Fredag 30e Mars

Tjena!

Usch vad jag är trött på det här vädret, bara blåser hela tiden inte skönt för 5 öre. Gick på en promenad igår, fick ta i som en dåre för att ta mig upp för backarna med barnvagnen. Och idag tänkte jag sitta ute fast att det blåste för solen va framme ett tag så det såg rätt skönt ut ändå. Det var det också så länge solen var framme men den försvann väldigt fort. Vi hann vara ute en stund i alla fall innan det blev svinkallt :P

iPhone bilder

Tänk att lilla Emma blir 8 år i Maj. Hon börjar bli gammal min lilla tjockis, men det märks inte på henne :)


BVC

Kom hem för en stund sen från BVC. Jamie växer som han ska och väger nu 6280g och är 62,5 cm lång :) Han börjar bli stor våran lilla kille!

Jamie har precis ätit och ligger nu i sitt babygym och busar :) Dags för mig att fixa lite lunch nu när lilla mannen är nöjd :P

Ciao!

Jamie 3 månader


Nu är våran lilla kille 3 månader och 14 dagar!

Han pratar och skrattar hela tiden när han är vaken. Blir bättre och bättre på att få till skrattljud, alltid lika roligt att höra :)

Fötterna är väldigt intressanta. Han kan sitta och titta på dom länge och ibland försöker han även pilla på dom.

På skötbordet har han börjat köra superman, vänster armen har han rätt upp och så ligger han hela tiden :P Han älskar att ligga på skötbordet, pratar, skrattar och vevar alltid för fullt när han ligger där :)


Gnugga sig i ögonen har han börjat göra när han är trött, så gulligt att se :)

Han börjar få lite mer kontroll över armarna, blir bättre och bättre på att ta försiktigt på grejer speciellt på sakerna som hänger i babygymmet. Så roligt att titta på honom när han ligger där och känner så försiktigt på björnarna :) Han gillar också att känna på våra ansikten och händer och han gör det så försiktigt :) Men man får se upp för ibland blir ju rörelserna lite okontrollerade och då kan man åka på en snyting :P

Börjar bli jätte duktig på att ta tag i och hålla i saker. Han har börjat tuggar väldigt mycket på allt, händerna, nappen, bitringen och andra saker så det har nog börjat klia i tandköttet.

Sover fortfarande hela nätterna och älskar att sitta och stå upp :) Han använder benen mycket mer nu, sparkar som en tok, har dom uppe i luften och så.



Tisdag 27e Mars

God morgon!

Ligger och tittar på Jims värld och Jamie ligger bredvid mig och sover som en stock :P Han blev jätte trött efter frukosten.


I fredags gick jag och Jamie på en riktigt lång promenad, hem till mami och tillbaka, nästan 1,2 mil. Skönt att gå nu när snön är borta från vägarna.

I helgen har vi gått på promenad, hälsat på Helena, Micke & Jack, grillat hos mami, åkt till stan och köpt en ny säng och firat Kim som fyllde 20 :) Grymt skönt med en ny, mjuk och hög säng :P

Så tråkigt att det regnar! Jag och Jamie får ha en mysdag idag :)

Ciao!

Torsdag 22a Mars

God morgon!

Klev upp 6.30 idag, Jamie har fått mat och nu sover han igen tröttfisen :P Jag har käkat frukost och kollat på Big Brother.

Igår följde mami med mig och Jamie till ånge när vi skulle besikta bilen. På kvällen så åkte vi och kollade på ett hus med Lars och Sandra och sen åkte vi till Teds pappas grav och tände ljus.

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, ta det lite lugnt i alla fall. Ska städa lite så det håller sig snyggt här hemma efter storstädningen. Ska väl kanske försöka ge mig ut på en promenad också, är sjukt trött så man skulle behöva bli lite piggare :P

Ciao!

Onsdag 21 Mars

God morgon!

Här hemma har vi varit uppe sen 7. Jamie har fått mat och lekt lite i sitt babygym och jag har käkat frukost. Nu ligger lilla mannen i min famn och sover :)

Från kl 01.20 tills vi klev upp har Jamie till och från bökat runt, gnällt för att han inte hade nappen som han spottade ut hela tiden och tyckte att det var perfekt att vara vaken lite då och då den här tiden på dygnet, vilket inte jag tyckte. Så man är lite små seg nu :P

I helgen har vi varit hos Lars & Sandra, käkade tacos och hade det trevligt :) Gått på promenader, stor städat för det behövdes verkligen, kollat på film och myst :)

I måndags var jag och Jamie i stan hela dagen med mami och Cassandra :) Sen på kvällen kom Lars & Sandra hit så kollade vi på Det okända från Boda Borg i Torpshammar :) Riktigt spännande :P

Igår va jag och Jamie på Myspys. Den här gången höll han sig vaken hela tiden och var glad och pratsam :) Sen somnade han så fort han kom ner i vagnen och sov i 4 timmar :)

Ciao!

Hemma från BVC

Kom hem vid 12 från BVC. Jamie har precis fått äta lite och nu ligger han och leker i sitt babygym :)


Först vägde och mätte vi Jamie. Nu väger han 5890g och är 61 cm. Sen var det dags för vaccinet. Han fick båda sprutorna samtidigt vilket jag tycker är bra så det går fort, istället för att dom ska få först en och sen nästa. Jamie blev jätte ledsen, inge roligt alls :( Men efter lite mys så blev han glad igen :) Han är så duktig våran lilla kille!

Köpte alvedon och en ny mindre bitring till honom som han orkar hålla i. Kan ju säga att den åkte fort in i munnen :P


Torsdag 15e Mars

God morgon!

Klev upp strax innan 7 för att mata Jamie. Efter blöjbyte fick han ligga i sitt babygym så jag kunde äta lite frukost och nu kollar jag på Big Brother med en liten sömntuta i famnen :)

Hoppas han vill sova till 10 så han får äta en stund innan vi ska till BVC. Vill att han ska vara glad där för idag ska han nämligen vaccineras. Gillar inte när dom ska sticka min lilla älskling, men det går ju i alla fall fortare nu än på sjukhuset när dom skulle ta blod av honom och fick sticka 100 miljoner gånger i båda händerna. Jamie brydde sig inte men en annan klarade inte av att se de. 

Ciao!


 

Från rygg till mage

Idag vände Jamie på sig från rygg till mage för första gången. 2 gånger gjorde han de. Våran duktiga lilla pojke! =)


Onsdag 14e Mars

Hej!

Både jag och Jamie har varit 2 tröttisar idag. Klev upp strax innan 7 för då skulle lilla mannen äta, sen käkade jag frukost, tittade lite på tv sen somna vi om :P Sen blev det lite mer ätande och slöande innan vi gick ut så Jamie fick sova i vagnen och jag städade åt Emma.





Jamie sov nästan 3 timmar i vagnen idag, brukar han inte göra när den står still men han har varit rätt trött idag. Jag och Ted hann städa ur hans arbetsbil och greja på lite innan Jamie skulle äta.

Ciao!


Myspys

Hej!

Va ett tag sen man skrev nu, har inte haft nån lust. Men nu så :P

Idag har jag och Jamie varit på Myspys för första gången :) Vi började med lite sång, Jamie var mest intresserad av att titta på dom 2 små flickorna som var med och ha ena handen intryckt i munnen :P Efter sångstunden så gick vi in till dom andra mammorna och barnen som var där. Jamie satt och kollade på alla barnen en stund innan han somnade i min famn :) Han fick sova en stund i en babysitter medans vi åt go mat och innan det var dags för honom att äta. Sen blev det mer spanande på alla barnen innan vi åkte hem :P

Jamie var den enda killen där idag. Kan ju hoppas att det kommer dit nån annan liten kille också och lite fler mammor, för det var bara 5 st där.

Jamie har aldrig varit så tyst som han va idag :P Han brukar alltid prata och skratta för fullt men idag var han så upptagen med att titta på alla barnen så han satt helt knäpptyst :P Några gånger pratade och skrattade han lite men annars tittade han bara. Mycket att ta in för han är ju inte van att se så många små människor :P Trött blev han också, ligger och sover som en stock i vagnen och har gjort det i över 1 timme :)

Ska bli roligt att åka dit nästa vecka :) Förhoppningsvis kan vi ta en promenad dit då för idag gick det ju inte för det blåser så sjukt mycke.

Ciao!

Tisdag 6e Mars

God morgon!

Har ni sovit gott? :) Det har jag i alla fall gjort :) Här hemma har vi käkat frukost och bytt blöja och nu ligger Jamie i sitt babygym och vevar för fullt :P Snart kommer han bli less på att ligga där och ska upp i famnen och gosa lite innan han somnar, goungen :)

Nu kom det, nu har han tröttnat ;P

Ciao!

Måndag 5e Mars

Hej!

Idag klev vi upp 6.30, Jamie fick mat då och sen blev det blöjbyte. Gosade ner oss i sängen igen och sov en stund till :)

Nu har lilla mannen somnat i min famn under sin snuttefilt :) Ska försöka lägga honom i sin säng snart så jag kan fixa lite här hemma.

I lördags åkte vi till stan. Blev en hel del shopping som vanligt :P Köpte kläder till Jamie, böcker, säkerhets grejer till hemmet, rullgardiner, bh:ar + trosor, lite smink (har inte köpt smink på jag vet inte hur länge), mat och massa andra saker. Jamie va jätte duktig som vanligt :) Han blev bara ledsen när han var hungrig men efter maten blev han glad igen. Han är så duktig våran lilla prins :) Den här gången va han vaken mycket mer och fick vara uppe i famnen lite då och då så han fick se nånting :P

I går hälsade vi på Ulla & Leif :) Länge sen vi träffade dom och Ulla blev glad när vi kom förbi med Jamie :) Måste åka dit lite oftare. Sen va vi bara hemma och stökade på.

Ciao!



Dove Nourishing Oil Care Conditioner‏




Fich hem ett paket från Buzzador för några veckor sen med intensivbalsam från Dove.

Mitt hår har varit väldigt torrt ett bra tag, blir lätt tovigt och blir så stort när jag har borstat det, hår överallt. Är väl inte så konstigt att håret inte är som vanligt med tanke på att jag har fått barn.

Har använt det här balsamet några gånger nu och jag gillar det väldigt mycket! Nu är mitt hår mjukt, lent, glansigt och "tunnare" eller hur jag ska förklara det. Det står inte åt alla håll när det är borstat utan nu ligger det normalt och känns tunt och lätt. Jätte skönt! Mycket lättare att borsta det nu också, vilket är bra eftersom jag har så långt hår.

Har ni torrt hår så tycker jag att ni ska testa det här balsamet för håret blir jätte mjukt och lent + att den luktar gott :)


Fredag 2a Mars

God morgon!

Idag klev vi upp innan 7 nån gång. Är lite små trött nu men man får väl sova en stund sen med Jamie :P Just nu ligger lilla mannen och sover men han lär nog vakna snart och vilja äta.

Har kollat på ett nytt avsnitt av One Tree Hill och nu kollar jag lite på Big Brother, har missat några avsnitt.

Igår åkte jag och Jamie till Ånge och hämtade Cassandra. Kollade på barnkläder som dom sålde på torget, handlade lite och kollade om det fanns nånting på Crazy House till Jamie. Han fick en söt spargris och en Bamse snuttefilt :)


Håller oss inne idag för det blåser jätte mycket, as tråkigt eftersom det är fint väder :/ Men ser det ut som igår med bara en massa slask överallt så hade vi nog inte kunnat gå på en promenad i alla fall, gick ju inte så bra att köra bil på innervägarna igår. Vill att våren ska komma på riktigt nu så vi blir av med snön nån gång så man kan gå överallt med barnvagnen utan att behöva vara livrädd för att bli påkörd.

Nu ska jag fixa mat till Jamie.

Ciao!

Torsdag 1a Mars

God morgon!

Idag vaknade Jamie kl: 06.00, pigg och glad. Kan väl inte påstå att en annan var lika pigg som han direkt =P Va bara att kliva upp och fixa mat åt honom.

Efter blöjbyte blev det lite morgongymnastik för lill mannen. Han fick ligga i sitt babygym när jag åt frukost. Han bara surrar och vevar för fullt när han ligger där =)

Efter en stund blev han lite trött och gosjuk och nu sover han i min famn, min lilla myspojke =)

Tog lite kort med mobilen men det blir ju inte så bra bilder när det är dåligt ljus.

Man kanske ska sova en stund till nu när Jamie ändå sover. Ciao!


RSS 2.0