Onsda

Hade dans hela dan idag. Dansa dom danserna som vi gjorde igår och lite andra saker. Fick va 2 och 2 å så fick vi lite lappar av Anna där de stod lite saker som tex. hoppa, sparka och lite såna saker och så skulle vi hitta på såna steg och sen sätta ihop de till en dans å visa de för dom andra. Och så fick vi ett tema oxå så vi skulle gö saker som hade me de att göra i dansen och så skulle den andra gruppen gissa vad vi va. Vi va städare och Helene och Angelica va rockstjärnor =P
Visa våran dans för Anna =P Hon tyckte den va bra. Får hoppas att Helene filmar den sen när den där tjejen visar den på sin möhippa =P

Igår så hämta pappa mig på skolan så jag fick övningsköra hem =P Och senare på kvällen så körde jag me Marko =P
Å idag körde jag me pappa fast då körde vi min bil =P Gillar min bil mer =D

Ska köra på körskolan på freda me Micke. Mamma ska oxå köra då =P Får hoppas att de går bra.

Nee nu ska jag läsa lite körkortsteori och sen se So You Think You Can Dance =P

//Michelle


Dans =)

Hade dom första dans lektionerna idag =) Va as roligt! =D Vi har verkligen as roligt tillsammans =P Fast jag blev lite lätt förvirrad ibland men de gick rätt bra ändå =P Efter lunch så fick vi börja me att sätta ihop en egen dans som Helenes systers kompis ska dansa på hennes möhippa =P Jag hoppas att hon filmar de så vi får se hur de gick =D Vi fick nästan ihop hela dansen idag, vi behöver bara komma på ett bra slut. Men de får nog Anna hjälpa oss me imorron. Eller så kanske vi lär oss några nya steg imorron som vi kan använda.
Anna drog me en kille från ånge som har dansat på hennes lektioner där, får se om han kanske börjar i våran klass.

Fick övningsköra till ånge igår. Kan ju säga att jag inte riktigt kan me pappas bil. E så van me min bil för jag har alltid kört den, så de vart lite konstigt när de vart pappas för hans e mkt lättare än min typ tröga bil. Vart lite ryckigt 2 gånger när jag skulle starta annars gick det bra. Men jag föredrar min volvo =P Får se hur de kommer gå när jag ska köra på körskolan, lär ju gå lika bra då när jag ska komma iväg. Men de går nog bra ändå.

Nee nu ska jag gå ut å ge Emmis mat sen ska jag se CSI.

Ha de gött!

//Michelle

Danne fyller år

Idag fyller min ena lilla syster 10 år. Så farmor, Leif, pappa och hans tjejs 2 barn va här idag å fira na.

Ska övningsköra till ånge sen när pappa ska hämta Farida. Fick ju inte gö de igår, e ju som vanligt typ. Men idag skulle jag iaf få de.

Imorron så ska vi börja dansa =P Ska bli så jäkla skoj! Har verkligen längtat efter de =P
Vi kommer dansa varje dag och de e verkligen jätte bra =) Får hoppas att Anna kan fixa de som hon skulle försöka gö, att de inte kommer kosta för mkt för de hänger ju på skolan. Får hoppas iaf! =P
Ska ta massa kort på våra lektioner å så. E roligt å ha =P  Å så ska ju vi gö en blogg om de oxå så =P
Jag vill bli lika vig och så som Kimberly i Pussycat Dolls =P Å de ska jag bli oxå har jag bestämt =P

image76Gillar Hilary Duffs låt stranger. Tycker den e riktigt bra =P  Har inte riktigt tyckt om hennes låtar förut men den här gillar jag.

image78


//Michelle


Skolan

Igår så åkte jag in senare till skolan. Efter lunch så va vi uppe i gymnastiksalen och prata me Anna, våran dans lärare. Hon e verkligen jätte trevlig och rolig =P Jag tror vi kommer ha jätte skoj me henne =D Vi prata lite om hur mkt vi har dansat innan, lite om oss själva, hur länge hon har dansat och massa annat. Tror de här kommer bli riktigt skoj =P Får hoppas att vi blir 2 till i klassen oxå för just nu e vi bara 4. E ju inte så skoj om nån skulle bli sjuk när vi e så få. Sen när vi va klara så åkte jag hem.

Idag så har vi varit på uppdrag Fränsta elle va dom kalla de =P Hehe så nödvändigt för mig =P Trodde att de skulle va nåt annat på morron för de där skulle egentligen va kl:14.30 men de va de tydligen inte. Åkte iaf dit så jag va där 8.40 i simhallen. Å då hade ju dom inte kommit dit än så jag fick sitta där och vänta. Dom vart uppdelade i grupper och jag fick vänta i 1 timme innan nån från min klass kom. Då kom Helene och Angelica så jag hängde på deras grupp. Innan dess så prata jag en hel del me Kjell elle Kjelle som han sa. Han e trevlig.
De va massa grejer som man skulle göra som tex. att plocka 1 liter hallon, mäta arean på idrottshallen, skriva en berättelse om gruppen och massa annat å så va de olika poäng för uppdragen. Vet inte hur de gick för min grupp för prisutdelningen va efter lunch men jag åkte hem innan för jag hade ingen lust å vänta på kvart över 2 bussen sen, för vi skulle ändå inte gö nå mer än de.

Är hundvakt åt Linda och Marko så nu e Tjorven här =P  Hon ska va här tills på månda kväll elle tisda. Roligt å ha na här men våra kattungar e inte så himla förtjust i na. Vilket man kan förstå me tanke på hur Ludde har varit mot dom. Men dom blir la van vid na snart.

image75Har övningskört idag oxå. Gick bra, e lite bättre på att backa nu =P Fast de har gått rätt bra hela tiden. Får se om man får köra till ånge imorron, hoppas de iaf.

Har skaffat en bilddagbok nu oxå. Heter Mischax där..

//MichelleÅlsta

Första dan på skolan. Va totalt borta när jag kom dit, visste inte vart middan skulle va nån stans och de va ingen som välkomna än och berätta vart man skulle va. Och inte kände man nån heller. Så jag fick gå till expeditionen och fråga vart man skulle va. Sen efter ett tag så kommer Johanna Nordlander dit. Vart väldigt gla över att träffa nån som jag kände =P Sen va de midda i 1,5 timme och halv sex så va de samling typ. Fick lite grejer och information och så. Efter de så dela vi upp oss i grupper och gick runt på en fråge runda och så fick vi se skolan.
Fick se den salen som vi ska dansa i, deras gymnastiksal. Trodde först att vi inte hade några speglar där inne men sen så såg jag att de va såna som man drar ut =P Ja sen va de prisutdelning för den där fråge rundan. Sen vid halv 8 så sluta vi.

Och imorron så börjar vi 8.10. Kommer inte kunna ta mig dit till dess för de går ingen buss. Sen så ska de va lite information om sånt som inte e speciellt intressant och om lite som vi redan har fått på papper. Å så kommer jag få sitta där ett tag för de kommer va massa dö tid för jag behöver inte direkt prata me husmor eftersom jag inte bor där. Sen e de fotografering och kl:18 så ska vi gå till vikbron om de e fint väder annars så blir de film och de slutar typ 20.00. Dom kan ju glömma att jag tänker va me på de. Har sett den där bron hundra gånger och jag tänker inte va på skolan i 12 timmar. Och ska jag stanna där till dess så kommer inte jag kunna ta mig hem för de går inhen buss å jag tänker fan inte gå hem. Så de kan dom bara glömma. Kan inte fatta att vi ska börja 8.10 på morron för de e ju inte alla som bor på skolan så man måste ju passa bussar. Och dom kan inte ha kollat upp hur bussarna går eftersom dom har tagit den tiden. Dom kan inte ta för givet att alla har körkort. Men men bara de inte blir så sen för då går de inte...

Nee nu ska jag se So You Think You Can Dance =P

//Michelle


Tjena!

Idag har man inte gjort så mycket. Läst lite körkortsteori och tittat på tv. Ska titta på CSI sen och träna lite.

Igår va jag me Erica =) Vi åkte till Ånge och käka våran favvo pizza Shis kebab =P Va as gott! =D en så tog vi kort på några jätte söta kossor =P Sen drog vi hem till henne å satt vid datan ett tag. Va verkligen jätte skoj att träffa henne igen =) va ju ett tag sen vi sågs.
Sen övningskörde jag me pappa. Gick jätte bra. Fick backa in på våran parkering. Sa till pappa att han fick skylla sig själv om jag pricka hans bil men de gjorde jag inte =P Gick faktiskt bra att gö de, så helt kass e man inte hehe =P

Körde me Marko i skogen i fredags =P Va jätte skoj å köra me han =) Fick backa mellan massa träd, parkera och starta i en backe och även backa ner igen, vilket va lite svårt för jag fick inte bilen att gå riktigt rakt ner. De va as skoj =P
Sen på kvällen så drog vi upp dit igen men då va mamma å några utav mina syskon me och Markos tjej Linda och deras 2 barn.
Jag fick köra igen och då skulle vi ju självklart möta en mjölkbil som tog upp typ hela vägen. Inte riktigt hela men jag kunde inte köra förbi för så bred va inte vägen. Fick lite panik då. Fick backa tillbaka en liten bit å så tänkte jag backa upp mot en gård men då åkte han dit och ställde sig så jag kunde iaf köra förbi. Fatta inte varför han inte kunde stanna där han körde ut ifrån så vi hade kunnat köra förbi för han såg oss. Å han måste ju ha fattat att vägen inte rymmer en lastbil och en vanlig bil samtidigt. Men tydligen inte. Han tycker säkert att störst går först elle nå.
Tränade lite mer på att backa och parkera.

Jag följer So You Think You Can Dance och vart så besviken i onsdags när dom rösta ut Jessi. Hon va min ena favorit bland tjejerna å jag ville verkligen inte att hon skulle åka ut. De va verkligen as dåligt!
Hitta nån sida idag där de stod vem de va som vann den här säsongen. Inte en av mina favoriter =/

                                            image74


Nee nu ska jag titta på CSI.

Ha de gött!

//Michelle


Hogan Knows Best

Älskar de programmet =P Dom e ju så roliga, helt knäppa ibland =D Dom kan ju gö så sjuka saker. Va rätt roligt när Brooke va me i en tidning och Terry (Hulk), tyckte typ att dom bilderna va för sexiga. Klart han tycker de han e ju hennes pappa, men dom va jätte snygga. Så han och Nick åkte runt till olika affärer och köpte alla dom tidningarna som Brooke va me i =P Nick såg en kille som stod och titta i en sån tidning och då gick Hulk fram och tog tidningen av han =P Å Nick sa till han att han va snuskig elle nå liknande. Dom e ju för rolig =P Sen hade dom en jäkla bunt me Brooke tidningar =P 
Hehe Terrys brorsa e ju helt tokig och e som en gris. Han skulle bo hos dom några dagar och Linda sa de att han inte fick sova i soffan. Då sa Hulk att Foxy får ju ligga i soffan. Då sa Linda att det är ju hennes hund. Förstår na precis, för det är en helt annan sak om ens djur ligger i soffan =P Å Brian va verkligen en gris så jag förstår na mkt väl varför hon inte ville ha han där. 
I Like! =D

        Ett till program som jag gillar e The Janice Dickinson Modeling Agency. Ser rätt roligt ut å va modell men ändå jobbigt eftersom man måste va så himla smal. Men de e skoj å se alla fotograferingar och visningar =) Å jag gillar Janice, nog för att hon kan va rätt bitchig men hon kan sin sak. I Like! =D

image70  Övningskörde me pappa i söndags oxå. Gick rätt bra. Tanka för första gången men de va ju inge svårt så. Fick parkera på våran lilla parkering här utanför. Va lite rädd att jag skulle träffa hans raggarbil men som tur va gjorde jag inte de =P 

Ska nog ta och gå en sväng innan So You Think You Can Dance börjar. De e så himla skoj å se dom dansa =P Dom e ju så jäkla duktiga! Tänk om man själv skulle kunna dansa så som dom gör. De skulle va helt underbart! =) I Like!!! =D

image72Michelle

Snart är lovet slut

Nu e de inte lång tid kvar tills man börjar på ålsta. Ska gå dans där i 1 år. Ska bli riktigt skoj =P Fast de jobbiga e att jag e så trött på vanliga lektioner som matte och sånt..Men men ska iaf försöka plugga matte b och lite sånt om de går så man kan söka vidare sen. Men de ska bli jäkligt roligt me dansen =P Street också som jag gillar =P

Har kört me pappa några gånger den här veckan. Har gått rätt bra, Helene va me ena gången =P Fick lite panik när jag skulle in på shell i fränsta men de gick bra =P E rädd att jag ska pricka nånting men som tur e så har jag inte gjort de än =P Vill inte förstöra min älskade bil =P Hehe

Hatar att de har blivit dåligt väder igen. Vill att de ska va så fint som de va i början av veckan. Men de fina vädret vill ju inte hålla i sig.  Va skönt att de va fint ett tag idag iaf =)

Såg Uptown girls igår =P Tycker den filmen va riktigt rolig =P Dom va ju helt knäppa =P I like! =D
Å jag älskar Dakota Fanning för hon e en så jäkla bra skådespelare. Den lilla bruden e bra cool. Gillar Brittany Murphy oxå. Dom va riktigt roliga =D 


                                       image58


Nee nu ska jag gå en sväng me Helene =P

//Michelle


Never again

Va ute och övningskörde me pappa för ett tag sen. Gick la sådär, kan inte me hans bil riktigt e ju van me min. Men men man lär sig la om ett tag. Men de va skoj iaf =P

Ska gå på en promenad sen me mamma och Linda å så ska la vissa ungar me oxå.


Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
Never...
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never!

Does it hurt
To know I'll never be there
Bet it sucks
To see my face everywhere
It was you
Who chose to end it like you did
I was the last to know
You knew
Exactly what you would do
And don't say
You simply lost your way
They may believe you
But I never will
I never will
I never will
Never again


//Michelle - Hatar dig!

RSS 2.0