Lördag 30 Juli

Hej hej!

Sitter just nu och kollar igenom bilderna på köket. Har tagit en hel del kort som vanligt så jag har lite att kolla igenom ;P

Fick in mattan i köket igår så efter det monterade jag och älsklingen ihop alla skåpen och satte upp dom. Så idag har jag fixat ihop lådorna medans Ted pysslade med annat. Imorgon lär vi nog börja sätta in lådorna och hyllorna. Får se om målaren kanske kommer imorgon också. Roligt nu när köket börjar bli mer färdigt :)

Kollade på bänkskivor igår. Som vanligt ska det alltid vara nåt strul på det där stället, men som tur va hade dom en bänkskiva hemma som vi kunde köpa så att vi iaf får 2 bänkskivor nu för vi har inte tid att vänta i flera veckor. Barskivan får vi vänta på för den måste specialgöras, den ska vara rundad på båda sidorna, men den behöver vi inte ha nu.

Längtar som tusan tills köket är klart! :) Måste börja kika runt efter några snygga gardiner och fina köksgrejer, så roligt! :P

Nu måste jag upp och röra på mig lite, börjar få ont i ryggen av att sitta här.

Ciao!


Torsdag 28 Juli

Hej!

Har nästan smält bort helt idag, har varit väldigt varmt och fint väder :) Åkte till hallsta idag 2 gånger och slängde en massa bråte. Så nu är monster högen med bråte från köket borta :P Ser ju lite bättre ut på gården nu.

Igår var jag i stan hela dan med mami och nästan alla syskonen :) Aldrig att jag åker till stan med lilleman igen iaf, för han tjata verkligen sönder våra huvuden. Men annars va det trevligt :)

Jag handla inte så mycket direkt, men jag va bara tvungen att köpa 3 pack med bodies till bebis och 2 par byxor som det står BORN 2011 på ;) Mamma köpte en sån body och mössa så då va jag bara tvungen att köpa byxorna :P Bilder kommer sen. Kommer köpa mer sen efter att vi har fått kläder av mami, så man vet hur mycket man har i olika storlekar så kan man gå lite efter det.

Nu är golvet i köket spacklat, gjordes igår så imorgon ska mattan läggas in :) Ska börja kolla igenom bilderna så jag kan fixa lite inlägg här så ni får se :P

Ciao!




Ultraljud

I onsdags var vi på ultraljud och som jag hade längtat efter det! Hade tid klockan 15.00 nere i stan så vi åkte i god tid ifall att det skulle vara svårt att hitta på sjukhuset, vilket det absolut inte va eftersom det sitter skyltar precis överallt ;P Så vi fick sitta och vänta där i 30 min innan vi fick komma in.

Gud va nervös jag blev där på slutet när jag bara satt och vänta. Tiden gick ju så otroligt långsamt! Ville bara in och se och få höra att allt va bra. Sen när man låg där och äntligen fick se den lilla plutten som man har i magen var helt underbart! Går inte riktigt att beskriva känslan som man får när man ser sitt, vårat barn där på skärmen. En helt underbar känsla är det! :)

Allt var iallafall bra och det va bara 1 och inte 2 som typ alla trodde ;P Könet fick vi reda på. Hon va väldigt säker på vad det var för kön men sa även att det kan vara fel så vi skulle inte köpa en massa kläder för just det könet. Får se om hon har rätt sen då :P

Bebisen var ju inte direkt helt lugn där inne :P Och h*n blev inte sådär jätte nöjd när hon tryckte lite hårdare på magen, då fick man sig en och annan spark tillbaka ;)

Fick se dom små händerna och fötterna, så himla gulliga! :)

Går in i en ny vecka 1 dag tidigare nu, på onsdagar istället för torsdagar så BF är fortfarande 13 December.

Nu har bebis vaknat till igen, sparkar och har sig som en tok ;) Så mysigt :) Lär väl inte vara lika trevligt alla gånger sen när den är större, då lär man ju få sig några riktiga sparkar :P


Söndag 24 Juli

Hejsan!

Tråkigt väder idag, hade velat haft sol men det är väl kanske lika bra att det inte är det för idag måste jag städa! Det är inte speciellt vackert här hemma, vilket inte är så konstigt eftersom vi renoverar köket. Men lite mysigare vill man ju ha i dom rummen som man inte drar in lika mycket skit i :P

Hade avslutning på simskolan i fredags. Tråkigt att det redan är slut :( Får hoppas att det blir jobb på Herrgården snart så man inte behöver gå hemma så länge. Vill ju jobba så länge jag orkar.

Hjälpte älsklingen att regla taket igår. Sen på kvällen grillade vi hos mami :)

Ska skriva lite om ultraljudet sen som vi var på i onsdags :)

Ciao!

Tisdag 19 Juli

God morgon!

Härligt att vakna upp till sol och blå himmel :D Hoppas det håller i sig! Blir lite roligare att jobba idag när vi får fler barn än 2 :P

Regnade inte lite igår kväll, bara öste ner. Men det är mysigt när man kan gosa ner sig i soffan :) Tycker att det kan få vara fint i några dagar nu eftersom det kom så mycket regn igår, håller ni inte med mig? :P

Åh, i morgon ska vi på UL! Som jag längtar! Ska bli underbart att få se den lilla plutten som ligger och sparkar och knuffar på en :D Hoppas vi får se om det är en kille eller tjej, vi vill veta :P Men ingen annan kommer få reda på det förrän lillen har kommit ;P Får se om jag har rätt att det är en tjej, har iaf drömt om att vi ska få en liten tjej men man vet ju aldrig :P Men det får ju inte ni veta än ;)

Ciao!


Man Down



Rihanna


Måndag 18 Juli

Vilket underbart väder vi har idag, regn.. Så himla tråkigt att det ska regna nu, sista veckan som det är simskola. Hade inga barn på första badplatsen vilket man förstår. Tror vi kommer få ha 1 barn efter lunch för hon badade förra gången det regnade. Skulle väl vara sånt här väder hela veckan men man kan ju alltid hoppas på att solen hittar fram igen :)

Förra torsdagen så åkte vårat kök ut helt. Tänkte skriva lite mer om det sen och så ska ni få se bilder på hela renoveringen. Man jag kommer nog dela upp inläggen så att ni får se vad som har hänt på en vecka åt gången för annars blir det för mycket. Ska bli roligt att visa hur det ser ut sen när det är klart :)

Ciao!


Underbar dag!

Tjena!

Har ni haft en bra dag i värmen? :) Det har jag iaf :)

Först var det jobb med barnen. Helt otroligt hur fort barn lär sig att simma och vad mycket dom klarar av fast att dom precis har lärt sig simma :) Dom är så grymt duktiga!

Efter jobbet så åkte jag, Ted och hans brorsa upp till Getberget och käkade lite. Väldigt gott va det :) Sen gick vi en sväng med hundarna i skogen där och kollade lite på utsikten. Så typiskt att jag inte hade med mig kameran dit upp, jätte fin utsikt. Fick bli nån mobil bild.


Sen åkte vi ner till vattnet nedanför kyrkan så hundarna fick bada lite. Så roligt att se när Milo hoppar rätt ut efter bollen i vattnet :P Väldigt fint är det där nere också.















Ja det är vad jag har gjort idag :) Måste dricka en massa vatten nu, är jätte dålig att göra det på jobbet så jag brukar alltid ha huvudvärk på kvällen. Finns ju inte direkt några toaletter på badplatserna heller och det är ju inte direkt jätte härligt att behöva hålla sig.. Men men, ska dricka en massa nu och gå ut och lägga mig i skuggan vid Em :)

Ciao!

Lunch

Hej!

Är hemma och käkar lite lunch nu. Brukar oftast bli nåt lätt eftersom det bara går ca 3 timmar mellan frukost och lunch så jag är inte speciellt hungrig då. Idag är det varmt och då brukar jag inte vara så hungrig men jag äter lite och ofta istället, för jag måste ju tänka på bebisen :)

Idag fick det bli massa frukt till lunch/mellanmål. Hur gott är det inte att käka massa frukt när det är varmt? :) Såå gott! :)


Ska snart åka iväg och jobba igen. Älskar det här underbara vädret! Nästan så att man själv blir sugen på att bada ;P Har inte badat en enda gång i år så det är väl kanske dags snart ;)

Ciao!

Gravid!

God morgon!

Har inte sovit så bra inatt heller så jag är rätt trött idag :/ Tur att jag har världens bästa jobb just nu :)

Ja som rubriken säger så är jag gravid :D Är i vecka 17 (16+6) så imorgon går jag över till en ny vecka. Just nu är BF 13 December. Ska på ultraljud om 2 veckor så då får vi se om dom säger nåt annat :P Vill att dom här 2 veckorna ska gå fort! Orkar inte vänta längre för att få se den lilla plutten :)

Slutade med p-pillrena i november och i mars blev jag gravid :) Kände av det väldigt fort, fick ömma bröst (inte skönt!) och så fort jag blev hungrig så kändes det typ som om att magen höll på att dö och mådde illa tills jag hade ätit. Annars va det bra.

Efter nån vecka så började jag må väldigt illa på jobbet, hela dagarna. Spydde aldrig men det kändes som om att jag skulle göra det så fort jag böjde mig ner. Då va det inte roligt att man va tvungen att bädda en jäkla massa sängar och en otrolig värme på det för det är sjukt varmt på Herrgården. Kämpade på som satan dom dagarna det inte fanns nån annan att ta in, sen fick mami hoppa in för mig nån dag då jag mådde så fruktansvärt illa. Man ska väl inte plåga sig själv för mycket.

Har varit väldigt stressad på jobbet just för att det inte alltid har funnits nån som jag kan ringa in när jag behöver hjälp, vilket har gjort att jag inte har mått så bra. Mami är guld värd som har ställt upp och jobbat med mig fast det har varit lite struligt på jobbet! Som tur är har det börjat fixa sig nu vilket är skönt :)

Testade mig den 8 april, dan efter att jag skulle ha fått mensen fast att jag redan visste att jag måste vara gravid. Men man blir ju extra glad när man får det bekräftat :) Tror det va i vecka 8 som vi skickade en bild till mami på testet, men hon fick inte säga nåt till dom andra för jag ville inte att det skulle komma ut då och det är ju lätt för barn att råka säga det till nån. I en hel månad fick hon hålla tyst, snacka om att vi plågade henne :P Men hon hade redan misstänkt att det va så för hon märkte ju på jobbet att jag va mycket hungrigare än vanligt ;P

Sen runt vecka 12-13 nån gång berättade vi det för dom andra i familjen och några kompisar. Och nu lär ju fler och fler ha fått höra det så jag kan ju lika gärna börja skriva om det här vecka för vecka :) Måste även börja ta magbilder :P Blev en lång text utan bilder vilket är tråkigt men ni får stå ut med det så länge :P

Skriver mer om det här sen för nu måste jag göra mig i ordning.

Ha en underbar dag! :) Ciao!

Packar

Har tagit en liten paus i packandet. I helgen ska vi börja riva köket så dom här dagarna måste alla grejer packas ner. Inte så himla skoj direkt men det blir ju roligt att få ett nytt och fint kök :)

Efter ett tag kommer man väl bli lite smått tokig på att inte ha ett kök. Allt ska rivas, golvet ända ner till jorden, taket, altandörr ska fixas och fönstret ska flyttas. Älsklingen har tagit semester 1 månad för att hinna fixa köket. Han är så duktig min sötis :)

Nu ska jag fortsätta. Ciao!

Tisdag 5 Juli

God morgon!

Har ni sovit gott? :) Jag har vaknat flera gånger i natt och haft lite svårt att somna om. Tror det va för att fläkten fick var på för älsklingen svettas ihjäl annars. Själv så ligger jag fortfarande med vårat tjocka stora täcke och tycker att det är hur skönt som helst :P Kan ju hoppas på att man inte vaknar i natt av fläkten.

Igår fyllde Cassandra 18 år! :D Va dit på kvällen och firade henne :) Och i söndags så fyllde ju Lincoln & Miloo 2 år! Dom har blivit stora pojkar nu ;P


Ska iväg och jobba om en stund. Så himla skönt att ha ett lugnt jobb ett tag och få jobba med massa barn :) Ska avslöja en grej sen som jag hade tänkt vänta med ett tag till, men det är nog fler och fler som har fått reda på det så jag kan lika gärna ta upp det här :) Nån som kan gissa vad det är? :) Jessica, du får inte gissa ;)

Ha en bra dag! Ciao!

RSS 2.0