Skönt väder

Kom hem från stallet för en liten stund sen. Blev ingen långtur idag för det såg lite osäkert ut och med min vanliga tur så hade det säkert börjat spöregna ;P Men det började ju inte regna som tur va =P

Red bort till hussborg istället och tränade lite på plan. Tränade lite på galoppen, att hon ska sänka huvudet för hon vill gärna köra upp huvudet och kolla på allt annat, speciellt hästarna som går i hagen precis bredvid paddocken. Men det går mycket lättare på planen än i skogen. Ska börja använda gramanen när jag rider så man får lite hjälp på traven att få henne att sänka huvudet för det är jätte svårt att få henne att göra det i traven när vi rider i skogen. När hon har blivit bättre så behöver man ju inte använda den lika mycket.

Sen travade vi runt rätt mycket i höger varv både på spåret och på volter. Hon är inte lika stark i höger sida och traven blir alltid konstig i början och så vill hon springa på mer då. Men efter ett tag så blir det bättre, hon känns mycket mjukare och lugnare då. Ska börja träna henne mer nu, har lite olika grejer som jag ska ta eftersom.


Ska sätta igång och städa lite nu, hann med en del igår men det finns alltid grejer att göra när man bor i hus =P

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0