14 Juli

God morgon!

Har ni sovit gott? Det har jag =) Det va så svalt och skönt i sovrummet i natt. I vanliga fall så vaknar man typ 100 gånger av att man är helt dyngsur av svett men inte i natt =P

Ska snart diska och hänga tvätt, sen ska jag till stallet. Får se vad jag ska hitta på med Goody idag. Ser ut att bli bättre väder idag iaf =)

Nee nu ska jag sätta igång med disken, hatar när det är massa disk.

Ciao!

Billionaire



Travie McCoy ft. Bruno Mars


Lite shopping

I lördags så va jag och älsklingen i stan. Vi skulle på bio på kvällen med Jessica & Jonas så det blev lite shopping innan =P Ni får ursäkta dom dåliga mobilbilderna, är nog dags att fixa en ny kamera =P



Gulligt linne från H&M, 129 :-



Jätteskön längre skjorta från BikBok, 150 :- (rea)




Älskar det här linnet, grymt snyggt att ryggen är i spets. Ska köpa fler sen om dom finns kvar. 99 :- från H&M



Tunt, skönt linne från H&M, 129 :-




Grymt snygg cardigan från BikBok, 200 :- (rea)


Köpte lite trosor och tights också men det orkade jag inte knäppa kort på =P

 


9 Juli

God morgon!

Har sovit jätte bra inatt =) Är lite små seg ändå men det kommer snart ändras efter en god frukost i solen =P

Igår så va M, killen som mamma är God Man åt och hälsade på =) Han har kommit hit själv utan föräldrar med flera andra killar, och mamma är lite som en extra mamma åt honom. Jätte snäll kille =)

Först va vi hemma hos mamma och fikade lite. Sen åkte vi till stallet och hälsade på hästarna =) Han ska få testa rida sen när hans fot är bättre, även Bella ville testa rida då =P Stod först i hagen och goade med hästarna. Goody drog sig lite undan först för hon är lite misstänksam mot nya människor men mamma som är rädd för hästar skulle hon ju sälvklart följa efter ;P Fick ett gott skratt då Goody började gå mot mamma som blev rädd och sprang iväg =P Såg för jäkla roligt ut ;P Hon gör absolut ingenting, hon vill bara att man ska goa med henne och klia henne på huvudet =)

Tog ner Goody till stallet så dom som ville fick borsta henne och så smörjde jag in henne där hon har blivit biten av bromsarna.

Sen åkte vi till vårat andra hus och sen till getberget.

Senare på kvällen så kom Teds chef hit för dom skulle flytta uthuset som stod på framsidan till baksidan. Patrik hjälpte till också så efter ett tag kom Isak in hit, så vi käkade glass med jordgubbar och kollade på film =) Nu står uthuset fint på baksidan, så nu ska vi beställa grejer till en hundgård och när den är klar så ska Lincoln få flytta hit =)



Nee det kanske är dags att fixa frukost nu och sen gå ut och sätta sig i solen med en bra bok =) Bra start på dagen =)

Ciao!


Amerikanska pannkakor

Har precis käkat lite lunch, Amerikanska pannkakor =) Va länge sen jag käkade det nu och idag blev jag så sugen på det =P Tycker inte att dom blev riktigt lika bra som dom brukar bli men det va gott iaf =P Pannkakssirap och jordgubbar blev det till, mumsigt! =) Fast godast är det med blåbär men det hade jag inte nu.


Nu måste jag diska sen ska jag åka hem till mamma en sväng.

Ciao!

8 Juli

God morgon alla glada! =)

Är inte speciellt fint väder idag =( Tråkigt men det är ju skönare att rida nu när det inte är lika varmt. Funderar på om jag ska klättra med Goody idag.

Nu börjar man sakta men säkert få lite färg på kroppen ;P Va ute i flera timmar igår i solen, somnade till och med ett tag när jag låg och solade. Ibland är solen som ett riktigt sömnpiller.

Efter flera timmar i solen så hade jag väldigt tråkigt, älsklingen skulle jobba över så man kunde ju inte hitta på nåt med honom. Så jag åkte till affären, köpte 3 l jordgubbar, mums! =) Dom säljer 1 l för 10 kr på Ica, så då får man ju passa på ;)

Åkte hem till mamma sen men hon va ju självklart inte hemma och inte hade hon med sig mobilen heller. Så jag åkte till stallet och pysslade lite med hästarna. Dom är ju alltid så gosiga när man kommer =)







Mona är ju för söt när hon försöker klia huvudet på den där lilla växten =P

Nu ska jag klä på mig och åka till stallet.

Ciao!


Slipknot - Snuff


7 Juli

God morgon!

Vaknade vid 8 idag som vanligt, hade velat sova lite längre men det va väl kanske lika bra att jag vaknade tidigt för det är ju fint väder =) Får se vad man ska hitta på att göra idag då, ute ska man ju vara iaf =)

Igår följde jag med älsklingen på jobbet på kvällen när han skulle börja riva en vattenskada i en sommarstuga. Vi fick plocka ut alla saker som va inne i badrummet först innan han kunde börja riva upp lite av golvet. Va där i nästan 3 timmar för det tog att få ut grejerna därifrån, duschen tog längst tid att få ut. Roligt att få vara med älsklingen på hans jobb =P

Nee nu ska jag tvätta lite och stöka på.

Ciao!

Skönt väder

Kom hem från stallet för en liten stund sen. Blev ingen långtur idag för det såg lite osäkert ut och med min vanliga tur så hade det säkert börjat spöregna ;P Men det började ju inte regna som tur va =P

Red bort till hussborg istället och tränade lite på plan. Tränade lite på galoppen, att hon ska sänka huvudet för hon vill gärna köra upp huvudet och kolla på allt annat, speciellt hästarna som går i hagen precis bredvid paddocken. Men det går mycket lättare på planen än i skogen. Ska börja använda gramanen när jag rider så man får lite hjälp på traven att få henne att sänka huvudet för det är jätte svårt att få henne att göra det i traven när vi rider i skogen. När hon har blivit bättre så behöver man ju inte använda den lika mycket.

Sen travade vi runt rätt mycket i höger varv både på spåret och på volter. Hon är inte lika stark i höger sida och traven blir alltid konstig i början och så vill hon springa på mer då. Men efter ett tag så blir det bättre, hon känns mycket mjukare och lugnare då. Ska börja träna henne mer nu, har lite olika grejer som jag ska ta eftersom.


Ska sätta igång och städa lite nu, hann med en del igår men det finns alltid grejer att göra när man bor i hus =P

Ciao!

6 Juli

God morgon!

Tänk att vi redan är inne i juli, helt sjukt hur fort tiden går. Känns ju som om att man knappt hinner med nånting fast det gör man ju egentligen men man tänker bara inte på det. Det va så skönt när man var liten när tiden gick hur sakta som helst, önskar att det alltid va så.

Nu ska jag åka till stallet. Tänkte ta en längre tur idag =)

Ciao!

RSS 2.0