20:52

Hey!

Klev upp strax efter 7 idag. Helt otroligt att jag tog mig upp då för jag brukar va rätt trött på morron, men idag va jag inte alls speciellt trött. Å hade jag varit de så hade jag nog inte kunnat somna om för mamma å Isak förde lite liv, mest Isak =P  Så de va bara å kliva upp och äta lite frukost, hämta tidningen och mata Emmis samtidigt.
Sen så låg jag och läste en bok (så ovanligt) har läst flera st den här veckan.
Efter ett tag vart jag lite rastlös för jag har ju inte gjort så himla mkt dom här dagarna direkt, så jag diska all disk som vi hade, vilket va rätt mkt, å så fyllde jag diskmaskinen. Dammsög köket och städa mitt rum å fixa där inne.
Hjälpte mamma å packa upp allt som hon hade handlat.

Har gått till kiosken me mamma oxå. Rullat upp mina vinterdäck från uthuset för Patrik e så snäll å ska byta däck på min bil imorron bitti, för de tar ju lite tid innan pappa hjälper mig me de så. Vilket e bra för jag och pappa ska upp till Ånge i morron och jag har inte så stor lust å köra runt me sommardäck just nu när de både snöar, regnar å e kallt å va de nu e för väder hela tiden.

Har kollat ut lite kläder som mamma ska beställa imorron oxå. Behöver verkligen lite nya kläder =P Speciellt lite tjockare tröjor nu när de börjar bli kallt.

Va ute å gick en sväng i går kväll oxå innan Ugly Betty börja.

Snart börjar Heroes oxå =P

image130

Ha de gött! =)

//Michelle

16:34

Hejsan!

Har inte gjort så mkt idag heller. Läst en bok, slappat bara typ. Ska nog gå en sväng sen och köra lite me pappa sen oxå. Och så e de ju Ugly Betty och Desperate housewives =)

Va ute å gick me Helene igår i 2 timmar typ. Körde en stund me pappa oxå. Sen så kolla jag på C.S.I och Prison Break =) Har ju äntligen börjat en ny säsong av Prison Break. Synd bara att de ska va så sent för jag brukar ju va så himla trött då, och brukar ha en förmåga att somna =P Men jag lyckades se hela igår =P

image129


Måste gå å äta nu för annars får la mamma damp på mig elle nåt =P

Ha de gött!

//Michelle

20:20

Hej..

Har inte gjort så mkt idag. Läst 2 böcker, tittat på tv. E inte på så jätte bra humör just nu..

Titta på Monster till svärmor igår =P I like! =D Tycker den va rolig =P Hehe
Fan va hemskt om man skulle få en sån svärmor =P Tycker att de där va en av dom bästa filmerna me Jennifer Lopez. Tycker att hon har fått rätt mkt kritik för sina filmer å så men jag tycker inte att hon e så dålig som skådespelare.

image127   image128


Nee nu ska jag gå å titta på en film som redan har börjat...

//Michelle

17:49

Tja!

I torsdags så va jag och Helene på Make Up Stores klubbkväll =) Vi fick inte se när dom sminka den sminkningen som dom skulle visa, utan dom berätta lite om den å så visa dom några sätt hur man kan sminka sig me glitter =P Dom bjöd på vin, sprite, chips och dip.
Sen så kolla alla runt lite, man fick testa å bli sminkad me lite glitter om man ville. Jag köpte 3 ögonskuggor, en pensel och en twinkle eye shadow (glitter). Fick även ett läppstift, en ögonskugga och en liten sminkväska i present för att jag handla för mer än 500 kr =P
Va en rolig kväll, men varm =P 
Kom även in en konstig gubbe i butiken som bara stod där å kolla runt typ. Finns så mkt mysko folk =P
Köpte en mössa oxå =) Behövde verkligen en mössa å äntligen hitta jag en som jag gilla =P

Titta på idol igår oxå. Marie va helt klart bäst! =) Har gillat henne från första början. Men jag kan inte fatta att Evelina skulle åka ut. För både Sam och Mattias va inte speciellt bra. Sam e aldrig riktigt bra, å Mattias har ju en rätt mesig röst men han e bättre än Sam. Men jag tycker inte att Mattias e så speciellt bra, tycker han e lite tråkig.
Jag hoppas att en kille åker ut nästa gång, för dom e inte bättre än tjejerna.

image123


Har inte gjort så mkt idag. Har typ bara legat å läst hela dan, har inte orkat gö nånting annat. Men jag funderar på om jag ska ta och gå en sväng och sen träna lite innan jag ska titta på tv ikväll =P

Har en känsla av att de aldrig kommer bli bra i våran klass. För dom där kan ju fan bara betee sig som några jävla bitchar hela tiden. E tydligen väldigt svårt för dom att prata normalt oxå om man frågar nånting, för då kommer de ju bara massa spydiga och elaka svar. Fel å växa upp nån jävla gång!

//Michelle

21:04

Tjena!

Har precis varit ute å kört me pappa. Allting gick bra tills vi skulle svänga ut på E 14 från Torpshammar. När jag hade kommit ut på E 14 och skulle växla så bara small de till å så börja bilen låta som fan, nånting hade hänt me avgasröret. Så jag fråga pappa va som hände. Han ba: Du tappa kanske avgasröret. Jag ba VA?! Så vi fick stanna efter kanten, slå på varningsblinkers och kolla vad de va som hade hänt. Då såg vi att en plugg som satt på avgasröret under bilen på pappas sida hade åkt bort. Så de va ju inte så himla skoj å köra min bil sen direkt när den lät sådär. 
Så de va ju bara å åka till Anders efter att vi hade hämtat Kim, Cassandra å Lotta i Fränsta, så att han fick kolla på bilen. Pappa ska åka å lämna bilen hos Anders i morron så ska han fixa de där åt mig. Så himla typiskt att de där skulle hända..Men men..

Igår så va hela klassen förutom Helene å Cherin iväg me Danne hela dan. Vi va på äventyrsparken å gjorde lite sammarbetsövningar. Va as roligt =P Vi fick sätta på oss en huva så att de skulle bli mörkt, å så skulle vi berätta vart dom skulle gå å så. Vi skulle ta oss igenom ett spindelnät. Efter ett antal försök så klara vi de =P Kan ju säga att man ska ha tajta kläder när man gör de =P Vilket vi inte hade utan vi kom ju i värsta pösiga kläderna =P
Fick även hoppa hopprep hehe =P Vi fick gö massa annat roligt oxå orkar inte skriva allt =P Men de va verkligen as roligt å Danne e jätte rolig =D Vi slog även vad me Danne om att, om Elin ska gå ner i split å om hon vinner så ska vi få en till da me han. Å Danne han ska gå ner i spagat å han har inte kommit på va han vill vinna =P Skulle va väldigt roligt å se Danne gå ner i spagat =D Haha!
E iaf lite bättre i klassen nu så jag hoppas att de håller i sig och även blir bättre.

Idag så har vi haft en lektion me Kicki. Sen så fick vi prata me henne en och en. Vi har dansat en massa oxå. Å så har jag och Jenny tagit lite kort så att vi kan gö våra siluetter imorron.

Nee nu måste jag dra för nu e de Heroes =P

image122


//Michelle

20:16

Va på skolan idag. Jag å Jenny fick dansa själva me Anna medans dom andra fortsatte me kost och näringslära grejset som vi ska gö.. Sen efter rasten så dansa vi alla tillsammans..
Å efter lunch så har vi ju eget arbete, å då skulle dom ju själv klart dra upp de som har hänt nu å så...Å dom tycker ju att vi skulle ta de me dom från början. Men de e ju inte så lätt när dom inte fattar va man säger. Å då e de ju inte så konstigt att man inte tar de me dom.. Blir så less...Å irriterad när dom ljuger...Men jag hoppas de blir bättre.

Har kört me pappa idag oxå. Gick bra, förutom att vi bråka lite om hur nära kanten jag va vid ena pumpen på Shell när jag skulle tanka. Han fråga om jag verkligen titta i speglarna å sa att jag snart åker in i pumpen typ. Men jag sa till han att jag inte va så nära. Å jag hade rätt.

I morron börjar Ugly Betty igen =P Här väntat på att de ska börja igen =P Så himla bra program =D

image121Jag å Helene ska på klubbkväll på Make up store =) Det ska bli riktigt skoj =P Å de lär la försvinna massa pengar då oxå, för jag kommer inte kunna låta bli å köpa nåt =P E ju bra att man får 20 % rabatt iaf =P Hehe

//Michelle


18:27

Hej!

Har inte gjort så mkt idag. Bara slappat typ, läst 2 böcker, lyssnat på musik och nu tittar jag på Heroes =)
Har ju varit dåligt väder hela dan. Regnat å skit.. Å jag blir extra slö när det e dåligt väder. Då vill jag bara va inne å ligga och läsa elle titta på film. Får hoppas att det blir bättre väder i morron.

Ska nog gå å städa lite sen. Har fått nå fel den senaste tiden, städar en hel del nu när jag inte har nånting å gö. Finns inte så mkt att städa nu men jag kan alltid damma av lite och dammsuga =P

Får se om man tittar på nån film ikväll oxå. Får se vilken de blir sen..

image120

//Michelle

23:01

De va  Gathania som fick lämna idol ikväll. Tyckte inte att hon va sämst, för jag tycker Evelina va sämst ikväll. För de lät verkligen inte bra. JAg hade verkligen hoppats på att hon skulle gö den här låten skit bra, för de e en jätte bra låt och en av mina favorit låtar. Så jag vart väldigt besviken när hon sjöng så dåligt.
Men Evelina brukar ju va en utav dom bästa så de va la inte så konstigt att hon fick va kvar iaf.

image119


//Michelle

19:15

Hej!

Va till tandläkaren idag. Hade inga hål men jag har rätt djupa tänder, så nästa gång jag ska dit så ska dom fylla igen 3 av mina tänder. Så att det inte blir hål lika lätt för nu koommer jag ju inte åt riktigt fast man borstar tänderna jätte noga.

Har varit å handlat idag oxå me mamma, Cassandra och Isak. Sen har jag legat å läst å sovit lite =P
Har inte varit riktigt pigg idag. Vet inte om jag håller på å bli sjuk elle nåt..

Mamma ringde Arne idag om halkbanan. Å då sa han att de inte vart nån den här månaden utan att de blir den 9 november. LIte irriterande för vi trodde ju att vi skulle få gö de den här månaden och uppkörningen. Vi har ju liksom väntat på de ett tag nu. Å jag tycker att de e lite dåligt av han att inte ringa å säga när de vart, för de sa han att han skulle gö. Men ändå e de vi som får ringa.

Idol snart oxå. Bra låtar dom ska sjunga idag =)

Marie: Big girls don't cry (Fergie)
Evelina:
Apologize (Timbaland ft. One Republic)
Gathania:
Umbrella (Rihanna)
Christoffer:
Say it right (Nelly Furtado)
Mattias:
Summer love (Justin Timberlake)
Amanda:
Don't hate on me (Vincent)
Sam:
Tired of being sorry (Enrique Iglesias)
Daniel:
Don't feel like dancing (Scissor Sisters)
Andreas:
A little bit of love (Andreas Johnson)

Ska gå en liten snabb sväng me Helene nu =P Skulle skriva att hon va bäst i världen oxå =D Hehe

image118

//Michelle

18:22

Tja!

Idag kom Reine Carlsson till oss och hade ett föredrag om diskoteksbranden i Göteborg. Va väldigt intressant å lyssna på han. Allt han berätta om den kvällen, de som han och dom andra brandmännen va me om, och även ambulanspersonalen. Men även de han berätta om saker som har hänt efteråt. 
 
" Ett vanligt uppdrag - kanske några få personer att hjälpa ut. Stegen mot väggen, upp genom fönstret och in. Jag landade i ett hav av människor. I en katastrof. Och det var nu ".

Lite av de han hade skrivit i en lapp som vi fick ta om vi ville. Och de va de han berätta om.

De måste va väldigt svårt å va brandman å ambulans personal vid en sån händelse. Men även vid andra tillfällen.
Själv så skulle jag tycka att de va skit jobbigt att man inte kunde hjälpa alla, att massor av ungdomar dog där inne innan man hann dit. Å att se så många barn döda. Måste va fruktansvärt. Det är väldigt starkt av dom att orka me allt som dom går igenom efter en sån här sak. Tycker de e bra gjort av den tjejen som han rädda att komma å tacka han för de, och även dom andra. De borde fler gö, för de e dom verkligen värda. För dom utsätter ju sig själva för fara. Tycker dom e riktigt modiga som vågar, för de kan ju hända nånting så att dom själva dör.

Jag kan inte fatta va dom där 4 killarna som tände eld, egentligen tänkte på. Bara för att dom inte fick va me så måste dom ju fatta att alla inte kommer kunna ta sig ut, me tanke på hur många dom va i den där lokalen. För den va ju inte speciellt stor. Tycker de e hemskt va folk kan hitta på bara för att hämnas eller jävlas typ.

Va en jätte bra föreläsning =)

Va å prata me Kicki idag oxå, om allt som hänt typ. Hon tycker som mig hon oxå. Och att det här inte är okej. Å de verkar som om de e en till som börjar bli lite bitchig mot den andra tjejen i min klass som oxå har problem me dom som jag har. Jag har en känsla av att de här inte kommer fungera speciellt bra. Känns som om de inte kommer bli så bra stämning i klassen.. Får la se hur de går på månda..Börjar dom då, då kan dom dra nån stans. Å då tänker jag inte gå kvar.
Synd isf. för jag vill verkligen dansa, å Anna vill inte att jag slutar. Men jag tror ändå att jag aldrig kommer trivas riktigt bra igen, för jag kommer inte tåla vissa personer å speciellt en. De kommer inte kännas helt bra, även om de skulle blí bättre i klassen.

image117

//Michelle

19:03

Hej!

Har gått på en promenad me mamma, Isak, Linda, Emelie och Tjorven i 2 timmar typ. Va riktigt skönt =) Har ju varit fint väder idag, lite blåsigt bara.

Har kollat på Shrek den tredje oxå =P Den va bra =) Men som vanligt när jag ska se på film så somnar jag nästan alltid =P Så jag fick spola tillbaka å se om de jag missa =P Måste skärpa mig när de gäller att somna =P
Första gången jag skulle se World Trade Center så lyckades jag oxå somna å sen när jag vakna å spola tillbaka för att se de jag missa. Ja då skulle jag ju själv klart somna igen bara efter några minuter =P E verkligen sämst på å hålla mig vaken ibland =P

Har städat åt Emmis oxå =) Så nu har hon en ren å fin bur =)

Har kollat på One Tree Hill oxå =P Ännu ett favorit program =P Lite tråkigt att dom bara kör repriserna nu, skulle vilja ha lite nya avsnitt. Men de e bättre än ingenting =P

image116


Ska städa nu å plugga lite matte innan Heroes börjar =P

//Michelle

09:47

Tja!

E hemma idag, hade inga lektioner på Ångströmsenheten idag..Ska plugga lite matte sen så jag kommer nån stans. Ska gå på en promenad sen oxå för nu e de riktigt fint väder ute =)

Jaha igår så skrev jag in mig på Ångströmsenheten. Mamma ringde till skolan å prata me Sonja om allt som har hänt å så..Sen när vi satt på matten så ringde Kicki (kuratorn) till mig..Prata me na på bussen hem.. Vart lite chockad över att dom tog tag i de så fort för man e ju van att det typ inte brukar hända nåt. Men den här rektorn e lite mer mån om sina elever =) Ska dit i morron å prata me Kicki och Stig. Sen så e de ju en till som oxå ska prata me dom. Får hoppas att de här kommer lösa sig för jag vill verkligen inte sluta me dansen. Tycker om Anna jätte mkt å gillar hennes lektioner =) Så jag hoppas att de kommer bli bra.

Ska va en föreläsning på Ålsta i morron. E en kille som kommer och ska prata om diskoteksbranden som va i Göteborg. Han hjälpte människor som dom trodde va döda. Kommer bli väldigt intressant, för jag kommer ju där ifrån och de va en kille från min skola som dog då när han hjälpte massa människor ut där ifrån. Å så va 2 utav mina kompisars store bror och stora syster me där fast dom klara sig.

Ska kolla på Shrek den tredje idag oxå =P  Får hoppas att den e bra =P

image115


Å sen ikväll så e de ju Heroes =P  Älskar de programmet =P


//Michelle

Månda

Tjena!

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och skrivit in mig där. Sen va jag till Ångströmsenheten för att skriva in mig så jag kan börja plugga.. Ska hoppa av dansen, för nu e jag så jäkla less! Bara massa jävla gnäll hela tiden. Kommer bli mkt bättre å börja plugga lite där ist. Kan ju dansa på fritiden om jag vill de. Va ju synd att de skulle bli så här, för de e ju verkligen as skoj me dans. Men nu blev de som de blev...
Dom verkar trevliga där så de här blir nog bra =)

Har kört lite me pappa idag. Får hoppas att vi får tid på halkbanan snart för jag vill ha de där körkortet nu! =P

Vi har fått 2 nya stora kylar me mindre frysar idag oxå =P  Dom e jätte fina =D Så nu slipper vi springa på affären hela tiden =P Går ju åt rätt mkt mat här hemma me tanke på hur många barn mamma har =P

Hörde Nicole Scherzingers nya låt idag, Baby love. Gillar den =P

image112En utav våra större kattungar, Pluttan, tyckte de va väldigt kul å plåga mig i natt. Hon kryper under täcket och biter mig överallt. Inte så skönt direkt, så hon får aldrig mer sova me mig den lilla task mörten.

image114


//Michelle


Filmer

Kollade på Flight 93 idag. Har velat se den filmen länge å idag fick jag den. Har även kollat på filmen World Trade Center, för ett tag sen. Bra filmer, men hemska. Som på Flight 93, snacka om hemskt att prata me nån på planet å veta att de e kapat å att dom snart kommer dö. Lika dant me den personen som prata me en tjej som va me på ett plan som krascha in i World Trade Center. Så hemskt, fattar inte va de finns för människor i den här världen egentligen. Tycker de e rätt bra att dom har gjort dom här filmerna, så man får veta lite av va som verkligen hände.. Men de kan inte va så roligt för dom som har varit me om de att se de.. Å inte för anhöriga heller.

image109Har inte gjort så mkt idag heller.. Har kollat på film, tv program, övningskört å lite sånt.. Jag gillar verkligen Eva Longoria i Desperate Housewives =P Tycker hon e riktigt cool =P
I Brothers & Sisters så va de roligt när deras morsa rökte på me nån polare i bilen, å när polisen fråga nånting så börja dom as garva =P Sen hemma så kom Justin å en brorsa in å klappa händerna å ba Yeah =P Skulle ha reagerat lika dant om jag va dom =P Hehe
Ibland får man se riktigt roliga saker i dom här programmen =p

image111


Michelle

Lörda...

Jaha idag har man inte gjort speciellt mkt...Legat å läst lite, varit på affären, tittat lite på tv, pratat me Jenny, sen har jag typ inte gjort nå mer..E så tråkigt väder ute. Men jag ska nog ta och gå på en promenad sen. Skönt å röra på sig lite =P Blir alltid så förslappad när det är helg. Måste ta å skärpa mig lite.

Igår gjorde man la inte heller så mkt efter skolan.. Övningskörde lite me pappa, å titta på Idol. Tycker att det är lite tråkigt att alla i Idol e typ lika bra. Men visst så finns de ju några som e lite bättre än andra. Men jag -har inte riktigt nån favorit för dom e ju så bra allihopa, å de e lite tråkigt..

Jag gillar inte att dom bara visar Heroes 1 da i veckan nu, vill att dom ska fortsätta me 2 dar. Men de kommer ju alltid nya program som dom ska visa... Milo e ju så jäkla snygg =P  Han å Hayden e mina favoriter =P

image107

image108


//Michelle

Helg igen..

Nu e de äntligen helg igen.. E inte alls så pigg på skolan längre..E riktigt less på vissa i klassen nu, å jag funderar på om jag ska hoppa av...Orkar inte me massa jävla gnäll och skit snack hela tiden... Trodde att det skulle bli lite bättre när de e lite äldre personer men de blev fan bara värre... Ska börja plugga på komvux vilket jag hade tänkt gö ändå, å så ska jag försöka få praktik elle nånting på ånge ridskola så jag kan gö nånting annat oxå.. För även om det skulle bli bättre i klassen så kommer jag aldrig tycka om vissa personer lika mkt igen..Så jag kan lika gärna dansa på kvällarna ist..För de känns inte som om de e nån mening å gå kvar där när man inte tycker de e skoj längre eftersom de e bara massa gnäll å skit...
Vart ju gnäll om att jag va borta igår för att jag va i sundsvall å hade körlektion.. För dom tycker ju att jag ska ta lektioner efter skolan...Vilket inte e så lätt om dom inte har några tider då och dom kör inte i stan på kvällarna...Å att körskolan ska anpassa sig efter hur jag går i skolan...Dom e ju helt dum i hövet som tror de...Fattar inte va dom tänker me.. Ska jag få de där jäkla körkortet så måste jag ta dom tiderna som dom har även om de e på skoltid...Men de fattar inte dom utan jag måste ju tänka på dom oxå...Bläää!

Gick iaf rätt bra å köra i stan me Arne igår =P Blir lite förvirrad ibland bara för de e ju rätt mkt å tänka på..

Undra va man ska hitta på i helgen...Finns ju inte så mkt att gö direkt.. Ska la iaf köra me pappa, å så lär la mamma vilja ha nån hjälp på gården skulle jag tro...Ska nog ta nån promenad oxå. Ska se idol idag oxå =P

Ska köra nu.

Bye Bye!

//Michelle

Börjar blir riktigt irriterad...

E rätt irriterad på 4 personer i min klass... Dom säger massa saker som dom inte själv kan hålla, kan inte ens va lite snälla när det gäller vissa grejer utan e som några riltiga bitchar ibland... E väldigt svårt ibland för speciellt en av dom att prata som vanligt, utan man måste svara på ett argt å grinigt sätt så fort man bara frågar nåt...De va ju bara nå jävla skit snack om att vi skulle hjälpa varandra i klassen om vi behövde hjälp me nånting..För hjälp får man ju fan inte...elle aa dom hjälper varandra men inte oss andra...Börjar bli riktigt irriterad på deras gnäll om vissa saker...Som tex att man inte kan komma i tid till lektionen, å de e ju så jobbigt för dom om dom måste gö om nånting för de e ju så onödigt typ...Men de e fan inte mitt fel att den där jävla skolan inte sätter lektionerna efter hur bussarna går.. Å jag tänker fan inte gå upp 5 på morron för att hinna me tåget som går vid halv 7 å sen så får jag sitta på skolan i 1,5 timme innan lektionen börjar, de kan dom ju bara glömma...Börjar bli så less på dom nu, å man börjar ju fundera på va man egentligen gör där...Jag kom dit för att lära mig dansa å jag hade inte trott att de skulle bli så här bara efter några veckor...Å vi e bara 7 st i klassen...Å 3 utav dom där e över 20 då tycker man ju att dom borde va lite mer mogna men de e dom fan inte...Fortsätter de så här så kommer jag nog hoppa av för då e de fan ingen mening å gå kvar...Men ser ju inte direkt fram emot att åka dit längre när dom ska va sådär hela tiden...Förstör bara stämningen i klassen...

Jag å mamma gjorde teorisivningen för körkortet i fredags å vi klara de båda två! =P E så jäkla skönt å ha de gjort =P

Har fått köra pappa raggarbil =P Va rätt skoj =P Men de känns rätt konstigt å köra den för den e ju så lång..Men de gick bra. Roligt å köra den =P

Nee nu har jag inte tid p sriva mer, ska se en film nu som redan har börjat....

Ha de gött!

//Michelle


RSS 2.0