Happy New Year!



Hoppas att ni får en underbar kväll! Gott Nytt År! :D


2010 är snart slut

God morgon!

Har ni sovit gott? Det har jag :) Tänk att det här är sista dagen på det här året. Helt sjukt ju hur fort tiden har gått och det känns ju som om att man knappt har hunnit göra nånting, fast egentligen så har man ju de :P Nästa år ska jag börja blogga ordentligt igen för det är ju så skoj att gå tillbaka och läsa vad man har gjort :P Nu kommer det ju bli roligare att blogga igen när jag har en kamera ;P

Va hos K & M i huset igår så hundarna skulle få leka lite :) Fick inte så många bra bilder för dom kuta ju runt som galningar hela tiden ;P Hade lite för ljus inställning också så bilderna på speciellt Milo blev inte så bra eftersom han är svart/vit, så det va ju lite dumt. Måste börja ta lite mer testbilder innan jag börjar ;P Lilla Hubbe blev jätte rädd för Lincoln när han kom in så han skrek som en galning, lät som om att nån försökte döda honom och Lincoln bara stod och kollade på honom och undrade vad han höll på me :P Men jag kan förstå Hubbe för Linc är ju typ 100 gånger så stor som honom ;P Gick ju bättre sen iaf :)







Buspojkarna :P



Knasiga lilla Mimmi som inte ens kan släppa bollen fast hon fastnade i snön, nån annan kan ju ta bollen ;P







Söta lilla Hubbe :)





Söta Milo :) Synd att grejerna förstör bilden.


Ciao!


29 December

Hej!

Ska iväg och klippa mig kl 13.00 idag. Har lite skräck för frisörer, är rädd att dom ska förstöra håret. Men jag har bara hört en massa bra om den tjejen som jag ska till, så det blir nog bra :) Ska klippa bort det slitna och så ska jag fråga om hon tycker att jag passar i nån lugg, så vi får se hur det blir :P

Känner mig lite trött och seg idag. Hoppas det går över sen. Har ingen aning om vad jag ska hitta på sen efter att jag har varit hos frisören. Vill ut och fota men det kanske hinner bli mörkt, men hinner jag hem innan så ska jag ut och fota :)

Ciao!

Lincoln & Mimmi



Hehe, Mimmi ser så rolig ut när hon skuttar runt i snön för hon får verkligen ta i för att komma nån stans ;P







Lincoln är så söt när han har bäddat ner sig i snön med pinnar som han har snott från Mimmi ;P





Mimmi ser lite less ut efter en pinnfajt med Lincoln, som hon förlora ;P








Snygg man kan vara då :P


Ja det va lite bilder från dagen :) Mimmi är mycket lättare att fota för hon kan ju iaf stå still men Lincoln, där får man vara snabb som fan om man ska hinna ta kort för han kan knappt vara still i 1 sekund :P Mimmi är ju så himla söt! 

Så jäkla skoj att ha en systemkamera! Testa olika inställningar och lära sig kameran :D Hoppas på en fin, solig dag snart så jag kan vara ute och fota hela dan! :)


28 December

Tja!

Är inte speciellt glad just nu, förhoppningsvis kommer allting ordna sig tillslut...

Har varit hemma hos mami idag och tagit lite kort på Lincoln & Mimmi =) Fick hoppa runt i djupsnön för att få några bilder för där skulle dom ju självklart springa runt, kan ju säga att jag hade fullt med snö i skorna eftersom jag inte va så smart att ta stövlarna ;P

Ja sen har jag inte gjort så mycket, kollat på en film med älsklingen. Fråga mig inte vad den heter för det vet jag inte ;P Men det är ju inte så svårt att ta reda på det, så det lär nog komma ett inlägg om den lite senare =P

Lite bilder på Lincoln & Mimmi kommer upp om en liten stund =)

Ciao!

27 December

Hej!

Det första man fick göra idag efter frukosten var att skotta en jäkla massa snö. Hur tråkigt är inte det då? Finns ju typ inget tråkigare..

Har tagit det rätt lugnt idag, man får ju passa på nu medans man är ledig för sen är det ju jobb igen =P

Vill att det ska bli jätte fint väder imorgon, sol och blå himmel så jag kan åka iväg med hundarna till skogen och knäppa massa kort =P Men det ska väl bara snöa och vara mulet hela tiden nu, så tråkigt.




Ciao!


26 December

Tjena!

Idag har det varit mycket varmare ute typ 5 minus, äntligen! Men bara för det så har det ju snöat en hel del och så ska det ju självklart blåsa som fan. Men det va ändå mycket varmare än 30 minus.

Jag och älsklingen har varit lite duktiga idag och åkt bort med en massa kartonger och skit, fixat hö till Em och jag har aldrig sett nån ha så mycket löshö som han hade och man har ju hållit på med hästar i många år. Grymt stor lada och den va helt proppfull.

Sen har vi handlat, varit vid älsklingens pappas grav och tänt ljus, skottat massa snö, städat åt Em, rensat ur en garderob med massa påslakan och sånt som vi inte kan ha längre eftersom vi har en monstertäcke. Mamma fick säcken med massa sängkläder och så.

Ja sen har vi la inte gjort så mycket mer direkt, slappat i soffan och så bara =)

Testade att ta lite kort på Boppa i morse. Håller på att testa olika inställningar och så, längtar tills det blir bra väder ute så jag kan börja fota hundarna och den fina naturen här =P Jag hoppas på bättre väder i morgon!



Ciao!


What's My Name



Rihanna ft. Drake

Den här låten har blivit en favorit hos mig, härlig låt! =P


1 år

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 1 år och förlovad i 3 månader! =) Älskar min underbara Ted! Finns ingen bättre kille!


Blivit med kamera

Yes nu har jag blivit med kamera! =D Det blev en Canon EOS 550D. Han som vi pratade med på Media Markt sa att den skulle vara bra och bättre än dom andra 2 som vi hade kollat ut, så vi får hoppas på de =P Men jag är glad bara det går att ta bra bilder med den, ska prova så fort batteriet är laddat =P Har längtat efter en kamera så nu jäklar kommer jag ta en massa kort! ;P


Jag och älsklingen åkte ner till stan så att vi va där strax innan 8. När vi kom dit så va det huuur mycket folk som helst utanför Media Markt. Har aldrig varit med om att det har varit så mycket folk nån gång och som dom slet i grejerna som dom skulle ha, fattar inte. Det va nån tv som tydligen va väldigt billig för typ alla släpade omkring på en =P Vi fick det vi skulle ha och lite till så jag är nöjd =P

Nu ska jag kolla om batteriet är klart ;)

Ciao!

Julafton

Ja nu är det julafton =) Tiden har gått så fort så det är ju sjukt. Ska åka hem till mami vid 2 och vara där hela dan, kommer bli mysigt =) Hoppas alla får en underbar julafton! God Jul!





20 December

God morgon!

Tänk att på fredag är det julafton =) Tiden går så himla fort. Ska till stan med mami imorgon och köpa dom sista julklapparna.

Såg att Goody är till salu igen. Va en annan tjej som började rida henne efter att jag blev less på en massa saker som hände i stallet och gav upp Goody. Det var verkligen jätte svårt för mig att göra det för det finns ingen häst som har betytt så mycket för mig som Goody. Hon kom till oss typ helt tokig och litade inte riktigt på människor. Sen började hon lita på mig och blev en helt annan häst. Jätte lugn och hur go som helst =) Saknar henne jätte mycket. Trodde den andra tjejen skulle köpa henne men det blev tydligen inte så. Skulle så gärna vilja köpa henne men jag har ingenstans att ha henne och sen vet jag inte vad älsklingen tycker om det. Mår skit dåligt över att hon ska behöva flytta till ett nytt hem, när hon fick vara kvar här med en ny tjej så visste jag ju att hon hade det bra iaf så det gjorde det lite lättare men nu vet man ju inte vart hon hamnar och det känns förjävligt.



Fina Goody


Happy 30th Birthday Christina!

Idag fyller underbara Aguilera 30 år! Stort grattis till henne! =)




Kallt

God morgon!

Idag har jag ingen lust att åka till jobbet för det är 25 minus ute =/ Äckligt kallt.. Hoppas att det blir varmare snart.

Idag är det inte så jätte mycke som måste göras på jobbet. Bara nåt rum som ska städas, allmänt och så men sen så har vi ju hur mycket tvätt som helst och det blir ju bara mer och mer.

Nee nu måste jag åka.

Ciao!

9 December

Tjena!

Älsklingen ligger och sover så sött här i soffan och jag har kollat på One Tree Hill, säsong 8 avsnitt 11 och
Desperate Housewives
säsong 7 avsnitt 9. Det hände ju en hel del i OTH, riktigt spännande =P

 


Är hur trött som helst. Har jobbat hela dan idag och imorgon är det dags att kliva upp 5.15 igen för jag har frukosten och sen städa hela dan så det blir nog 10 timmars jobb imorgon. Ska jobba hela helgen och hela nästa vecka, den 19:e är sista dan på jobbet sen får jag vara ledig tills i början av januari =) Då ska vi börja storstäda herrgården.

Nu ska jag duscha en snabbis sen blir det sängen =P

Sleep tight!


7 December

Hejsan!

Har varit riktigt trött och seg idag på jobbet. Jobbade 6-16, fick kliva upp 5.15 så det är väl inte så konstigt. Men nu känner jag mig inte så trött =P Men jag lär ju tycka annorlunda imorgon kväll efter en lika lång dag ;P

Fick hem 2 paket idag =) Ett från Nelly.com och ett från cdon.com =D Beställde ett par skor från Nelly i söndags kväll och fick hem dom i brevlådan idag, väldigt snabbt och bra =) Ska försöka få till nån bra bild på dom, inte alltid det lättaste när man bara har en iPhone att ta kort me =P Måste köpa en systemkamera snart.




Ciao!


Trötter

Hej!

Usch, har varit så himla trött hela dan och imorgon och på onsdag måste jag kliva upp 5.15 för jag måste ta frukosten och sen hoppa in på städ och jobba till 16 eller längre. Känns sådär nu när jag är så trött precis hela tiden men det är ju bara att stå ut.


Fick våra nya jobb skor idag + att jag beställde ett par stövlar som jag kan ha hemma för jag har inga riktiga vinterskor, och båda skorna är så satans sköna att gå i! =D Känns knappt att man har skor på fötterna för dom är så lätta =P Har längtat efter dom! ;P

Ska snart kolla på Harry Potter och Halvblodsprinsen med älsklingen =) Efter det blir det sängen så man orkar upp och jobba i morgon. Sleep tight!



 

 


6 December

God morgon!

Är inte speciellt pigg idag, är hur trött som helst. Men det blir väl lite bättre sen när man kommer till jobbet. Nästan alla rum ska städas idag och sen är det ju badavdelningen, allmänt och så. Tur att vi är 3 idag.

Ska göra mig i ordning nu och sen åka och hämta upp Erica.

Ciao!

5 December

God morgon!

Ligger här uppe i soffan själv och kollar på Gilmore Girls =) Älsklingen ligger fortfarande och sover och kommer nog göra det ett tag till. Kom i säng efter 2 nån gång för K & M va här igår. Vi pratade, gosade med hundarna, spelade kort och så, väldigt trevligt =)


Jobbade 7 timmar igår också. Idag är jag ledig, så jag funderar på om jag ska passa på att baka pepparkakor sen och kanske lussekatter om jag orkar åka och handla grejer till de ;P Är ju 20 minus ute så man har ju inte lust att gå utanför dörren. 

Nee nu skriker min mage efter mat =P

Ciao!

3 December

God morgon!

Har ni sovit gott? =) Det har jag men jag är fortfarande as trött =/ Känns som om att jag skulle behöva sova några timmar till. Men jag är ju typ trött dygnet runt så det skulle väl inte ens hjälpa. Har ni några tips på hur man kan bli piggare så vill jag gärna höra dom! =P

Kommer bli fullt upp på jobbet idag. Igår va det lite stressigt ett tag men vi hann ju =P Idag blir det nog lite lugnare för dom som ska bo där idag tror jag skulle komma ikväll och det är skönt. Men sen har vi ju massa annat att städa också så man måste ju vara lite snabb ändå.

Nu ska jag klä på mig så jag inte fryser ihjäl när jag ska ut och starta bilen. Typ 18 minus ute =/

Ciao!


Castle Walls



Ny låt med Christina Aguilera & T.I. Behöver jag ens säga att jag älskar den? ;)


2 December

God morgon!

Tänk att vi redan är inne i december. Snart julafton och den 25:e har jag och älsklingen varit tillsammans i 1 år och förlovad i 3 månader =) Gud va tiden går fort! Helt sjukt att vi snart har varit tillsammans i 1 år! Älskar min underbara Ted!

Va ju ett tag sen jag skrev och det lär väl ha hänt en hel del grejer under den tiden. Jag har jobbat väldigt mycket, varit till stan och shoppat massa julgrejer, julklappar och andra saker, vi är snart helt klara med rummet här uppe, fattas bara en dörr till skrubben, lite foder till dörren och så sen är det klart =)

Jag och Isak har fyllt år =) Va på julskyltningen en sväng och kollade lite, och massa mer. Har börjat bli jäkligt kallt nu, idag är det 20 minus =( Jobbigast när det är så här kallt är ju allt med bilen. Man kan ju inte bara sätta sig i bilen och åka. Längtar redan till sommaren.

Börjar jobba kl 10 idag. Skönt med en lugn morgon.

Ciao!

RSS 2.0