen efter sprutan igår, måste ha sovit på den armen för igår kände jag ingenting. Nu är det som vanligt igen =P Gick till tuben, gick runt på lite stigar däär och både hundarna och Isa tyckte att det va skoj =P Alltid bra träning för Isa att gå på vägen och när man själv är på marken så är det ju mycket lättare att hantera na om det kommer lastbilar och så för hon blir ju inte riktigt lika rädd då + att hon känner sig tryggare då.

Har varit på möte idag på Arbetsförmedlingen. Har lite grejer som jag måste fixa.

Ja sen har jag la inte gjort så mycket, suttit på FB (Farmville) ;P Kollat lite på tv och så. Ska låta datan vila lite snart, hade tänkt käka lite och läsa =P

Ciao!

Video Phone


Beyoncé ft. Lady GaGa - Video Phone


091118

Heej!

Igår hade min data damp. Blev galen på den och hade bara lust att slänga ut skiten genom fönstret. Men nu är den lite mer normal =P

Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade vid 8, blev förbannad för att inte klockan hade ringt vid 7 för 8 skulle Jessica komma och hämta mig för vi hade utsläpp i morse. Så det av ju bara att slänga på sig lite kläder och dra sen.

När jag kom hem från stallet så fick jag byta om lite fort för vi skulle åka till ånge. Mami hade lite grejer att göra där och så vaccinerade vi oss mot svininfluensan. Det kändes inte alls, så dom som är spruträdda behöver inte vara oroliga =P

Ciao!

Bad Romance


Lady Gaga - Bad Romance


Gaga är grym! Den här videon är riktigt cool!


091116

God morgon!

Klev upp halv 9. Jessica kommer med Miloo mellan 9-9.30 =P Jag och mami hade tänkt gå på en promenad nu på morgonen men det är rätt dimmigt så det är ju frågan hur skoj det är att gå i skogen nu =P Men det skulle vara skönt att få det gjort nu på morgonen för då håller sig hundarna lite lugnare sen ;P

Nu är han här så nu måste jag gå =P Ciao!

091115

Hej!

Idag har vi varit på dop. Det va Isabelle, Daniella & Isak som döptes =P Efter dopet så åkte vi hem till oss och fikade =)

Har inte gjort så mycket idag. Har kollat på Grey's Anatomy, One Tree Hill, Gossip Girl och Heartbreak Hotel =P Skit rolig film ;P

Har suttit på FB väldigt länge också =P Just nu är jag fast i FarmVille haha ;P Dom surrar ju så mycket om det i stallet så jag va ju bara tvungen att testa och nu är jag fast =P Inte bra ;P Ciao!




091114

Tja!

Har inte blivit så mycket bloggande nu på ett tag men datan har damp stup i kvarten så det är inte så lätt att komma in här. Men nu så =P

Idag hade jag och Jessica utsläpp. När det va klart så red vi en sväng, jag hade Ofelia igen =P Hon är jätte rolig att rida =) Vi tog en annan väg idag så det blir lite roligare för hästarna. På ett ställe så måste man hoppa över en bäck och det ville inte Ofelia direkt så jag fick hoppa av för att få över henne. Hon tog ett jäkla skutt över och på vägen hem när vi skulle över där igen så va det nära att hon landade på mina fötter =P Hon försökte även gå igenom ett träd som låg över en stig, men det gick ju inte så bra ;P Knashäst =P Hon är så mysig =)

Har varit hos Linda idag också. Hon ville att jag skulle komma dit och hjälpa henne lite med Vicky, den nya hästen =P Vi gick på en promenad men Bitter & Vicky. Först ville hon gå framför mig hela tiden men efter en stund så gick hon jätte fint efter mig =) Fick ju säga åt na ett antal gånger men hon lär sig ändå fort. Hon är väldigt snäll men hon måste bli hanterad mer så hon lär sig hur man ska gå och allt. Lägger man bara ner lite tid på henne så kommer det bli bra =)

Nu hade jag tänkt fixa lite popcorn och sen sätta mig och läsa Om jag kunde drömma och lyssna på Shakira - Did it Again =P Jag lyssnar alltid på den låten nu när jag läser för jag gillar musiken, den passar till boken på nåt sätt ;P Brukar inte lyssna på musik annars när jag läser men den låten måste jag lyssna på =P

Ciao!

091112

Hejhej!

Sitter här i köket och lyssnar på min knäppa syrra när hon håller på med läxorna. Hon är helt stöörd! =P

Idag är mitt internet seeeeegt! Riktigt segt. Har lust att stampa på internet grejen och sen kasta ut datan genom fönstret. Men det blir ju inte så roligt att inte ha nån data alls så jag kanske ska lugna mig med det.

Red med J, Å och S idag. Ridturen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men det slutade bra som tur va. Men jag får göra ett annat inlägg om det för datan är så seg. Ska försöka skriva om det snart.

Ciao!


091111

Tjena!

Idag åkte jag och Jessica till stallet strax efter 8 för vi hade utsläpp. Hovslagaren skulle komma vid halv 10 men han kom 1 timme sent. 3 timmar tog det för honom att sko Isa, men han är extremt noga och gör ett bra jobb så då kan det la få ta den tid det tar, men det va så satans kallt så det va ju inte så skoj att stå där så länge. Sen kolla vi lite när han verkade Herman (fölet). Han va jätte duktig med honom, Herman va lugn den här gången till skillnad från förra gången då han va tokig.

Sen fyllde vi på vatten, Isas höpåsar, städade där vi har fodret nere i stallet och såna grejer. Halv 3 åkte vi från stallet och jag kan ju säga att man va ju som en isbit då nästan =P Speciellt fötterna. Jag längtar verkligen inte tills det blir 20 minus..

När jag kom hem så käkade jag lite, lyssnade på musik & läste och efter maten så la jag mig och sov en stund på soffan. Va så himla trött för det vart lite strul sent igår kväll så jag kom i säng rätt sent.

Nu på kvällen så har jag och mami gått på en promenad med hundarna =P På tillbaka vägen så öppnar en tjej dörren och ut kommer en stor hund som skällde och greja som en tok. Jag och mami skriker på hunden för den där va ju mycket större än våra och man vet ju aldrig om den är elak. Men det visade ju sig att hon va jätte snäll. Ägaren kom ut efter en liten stund och frågade om det gick bra och så. Men det va lite konstigt för hon släppte ut hunden med koppel på sig och så stängde hon dörren och efter en stund så kom hon ut. Lite skumt med tanke på att hon började skälla så fort dörren öppnades och kutade direkt ut till oss. Våra hundar gjorde ingenting dom bara stod där. Tror dom blev lite chockade för det är ju inte ofta man stöter på hundar som kommer ut sådär.

Nu ska jag läsa lite bloggar =P

Ciao!

091110

Hej!

Igår hade jag inte direkt tid till att blogga. Tänkte skriva lite om det jag va iväg på igår kväll i ett annat inlägg.

Idag fick jag låna Ofelia, islandshästen för alla skulle rida tillsammans idag =) Eller ja nästan, inte Inga Märta för jag lånade ju hennes häst =P Det va jag, Jessica, J, Å och S. Väldigt roligt att vi 5 kunde rida tillsammans =D Ofelia va jätte lugn och snäll att rida =) Inga Märta sa att jag och Jessica fick låna Ofelia när vi ville, behövde inte säga till utan vi fick ta henne när som helst om vi vill rida tillsammans. Väldigt snällt av henne! =) Hon tycker ju att det bara är bra om hon får komma ut oftare för hon rider ju inte så mycket själv, så nu kommer jag och Jessica rida ofta tillsammans =P

Efter ridturen så fixade vi lite i stallet och sen bjöd Inga Märta på fika =D Måste ju säga att alla i stallet är helt underbara! Så jäkla skönt gäng ;P Man får sig alltid ett gott skratt =P

Har jobbat lite idag också. Alltid lika roligt =P

Nu ska jag läsa lite bloggar =P

Ciao!


EMA - Shakira


Did It Again


091108

Hejhej!

Har inte haft så mycket tid till att blogga idag. Först i morse så kom J & J och hämtade mig vid 8 för jag och Jessica hade utsläpp. Kom hem strax innan 9. Käkade lite och tog det lugnt. Pratade med Jessica om att vi skulle träffas i stallet klockan 10 istället för 11, för Janet skulle prova en sadel på Isa. Tyvärr så passade inte den =( Den låg bra bak men fram va den för trång. Riktigt synd för den va jätte fin.

Sen passade jag på att rida när jag ändå va i stallet =P Red först på tuben, hittade en ny stig och en ny väg ut till den vanliga vägen =P Sen red jag bort till en grusgrop eller vad man ska kalla det och så fick hon jobba lite på en volt. Hon har ju massa energi nu när hon har stått i några dagar, så hon fick trava och galoppera på en volt istället för att bara springa rakt fram för det är ju inte lika jobbigt. I början lutade hon sig jätte mycket inåt i höger varv men efter några varv så gick hon bättre =) Galoppen gick mycket bättre än vad jag trodde att den skulle göra. Hon började galoppera nästan på en gång och så höll hon ett lite lägre tempo. Förut har hon haft ett jäkla tempo när det va ett tag sen vi gjorde det men inte den här gången. Förutom att hon va pigg idag så har hon varit väldigt lugn =)

Sen har jag mockat, fixat med maten och såna grejer.

Red en sväng igår också =P Blev en kortare tur då och hon va jätte pigg då också men lugn mot bilar och såna grejer =P Snäll va hon också när jag skulle hämta henne i hagen, inga problem där. Mockade och så igår också. Goade med kaninungarna som är så himla söta =) Dom är riktigt nyfikna och kommer gärna fram och nosar, klättrar lite och så när man sitter inne i deras bur =) Riktigt söta små hårbollar ;)

Har fixat om min syrras blogg också och det tog ju en liten stund. Och nu sitter jag och kollar på EMA igen =P Har kollat på det några gånger ;P Underbara Green Day spelar nu =P

Ciao!

EMA - Beyoncé


Sweet Dreams

Hur snygg är inte B? =P Skit snygg och jag älskar den här låten! ;)


091107

Hej!

Vaknade strax innan 10 idag. Sov lite längre idag eftersom jag vaknade upp mitt i natten och inte kunde somna om =P Riktigt pissigt väder är det idag och jag som ska rida sen. Tänkte vänta en stund och se om det slutar regna, nog för att det inte regnar så mycket men det är trevligare om det inte gör det. Men jag ska rida iaf även om det regnar lite för Isa behöver komma ut och röra lite på sig =P

Nu ska jag fortsätta kolla på So You Think You Can Dance =P Dom visar de 15 bästa dansuppvisningarna från de första fem säsongerna =D

Ciao!

New York Yankees världsmästare



New York Yankees tog sin 27:e World Series titel natten till torsdag, efter att ha besegrat fjolårsmästaren Philadelphia Phillies med 7-3 och vann matchserien med 4-2. Japanen Hideki Matsui utsågs till Most Valuable Player (MVP).





Jag låg ju och kollade på den här matchen inatt när jag inte kunde sova och det va skoj att få se Yankees vinna =P Skulle va roligt att få se en match på riktigt ;P



Bilder: Expressen och SBSF


Phillies & Yankees

Jag vaknade upp för en liten stund sen och nu kan jag inte somna om. Så jag sitter och tittar på baseball =P Det är Philadelphia Phillies & New York Yankees som spelar =P Jag hejar på Yankees så nu hoppas jag att dom vinner ;P

Jag sitter inte direkt och tittar på sport för det är alltid så tråkigt, som tex fotboll men baseboll, basket & amerikansk fotboll älskar jag att kolla på för det är roliga sporter =P




Idol



Ikväll har idolerna fått välja sina låtar själv. Det ska bli väldigt intressant och se om dom har tagit låtar som verkligen passar dom =P Inte lika roligt om dom inte är bra.

Här är kvällens låtar:

Rabih Jaber – All My Life (K Ci & Jojo)

Mariette Hansson – Because The Night
(Bruce Springsteen)

Reza Ningtyas Lindh
- Summertime
(Fantasia Barrinos version)

Calle Kristiansson –
With A Little Help From My Friends
(Joe Cockers version)

Tove Östman Styrke –
In The Ghetto
(Elvis Presley)

Eddie Razaz –
If You're Not The One
(Daniel Bedingfield)

Erik Grönwall
– The Show Must Go On (Queen)

 

 


EMA - Tokio Hotel


World Behind My Wall

Hur grymma va dom inte igår?! =P Jag hade velat vara där och sett dom live för satan va bra dom var! Den här låten är en av mina favoriter från deras nya skiva.


091106

Tjena!

Shit, klockan är redan över 3. Hemskt att tiden går så satans fort. Har inte gjort så mycket idag. Har varit upp till ånge en sväng, möte på Af. Sen har vi handlat och så bara. Sen har jag bara tittat lite på tv, ställt undan mina sommardäck som stod ute.

Nu ska jag kolla på youtube efter uppträdanden från EMA igår =P

Ciao!

Grymt bra!

Årets MTV Europe Music Awards va grymt! =P Shit alltså, alla artisterna som uppträdde va så satans bra! Tänk om man hade fått vara där och sett dom, fan vilken känsla!

Skriver mer om EMA i morgon för nu ska jag sova ;P

Sleep tight!


EMA Winners 2009

Best Video - Beyoncé "Single Ladies"

Best Female - Beyoncé

Best Group - Tokio Hotel

Best European Act - maNga

Best Push Artist - Pixie Lott

Best Male - Eminem

Best New Act - Lady Gaga

Best Alternative - Placebo

Best World Stage Performance - Linkin Park

Best Song - Beyoncé "Halo"

Best Rock - Green Day

Best Urban - Jay-Z

Best Live Act - U2



Stort Grattis till dom som vann! =D


MTV Europe Music Awards 2009



Jag misstänker att det är många som kommer sitta bänkade framför tven och kolla på EMA ikväll =P Musiktokig som jag är bara längtar tills det drar igång kl. 21.00MTV ;P Missa inte det!!


Typical


Mutemath - Typical


Promenad, Fika & Jobb

Hej!

Har varit hemma en stund nu, har jobbat lite på fritids idag =P Så skoj att träffa alla barnen, blev ett litet kramkalas uppe i matsalen när jag kom in =)

Vid halv 12 nån gång åkte jag och hundarna hem till Jessica =P När vi kom dit så höll hon på att göra massa pepparkakor =) När hon va klar med det så gick vi på en promenad med hundarna, dom blir alltid lika glada =P Så roligt när Mimmi får nåt cpryck och springer runt som en galning ;P Måste verkligen filma henne nån gång för hon ser helt störd ut =P

När vi kom tillbaka så fikade vi lite, pepparkakor & varm choklad =) Mumsigt!

Sen va jag tvungen att skynda mig hem med hundarna och byta om eftersom jag skulle jobba. Har inte gjort så mycket mer idag. Handlade lite med Linda efter att vi hade slutat och sen åkte jag och tanka och nu sitter jag här och degar ;P Ska fixa en ny skiva till bilen nu, har en bunt skivor där men jag vill ha nånting nytt =P

Ciao!

091105

God morgon!

Usch idag när jag vaknade och kollade ut genom fönstret så ser jag en massa snö + att det fortfarande snöar =/ Eller ja massa och massa snö är det la inte men för mig är det alltid för mycket =P

Ska snart gå och duscha, sen ska jag följa med mami när hon ska köpa virke för hon har tjatat om det i flera dar nu. Börjar jobba klockan 2 också.

Hämtade bilen igår också. Fläkten va trasig så A beställde en ny. Den går på 1000 spänn men det skulle tydligen vara lätt att byta så det ska la inte kosta så mycket. Det känns inte så jäkla roligt att det blir över 1000 spänn till som jag måste betala. Känns som om att det blir lite mycket nu när man inte får jobba så mycket. Typ 7000 spänn kommer jag ha betalat när det här är klart. På 2-3 månader får jag lägga pengarna på bilen som jag hade behövt handla annat för, men jag måste ju ha en fungerande bil + nya vinterdäck så jag va ju tvungen men det känns inte skoj. Sen har man ju flera räkningar och skit också så det blir ju verkligen inte mycket pengar över. Om man ändå kunde hitta ett fast jobb, fan va glad jag skulle bli då.

Nee nu måste jag duscha. Ciao!

21 Guns


Green Day - 21 Guns


Paranormal Activity



Jag kollade på den här filmen inatt själv. Man har ju hört att den ska vara skit läskig och jag hoppades verkligen att jag skulle bli rädd när jag kollade på den själv så sent. Men jag blev riktigt besviken för jag blev inte rädd en enda gång (det är nåt fel på mig) och den va rätt långtråkig. Ska inte säga för mycket för det är nog många som inte har sett den än. Är man lättskrämd så lär man nog bli rädd =P Jag hade gärna sett den här på bio först för då kanske jag hade fått hoppa till nån gång ;P Inga mardrömmar fick jag heller =P




Måndag 2/11

Jag och Jessica träffades i stallet kl. 11 med hundarna för hovslagaren skulle komma kl 13 och slå på skon som Isa har tappat. Det kan ta lite tid ibland att fånga Isa för hon har börjat sticka när man ska fånga henne så vi ville ha tid på oss =P

En annan hovslagare va där och skodde Solen. Och äntligen fick Lincoln träffa Doris =P Kan ju säga att Linc är väldigt kaxig så Doris vågade inte gö nånting mot honom. Sen fick hon träffa Mimmi & Miloo också =P Doris skulle vara på Miloo hela tiden för han är svagast om man säger så, men Linc sprang runt och skällde så Doris kunde inte riktigt koncentrera sig på Miloo då. Doris va riktigt bitchig första gången hon träffade Miloo när dom va mindre, flög på honom och det är inte speciellt bra för hon är en kamphund så där gäller det att ha kontroll. Så man vet ju inte om hon får för sig att flyga på han igen. Men nu va hon iaf jätte snäll =) Mimmi vart en riktig surkärring så fort Doris kom i närheten. Hon tycker det är lite jobbigt med så många snorungar i närheten =P Måste ta me M & L till stallet oftare så dom får träffa Doris mer och lära sig allt med hästarna och så.

Mockade och gjorde lite såna där grejer också.

Sen vid 12.40 så gick vi ut till hagen för att hämta Isa. När vi kommer dit så ser vi att Solen ligger ner i hagen. Hon brukar aldrig ligga ner så vi kände ju på oss att nånting va fel. Jag ropar hennes namn och då tittar hon upp på oss och sen lägger hon ner hövet igen. Vi går in och när jag går fram till Solen så reser hon sig inte upp som hästar brukar göra i vanliga fall. Man ser att nånting är fel på hennes ögon och hon va inte sur som hon brukar kunna vara. Hon la öronen bakåt när Isa eller hundarna kom för nära men inte mot mig och Jessica. Hon gnuggade hövet mot backen ibland och så kollade hon sig mot magen/buken några gånger. Där misstänkte jag att det va nånting kolik liknande som hon hade. Jessica ringde Janet och hon ringde T, S kille. Sen när dom kom så klev Solen upp. När hon stod upp så lyfte hon bakbenen flera gånger. S ringde veterinären och dom sa att det nog va nån tarm grej. Så hon skulle gå med na ett tag.

Dom hade tagit tempen på henne på morgonen och då hade hon 37,2 och sen när S tog tempen på dan så hade hon 36,7.

Vi väntade på hovslagaren som aldrig kom. Jessica ringde till honom flera gånger men han svarade aldrig. Så vi tog ut Isa och så mockade Jessica igen. Sen stod vi uppe hos S och pratade med henne och så. Jag gick med Solen en stund när S va tvungen att köra sin kille på jobbet. Sen när hon kom tillbaka så ringde hon veterinären igen och sa att dom fick komma dit och behandla henne för hon blev inte bättre, hon ville inte äta eller nånting. Så hon fick några sprutor och så, och så skulle hon stå inne hela kvällen/natten och sen hela tisdagen och så skulle hon gå ut och gå med henne några gånger. Och så fick hon inte äta nånting. Hon hade en lättare kolik eller vad man ska säga, hon hade lite luft/gaser som gjorde att hennes temp sjönk och så. Jag hoppas att hon har blivit bättre nu och så får vi hoppas att det inte händer nånting mer.

Ja det va lite om det som hände i måndags. Inte så skoj när sånt där händer och det va bara tur att jag och Jessica va kvar för det hade inte varit så skoj om vi hade hittat henne på kvällen när vi hade insläpp. Vem vet hur hon hade mått då.

Ciao!


091104

Tja!

Klev upp strax innan 9 idag. Åkte till E vid 9.40 för att lämna in bilen för dom ska kolla på fläkten som inte alltid fungerar som den ska. Fick ta bussen hem för mami hade inte tid att köra mig.

Sen va det tänkt att hovslagaren skulle komma idag och sko Mona och så skulle Isa få på skon som hon har tappat. Men J ringde för en stund sen och sa att hon hade pratat med hovslagaren idag och han hade ryggskott. Hon skulle ringa i morgon igen och kolla om han kunde komma då om han är bättre. Isa skulle egentligen fått på skon i måndags men då glömde han bort oss. Återstår att se när det här kommer bli fixat.

Hade tänkt skriva ett inlägg om i måndags för det har jag ju inte gjort än =P Så det ska jag fixa nu.

Ciao!

Hello


Christina Aguilera - Hello


Promenad med Mimmi & Tjorven

Gick på en promenad tidigare idag med Mimmi & Tjorven =P T är ju som sagt lite konstig när hon är inne och även på tomten när Lincoln & Miloo är i närheten så jag tog me M & T på en promenad =)

Vi va ute och gick i typ 1 timme. Träffade på 2 rådjur nere på näset och det va ju tur att jag hade dom kopplade annars hade nog lilla Tjorv jagat dom. Vi gick ner till vattnet en bit ifrån oss och så gick vi runt där i den lilla skogen =P Dom tyckte det va jätte skoj =) Tjorven blir helt annorlunda när hon får komma ut en sväng, vilket alltid är roligt att se =)

Hade tänkt börja städa rummet snart för det behövs =P Ciao!

091103

Hej!

Idag är jag och mami hundvakt =P Miloo kom vid 10 och mami åkte och hämtade Tjorven för en liten stund sen, så nu har vi 4 små grisar här hemma ;P Tjorven är så fjantig när Linc & Miloo är i närheten (förutom när man går på promenad), så jag fick släpa in na på tomten för hon vågade inte gå in för bebisarna va i vägen. Hon har blivit så konstig här och hemma, men när vi går på promenad så är hon precis som hon brukade vara förut.

Måste hålla lite koll på hundarna nu =P

Ciao!

3


Britney Spears - 3


091102

Tja!

Har inte bloggat sen i torsdags, har inte direkt haft nån lust eller så mycket tid till det heller. Men nu tänkte jag köra igång med det igen, även försöka bli bättre =P

I fredags så red jag och Jessica på morgonen. Jag fick låna Guyen, väldigt snällt av Å =) Det blev en lugn skrittrunda, väldigt mysigt =) Guyen va hur lugn som helst, han fick gå på långa tyglar hela tiden. När vi kom tillbaka till stallet så mockade vi, mockade Guyens box och la in maten som tack för att jag/vi fick låna Guyen =) Sen så fixade vi ihop allt hö i hagen som dom har dragit runt och gjorde några högar av det som vi sen slängde. Vi blev inte helt klara då men nästan och så fyllde vi på vatten.

kvällen åkte jag hem till Linda =P Vi hade mys framför tven med massa gott =) Vi kollade på några filmer och lite av Idol. Kollade på 2 skräckisar och det kan inte alltid vara lätt att vara Linda för hon satt ju nästan mest bakom täcket då ;P Jag åkte hem nån gång efter 3 när Martin kom hem. Roligt kväll/natt va det iaf =)

I lördags så kom Jessica och hämtade upp mig vid halv 8 för vi hade utsläpp. Hade bara sovit 2,5 timme den natten men jag va rätt pigg (just då iaf) =P När jag kom hem efter 8 nån gång så käkade jag lite frukost, pratade med mami och sen gick jag och la mig =P Sov till 2, va jätte seg då. Duschade och grejade på med massa saker för jag skulle åka till Linda & Martin på kvällen för dom skulle ha förfest och sen skulle vi till forum.

Jag åkte iaf hem till dom och gjorde mig i ordning där =P Jag hade väldigt roligt då och jag älskar förfesterna för dom brukar alltid vara roligast men den här gången hade jag as roligt på forum också =P Det va jag, Linda, Martin och hans polare som förfestade, sjukt skoj! Sen vid 11 nån gång så åkte vi till forum, och den här gången spelade dom bättre musik =P Dansade som satan så vi höll ju nästan på att smälta bort för att det va så varmt där =P Sen vid halv 2 typ så gick vi in till Shish och köpte pizza, mums! ;) Efter det så åkte vi hem, eller ja jag åkte inte hem jag åkte hem till nån annan ;) Sjukt rolig kväll som måste göras om snart ;P Fast då ska Jessica vara med också =P Finns massa fin fina bilder på Lindas kamera också haha =P

Igår så hände det la inte så mycket. Jag & N va hemma hos honom en stund sen åkte vi till L & M för jag hade bilen där och han hade massa saker där. Satt där ett tag och pratade och så, sen gick jag och Linda bort till hästarna för jag ville se den nya hästen när det va ljust för i fredags så va det mörkt när jag hälsade på na. Bitter hade blivit biten på rumpan så L tog ut honom för att göra rent såret. Sen så upptäckte jag att han hade en stor knöl på bröstet typ. Den va hård och den gjorde inte ont, han har säkert blivit sparkad och fått en bristning eller nåt, men går det inte ner om några dagar så skulle hon ringa veterinären. Efter det så åkte jag hem.

Sen på kvällen så pratade jag med Jessica och kollade på One Tree Hill & Gossip Girl =P

Det va lite om helgen det =P Jag får göra ett annat inlägg om idag, för jag har lite att skriva om och det skulle bli ett jätte jätte långt inlägg om jag skulle skriva om det också för det finns nog inte nån som orkar läsa det här inlägget ens ;P

Ciao!

RSS 2.0