Torsda...

Idag har vi haft estet. Har testat å tryckt lite, rätt roligt faktiskt. Får hoppas att de blir snyggt sen när vi ska trycka på våra tröjor. Har tagit lite kort till de trycket som vi ska ha på tröjorna.

Sen på dansen så har vi haft lite styrketräning, satt ihop 2 danser och så jobbar vi i 3 grupper, jag e me Jenny och vi ska gö en dans var i grupperna som vi ska visa upp för skolan till jul...Jag hoppas verkligen att man får till nån bra dans för man vill ju inte skämma ut sig...

Körde me Arne igår oxå. Gick jätte bra den här gången. Va mkt bättre å köra me han själv än då när jag och mamma körde me han för då skulle han ju snacka så mkt å hörde knappt när jag fråga nåt.
Å de första han sa när vi satte oss i bilen va att han hade sett min snygga bil här hemma. Å så fråga han om jag ville byta den mot hans, kommer inte ihåg va han sa att han hade för bil. Men jag gillar min bil så jag vill inte byta bort den =P Hehe

Får skriva mer sen för nu ska jag ut å övningsköra =P

//Michelle


Veckan som gått

Jaha va har vi gjort i veckan då.. Har lärt oss en ny dans, gjort en armdans, tränat lite hopp, gjort lite övningar på en sån där stor boll. Vi har blivit fotade av Robin och Mattias, tog massa bilder på när vi dansa å så. Å som vanligt så ser man typ helt mongis ut på varenda bild =P Kommer inte ihåg va vi har gjort mer på dansen.

På esteten så skulle vi testa å trycka på tyg så vi kan de sen när vi ska trycka på våra tröjor. De höll vi på me hela dan.

Sen i fredags så hade vi massage. Va bara jag å Elin där. Så jag fick gå igenom första delen av del 1 och Elin fick lära sig hela. Sen så massera vi Anna så hon kunde säga när vi gjorde rätt å så.

I onsdags så sov jag och Zara över på skolan. Vi dansa lite på kvällen för vi skulle lära Cherin som e ny i klassen den dansen som vi hade dansat på dan. Sen kolla vi på Idol och Heroes =P Va riktigt mysigt =)

Titta på reprisen av So You Think You Can Dance igår. Orkar aldrig se de när de går mitt i veckan, brukar va för trött för de. Men jag vet ju redan vem de e som vinner. Har redan avslöjat de för Anna för hon hinner inte se de på kvällarna. De va Sabra som vann och jag har för mig att Danny kom 2:a, Neil 3:a och Lacey 4:a.

image105

Kolla på Emmy galan igår. Christina Aguilera va ju där å uppträdde me Tony Bennett å de kunde jag bara inte missa =P. Hon e ju så himla vacker! Å så jäkla bra! Finns ingen som e bättre än henne.

image106Nee nu ska jag gå å städa å plugga.

Ha de gött!

//Michelle

Sönda

Igår så va jag, Helene, Mattias, Angelica, Elin, Lo, och Johan till Sundsvall å handla lite saker till dansen och massa annat =P Va as roligt hehe =D Mini bussen som vi fick låna av skolan, Roberta som vi kallar henne =P Va inte de snyggaste direkt. Å de lukta bränt ibland oxå. De va inte så trevligt men vi gilla den ändå =P Nästan de första vi gjorde när vi kom till Birsta va att köra 2 varv i rondellen uppe vid Stadium för Johan missa infarten dit så då va vi bara tvungna att köra 2 varv där =P Å då va de nån som tuta på oss. Sen så kuta vi runt på massa affärer å kolla. Hitta ett par skor som jag ville ha. Ett par högklackade stövlar typ som går lite lägre än till halva underbenet elle va man ska säga. Hade bestämt mig att jag inte skulle slösa så mkt pengar vilket jag lyckades me oxå =P Köpte bara de jag behövde. Men när jag och mamma åker dit sen när vi ska gö teoriprovet så kanske jag köper dom. Vill ha dom för dom va jätte sköna å snygga =P
De sista vi skulle gö där va att gå på Willys å då missa Johan infarten igen så då tog vi 2 varv i den rondellen som finns där nere =P Å fort gick de hehe =D Va några som skratta åt oss på parkeringen typ som e precis där =P Såg säkert roligt ut =P
Vi hade as roligt den dan =D Vi borde gö om de nån gång =P

Har inte gjort så mkt idag. Har mest bara legat å läst. Å så har jag kört lite me Marko.

I fredags så va jag å körde me Micke i Ånge. Gick faktiskt bra. Va riktigt roligt =P Parkerade, backade å gjorde start i backe å lite såna saker. Men nu kommer de inte bli så mkt mer körande på körskolan, nån lektion till sen, Sundsvall och halkbanan. Sen uppkörning. Får hoppas att jag klarar teoriprovet sen oxå. Men de ska jag fan gö.

Gillar Linkin Parks nya låtar. Har alltid tyckt att dom e bra.

image104

//Michelle

Torsda

Idag fortsatte vi me de som vi gjorde förra gången på estet. Å etfer lunch så gick vi igenom lite saker om lera å så för vi ska få börja me de sen. Ska bli skoj för de e rätt roligt =P

Har kört på körskolan idag oxå me Micke. Gick rätt bra =P Har tränat lite på å backa och parkera. Skoj å köra me han. Jag blir lugn när jag kör me han. Jag e inte lika lugn när jag kör me Arne. Men de går rätt bra me han oxå men de går mkt bättre me Micke.
Ska få köra i ånge imorron. Ska bli skoj å få köra nån annan stans å inte bara i fränsta.
Har även bytt da för teoriprovet. Kommer inte klara de om jag skulle ha gjort de på månda. E så mkt man inte kan. Så nu har jag nån vecka till på mig innan vi ska gö provet.

Får se om man ska på Bykrogen på lörda me 3 från klassen å en del andra från Ålsta. Robin tyckte jag skulle hänga me på de. Kan ju va skoj =P Bättre än å bara sitta hemma. Kan jag bara fixa nån som hämtar mig elle nå så hänger jag på. Va ju ett tag sen man verkligen festa, så de skulle ju va skoj å gö de =P

image103


//Michelle

Farligt tåg =P

Ja idag så börja de en ny tjej i våran klass, Sara heter hon och kommer från ånge. Bra att de börja en till så att vi blir jämnt antal. Men så kommer de bara va ett tag för de ska börja en till tjej sen. Idag har vi lärt oss lite nya steg, gjort lite klapp å stamp övningar och på eget arbete så skulle vi gö en dans som innehåller klappar och stampar. Gick la inte så bra på slutet men de blir la bättre i morron.

Även att jag och Sara missa bussen hem idag. Den ska gå 14.15, men när vi va påväg till busshållplatsen så åkte bussen förbi oss, å då va klockan bara 5 över 2. Så vi fick kolla om de gick nåt tåg, och de gjorde de fast de stanna inte i ljunga så de sket sig för mig. Så jag följde me Sara dit ner och satt där tills hennes tåg kom.
Vi satt en bit från kanten och vänta å efter en stund så kom de ju typ ett sånt där green cargo tåg förbi i jätte hög fart. Så Saras pärm och papper bara sögs me å spreds ut jätte långt bort över hela spåret typ. De kändes nästan som om man själv skulle sugas me så Sara börja krypa bakom den där gruslådan som står där och jag tog hennes väska för den försökte oxå följa me, å börja krypa längre upp och tog mina saker så dom inte skulle blåsa iväg. De va tur att de inte va nån där för de måste ha sett rätt roligt ut när vi börja krypa runt där hehe =P Ska aldrig mer sitta så nära när de kommer ett sånt tåg, ska fan hålla mig på andra sidan då hehe.
Jag å Sara va å prata me Sonja idag oxå om csn papper å så. Å Sara fick 3 st ifall om hon skulle skriva fel typ, å alla dom försvann me tåget =P Så hon måste gå och hämta ett nytt i morron =P Undra va Sonja kommer säga hehe =P

Jag å mamma körde på körskolan igår me Arne =P Gick rätt bra, men jag gillar den andra bilen mer som dom har. Ska köra där på torsda å freda oxå me Micke.

Har fått massa kattungar oxå, 6 st va hon ju självklart tvungen att ha. Men dom e jätte söta =) Får hoppas att vi hittar hem åt alla så vi inte behöver ta bort dom för vi kan inte ha mer katter än dom vi redan har.
Även att hon hade fött dom uppe hos utlänningarna, å dom matar ju även henne fast de inte är deras katt. Å ena lill ungen där har sagt att det är deras katt. Blir så jäkla förbannad över de för dom tror ju fan att dom kan ta både saker och djur å sen säger dom att det är deras fast de inte e de. grrr! Så när vi hämta dom så kom ju den där lilla tjejen å fråga va vi höll på me. Hämtar hem våran katt kanske. Å när jag börjar lägga in ungarna i transporten så gick ju hon hem å sa till sina föräldrar. Så när vi börjar gå hem så kom ju hennes morsa ut å nån mer å börja skrika på oss på deras språk. Fel å prata svenska så man förstår. Sen gick dom ut på baksidan å skrek ännu mer. Idioter säger jag bara.
Kanske verkar som om jag hatar utlänningar men de gör jag inte. E dom snäll å sköter sig så har jag ingenting emot dom men när dom snor saker och även tror att dom kan plocka på sig andras djur hur som helst så e jag inte lika förtjust i dom längre. Å dom där gillar jag verkligen inte, för när dom gör så och även e elaka mot mina små systrar å slår dom så blir dom inte så populära hos mig. För så gör man fan inte. Men sköter dom sig så e de inge fel på dom.

Nee snart måste jag börja plugga på körkorts teorin så jag klarar provet på månda. Har ingen lust å gö om de.

//Michelle

Lörda

 Såg reprisen av So You Think You Can Dance idag. Orka inte se de i veckan. Tycker de va dåligt att Kameron åkte ut. Skulle ju ha varit Dominic. Men så vart de ju inte. Fick iaf ha kvar Lauren. Jag älska verkligen Kameron och Lacey som danspar. Dom va så bra! Men jag hatar att jag redan vet vem de e som vinner. Men de e roligt å titta på när dom dansar iaf =P

image97


Har inte gjort så mkt idag direkt. Kört till fränsta för Danne skulle köpa en present till en kompis som fyller år imorron. Sen har jag tittat lite på tv, pluggat lite teori och suttit här ett bra tag.

Har hittat en jätte bra sida me massa drinkar som jag bara måste testa nån gång =P

image98image99image100image101image102


Nee nu ska jag gå å duscha å plugga lite.

Ha de gött!

//Michelle


Freda

Jaha i onsdags så dansa vi 2 danser som vi gjorde klart den här veckan och en ny dans. Å så va ju Micke från Dagbladet där å tog kort på oss och snacka lite me oss.. Får se när vi kommer me i tidningen. Å efter lunch så hade vi massage istället för dans. Va skönt =P
I torsdags så hade vi estet hela dan. Fick ett ord som vi inte fick visa för dom andra och så fick vi ståltråd å papper för att gö de som stod. Vart lite långtråkigt men men.. Sen så skulle vi knäppa kort på oss och dra ut dom bilderna för vi skulle gö scen kläder som hade me de där ordet att göra. Så vi fick bli klippdockor.
Ska även börja en ny tjej i våran klass på månda. Jenny heter hon och kommer från Hammarstrand. Ska komma en till tjej senare oxå som Helene känner. Så då blir vi 2 till i klassen.

Har lyssnat på några av Britneys nya låtar. Trodde att dom skulle va bättre än va dom va. Men så va de inte. Va lite synd för jag trodde hon skulle komma me nåt bättre.

Har även lyssnat på några låtar me Nicole Scherzinger. Va inte nån låt som jag riktigt fastna för där heller. Trodde att dom oxå skulle va bättre än va dom va. Men men...

image86  
   image87Hitta en låt som jag gillar. Å de e Timbaland ft. One Republic - Apologize. I like! =P

image84Har övningskört en del me pappa oxå. Går bara bättre å bättre. Så nu väntar jag bara på att jag ska få köra me Micke igen på körskolan. Å nu e de inte lång tid kvar tills jag ska gö teorin heller, typ 10 dar kvar bara. Så jag måste börja plugga riktigt ordentligt på de nu.

Har börjat titta på Heroes nu när de går på 4:an efter Idol. Tycker de e rätt bra. Kommer bli fast vid de här programmet som jag blir me alla andra bra tv program =P Fast jag har inga andra program som jag följer nu direkt så de e roligt å ha nåt program som jag kan följa, så man har nånting å titta på.

image85


//Michelle

Tisda

Ja idag har vi styrketränat lite, lärt oss lite nya steg och övat på en dans som vi gjorde igår. Vi har dansat 2 danser idag som vi ska dansa imorron när tidningen kommer. Hehe får hoppas att man ser lite normal ut på dom bilderna, men som vanligt så lär man la se ut som en mongis elle nåt =P

Har övningskört idag, gick riktigt bra. Men när jag körde på E14 så va de ett jävla pucko som inte fatta att man inte försöker köra om när de kommer nån från andra hållet. Men den här gjorde ju de iaf, å han körde på min sida när jag kom så jag fick flytta ut till kanten. Cp..
Fick köra till ånge i söndags oxå me pappa. Gick lite bättre den här gången me hans bil, men jag kommer nog aldrig lära mig att köra den. Min och körskolans bil e de inga problem att köra men pappas går fan inte. Men men, ska ju ändå inte köra den sen. Men de ska bli rätt skoj å köra hans raggarbil sen hehe =P

Va har man mer gjort idag då.. Har pluggat massa körkorts teori, städat åt Emmis (min kanin), och tittat lite på tv. Ska även se Idol som börjar om nån minut =P

Vi har en blogg om våran dans, så om ni e nyfikna så kan ni gå in och kolla på den sidan. http://streetdancelinjen.blogg.se

Ha de gött!

//
Michelle

Lörda

Jaha idag har man inte gjort så mkt. Kört lite bil me pappa, tittat på tv, sovit och burit in ved och varit på affären. Kanske ska gå en sväng sen om de inte börjar regna å så ska jag träna lite och plugga på körkorts teorin.

Igår så körde jag på körskolan me Micke =P Mamma körde oxå då. Trodde att de skulle gå skit dåligt me den bilen för mamma sa att den va lite konstig, men de gick inte så dåligt =P Tyckte de va rätt lätt å köra den bilen. Tycker den bilen e skit snygg =P Skulle oxå vilja ha en sån =P
Å så kommer man inte kunna köra där på en vecka heller för nästa vecka e de älgjakt =/ Så jag hoppas att jag får köra varje da me pappa.

Va hos Linda och Marko igår och käka massa mat och kräftor =P Mums! Hela min familj va där utom Kim och så va Sandra och Mattias där me Lotta och Alex. Va väldigt trevligt =) Å helt sjuka kan dom va =D Haha! E väldigt roligt å dricka me dom knasbollarna =P

I torsdags på skolan så hade vi estet fram till lunch. Fick måla 6 olika bilder. Först skulle vi måla 4 bilder me vissa färger, sen så skulle vi lyssna på 2 låtar och måla de vi kände då. Va rätt skoj å få gö nåt annat och bara ta de lugnt. Va riktigt avslappnande.
Sen efter lunch så hade vi dans. Då skulle vi va 2 och 2 å så skulle vi välja ut 2 bilder, och ta dom känslorna som vi tyckte fanns i bilden och hitta på steg till varje känsla och göra en dans av de. Va rätt skoj men lite tråkigt oxå för vi hade ju sett dom där bilderna hela dan så vi ville ju gö nåt annat lixom.

Körde me Marko då oxå. Träna lite backning och parkering. Gick rätt bra. Sen så fick jag köra lite i skogen på nån skit väg där de va massa monster stenar och monster hål mitt i vägen. Hatar när de ligger stora stenar mitt i vägen. Sen så hämta vi Bell i Erikslund för hon hade haft fotbollsträning.

Ha de gött!

//Michelle


RSS 2.0