Idol final

Är så jäkla gla att de vart Marie och Amanda som gick till final i Idol! =D E skit roligt att det vart 2 tjejer till final =P Har ju aldrig varit de så de e verkligen jätte skoj =P Marie ska vinna! Hon e helt klart bäst! =) Hon sjunger så jäkla bra, älskar verkligen hennes röst! =D Hon e sveriges Christina Aguilera =P As bra e hon!

image200

Ciao!

//Michelle

Shopping

Tjena!

Va i Sundsvall igår och shoppa lite ;P Handla julklappar till nästan hela familjen, måste fixa lite mer saker. Köpte oxå ett par nya jeans, vilket jag verkligen behöver. En jätte söt t-shirt och ett par söta trosor på Gina Tricot, en topp och ett par trosor och bh på HM, Christina Aguileras presentbox på Kicks, ett par handskar på Glitter, och ansiktsvatten och ansiktskräm på Kicks. Vart ingen klubbkväll på Make Up Store igår. Åkte in själv så jag hade ingen lust att sitta där själv sen på kvällen i 2,5 timme. Så jag åkte hem me en tidigare buss.
 
     

Fick även ett paket från Halens idag som de va en lurextop, typ en kort skjort klänning, en bh och 2 par trosor.

 


image199

Hon har en liten konstig sovstil =P

Ciao!

Michelle

Sundsvall

Hejsan!

Ska gå till tåget om en stund. Ska in till Sundsvall och handla julklappar och massa andra saker ;) Får se om Jenny följer me. Annars så blir de till att gå runt på stan själv. Kanske inte de roligaste men ändå rätt skönt, för då kan man ta tid på sig att leta och så, utan att man behöver känna att man kanske segar på lite för mkt när man letar. De tråkigaste e la när man ska äta själv. Men de går la de oxå.

Har la inte gjort så mkt idag direkt. Käkat frukost, duschat, torkat håret, matat Em, hämtat posten, sminkat mig lite och så. Och självklart läst Harry Potter =P Hade gärna tagit me mig den på tåget, men de kommer bli för tungt om jag ska gå runt och släpa på en bok oxå. För de lär la bli en hel del handlande skulle jag tro ;P De e nu det verkligen skulle ha varit bra me körkort för då hade jag bara kunnat ta bilen, och inte behöva passa massa buss och tågtider. Å så hade man ju kunnat dumpa sakerna som man har handlat oxå så man slipper gå och bära runt på dom. Men förhoppningsvis så får man la de där körkortet.

Skriver kanske ikväll och sätter in lite bilder på de jag har köpt =P

Ha en bra da allihopa! =)

Ciao!

//Michelle

Onsda 20:51

Tja

Va svin kallt i morse när jag gick ut till Emmis. Va över 13 - =/ Och kallare lär de la bli snart. Gillar verkligen inte kyla. Pappa och jag va å hämta mamma och Cassandra i fränsta idag. Cassandra skulle egentligen inte få åka i min bil förrän hon har börjat va snäll här hemma, men de sket sig då. Från och me nu ska hon inte få åka me förrän hon e snäll.

När jag skulle tanka idag så hade ju den där sedel grejen nå fel. Först spotta den ut min ena hundralapp hela tiden, sen när den väl hade tagit båda så stod de att de bara va 100 kr. Vart rätt irriterad efter ett tag så jag slog till den och sen så stod de 200 kr. Den där saken har nästan alltid nåt fel. Damp maskin.

Har tränat lite idag oxå. Och läst Harry Potter =P Har la typ halva boken kvar nu. Spännande bok =P Ska plugga lite sen oxå innan jag går och lägger mig. Gjorde de igår oxå och de va rätt skönt att sitta och gö de då när de va helt tyst i huset.

Ska till sundsvall imorron oxå. Får se om Jenny kan följa me till Make Up Stores klubbkväll, annars får jag försöka få dit nån annan. Har inte lust att gå dit själv direkt.

Snart börjar Heroes =P

Ciao!

//Michelle

Tisda 19:54

Hey

Om en stund börjar Ugly Betty och sen e de ju Desperate Housewives =P Har kollat på OC idag oxå som dom har börjat visa igen =P Måste köpa alla boxarna me OC, ska försöka köpa nån när jag ska till stan på torsda, beror lite på hur mkt pengar de går åt då, men jag ska iaf ha en box =P Sen finns de ju massa andra serier som jag oxå vill ha men jag får ta lite i taget =P Ska nog ta och önska mig sånt i julklapp.

Har varit till affären me mamma och Cassandra å handla lite. Har läst en bit i Harry Potter boken. Kan inte slita mig ifrån den =P Vill ju veta hur de slutar så fort som möjligt :P Måste plugga lite oxå, ska gö de efter Desperate Housewives.

image188

Vackra Longoria =)

Nee nu ska jag gå ut och ge Emmis lite mer mat innan Betty börjar.

Ciao!

//Michelle

Tisda 10:14

Go morron!

Vaknade för en stund sen, ska snart gå ner och äta frukost och ta min hårkontroll tablett =P
Är väldigt fint väder idag, hoppas att de e + grader oxå så man kan gå på en lång promenad =)
Måste plugga matte och engelska oxå. Inte lika roligt men de måste göras. Ska gö lite andra saker oxå.

Ringde och anmälde mig och Jenny till Make Up Stores klubbkväll på torsda =) Ska bli skoj =P Ska åka dit några timmar innan de börjar så jag hinner shoppa massa julklappar och andra saker =P


Nee nu ska jag gå och ge Emmis mat och så ska jag käka frukost =)


Ha en bra da! =)

Ciao!

// Michelle


Nya Harry Potter boken

Tja!

Köpte nya Harry Potter boken för en liten stund sen =P Hitta den på Ica i fränsta när jag va dit me pappa. Vart lite chockad när jag såg att dom sålde den för de trodde jag inte att dom gjorde, men jag vart skit gla när jag såg att dom sålde den =D Va tur att jag följde me pappa in på Ica =) Så jag ska gå och börja läsa den om en stund, så jag hinner läsa en del innan Prison Break börjar =P

Har inte gjort så himla mkt idag direkt. Har kollat på Systrar i jeans, Wallander - fotografen. Tränat lite, duschat, övningskört me pappa, tagit bort all snö från bilen. De e la typ de jag har gjort idag. Ska gö mera imorron.

Min ena lilla syster e helt tokig i Ola Rapace =P De e speciellt därför hon vill se Wallander filmerna som går hela tiden på tv nu =P Fast hon hatar den filmen som han tar livet av sig och ska aldrig mer se den skit filmen.

image186

image187

Systrar i jeans.

Nee nu ska jag gå och läsa Harry Potter boken =P

Ha en bra kväll!

Ciao!

//Michelle

1 år äldre

Tjena!

Idag fyller man 19 år. Känns som vanligt, när man va liten då va de ju jätte roligt att fylla år och så. Men nu så tycker jag inte att de e lika roligt längre direkt. När man va liten så såg man ju verkligen fram emot de men nu e de ju inte så speciellt längre direkt. Visst e de ju skoj å fylla år och få massa fina presenter =P men de va mer speciellt när man va liten. Va ju en helt annan känsla att fylla år då. De e sånt här som e så tråkigt när man blir äldre, att saker inte e riktigt lika roliga längre. Är iaf jätte nöjd över sakerna jag fick =D
Va ju roligt att nån kom ihåg att gratta än idag, vilket Tomas, Erica och Sophie gjorde =)

Har la inte hänt så mkt idag direkt. Öppna lite presenter i morse. Sen vid 12 så kom Linda, Elin och Emelie hit för att fika lite och fira Isak som fyllde år igår. Så vi käka tårta och massa kakor och bullar ;)
Sen vid 3 så kom farmor, Leif och pappa me sin tjej och hennes barn. Och då käka vi mer tårta, kakor, bullar och glass ;) Mumsigt!

Prata me mormor oxå. Hon ringde och sa grattis och prata en stund me mig som vanligt då när hon ringer. Har inte pratat me henne sen hon va här sist, då hon börja bråka.

image185

Min lilla gam till brorsa =P E en riktig gottegris =D Här pular han i sig massa tårta =P

Har varit en bra da idag =)

Ha de gött!

Ciao!

//Michelle

Lörda 20:03

Go kväll!

Ska kolla på MGP Nordic som börjar kl 8. Får hoppas att nån från sverige vinner =P

Har städat lite idag, tränat, sovit en liten stund. Drömde några helt mysko drömmar =/ Jätte konstiga va dom. Men de e ju inte speciellt ovanligt nu för tiden att jag har konstiga drömmar.

Har kollat på Harry Potter och den flammande bägaren idag oxå =P Har sett den några gånger nu men dom filmerna e bra =P Ska köpa sista boken när jag åker till stan på torsda =) Sen ska jag läsa om alla böckerna igen efter att jag har läst sista boken =P Älskar dom där böckerna =D

image184

Nee nu börjar MGP Nordic =P

Ciao!

//Michelle

Grattis!

Hello

Idag fyller Isak 3 år och Jenny 18 år. Grattis till er! =)
Ska lägga in lite bilder på Isak sen när vi äter tårta och så =P

image183

Ska gå ut och ge Emma mat snart, sen ska jag städa i rummet lite och duscha, innan vi ska äta tårta.

Ha en bra da!

Ciao!

//Michelle - Kram på er!


Idol 22:56

Kan inte fatta att Daniel åkte ut från idol. Han e ju mkt bättre än Amanda, nog för att hon e cool men han e mkt bättre när det gäller sången och de. Trodde faktiskt att Amanda eller Andreas skulle åka ut. Men så blev de ju inte. Jag som trodde att det skulle bli Marie och Daniel som skulle va kvar i finalen. Vart ju inte så lyckat de heller. Men men, bara Marie vinner så e jag nöjd =P

E ju roligt att dom har fixat hit Kelly Clarkson till idol finalen =) Ska bli skoj att se =P

image182

Nee nu ska jag gå och göra mig i ordning och gå å lägga mig sen.

Natti natti!

Ciao!

//Michelle

Freda 22:29

Tja

Har kollat på Idol. Tycker att Marie va bäst ikväll =) Gjorde båda låtarna skit bra! Tycker hon ska vinna hela skiten.
Daniel och Amanda gjorde sina andra låtar jätte bra. Andreas gjorde båda sina låtar bra men han e väldigt tråkig på scen. Men han har väldigt bra röst.

Här e låtarna dom sjöng ikväll.

Andreas

1. Heaven's On Fire (Kiss)

2. Livin' on a Prayer (Bon Jovi)


Amanda

1. You Really Got Me (the Kinks)

2. I'm Just A Girl (No Doubt)


Marie Picasso

1. You Oughta Know (Alanis Morissette)

2. Weak (Skunk Anansie)


Daniel Karlsson

1. Roxanne (the Police)

2. Livin on the edge (Aerosmith)


image181

Körde en sväng me pappa förut oxå. Gick bra, sladda lite när jag kom upp för en hal backe =P 

Ska gå ner och se nu vem som åker ut.

Ciao!

//Michelle


Freda 13:23

Hej hej

Sitter just nu och tittar på Gina Tricots hemsida. Får se om man hittar nånting som man kanske köper sen.

Har varit hos tandläkaren idag. Fyllde igen en tand som va för djup. Va på väg att bli ett hål, så dom borra lite och fyllde igen. Hatar att jag har så djupa tänder, för de spelar ju ingen roll hur noga man borstar och allt för man kommer iaf inte åt.
Bedövningen sitter fortfarande i. Gillar inte bedövningen, tar ju så lång tid innan den försvinner. Men hellre de än att dom borrar och att det kanske gör ont. Har aldrig borrat utan bedövning så jag vet inte hur de känns. Men de gör ju inte ont när dom bedövar så man kan ju lika gärna gö de =P

Igår när jag och pappa körde så åkte vi in på parkeringen vid tandläkaren. De va en tant som åkte in före mig och vi kom från ett varsitt håll så hon borde ha sett mig. Hon åker in och ställer sig vid sidan där och jag ska köra förbi, då kör hon ut precis framför mig. Vissa e ju fan helt knäppa. Hon måste ju ha sett mig både innan vi svängde in och efter tycker man ju om hon kollar i speglarna. Men de kan hon inte ha gjort då iaf. Blir lite irriterad på folk som inte tänker sig för i trafiken.

Ska nog ta och gå på en promenad idag. E ju så fint väder och så är det ju inte så kallt heller =)

Ha en bra da! =)

Ciao!

//Michelle

Torsda 17:27

Tjena

Har kört en sväng me pappa idag. Alltid lika roligt att köra, hoppas bara att man får köra upp i år och att dom inte strular till de mer nu för oss. Börjar bli väldigt less på de. Men de återstår att se hur de blir..
Har mest legat framför tven idag oxå, ska snart gå ner och träna lite och sen måste jag plugga oxå. Vilket inte e lika roligt..

På lörda fyller Isak 3 år och Jenny 18 =) Och på sönda fyller jag år =P Känns inte som om man ska gö de direkt. Men så blir de ju när man blir äldre. Va ju helt annorlunda när man va liten, för då bara längta man ju till att det skulle bli ens födelsedag. Men nu känns det inte som om man fyller år direkt.

E ju CSI Miami och Traveler idag =P Som man bara måste se, iaf Traveler =P Skit bra program =D

image180

Ska gå ner och käka nu.

Ha en bra kväll!

Ciao!

//Michelle

Onsda 20:46

Hello

Har mest bara legat framför tven och myst idag. Kollat på lite filmer och så =) Gillar inte när de e kallt ute så jag har inte varit ute så mkt idag.
Men jag har iaf gått till affären me mamma och handlat lite. Så lite luft och motion har man fått =P Ska även träna lite sen efter Heroes =)
Jag hoppas att detm är lite varmare ute imorron så man kan gå på en promenad. Jag fryser ju så himla lätt vilket jag hatar, och så gillar jag inte att ha på mig massa vinterkläder. Tycker bara att det är besvärligt när man måste pälsa på sig massa för att inte frysa. Därför hatar jag vintern. Skulle va skönt om man kunde flytta utomlands på vintern så man slipper de. Fast det är ju mysigt här på julafton när det är massa snö.

Snart börjar Heroes =P

image179

Vackra Hayden =)

Ciao!

//Michelle

Onsda 10:23

Tjena

Har precis käkat frukost och kom precis på att jag måste ta min hårkontroll tablett. E kallt ute idag oxå. Va typ 9 - när jag kolla sist =/ Hatar när de e kallt och jag som hade tänk städa åt Emmis idag. Men jag måste gö de iaf så jag hoppas att det blir lite varmare om nån timme.

Va lite snäll igår och dammsög några rum åt mamma. Hade så tråkigt när jag va hemma själv så jag tänkte att jag kunde städa lite =P
Plugga lite oxå, och körde me pappa. Kan ju säga att jag ska köpa 2 st filtar elle va man ska säga, som man kan lägga på fram och bakrutan på bilen så man slipper stå och skrapa dom. Hatar verkligen de! Så de ska jag köpa nästa gång jag e i stan.
Såg att nya Harry Potter boken har kommit ut på svenska nu. Den måste jag oxå bara köpa sen =P Hade ju kunnat köpa den på engelska så man hade fått veta fortare hur den slutar, men de känns så dumt när jag har alla andra på svenska.
Kolla på Ugly Betty och Desperate Housewives igår oxå =P Gillar inte den där nya tjejen i Desperate, för hon e ju så bitchig speciellt mot Bree.

image178

Ska kolla på lite Heroes nu =)

Ha en bra da!

Ciao!

//Michelle

Tisda 11:32

Tja!

E hemma själv nu för en gångs skull =P Riktigt skönt! Men Kim kommer la hem snart igen men han för ju inte så mkt liv när de bara e vi hemma.

Fick min väska idag som jag hade beställt från nuknuk =) Älskar den! =P Ska köpa en likadan fast svart sen oxå när dom får hem dom =P

image177

Nee nu ska jag gå och gö alla dom saker som jag måste gö idag.

Ha en bra da! =)

Ciao!

//Michelle

Månda 21:05

Hej hej!

Va upp till Ånge en sväng idag och hämta mamma, fick övningsköra när de va ljust för en gångs skull =P Fast för mig spelar de ingen roll om jag kör när det är ljust eller mörkt.
Har tränat lite oxå. Har börjat skärpa till mig =P Jag träna igår oxå. E ju faktiskt skönt att göra nånting och inte bara ligga framför tven som e soffpotatis hela tiden. Ska försöka börja gå en stund varje da oxå. Det är ju skönt att gå en sväng själv och bara lyssna på musik, å inte behöva tänka på nånting. Gick en sväng till kiosken idag oxå, va tvungen att fylla på min mobil =P Har varit slut på den ett tag nu.

Prata me Jenny idag oxå =) Kan inte fatta hur vissa personer kan betee sig. Att man aldrig kan ge sig och vara snäll nån gång. Nee man ska bara fortsätta. Ska bli jävligt skönt att slippa de.
Ska iaf bli skoj när jag ska på klubb kväll igen på Make Up Store me Jenny =) Lär ju handla massa smink den här gången oxå =P

Snart börjar ju CSI NY, och sen e de ju Prison Break =) Älskar dom programmen =P

image176

Ha de gött!

Ciao!

//Michelle

Sönda 17:49

Tja

Idag har jag burit ner mina sommardäck i källaren, tagit in ved, läst lite, tittat på Janice Dickinson Modeling Agency och Grey's. Ska snart träna lite oxå. Och förhoppningsvis så får jag köra lite idag oxå.

Bella skrämde skiten ur mig när vi va nere i källaren. Skulle gå ut och hämta mer ved och vänder mig om då står lilla Bella där. Vart skit rädd för jag hade inte hört att hon kom och så stod hon bara där helt knäpptyst, trodde ju att jag va själv där nere. Fast de e ju inte så konstigt att man inte hörde nåt för Daniella går ju runt å sjunger och försöker rappa hela tiden =P Knasiga ungen, man får aldrig tyst på na =P 
Kommer ihåg för nåt år sen när Linnea sov över här och vi vakna av att Danne satt utanför min dörr och sjöng lille katt =D MIna syskon e helt knasiga.

Jag hoppas att man får lite mer energi så man kan börja ta tag å göra saker. Hatar att jag blir så himla seg när de blir vinter. Men jag har börjat skärpa till mig =P Måste bara fortsätta me de. Ska försöka få pappa att åka me mig till Sundsvall så att jag får övningsköra och köpa massa julklappar =P Å så e de bra för han att komma bort ett tag.
Ska upp till Ånge imorron oxå. Ska till skolan och fixa lite me böcker å så. Hoppas att jag får min väska imorron oxå =P Men de kan dröja lite längre men jag hoppas att jag får den imorron =)

image173

Nee nu ska jag gå och träna lite =P

Ha en bra kväll!

Ciao!

//Michelle

Lörda 22:10

Hej

Sitter här och tittar på lite videos me Christina Aguilera =) Hon e ju så grymt bra =)
Har städat rummet lite idag, pluggat lite matte, tittat på tv, läst, kört en sväng me pappa och gått på en promenad me Helene =P Har gjort lite mer saker idag iaf =P Måste fortsätta me de oxå =P
Måste försöka gå på en promenad varje da. Men de e inte alltid så skoj när de e skit väder ute, men jag får nog försöka ta och gå e liten stund iaf.

Va ju Mattias som åkte ut igår från idol. Va ju lite på tiden att han fick åka för han har ju hängt lös rätt många gånger. Men jag tycker nästan att Andreas va lite sämre än Mattias den här gången. Men men har lär la åka nästa gång. Gillar iaf Marie, Daniel och Amanda mest av dom. Tycker att Marie ska vinna. Och då skulle även Bert få för att han har sagt att Marie inte kan bli idol bara för att hon e "tjock". Skit snack säger jag. Hon e inte ens tjock, och hon har skit bra röst!

Ska nog ta och käka nånting nu och ta min hårkontroll tablett =P Och titta lite på tv innan jag ska lägga mig =P

image172

Så himla vacker =)

Ha de gött!

Ciao!

//Michelle

Freda 20:01

Tjena!

Har inte gjort så mkt idag heller. Aja baja på mig! =P Måste verkligen skärpa till mig. Ska iaf ta in massa ved imorron å så ska jag städa mitt rum. Plugga matte måste jag gö oxå.
Har för de mesta bara tittat på tv idag. Följde me och hämta Isak på dagis, sen gick vi till affären och handla lite och gick sen till kiosken för att hämta ut ett paket. Fick min väska som jag hade beställt från Halens =)
Fick oxå mitt halsband och armband från KyssJohanna idag =) Gick fort att få grejerna där ifrån. 

     

Idol börjar snart oxå =P Den här veckans låtar.

Marie: How will I know/Whitney Houston

Andreas: I still haven´t found what I´m looking for/U2

Mattias: The worlds greatest/R. Kelly

Daniel: California dreamin/The mamas and the papas

Amanda: Suspicious minds/Elvis

Ha en trevlig kväll!

Ciao!

//Michelle

Torsda 20:43

Hello

Va har man gjort idag då. Inte mkt direkt, börjar bli en dålig vana nu =P Måste skärpa till mig. Har för de mesta bara slappat framför tven idag. Har övningskört me pappa. Vi va och käka pizza i fränsta =P Gott!
Beställde en väska idag oxå =) Men datan fick damp när jag höll på me de så jag trodde inte att min beställning hade kommit fram. Så jag klicka ner rutan och gjorde en ny. Sen så fick jag 2 mail där de stod att jag hade gjort 2 beställningar på 2 lika dana väskor. Inte så skoj direkt, men jag skrev till dom att det hade blivit fel så de ska dom fixa imorron =) Tur de. Ska köpa en likadan väska sen fast svart =P Dom va slut nu men dom kommer in i slutet av den här månaden så då ska jag beställa den. Jag hoppas att den kommer fort för jag vill ha den nu =P
Beställde även ett halsband och ett armband från en annan sida igår =P Jag hoppas att dom oxå kommer fort =P Jag börjar bli knäpp när det gäller att handla massa saker. Ska inte handla så mkt mer till mig nu på ett litet tag, för nu ska jag börja tänka på att köpa julklappar =) Jag hoppas man får körkort snart så man kan dra in till sundsvall och handla.

Imorron ska jag plugga massa matte har jag bestämt. E inte så skoj direkt men de måste göras. Måste träna imorron oxå.

Snart börjar Traveler =P Har 6 program som jag måste följa =P Jag vet, jag e knasig =P Till och me mamma gillar de programmet å hon tycker typ alltid att de jag tittar på e skit =D Men inte de här =P

image159

Ha de gött! 

Ciao!

//Michelle 

Onsda 20:49

Hej hopp!

Har inte gjort så mkt idag precis. Va hemma från skolan. Har bestämt mig att jag ska sluta på Ålsta. Kommer bli väldigt tråkigt att sluta me dansen, men jag vill inte gå på en skolan som jag inte riktigt trivs på. Även om de blir bättre i klassen så kommer jag aldrig känna så som jag kände från början. Och trivs man inte så tycker inte jag att man ska gå kvar bara för att.

Har tittat på tv, läst lite, varit å handlat, lyssnat på musik och nu väntar jag på att Heroes ska börja =P Har mina program som jag måste följa =P E ju Grey's idag oxå. Hatar när dom sätter bra program på samma tid! *grr*
Men jag brukar se reprisen som går i helgen =) Jag hinner iaf se ett avsnitt idag för de e ju dubbel avsnitt =)

Fick lite kläder igår och idag som vi hade beställt =) Allt har inte kommit än men de kommer la nån gång.
Ska beställa mer kläder oxå =P Har hittat massa saker som jag vill ha på flera olika sidor. Ska  beställa en väska och lite smycken som jag vill ha :) Börjar känna mig lite tokig som köper massa saker hela tiden =P Men man kan ju inte låta bli när man hittar massa snygga saker hela tiden =P

               

Ha de gött!

Ciao!

//Michelle


Månda 19:33

Hello!

Har varit på skolan idag. Först på morron så tog vi lite mer kort till tidningen. Va ute den här gången när vi tog kort.
Sen efter rasten så hade vi ett litet prov på kost och näringslära. Va inte så svårt. Sen efter de så fick jag och Sara styrketräna lite och sen så dansa jag, Sara och Elin igenom 2 danser. Sen gjorde vi inte så mkt mer.

Ska träna lite sen oxå. Ska komma i form nu har jag bestämt =P

Fick veta idag att de ska bli uppkörning den 20:e november och den 5:e december. Jag hoppas att jag får tid den 20:e. Orkar inte vänta tills den 5:e.

Idag e de ju CSI NY och Prison Break =P Får hoppas att viasat boxen fungerar som den ska nu, den har ju lite damp grejer för sig ibland så att man inte kan se på 3:an.

image146

Cool =P Hehe

Ha de gött!

Ciao!

//Michelle

23:16

Såg nyss att det har börjat snöa. Hade hoppats att det skulle dröja ett tag till. Får se hur mkt snö det har kommit imorron.

image145

Go natt!

//Michelle

Lörda 22:34

Tjena!

Har inte gjort sådär jätte mkt idag. Har läst 2 böcker, sovit en stund, varit och handlat lite, tittat på tv. övningskört me pappa och så har jag lastat ur sommardäcken ur bilen. Sen har jag nog inte gjort nå mer.

Titta på Idol igår. Tyckte alla va jätte bra igår. Va ju synd att Christoffer åkte ut men alla e ju jätte bra, men de e synd att nån utav dom måste åka ut. Vill ha kvar allihopa nu, synd bara att det inte går =P Men alla dom som e kvar lär ju få kontrakt efter de här. Och även Christiffer. För dom e ju jätte duktiga, så jag tycker de e konstigt om det inte blir nånting av dom efter de här.

image143

Ska nog gå och lägga mig snart, börjar bli trött.

Go natt!

Bye Bye!

//Michelle


Halkbanan =D

20:10

Hey!

Har varit på halkbanan idag =P Va as skoj! =D Vi va 8 st elever som åkte dit, och så Micke och Arne. Va jag, mamma, Alexander, Daniel, Adam, 2 tjejer som jag aldrig har sett, Jenni och Josefine och en äldre tjej, Lena.
Börja me att dom va försenade för att Micke hade försovit sig. Så dom kom en halvtimme för sent.
Sen när vi kom dit så fick Daniel köra mellan konerna en gång för han hade inte gjort de. Å så va de nån i den andra bilen som fick gö de oxå.
Dom hade inte skottat klart banorna så vi fick börja me lite teori typ. Gick igenom lite om sprit och så. Fick ha på oss ett par glasögon som gör så att man går som när man e full typ =P Va väldigt skoj =D Sen fick vi testa å sitta i en stol och krocka i låg hastighet. Kan bara tänka mig hur ont de gör när de e hög fart. Sen fick vi testa å sitta i en bil som först står på sne som om man står i ett dike. Å sen hänga upp och ner. De va då fan inte skönt. Jag hoppas att man aldrig behöver va me om de. Sen så berätta hon om hur mkt grejer som man har löst i bilen väger när det väl händer en olycka. Fattar inte hur mkt saker kan börja väga då. Hemskt.
Sen så berätta hon lite om vad vi skulle gö och så å dela in oss 2 och 2. Jag fick va me Alexander. De första vi fick gö va att vi skulle köra i en viss hastighet och bromsa allt vi kunde vid några koner. Gick bra =P Men Alex börja leka lite när vi va påväg tillbaka. Vi snurra runt lite =P Då fick vi höra via radion att vi skulle hålla oss på rätt spår elle va hon sa =P Hon vart inte sur iaf =P Man får ju egentligen inte gö så.
Efter de så fick vi fika, och sen skulle vi åka upp för ett krön, köra runt några koner och köra igenom 2 portar. Gick ju bra i lägre hastighet men sen när de vart lite högre då snurra man ju bara =P Men de va skoj =D Mamma lyckades snurra in i en snödriva typ där hon inte skulle gö de. Hon va påväg ut från banan till Micke och dom då börja hon snurra, å hon körde bara lugnt i 20 km =P Men de e ju sånt som händer Hehe =P
Gjorde även en rallystart =P Alex ba: Nu blir de rally =P Man kanske skulle börja me de haha =P
Fick ju testa å blåsa i alkolås oxå =P De e fan jobbigt.

Körde lite me pappa ikväll oxå. Fick sladd då oxå =P Men de gick bra.

Idol börjar ju nu oxå =P Här e låtarna som dom ska sjunga.

Marie: Ain't nobody/Chaka Kahn

Amanda: Disco inferno/The Trammps 

Christoffer: Boogie wonderland/Earth, wind and fire

Daniel: I love to love/Tina Charles

Mattias: This is it/Melba Moore

Andreas: Upside down/Diana Ross

Goodbye!

//Michelle

21:05

Go kväll!

Gör inte så mkt just nu. Sitter här å lyssnar på Ryan Cabrera och väntar på att Heroes ska börja =)

Åkte till skolan lite senare idag för jag mådde inte så jätte bra i morse. Kom dit då när den där tjejen skulle ta en del bilder till tidningen. Dansa 2 gamla danser och så fick jag lära mig en ny klappdans som dom hade gjort igår.
Hade lite styrketräning efter lunch, sen har vi inte gjort så mkt mer idag.

Jag och mamma va å körde me Arne idag. Körde mellan koner =P Va as roligt! Vi ska ju på halkbanan på freda så vi fick träna lite på de idag ifall om de blir nån utav oss som får gö de där. Jag hoppas verkligen att jag slipper de.

Har tränat lite hemma idag oxå =P Måste börja gö de varje da nu så jag får den kropp jag vill ha hehe =P

image142

Bye Bye!

//Michelle

Tisda

19:26

Hej!

Igår så va vi i Östersund för att se dansföreställningen Pump Up the Jam. De va rätt bra. Va lite tråkigt att de va så lite dans nr me dom riktiga dansarna. För största tiden gick åt till tävlingen som dom hade. Va 3 små pojkar som va me å tävla me dom riktiga dansarna emot varandra. Va 4 lag typ å så skulle vi rösta på ut 2 vinnare som gick till final. Å dom dansa ju emot varandra flera gånger, vart liksom litå långtråkigt å se samma grejs hela tiden. Sen så rappa den ena killen en del oxå. Trodde att man skulle få ser mer dans nr av dom och att tävlingarna skulle va före eller efter deras show. Men så va de ju inte. Vart lite besviken.

Sen efter föreställningen så gick vi till McDonalds å käka =P Jag testa en ny hamburgare för en gångs skull =P Testa Pepper Jack =P Den va rätt go.

Vart lite irriterad igår för vi skulle åka kl:12 från skolan. Så jag va ju tvungen att ta 10:10 bussen till skolan för de gick ingen senare å de e ju så himla jobbigt för dom andra å hämta mig i Ljunga. Ja sen när klockan e över 12 så får jag ett mess av Angelica att jag kan komma upp till henne å så. Å då får jag veta att vi inte ska åka förrän kl:16. De va ju väldigt roligt att veta de då. 11:20 hade dom ringt till Anna å sagt att hon och Cherin så vi skulle åka senare så att dom kunde vila ett tag å se om dom orka åka me. Fel att dom hade kunnat gjort de innan så hade jag sluppit åka dit å sitta där i flera timmar helt i onödan. Jag gick upp kl:7 för att jag skulle hinna duscha å greja på innan bussen gick, å så skulle vi inte ens åka den tiden som vi hade planerat. Jävligt irriterande! För hade de varit tvärtom så hade dom nog blivit jävligt arga för de, å de skulle gå ut över än då. Dom kan alltid gö som dom vill å de e helt okej. Men e de jag elle Jenny som gör nånting då blir de ett jäkla liv.
Idag hade vi sovmorron till kl:10. Men de får man ju inte om man inte bor på skolan för de går ingen buss så att man kan vara där tills dess, utan man får ju åka in me 8:20 bussen som vanligt iaf. De gynnar alltid dom hela tiden. Rätt störande.
Men jag va inte på skolan idag iaf så...

Ugly Betty och Desperate housewives =)

image141

Ha de gött =)

Goodbye!

//Michelle


Sönda

21:02

Hej!

Har inte gjort så mkt idag, bara slappat typ. Har tittat på tv, målat naglarna svarta =P , byter färg på dom rätt ofta. Har börjat läsa Magdalenas bok oxå. Har bara läst 70 sidor, men den e redan rätt hemsk. Tycker de e hemskt att det egentligen e rätt många tjejer som råkar ut för pojkvänner som slår dom. De e så hemskt att man blir så hjärntvättad att man inte riktigt förstår just då, att man måste ta sig ur förhållandet. Utan att de tar ett tag innan man förstår de, om man ens gör de eller hinner de.

Ska se på nån svensk film som börjar snart oxå på 4:an, tror jag.

Imorron ska min klass åka till Östersund för att se dansföreställningen Pump up the Jam =) Hoppas att den är bra och att vi har kul imorron. Vilket återstår att se. Jag hoppas iaf på de bästa.

Älskar Christina Aguileras parfym! =P  Skulle vilja ha hela doftkollektionen =P

image140

Ha de gött!

Goodbye!

//Michelle

20:10

Hello!

Va in till Sundsvall me Erica idag =) Riktigt skoj att vi hitta på nånting för en gångs skull =P Måste verkligen börja gö saker tillsammans lite oftare =)
Bestämde iaf i morse att vi skulle dra dit. Erica hade inte bytt till vinterdäck på sin bil än så hon fick köra min Pärla =P Haha
Shoppa lite saker då. 2 nagellack ett svart och ett silver, en väska som ser ut som en rosett, 3 par trosor, Magdalena Graafs bok, 2 söta ljuslyktor, tabletter som heter hårkontroll, och Christina Aguileras parfym =)

Har bara väntat på att nån utav Christina Aguileras parfymer ska komma hit och nu har hennes nya parfym gjort de, så jag va bara tvungen att köpa den =) Å gott lukta den =P
Tabletterna som heter hårkontroll ska förhoppningsvis gö så att mina naglar blir bättre. För dom ser verkligen hemska ut nu. Dom bara skivar sig hela tiden och går av. Jag har alltid haft bra naglar men för några månader sen så blev dom jätte dåliga. Får hoppas att det här hjälper.
Har velat läsa Magdalenas bok ett bra tag nu så idag bestämde jag mig för att köpa den =P
Va bara tvungen att köpa ett par trosor som de va en söt hund på hehe =P

image136

Käka kebab oxå, va riktigt mumsigt! =P Åkte in en sväng till Birsta oxå och kolla runt lite där. Sen så åkte vi hem och jag fick övningsköra me pappa en liten stund efter vi hade kommit hem, så vi körde hem Erica.

Å nu sitter man här framför datan. Ska nog ta å se en film sen. Brokeback Mountain, har inte sett den en så jag tänkte se den ikväll =P Får hoppas att jag orkar se hela utan att somna, för jag brukar alltid gö de när jag ska se på film sent.

Har inte gjort så mkt mer idag. Vakna imorse och såg att de va lite snö ute, vilket inte gjorde mig så lycklig direkt.

image137

Ha de gött!

Goodbye!

//Michelle


20:09

Hello!

Va har man gjort idag då.. Klev upp kvart i 9, gick ut till Emmis, gav henne mat å så. Käka frukost, har läst en bok idag å börjat på en ny. Har kommit in i en fas där jag typ läser hur mkt som helst =P Men de e väldigt skönt å bara ligga å läsa. Har tittat på en film oxå. Kommer inte ihåg va den heter men den va bra :) Ska försöka se den nån gång igen för jag såg den inte riktigt från början.
Har tränat lite oxå =P Och kört bil me pappa. Och lyssnat på musik som jag alltid gör =P Skulle inte kunna leva utan musik. Just nu så lyssnar jag väldigt mkt på Lifehouse =) Så jäkla bra!

image135

Idol börjar snart oxå =) Här e låtarna som dom ska sjunga ikväll.

Marie:
 Always on my mind (Elvis Presley)
Amanda: Baby can I hold you tonight (Tracy Chapman)
Mattias: If I could turn back time (Cher)
Christoffer: Something (The Beatles)
Daniel: Baby one more time (Britney Spears)
Sam: The power of love (Frankíe goes to Hollywood)
Andreas: Is this love (Whitesnake)

Goodbye!

//Michelle

18:48

Go kväll!

Klev upp 07:30 idag. Rätt skönt att gå upp så tidigt fast man har lov, man hinner ju gö lite mer då.
Patrik kom och hämta min bil vid halv 8 för att byta däck. Väldigt snällt av han =) Sen halv 10 så åkte jag, pappa, Cassandra och Danne till Ånge. När vi va hemma igen så käka jag lite och sen så dammsög jag mitt rum, köket, hallen och vardagsrummet. Har varit så rastlös så jag gjorde de idag igen =P
Har läst lite idag oxå, som vanligt typ =P Sov en timme innan maten oxå, va jätte skönt =D

Ska gå en sväng me Helene om en stund oxå. Jag hoppas att det inte blåser lika mkt nu som de gjorde förut.

Kan inte bestämma mig vilket program jag ska se sen heller. Antingen CSI Miami eller Efterlyst. Får la se va de blir sen =P

Ska träna lite oxå. Har bestämt mig att jag ska försöka få en så tränad mage som Britney hade förut och bli lika vig som Kimberly i Pussycat Dolls =P De e mitt mål Hehe =P

image133

image134

Ciao!

//Michelle






RSS 2.0