Jason 4 månader

 
Den 19 November blev Jason 4 månader.
 
Jason är alltid glad och pratar och skrattar hela tiden :) Så fort han ser Jamie så skiner han som en sol :) Ska bli så roligt att se dom leka sen när Jason har blivit lite större :) 
 
Han fick börja smaka lite olika saker innan han var 4 månader och som det matvrak han är så älskade han det! ;) Han har varit väldigt intresserad av våran mat sen han va runt 1,5-2 månader så därför fick han prova lite tidigare. Päron- och mangopuré, potatis och majs, banangröt och majskrokar har han fått äta. Majskrokarna är han helt galen i, sitter och smaskar som en tok ;) Men gröten är också väldigt smaskig och bäst är det ju om man får sitta i mammas eller pappas knä vid bordet och äta :)
 
Sitta och stå upp tycker han är roligt. Han försöker väldigt ofta sätta sig upp, speciellt om han halvligger i ens famn. Det går lite trögt men ibland lyckas han :)
 
Rulla från rygg till mage gör han hela tiden. Ligger han i gymmet på mage och man går dit och vänder på honom för att han ska få vila lite så hinner man bara vända ryggen till så ligger han på mage igen, fast att han tycker att det är jobbigt, tokunge ;) På skötbordet vill han också ligga på mage vilket han inte får, men försöka måste man ju göra så det är ju inte alltid så lätt att byta blöja på honom ;)
 
Jason älskar att bada och duscha. Plaskar och skrattar hela tiden :)
 
Han har börjat bli jätte duktig på att greppa saker som vi ger honom och allting åker in i munnen och får handen plats så trycker han in den också ;) Kliar en hel del i munnen.
 
Sover hela nätterna, antingen i våran säng eller i sin egen. Vi brukar lägga oss vid 22-23 och han brukar vakna nån gång mellan 7-9. Han är lika duktig som sin storebror att sova hela nätterna :)
 
Mamma, Pappa och storebror älskar dig!

Kommentarer
Postat av: stina - Mamma till Elias | STHLM/GRAN CANARIA

Åh va söt :)

2015-01-15 @ 15:25:38
URL: http://stinaserina.blogg.se
Postat av: Sandra Saandriiie Åhfelt

åå va kul! Min son heter också Jason, så himla fint namn!! :)
Hade vart jättekul om du kikade in min blogg och var med i tävlingarna som är uppe nu! :) hoppas vi hörs! Kram

2015-01-26 @ 21:13:56
URL: http://saandriiiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0