Happy New Year!

Om en liten stund så ska vi åka till L & M =P Det va några till som skulle dit och det kommer nog bli trevligt ;P Roligare än att bara sitta hemma iaf. Jag hoppas att alla kommer få en underbar kväll! =)Gott Nytt År!

Sista dagen

God morgon!

Jaha idag är det sista dagen på det här året. Känns hemskt att det här året har gått så fort och jag hoppas att nästa år inte går lika fort =P Misstänker att typ alla vet vad dom ska göra idag men inte jag =P Jag tror vi ska vara hos Linda & Marko. Men jag hoppas att det är några fler som ska dit så det blir roligare. Är ju alltid roligare och vara hos nån och att det är lite folk där en att man bara ska sitta hemma för det är inte sådär jätte skoj. Nästa år ska jag fan fira med mina girls, party party! Ja så nu vet ni det ladies, nästa år ska vi fira tillsammans hehe ;P

Ska la kanske ta och slita mig här ifrån snart, har ju ändå en hel del saker som jag måste göra innan vi drar ikväll. För jag misstänker att vi ska bort till L & M.

Ciao!


Att jag aldrig lär mig

Fan nu är ju klockan över 12 och jag som skulle börja gå och lägga mig i normal tid. Fattar inte vad det är för fel på mig. Jag kanske ska börja köra med nyårslöften och då skulle det här vara nummer 1 på listan ;P

Idag har jag burit in en hel del ved. Dom andra små ungarna kan ju aldrig hjälpa till så jag fick ta in en massa ved själv. Har eldat hela dan i braskaminen så det har varit riktigt varmt och skönt i vardagsrummet =P Vaxat benen har jag gjort också =P Så nu är dom lena och fina hehe =P Sen har jag pysslat med andra saker också.

Knarpus har damp. Just nu ligger han och sparkar på ett av Mimmis ben. För en stund sen så tog han tag i mattan och släpade sig runt hela mattan och bordet flera varv. Snodde massa clementinskal gjorde han också som han kastade runt överallt den lilla grisen. Man kan ju inte tro att han är 9,5 år för han är precis som en kattunge =P Min lilla knasiga råtta ;P

AHHH KATTJÄVEL!! Fan jag flytta foten 1 cm då kommer han flygandes genom halva vardagsrummet och sätter sig fast i mitt ben, biter och sparkar som en jävla galning. Skönt att få massa vassa klor inkörda i benet. Ibland kan han vara en riktig bitch. Nu ligger han här bredvid mig och ser så himla gullig ut men skenet bedrar. Rätt som det är så hugger han. Den busiga lilla råttan ;P


Nee nu ska jag gå och borsta tänderna och sen hoppa i säng.

Sleep tight!


Billie Jean


Chris Cornell - Billie Jean

Resan

Ja det är la kanske dags då att berätta lite om resan som jag gjorde nu i början av december. Jag åkte ner den 1 december till ett stall en bit ifrån södertälje för att provjobba.

Klev upp halv 5 för tåget gick halv 7 ifrån fränsta. Käkade, packade det sista, gjorde mig lite i ordning och såna där grejer innan vi skulle åka. Mami släppte av mig vid tåget 6.20 typ. När jag kom på tåget så käkade jag en andra frukost (va as hungrig ;P) och lyssnade på musik.

07.24 va jag framme i Sundsvall och då va det bara att gå in och sätta sig och vänta för tåget till Stockholm gick inte förrän 08.11.

Sen på det tåget så fick jag sitta bredvid nån gubbe som pratade en hel del i telefon, högt också för den delen. Så då va det bara att höja musiken. Släppte sig några gånger gjorde han också och det va inte speciellt trevligt.. Tråkig resa som satan, finns inget tråkigare än att åka tåg själv.

11.30 va jag framme i Stockholm. Då började det roliga. Jag har ju aldrig varit där så först fick jag kolla på skärmen och kolla vart pendeltåget till Södertälje gick ifrån för spår. Så det va bara att åka upp först, kuta runt lite och sen hitta trappan ner. När jag väl va nere så frågade jag en tjej som jobbade där vilket spår det pendeltåget som jag skulle åka med gick ifrån. Ja då va det ju ett annat spår på andra sidan, så det va bara att kuta upp igen och sen ner igen till rätt spår. Kom dit 5 minuter innan pendeln gick och den gick 11.57 ;P Tog lite extra tid eftersom jag hade en as tung väska. Min hand vart helt blå/lila om jag bar väskan för länge.

12.40 va jag framme i Södertälje. Det första jag gjorde va att gå och köpa massa biljetter till bussen. Sen va det bara att gå bort till busshållplatsen där min buss gick ifrån vilket självklart va den som var längts bort. Väntade på bussen i typ 1 timme där sammanlagt.

Sen runt halv 3 nån gång tror jag det va så va jag framme vid stallet. Busschauffören va jätte trevlig, för jag pratade med han när jag hoppade på och sa att jag inte hittade och så men det gick ju hur bra som helst =P Sen ner till stallet så fick jag gå en bra bit och jag kan ju säga att min arm höll på att dö. Fick stanna flera gånger för jag fick inget blod i armen. När jag kom fram så va det först helt tomt, va ingen ute på anläggningen. Men sen så kom en tjej ut som jag frågade vart jag skulle vara. Hon pratade bara lite engelska så jag fick ta om min fråga =P Fick iaf till svar att dom va borta i det stora stallet. Släpa mig din med min satans tunga väska. Han som jag skulle träffa och 2 av dom tjejerna som jobbade där red. Fick iaf prata lite med han som äger stället och som jag hade pratat med innan. Han sa att jag kunde gå runt och kolla in stället tills dom va klara typ. Så jag lämnade väskan där och gick runt och kollade lite och hälsade på några urgulliga hästar =P

Sen så pratade jag lite med han som äger stället och hon som är stallansvarig. Va i stallet ett tag och sen fick jag ett rum. Sen på kvällen så pratade jag lite med mami och sen gick jag och la mig rätt tidigt för jag skulle upp halv 6 för jag skulle börja jobba halv 7.

Ja sen dan efter då när jag skulle jobba så hämtade jag lite höpåsar och lite foderhinkar. Mockade, tog ut hästar, tog ut hästar i skrittmaskinen, sopade, borstade och gjorde i ordning några hästar, duschade av några hästar, fodrade lite och såna där grejer. Pratade med hon som är stallansvarig och med en annan tjej. Svarade på massa frågor och såna grejer och jag frågade lite saker och så. Sen på kvällen så pratade jag med mami och la mig tidigt då också för jag va svin trött och så vart jag sjuk när jag va där nere så jag va snorig, hade ont i hövet, började få ont i halsen och vart jätte stel och fick ont i hela kroppen efter hela dan i stallet. Kan ju säga att så ont har jag aldrig haft i kroppen efter att jag har jobbat i stallet. Va bara för att jag va tvungen att bli sjuk.

Sen dan efter så började jag också halv 7. Hjälpte till att ta ut hästar, mocka, sopade, spånade lite och massa såna där grejer igen. Höll på till 10, sen gick jag upp och duschade, packade klart, städade rummet och käkade. Sen runt halv 12 nån gång tror jag det va så gick jag upp till bussen, fick för mig att den gick tidigare än vad den gjorde.

Sen när jag kom till Södertälje så fick jag sitta där och vänta ett tag tills den pendeln som jag skulle ta gick.

14.03 så va jag framme i Stockholm och då va det lättare att hitta tillbaka ner till tågen =P Så då va det bara att stå och vänta tills man fick hoppa in i tåget. Och den resan va ju inte lika inte heller så rolig för jag fick en plats vid ett bord för 4 och självklart så skulle det ju bli fult vid mitt bord också, så det vart trångt som satan. Tråkig resa det där också, kändes som om timmarna bara sniglade sig fram.

17.49 va jag framme i Sundsvall. Fick gå bort till busshållplatsen vilket inte va sådär jätte skoj. Men det va ju tur att väskan inte va lika tung så det va inte lika jobbigt som innan. 18.20 gick bussen där ifrån. En annan grej som inte va så trevlig va att det va slask överallt. Jag som va så glad över att jag hade sluppit all snö och skit där nere för det fanns ingenting där. Och så kommer man hem till en massa slask så man vart jätte blöt om fötterna.

Vid 8 nån gång så va jag hemma. Och där hade det kommit hur mycket snö som helst medans jag va borta vilket jag inte va speciellt gla över. Först blev jag jätte blöt om fötterna och fick sitta med blöta fötter i mer än en timme på bussen och sen fick jag ge mig ut i massa snö. Inte roligt.. Va iaf jätte skönt att komma hem efter dom 8 timmarna som jag hade spänderat på tåg, bussar och på att bara vänta.

Det va lite saker som jag vart besviken på när jag va där nere. Först så tycker jag att det va lite dåligt att han som äger stället inte kunde skippa ridningen just då jag kom eftersom han visste att när jag skulle komma. Jag hade liksom velat prata med han och blivit visad runt och få veta lite mer om stället och såna grejer. Sen så fick jag inte ens nån chans att prata med han för när han väl va där så höll han på med massa annat och jag ville liksom inte störa och sen va han borta typ hela tiden så då kunde jag inte ens prata me han. Jag hade några frågor till han som jag va tvungen att ta med han eftersom dom andra inte visste dom grejerna. Så det va lite tråkigt att han inte kunde ta sig tid att prata med mig och så.

Sen tycker jag att 2 av dom vart lite griniga och så bara för att jag fråga va grejer och sånt skulle vara några gånger eftersom jag inte vet det. Och jag fick lite snäsiga svar när jag borstade en hästs ben som jag skulle göra i ordning, och det va för att dom hade ont om tid. Som om det är mitt fel.

Sen när jag skulle åka hem så trodde jag att hon som jobbade där den dan skulle komma och säga hej då och typ att det va roligt att ha dig här eller nåt liksom. Nee men då red hon iväg fast att hon visste att jag skulle åka då. Och det va lite dåligt tycker jag. För hej då brukar man ju iaf säga.


Så jag tycker inte att jag vart sådär jätte bra bemött direkt och jag tycker att det va väldigt synd för jag såg verkligen fram emot det där. Jag vart väldigt besviken. För man vill ju att dom ska komma och presentera sig, visa än runt och att man ska ha chansen att fråga saker och att dom sen säger hej då. Men så vart det ju inte nu vilket va väldigt tråkigt. För det va ju flera stall så det hade ju varit skoj att bli visad runt hela stället och inte bara få se det då när jag fick jobba liksom. Men men nu är det som det är.

Annars va dom ju jätte trevliga och så =) Och jag tycker att det va ett bra ställe.

Nu när jag skriver det här så ser jag att jag har varit sjuk i 1 månad eftersom jag vart sjuk där nere. Inte konstigt att man är trött på den här skiten nu och kroppen är helt seg.


Texten är la inte den bästa men nu får ni iaf veta lite om det jag gjorde där nere och så =P Skriver inte vad stället heter eftersom jag inte vill hänga ut dom liksom eftersom jag inte va helt nöjd. Men det förstår ni nog.


Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Helst fokuserar du på ditt kärleksliv och det är definitivt ett bra sätt att få ut maximalt ur tisdagen.


Oxen 21/4-21/5

Ditt kärleksliv känns motigt och det är något som du funderar mycket över. I övrigt en rolig tisdag.


Tvillingarna 22/5-21/6

Tisdagen handlar väldigt mycket om att skapa, både rent praktiskt och i form av nya möjligheter.


Kräftan 22/6-22/7

Du är en smula fundersam och kanske skulle ett lägre tempo kännas bra, men tisdagen blir intensiv.


Lejonet 23/7-23/8

Du går din egen väg och det skapar en helt annan tisdag än den du annars skulle ha fått. Spännande.


Jungfrun 24/8-23/9

För dig är det viktigt att åstadkomma saker. Gott om nöjen men du vill också känna att du är nyttig.


Vågen 24/9-23/10

Avkopplande och romantisk dag som dock lätt tappar stinget om du blir stressad. Du tål inte bråk.


Skorpionen 24/10-22/11

En trevlig tisdag men trots många givande upplevelser kan du inte riktigt koppla av. Småsaker stör.


Skytten 23/11-21/12

Humor förvandlar en ganska vardaglig och tråkig tisdag till en skön upplevelse. Unna dig ett gott skratt.


Stenbocken 22/12-20/1

Bra dag för att klara av praktiska saker som har blivit liggande. Du är effektiv och stolt över det.


Vattumannen 21/1-18/2

Månen ger dig en väldigt romantisk tisdag. Du kan höja kvalitén ett extra snäpp genom lite skön lyx.


Fiskarna 19/2-20/3

En bra dag för eftertanke och kontemplation, men samtidigt lockar nöjen av alla de slag. Lite knepigt.
Källa: Aftonbladet.se


Tisda

Hej!

Fy va fort det här året har gått. I morgon är det nyårsafton och sen 2009. Helt sjukt. Det här året har ju gått så jäkla fort så det är inte sant. Fattar inte vart tiden har tagit vägen. Det har varit ett rätt bra år det här men det kan bli ännu bättre och det ska 2009 bli =P Måste börja ta tag mer i mitt liv och göra saker. Så nästa år ska bli ett riktigt riktigt bra år ;P

Kom på att jag aldrig skrev någonting om min senaste lilla resa. Mitt minne är inte alltid det bästa och jag kanske ska ta och skriva lite om det idag. Bara skriva, tänker inte lägga ut några bilder eftersom jag inte vet va dom tycker om sånt och sen så tog jag inte sådär jätte mycket bilder heller, fanns inte så mycket tid till det eftersom jag jobbade tills det vart mörkt.

Idag har jag inte gjort så mycket än, eldat lite, käkat frukost och läst lite bloggar ;P Vilket jag ska fortsätta med nu och rensa min mail.

Ciao!


Prison Break

Sitter och kollar på Prison Break =P Börjar bli spännande ;P


När det är slut så blir det sängen. Måste verkligen börja lägga mig tidigare på kvällarna nu för det fungerar inte att alltid gå och lägga sig hur sent som helst för även om jag får sova ut så är jag fortfarande trött. Men går jag och lägger mig i tid så känns min kropp mycket mer utvilad och piggare. Så idag blir det sänger tidigare än vanligt =P

Sleep tight!


Vinn en goodiebag!


Tandblekningskit från Bergarelaxen.
Kroppspeeling och kroppsolja med Havtron från Rosenserien.
Solpuder, lipgloss, ansiktspeeling, fuktighetsmask samt fuktighetskräm med brun-utan-sol från Yves Rocher.
Nagellack nr 133 och 129, Myrraolja, Beautylack, Allroundlack, Nagel & nagelbandsrengöring, Nagelbandscreme, Lösnagelremover, Ögonbrynstrimmer, Frans - och ögonbrynsnäring samt Frans & ögonbrynsfärg från Depend.
Värde ca 2000kr.

Tävlingen avslutas den 9 januari.

Till tävlingen

Vinn en liten goodiebag!


Till tävlingen

När ingen ser

När polisen till att börja med inte förstår att det är en seriemördare man har att göra med, blir Londonborna upprörda. Offren är nämligen unga pojkar, och eftersom flera av dem är av utländsk härkomst hävdar både religiösa och politiska ledare och pressen att förbiseendet inte är något annat än rasism.
Det blir den tillförordnade kriminalinspektören Thomas Lynley som får ta hand om fallet, men när han försöker få Barbara Havers befordrad till den rang hon tidigare haft och dessutom själv vill bestämma hur utredningen ska bedrivas, motarbetas han av högsta ledningen.

Jag har läst klart boken När ingen ser av Elizabeth George. Jätte bra bok =P Hemsk med tanke på vad pojkarna utsätts för men en riktigt bra bok. Riktigt sorglig är den på slutet också. Gillar ni deckare så ska ni definitivt läsa den här =P Jag måste köpa fler böcker som hon har skrivit för alla lär vara lika bra som den här.


Månda

Tjena!

Kom hem för en liten stund sen. Har varit i fränsta med Kim, han skulle till tandläkaren. Så medans jag väntade på han så passade jag på att gå in till apoteket och köpa en ny aloe vera gel och så köpte jag även nagelstärkare. Får se om den fungerar bra men det borde den kunna gö. Jag har inte så hemska naglar som jag hade ett tag förut men dom blir alltid dåliga efter att jag har haft nagellack ett tag. Dom skivar sig och det är jäkligt irriterande. Så nu ska jag fila ner dom och sen köra med det här ett tag =P


Ska ta och fixa lite te och nånting att käka nu ;P

Ciao!


Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Du har svårt att släppa tanken på vissa saker som du tycker är viktiga. Mest handlar det om ditt jobb.


Oxen 21/4-21/5

Du är på jakt efter ett nytt projekt eller något annat du verkligen kan sätta tänderna i. Gott om energi.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du passar på att tänka framåt, kanske smida planer som skall verkställas under det nya året. Stillsamt.


Kräftan 22/6-22/7

Impulsivitet och ren energi ger dig en synnerligen spännande söndag. Dina egna val blir helt avgörande.


Lejonet 23/7-23/8

Söndagen handlar möjligen om arbete men troligare om friskvård. I varje fall blir det en seriös dag.


Jungfrun 24/8-23/9

Söndagen blir riktigt avkopplande och rolig, nästan oavsett vad du väljer att satsa på. Du har medvind.


Vågen 24/9-23/10

På något sätt fastnar du i andras bekymmer. Dessutom är du trött. Viss risk för ohälsa om du stressar.


Skorpionen 24/10-22/11

Humor, musik och dans kan höja din söndag till en mycket trevlig nivå. Du är sällskaplig och framåt.


Skytten 23/11-21/12

Ingenting speciellt händer. Bra dag för att gå igenom sådant som har blivit liggande, och för planering.


Stenbocken 22/12-20/1

Du njuter extra mycket av lyx och sköna stunder just nu. Månen gör dig också exceptionellt charmfull.


Vattumannen 21/1-18/2

Bra dag för kärlek. I övrigt händer förmodligen ingenting alls. Lugn och ro passar dig utmärkt just nu.


Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen blir mysig, rolig och intensiv på samma gång. Det handlar mycket om vänskap och närhet.
Källa: Aftonbladet.se


Irene Huss - Nattrond

Doktor Sverker Löwander hittar mitt i natten sin sjuksköterska strypt i det anrika Löwanderska sjukhuset. Det enda vittnet hävdar att syster Tekla synts i korridorerna under natten, något som kriminalinspektör Irene Huss har lite svårt att tro - syster Tekla hängde sig nämligen på sjukhuset för sextio år sedan. Ju mer Huss rotar i fallet desto märkligare framstår allting. Irene Huss måste inte bara leda en utredning i nutid, hon måste ta sig tillbaka till det förgångna för att få svar på alla frågor. Men i det förgångna finns inte bara den spökande syster Tekla...

Samtidigt som Irene brottas med ett av hennes mest svårlösta fall i karriären börjar hennes och maken Kristers långa och krävande arbetsdagar att tära på deras äktenskap.


Fy fan va besviken jag vart. Dom har ju inte gått efter boken direkt utan gjort en egen film typ. Så jäkla irriterande när dom inte kan hålla sig till boken liksom. Fattar inte att det ska vara så svårt, men tydligen så är det la de eftersom dom gör den helt fel.

Sjuksköterskan som dom hittar död ligger inte i trappan som på filmen utan på det saboterade elaggregatet. Syster Tekla hängde sig på sjukhusets vind för 50 år sedan och inte i det där andra rummet som på filmen. Slutet är helt fel för dom är inte alls på sjukhuset då utan dom är hemma hos Sverker. Så det där slutet har dom hittat på själva. Sen va det massa andra fel också men jag orkar inte ta upp allt. Så jäkla irriterande så det finns inte. Sen tycker jag att dom har gjort Irene så konstig, speciellt i den här filmen. Hon är inte som i boken fast det kan ju vara för att dom har gjort om nästan hela skiten.

Säger bara det, läs boken i stället och skit i filmen för den stämmer inte alls.


Sönda

Hej!

Sitter och käkar lite frukost och läser lite bloggar ;P Väntar på att Irene Huss - Nattrond ska börja =P Den boken har jag och har läst den också så det ska bli roligt att se den =P

Sov till halv 12 idag. Det märks att jag har varit sjuk länge nu när jag sover så länge fast jag kom i säng vid 12 igår och då brukar jag inte sova så länge. Men idag ska jag vara ute även fast det är typ 10 minus. Orkar verkligen inte att vara sjuk längre så jag tänker gå på en promenad lite senare och ta in ved.

Nu börjar det snart =P

Ciao!


Körslaget

Jag sitter och kollar på Körslaget & dricker blåbärste =P Det va Timo & GBG som åkte ut. Lite synd men nån måste ju åka ut. Men alla är ju så otroligt bra så man vill ju inte att nån ska åka ut.


Idag har jag också varit jätte seg. Har typ legat på soffan hela dan och druckit massa grönt te med lite honung i för att lätta upp halsen lite. Sovit på soffan har jag gjort också =P Men i morgon ska jag gå på en lång promenad för nu orkar jag inte me att vara sjuk längre. Jag hoppas att jag blir helt frisk snart så jag och mami kan börja träna sen när gymmet öppnar igen. Men jag tänker börja lite smått innan det även om jag inte är helt frisk, får ta det lugnt bara.

Nu ska jag läsa lite bloggar, har inte suttit vid datan sen i morse ;P

Ciao!
Lörda

Hejsan!

Nu är jag så jävla trött på att vara sjuk. Inatt så vart min hals ännu värre så nu har jag as ont, är svullen, slämmig och så är jag ju så jävla snorig också. Ahhhh va jag hatar det här! Fan jag har ju varit sjuk i flera veckor nu så jag tycker att det får vara nog nu!

Ska försöka få i mig nåt käk och sen läsa lite bloggar och kolla på tv =P Ska nog lyssna på lite musik också så jag blir lite gladare ;P

Hej så länge!


Körslaget

Jag kollade på Körslaget som va förut. Tycker alla är jäkligt duktiga =P I den kören från GBG så är det en gammal kompis till mig som är med =P Lite roligt att se na för det va ju jätte länge sen man såg na =P

Erik Segerstedt och hans kör från Uddevalla framför låten Mercy. Nanne Grönvalls kör kommer från Stockholm och de bjuder på Tom Jones Delilah. LaGaylia Frazier med sin Sundsvallskör framför Stevie Wonders September. Från Göteborg kommer Timo Räisänens kör och de bjuder på Stanna hos mig av Kent. Hanna Hedlund med sin kör från Bollnäs sjunger I don't fel like dancing. Magnus Carlsson och kören från Borås bjuder på I will survive. Robert Wells och hans kör från Falkenberg sjunger Robbie Williams låt Let me entertain you.

Det är Nanne & LaGaylia som hänger löst hehe =P Lite tråkigt eftersom båda va jätte bra. Återstår att se i morgon vem utan dom som åker ut.


Shopping

Tjena!

Idag va jag och mina småsyskon in till stan för att shoppa lite nu när det är mellandagsrea ;P Höll på och dö när vi gick in på GT och vi såg hur långa köerna va till alla kassorna. Varmt som satan va det också, fast jag vart nog extra carm eftersom jag är sjuk. Sen kön inne på Cubus va nog fan ännu längre och där tog det mycket längre tid. Och där inne hitta jag och Bella 2 snygga halsdukar, likadana fast i olika färger som jag upptäckte släppte massa ludd/hår så jag såg ut som en rosa hårboll =P Så dom åkte tillbaka direkt.

(Klicka på bilderna för att få dom större)

T-shirt med tryck från Gina Tricot, 49,50 :-
Blå cardigan från Gina Tricot, 124,50 :-
Cardigan från Gina Tricot, 89,50 :-
Lite längre t-shirt från Cubus, 99 :-
Lång vardigan från Cubus, 149 :-
Randig klänning från H&M, 98 :-
Massa ansiktsmasker från H&M, 19,50 :- /st
T.I skiva från Rocks, 179 :-
Kalender från Gallerix, 79 :-

Jag har länge velat ha en lång cardigan och idag vart jag riktigt gla när jag hittade den här svarta på Cubus =P Skönt att bara kunna gå med leggings under =P

Den randiga klänningen tycker jag är riktigt söt ;P Och jag gillar knapparna som är vid halsen och på armarna.

Den gula ansiktsmasken har jag bara testat och den tycker jag är jätte bra och ett + är ju att dom är billiga också =P Ska bli skoj att testa dom andra och se om dom är lika bra, men det tror jag nog att dom är.

Nu köpte jag den kalendern som jag ville ha ;P Så nu kan jag börja planera grejer, träning och så =P

Rocks så hade dom inte nån utav dom skivorna som jag egentligen ville ha, kanske att det fanns inne i stan men dit orkade jag inte åka. Men T.I är ju jätte bra så det va ju inte helt fel att det vart en av hans skivor =P

Man kan hitta mycket billiga kläder och grejer nu, vilket alltid är bra =P Även fast det är as jobbigt med så mycket människor så är det ändå skoj att komma hem med lite nya kläder och så hehe =P Men en sak som jag måste bli bättre på är att köpa byxor. Jag orkar aldrig leta reda på några jeans som jag gillar och sen prova dom. Men nån gång så måste jag sikta in mig på att hitta lite nya byxor.

Nu ska jag gå och ta lite nässpray för nu är jag trött på att inte kunna andas genom näsan =P

Ciao!


Sjuk & seg

Fy va jag hatar att vara sjuk och det känns som om jag aldrig kommer bli frisk. Ett tag så känns det bättre men sen bara över en natt så blir allting värre igen. Jag är så trött på det här.. Inatt vakna jag av att jag hade svårt att andas. Hade sviiin ont i halsen och så här tjock och slemig så att det blir svårare att andas + att jag är täppt i näsan så kan kan inte andas med den heller. Sen har jag en förbannad jävla hosta som aldrig vill försvinna heller. Har varit sjuk i flera veckor nu för jag blir aldrig riktigt frisk utan skiten kommer ju bara tillbaka hela tiden. Gud va jag hatar vintern...

Har varit jätte seg idag. Tar ju på krafterna att vara sjuk länge och aldrig bli frisk. Har mest bara legat framför tven, läst, käkat lite, suttit vid datan och sovit. Va as trött och jag höll på att svettas ihjäl. Även fast jag inte hade nåt täcke på mig och det inte är speciellt varmt i mitt rum så kändes det som om jag skulle smälta bort typ. Så efter ett tag vaknade jag av att jag va så jäkla varm och svettades som en galning så jag va tvungen att gå upp, kunde inte sova längre. Kan jag inte bara få bli frisk nu, snälla?

Ska kolla om det går nån bra film så jag kan lägga mig på soffan och slöa ett tag.

Ciao!


Juldagen

Tjena!

Usch, inatt så har jag haft massa äckliga drömmar. Fattar inte va alla sjuka drömmar kommer ifrån och den här va inte speciellt trevlig. Orkar inte förklara min dröm för det va så mycket som hände men jag kan ju säga att det va massa mord och jag va jagad av mördarna och massa sånt skit. Har sovit bra ändå, klev upp vid 10 för mami skulle köra mina små syrror till getberget, skidgalningar som dom är =P Passade Isak tills hon kom hem igen.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Ligga och läsa och kolla klart på One Tree Hill =P Kanske gå på en promenad me Mimmi också, fast det är as kallt ute. Man kan ju behöva röra lite på sig efter all julmat som man har fått i sig ;P I morgon blir det massa spring iaf eftersom vi ska till stan och shoppa =P

Ciao!


Julafton är snart över

Hej!

Jag hoppas att ni har haft en underbar dag, det har jag iaf =P Skönt me en dag utan allt bråk, för mina syskon bråkar alltid. Öppnade alla julklapparna rätt tidigt i morse för Isak tjatade =P Han vaknade 7 i morse och frågade mami om vi skulle öppna julklapparna ;P Han vart jätte gla över sina julklappar, speciellt ena grejen som han fick av mig för när han såg va det va så började han hoppa runt som en galning ;P

Sen käka vi massa god frukost inne i vardagsrummet (vilket vi aldrig gör annars) framför Eva & Adam =P Mina små syrror ville se det så då satte vi oss där inne och kollade på det =) Käkat massa god julmat, godis och allt sånt där och så har pappa och dom varit här =) Massa fina julklappar har man ju fått också =P

Några presentkort och pengar har vi alla fått så på freda ska jag och mina syskon in till stan och shoppa lite =P Kommer bli skoj och mami & Isak kommer få det väldigt lugnt här hemma när alla vi är borta hela dan =P

Lär la kanske visa lite av det jag har fått i morgon för just nu känner jag inte för att sitta vid datan =P Så vi hörs i morgon istället.

Ciao!


ELLE

Tjena Tjena!

Om mindre än en timme så är det julafton, det är inte klokt =P Man kanske skulle gömma alla julklapparna och så får man se vem som skriker mest i morgon när dom upptäcker att alla är borta ;P Nee då så dum kan jag inte vara, Isak skulle säkert börja grina om han såg att dom va borta, han som ville öppna dom idag =P

Idag så va vi hos farmor och Leif =) Alltid lika mysigt att vara hos dom på julen. Käka en massa god mat och bara umgås. Jag äter inte gröt så farmor gör alltid en as god paj som jag kan äta (även dom andra) och jag bara älskar den! Så himla god! Sen gör hon jätte goda köttbullar och potatissallad också. Riktigt mumsigt! Älskar hennes mat. Sen fikade vi lite och satt och prata bra länge. Mysigt mysigt =)

Innan vi åkte dit så handlade vi det sista inför i morgon. Jag köpte nya Elle tidningen och lite morötter, äpplen och såna grejer till Em för hon måste ju också få massa gott käk i morgon ;P Med Elle så fick man en snygg kalender som är perfekt att ha i väskan =P Ska köpa en annan kalender sen där det är en hel sida för varje da så man kan skriva lite för i den här är det så små rader =PNu ska jag göra mig i ordning så jag bara kan hoppa i säng sen när jag känner för det =P

Sleep tight!


Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Tisdagen blir fin men kräver lite eftertanke. Stressar du hamnar du lätt i väldigt trista diskussioner.


Oxen 21/4-21/5

En bra dag för traditioner, familjeliv och mysiga stunder. Glitter och nöjen ger också fin utdelning.


Tvillingarna 22/5-21/6

Lite romantik hinner du med men större delen av tisdagen går förmodligen åt till julstök och pyssel.


Kräftan 22/6-22/7

Du har visserligen mycket att göra men tisdagen kan ändå bli avkopplande och rolig. Ta det lugnt.


Lejonet 23/7-23/8

Småsaker har en tendens att gå på tok just nu. Låt inte det komma åt dig, njut av julstämningen istället.


Jungfrun 24/8-23/9

Tisdagen blir underhållande, rolig och trevlig. Bäst lyckas du med uppgifter när du samarbetar med andra.


Vågen 24/9-23/10

Bra dag för kärlek och mysiga upplevelser. Allt annat känns egentligen stressigt och ganska onödigt nu.


Skorpionen 24/10-22/11

Månen ger dig en fascinerande, glamorös tisdag fylld av oväntad njutning. Viss risk för kärlekstrassel.


Skytten 23/11-21/12

Du tar det lugnt, sköter om det du måste och unnar dig i övrigt en stämningsfull och mysig tisdag.


Stenbocken 22/12-20/1

Lite romantik och väldigt hög mysfaktor gör tisdagen till en riktig upplevelse. Du njuter av stämningen.


Vattumannen 21/1-18/2

Småsaker och förseningar kommer i vägen för det du hade hoppats göra. Kanske blir du lite stressad.


Fiskarna 19/2-20/3

Det mesta känns klart inför julen och förmodligen ägnar du tisdagen åt att bara njuta och vara nöjd.
Källa: Aftonbladet.se


Tisda

Hejsan!

Jag tycker det är helt sjukt att det är julafton i morgon =P Det här året har gått så himla fort så det är ju inte klokt och jag hoppas att 2009 inte går lika fort ;P

Klev upp 9 idag, blir bara bättre och bättre haha =P Duschade det första jag gjorde och sen tog jag ut Mimmi. Har precis käkat frukost. Ska börja göra mig i ordning om en stund så jag är klar och inte behöver tänka på det, så kan jag fixa här hemma tills vi ska åka till farmor idag =) Eftersom hon och Leif bor i lägenhet nu så träffas vi inte på julafton som vi alltid har gjort förut utan det blir dan innan. Men det går ju lika bra det för jag tycker det är skönt att bara få vara hemma på julafton.

Igår slog jag in alla julklapparna som jag hade kvar. Fattar inte att det är julafton i morgon =P Städade och grejade också och så kollade jag på 3 avsnitt av One Tree Hill innan Prison Break började =P

Nu ska jag läsa lite bloggar som vanligt ;P

Ciao!
Don't Wait


Dashboard Confessional - Don't Wait

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Du sänker tempot lite. Skall du få allt att fungera som du vill krävs planering, något som du inser.


Oxen 21/4-21/5

Måndagen blir spännande. Du gör ett mycket originellt val och det leder vidare till nya möjligheter.


Tvillingarna 22/5-21/6

Större delen av måndagen går åt till praktiska saker, kanske en del shopping i sista sekunden. Bra dag.


Kräftan 22/6-22/7

Om du bara kan undvika att stressa blir måndagen givande på många sätt. Så glöm inte pausa då och då.


Lejonet 23/7-23/8

Måndagen handlar om andras stress och andras bekymmer. Du blir indragen trots att du inte alls vill.


Jungfrun 24/8-23/9

Bra dag för att träffa släkt och vänner. Det är också en riktigt bra dag för affärer, shopping, pyssel.


Vågen 24/9-23/10

Måndagen blir spännande på sitt sätt. Det händer inte så mycket men du är kreativ och handlingskraftig.


Skorpionen 24/10-22/11

Månen ger dig en härligt glittrig, underhållande måndag med skön julstämning och många möten.


Skytten 23/11-21/12

Det handlar mycket om kärlek och njutning just nu. Stress kan dock sabotera helt, så ta det lugnt.


Stenbocken 22/12-20/1

En måndag med viss romantisk klang, men mest handlar det om julstämning, släktband, varm gemenskap.


Vattumannen 21/1-18/2

Du har för mycket att göra, särskilt om du har olösta julproblem ännu. Stor risk för gräl just nu.


Fiskarna 19/2-20/3

En måndag som når sin yttersta höjdpunkt om du vågar följa dina impulser och genomdriva egna planer.
Källa: Aftonbladet.se


Månda

Hej!

Klev upp halv 10 idag, mycket bättre än igår =P Tog ut Mimmi, matade Em, tömde diskmaskinen, ställde in massa disk och diskade en del också. Sen har jag dammsugit och grejat på. Mami jobbar så jag tänkte att det kunde ju va lite städat här när hon kommer hem. Har massa mer saker som jag måste göra men först ska jag läsa lite bloggar ;P

Jag fattar inte när jag ska bli helt frisk. I natt så vaknade jag av att jag inte kunde andas genom näsan för jag va helt täppt och så hade jag värsta huvudvärken. Väldigt härligt. Det här är en av anledningarna till varför jag hatar vintern..


Heartbreak Hotel

Elisabeth och Gudrun är varandras raka motsatser men en sak har de gemensamt, de är båda skilda. Nu är de över 40 med vuxna barn och det är dags att gå vidare i livet och söka efter kärleken. Av en slump möts de två och de blir vänner och tillsammans ger de sig ut på jakt efter kärlek bland danshak och barer.

I rollerna: Helena Bergström, Maria Lundqvist, Claes Månsson, Johan Rabaeus.

Satan vilken rolig film =P Har aldrig sett den förut och jag är gla att jag kollade på den nu när den gick på 4:an =P Hur rolig som helst, jag, mami & Cassandra skrattade hur mycket som helst =P Helt galna är dom ;P Har ni inte sett den filmen så borde ni gö det för man skrattar nästan hela tiden ;P


Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Söndagen blir dramatisk, något som framför allt beror på din initiativförmåga och inneboende energi.


Oxen 21/4-21/5

Bra dag för nöjen men frågan är om du inte ännu hellre satsar på pyssel, julstämning, familjeliv.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du passar på att koppla av och gör så lite som möjligt av de nödvändiga sakerna. Helst en tidig kväll.


Kräftan 22/6-22/7

Du har för mycket att göra och du får inte det stöd som du hoppats på. Just nu tål du inte latmaskar.


Lejonet 23/7-23/8

En trevlig och romantisk söndag som du egentligen bara behöver njuta av. Lova dock inte för mycket.


Jungfrun 24/8-23/9

Större delen av dagen går åt till praktiska sysslor av olika slag. Gott om skratt också. Fin kväll.


Vågen 24/9-23/10

Söndagen blir sensuell, charmig, lite lyxig. Månen gör också att din intuition är extra skarp. Fin kväll.


Skorpionen 24/10-22/11

Du får väldigt mycket gjort trots att du egentligen siktade på att ta det rätt lugnt. Du är metodisk.


Skytten 23/11-21/12

En mycket trevlig söndag, kanske lite mindre äventyrlig än du hoppats men angenäm på alla andra sätt.


Stenbocken 22/12-20/1

Du känner dig lite stressad. Ta det lugnt, julen kommer när den kommer. Humor gör det hela lättare.


Vattumannen 21/1-18/2

Bra dag för kärlek, rätt fin dag även för andra saker. Du som gillar sport får en idé som är helt ny.


Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen blir underhållande. Du hinner också med en hel del saker som du nog hade tänkt vänta med.
Källa: Aftonbladet.se


Sönda

Hejsan!

Hua, idag klev jag upp 12. Va ett tag sen jag sov så länge nu men det va inte så konstigt eftersom jag kom i säng vid 4. Men det känns lite kasst när typ hela dan har gått.

Har en hel del saker att gö idag också. Massa saker som måste bli klara innan julafton. Och så ska jag kolla på vissa program som är idag också =P Ska la sätta igång med det snart.

Ciao!


Harry Potter and the Order of the Phoenix

Harry Potter har fått nog. Sommarlovet hos Dursleys har varit värre än någonsin. Hans bästa vänner verkar inte bry sig om honom, han har inte fått några nyheter från trollkarlsvärlden på hela sommaren och han riskerar dessutom att bli relegerad. När Harry väl återvänder till Hogwarts för sitt femte år är ingenting som det brukar vara, och den stora frågan är: När ska Lord Voldemort slå till igen?


Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Jag sitter och kollar på Harry Potter och Fången från Azkaban =P Jag älskar Harry Potter böckerna och filmerna så jag sitter klistrad framför tven nu ;P Jag hinner inte se klart hela den här filmen för kl 21.00 så börjar Harry Potter och Fenixorden =P

Harry Potter går sitt tredje år på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Ingenting är sig likt. Sirius Black, den ökände massmördaren som suttit i fängelse i tolv år, är på rymmen. Det sägs att han är på väg mot Hogwarts. De grymma fångvaktarna från Azkaban har kallats in för att hålla vakt. Harry Potter går inte säker, inte ens bland sina vänner... Men han är fast besluten att lösa mysteriet med Sirius Black.
Naive


The Kooks - Naive

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

En rörig, spännande lördag väntar. Ovanligt stor risk för konflikter men också fina chanser till passion.


Oxen 21/4-21/5

Lördagen blir underhållande men en smula vardaglig, om du inte råkar vara på resa just nu. Fin kväll.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du satsar på en avkopplande, lat lördag och det passar dig riktigt bra. Se upp lite med andras idéer.


Kräftan 22/6-22/7

Du får inte det utrymme du behöver. En hel del av lördagen handlar om andras problem och bekymmer.


Lejonet 23/7-23/8

Nöjen, glitter och lite fart behövs om du skall trivas. Egna initiativ lönar sig. Bra dag för sport också.


Jungfrun 24/8-23/9

Bra dag för praktiska beslut av olika slag och för pyssel. Men du hinner nog med en del nöjesliv också.


Vågen 24/9-23/10

Månen ger dig en romantisk, energifylld och inspirerande lördag. Du passar på att riktigt njuta.


Skorpionen 24/10-22/11

Ganska trevlig lördag även om du känner att du kanske hellre hade tagit det lugnt och gjort ingenting.


Skytten 23/11-21/12

Riktigt bra dag för romantik. Dessutom extra plus för kulturella upplevelser av alla slag. Fin kväll.


Stenbocken 22/12-20/1

Lördagen domineras av saker som du är missnöjd med och detta gör inte direkt underverk för ditt humör.


Vattumannen 21/1-18/2

Bäst blir lördagen om du går i spetsen, kommer med egna idéer och organiserar din tid på egen hand.


Fiskarna 19/2-20/3

Helst umgås du med vänner eller släktingar i lugn och ro. Lite glitter och glamour kan dock också locka.
Källa: Aftonbladet.se


Lörda

Tjena!

Sov till 10 idag. Va väldigt skönt =P Fast det hade varit skönare att få sova lite längre och inte bli väckt av Isak som bråka med mami. Men 10 är bra det också =P

Har massa saker som jag måste göra idag. Är ju snart julafton vilket är helt sjukt. Så i helgen har vi massor att göra. Ska börja med det snart ska bara läsa lite bloggar först hehe ;P

Ciao!


Irene Huss - Tatuerad Torso

Bland stenarna på en strand utanför Göteborg upptäcks delar av en styckad manskropp. Det enda kriminalinspektör Irene Huss har att gå efter är en mycket speciell tatuering på torson. Utredningen leder henne till Köpenhamn och en alltmer intensiv jakt på en sjuk bestialisk mördare. En mördare som hon vet snart kommer att slå till igen och som dessutom börjar fatta intresse för hennes egen familj. När hennes dotter mystiskt försvinner ställs Irene inför det ohyggliga faktum att hon kan tvingas att jaga sin egen dotters mördare. Irene Huss är en karismatisk och modern kvinna som tidigare varit europamästare i Ju-jutsu. 38 år gammal är hon mitt uppe i karriären som kriminalinspektör, men hanterar samtidigt ett hemmaliv med make och två tonårsdöttrar.

"Tatuerad torso" är den första av totalt sex filmer som bygger på Helene Turstens storsäljande deckare om kriminalinspektör Irene Huss och hennes kollegor på mordroteln i Göteborg. De övriga filmerna är "Den krossade tanghästen", "Eldsdansen", "Nattrond", "Glasdjävulen" och "Guldkalven".


Jag kollade på den här filmen förut. Jag tycker den va rätt bra fast det va många gånger man fattade vad som skulle hända och det är ju lite tråkigt. Ska se Nattrond när den går för den boken har jag ju läst så det ska bli intressant att se om dom har gjort den bra =P Sevärd film men det är en del blod så gillar man inte det så får man blunda ;P
Freda

God morgon!

Har varit uppe sen 7. Va ju tvungen att väcka mina syskon för det är ju bara Bella som klarar att gå upp själv ibland. Har kört Danne till skolan och Kim till hans praktik.

Ska läsa lite bloggar nu sen ska jag mysa ner mig i soffan med Mimmi, käka frukost och kolla på One Tree Hill ;P

Hej så länge!


Sova

Ska snart gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna. Är trött och seg som tusan så det får bli sängen tidigare idag, måste verkligen försöka komma i säng tidigare varje da.

Ja jag va ju och besiktade bilen förut. Pappa slapp följa me för mami kom hem tidigare idag så hon och Isak följde me istället. Min bil gick inte igenom så jag måste besikta om den. Min handbroms är inte tillräckligt bra så den måste fixas och så är det en lampa som lyser och som har gjort det as länge. Det är nånting med avgasreningen och så och det vart efter att den där grejen flög ur avgasröret när jag och pappa körde och en hos min farbror svetsade bara ihop hålet. Aja får se va Erik säger om den grejen sen. Va iaf bara dom 2 grejerna så det va ju inte farligt men lite surt att jag måste besikta om den. Annars sa han att den va jätte fin och inget rost under och så och det låter ju kanon =P Den är ju ändå 16 år så det är ju jätte bra att den är så fin =P Har snart haft den i 2 år och jag har inte direkt haft nåt problem med den. Det va ju det där med avgasröret att den där grejen flög ur, sen bränslefiltret (eller va det heter) paja, sen va ju det där sista med bromsarna bak och så nu då att inte handbromsen tar så bra men det är ingenting som jag direkt har märkt så det har inte varit nåt problem för mig. Så det har ju inte varit mycket fel på min bil om man säger så. Till skillnad från mamis bil som får stå hos Erik typ hela tiden för att det blir någonting nytt hela tiden. Jag är väldigt nöjd med min Volvo 940 =P

Nee nu blir det sängen så jag orkar gå upp tidigt i morgon. Måste väcka mina syskon eftersom mami jobbar och även fast mina syskon är så stora så klarar dom inte av att kliva upp själva. Riktiga bebisar är dom..

Sleep tight!


Stay Away


The Honorary Title - Stay Away

Happy 28th Birthday Christina!


Idag fyller underbara Christina Aguilera 28 år! Grattis till henne!

1 år

Hej!

Idag har jag haft mitt körkort i ett år =P Snacka om att tiden går fort. Och igår fyllde Mimmi 1 år =P Glömde bort att skriva det. Så nu är hon ingen liten bebis längre hehe ;P Känns inte som om det va så länge sen jag och mami åkte till Brunflo och hämtade henne, men det va ju i februari så det är ju länge sen =P Tiden går för fort.

Jobbade lite idag på en annan avdelning på dagis, vart bara 2 timmar men det är ju bättre än ingenting =P Va skönt att bara jobba så lite för idag va jag så jäkla trött. Klev ju upp 5 igår och kom i säng efter 11. Sen så klev jag upp 7 idag men jag har inte sovit så bra för Knarpan har väckt mig flera gånger den lilla skiten och sen vart jag väckt av mami som ville ha mina bilnycklar för hon skulle ha Isaks bilstol. Sen vart jag väckt igen när Isak och mami grejade på i köket och surrade. Så ikväll kommer jag vara helt död.

Ska snart åka igen för jag ska ju besikta bilen kl 13.00. Ska gå ut snart och kolla så att alla lampor och grejer fungerar. Sen ska jag hämta upp pappa för jag tvinga han att följa me =P Vill inte åka själv första gången när jag aldrig har varit där.

Ciao!


Vilken da

Tja!

Idag har jag inte varit hemma mer än 2 timmar. Först så jobbade jag från 6.30 - 13.30. Efter det så åkte jag och köpte halstabletter och nya cosmopoliten med snygga Xtina på omslaget =D Sen satt jag och vänta på sega Cassandra & Bella som slutade vid 2. Körde hem Bellas kompis och vi va hemma sen vid halv 3 typ. Kom in och då säger mami typ direkt att vi ska åka och hämta hennes bil hos min farbror. Åkte dit, väntade där ett tag sen kom hon på att hon skulle hämta ut ett paket på kiosken så det va bara att åka dit. Kom hem nån gång efter 3, och sen vid 4 så åkte vi till stan för att handla bara julmat, va det tänkt iaf men vi kuta runt på massa andra affärer också. Sen 20.45 va vi hemma igen. Skönt kan jag säga.


Sen min ena syrra följde me till stan och det va sista gången. Först så tjatar hon ju om att hon vill ha en massa saker, godis och sånt skit speciellt. Sen när vi hade handlat klart så sa hon att hon skulle ha hamburgare, punkt slut. Det va bara det att kl va kvart i 8 och vi skulle vara hemma lite innan 9 eftersom vi skulle se sista avsnittet och Dödsdomen. Så vi skulle inte hinna köpa nåt käk. Ja då fick vi ju höra att hon ska (gud va jag hatar det ordet) ha hamburgare. Och vi sa nej eftersom vi inte skulle hinna. Ja då vart det ett jäkla liv och hon sa massa dumma saker. Är så jäkla trött på na när hon bara ska vara så jäkla elak och hon kan aldrig vara nöjd heller.

Sen när vi nästan va hemma så sa det bara poff! och så slocknade alla lamporna =P Snacka om att det kändes konstigt att det va helt svart överallt. Men det kom igång rätt fort igen, men vi fick ett till strömavbrott som höll i sig lite längre.

Usch, idag på jobbet så fick jag veta av en som jobbade där att det va en gubbe som hade krockat med en timmerbil i ljungakorsningen. Det är en här ifrån, 78 år va han och han dog. Vart en jäkla smäll och jobbilen som han körde är inte speciellt fin som ni kan se på bilden här. Riktigt hemskt. Så himla synd att sånt ska hända.


Nee nu ska jag sova. Har ju varit uppe sen 5 så jag är lite trött. Sleep tight!
Bild: Dagbladet.se

Onsda

God morgon!

Jag har en känsla av att det inte är så jätte många kanske som är uppe just nu =P Jag hade gärna fortsatt sova och det känns förjävligt att dom andra ligger och sover sina mysiga sängar medans jag sitter här och käkar frukost och om en stund ska jag ge mig ut i mörkret och kylan. Blä...Men jag får ju jobba och det ska jag ju inte klaga över =P

Aja nu ska jag börja göra mig i ordning.

Ha en bra da!

Ciao!


Nu ska jag sova

Nu ska jag hoppa i säng. Ska ju som sagt upp 5 i morgon och jag vill ju vara lite pigg när jag ska leka med ungarna ;P Och jag behöver sova så mycket som möjligt för det finns risk för att jag blir grinig annars men det går ju självklart inte ut över ungarna eller dom andra som jobbar på dagis. Utan det är mer om det händer någonting som typ att jag inte skulle få upp bilen bara för att det är + grader nu och snön blir sådär konstig. Så om ni bor här och skulle höra nån galning gapa massa fina ord så är det bara jag som har damp på bilen och vädret ;P

Men ja, som sagt nu blir det sängen ;P

Sleep tight!


Hemma igen

Tja!

Kom hem strax innan 5, har varit uppe i ånge och träffat Tina. Sista gången för i år, känns lite konstigt för vi har typ träffats varje vecka bra länge nu.

Innan jag åkte idag så ringde dom från Bullerbyn igen, fast från en annan avdelning och frågade om jag ville jobba lite på torsdag. Och som tur va var det en tid som jag kunde också, väldigt bra =P Ska besikta bilen då också så det va tur att det inte krockade med det. Ska försöka tvinga me pappa på det också för jag vill inte åka själv första gången när jag aldrig har varit där. Annars hade jag kunnat gjort det. Men han ska me för jag har hjälpt han en del, senast i fredags så jag tycker faktiskt att han kan följa me mig.

Ska käka lite nu och läsa lite bloggar ;P

Ciao!


Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Tisdagen blir riktigt lyckad om du kan slappna av och ta det lugnt. Att vara metodisk hjälper en hel del.


Oxen 21/4-21/5

Dina vänner kanske kan få dig på bättre humör. Annars har du en tendens att se allt i grått just nu.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du behöver ha lite roligt, annars tappar du sugen. Bra dag för underhållning av alla slag, eller sport.


Kräftan 22/6-22/7

Större delen av tisdagen går åt till praktiska saker som du vill sköta om. Och till pyssel i ditt hem.


Lejonet 23/7-23/8

Månen ger dig en tisdag av njutning, passion och kaos. Inget blir som du planerat det. Många turer.


Jungfrun 24/8-23/9

Du är lite trött men ett par glada skratt man vända tisdagen till en produktiv och trevlig dag ändå.


Vågen 24/9-23/10

En romantisk tisdag som blir riktigt lyckad så länge du inte låter andras problem rubba dina cirklar.


Skorpionen 24/10-22/11

På egen hand blir du på dåligt humör för minsta lilla, men goda vänner kan skapa en bättre stämning.


Skytten 23/11-21/12

Du har massor av kreativ energi över. Bra dag för sport, praktiskt arbete och konkreta förändringar.


Stenbocken 22/12-20/1

Tisdagen bjuder på bra affärer och goda nyheter. Kanske något som rör din arbetssituation. Bra dag.


Vattumannen 21/1-18/2

Ett par överraskande beslut från din sida förändrar hela tisdagen. Sannolikt till det bättre. Högt tempo.


Fiskarna 19/2-20/3

Huvudsakligen handlar tisdagen om arbete, praktiska saker och pyssel. Inga större förändringar nu.
Källa: Aftonbladet.se


Rösta på Xtina!Klicka på bilden och rösta på Xtina i Artiste Féminine Internationale De L'année (Best International Female Singer)
för NRJ Music Awards 2009!

Jag kommer rösta som en galning för den här gången ska hon vinna! Den här gången får fan ingen fuska.

Tisda

God morgon!

Klev upp vid 9 idag fast jag kom i säng sent igår, helt otroligt =P Sitter just nu och käkar frukost och kollar på Nyhetsmorgon =P Har lite grejer som jag måste göra sen innan jag ska åka till ånge och träffa Tina igen.

Ikväll måste jag gå och lägga mig tidigt. Ska jobba i morgon och jag börjar 6.30. Jag ser inte direkt fram emot att gå upp vid 5 men så är det.

Aja nu ska jag läsa lite bloggar ;P

Ciao!


Always Love


Nada Surf - Always Love


Dödsdomen

Sitter och kollar på den nya mini serien Dödsdomen. Den verkar vara rätt bra.

Journalisten Catherine Heathcote håller på med en dokumentär om skolflickan Alison Carter. Hon försvann spårlöst från en avlägsen by i Northumberlands 1963. När huvudpersonen i filmen, polisen George Bennett, som var med vid sökandet efter flickan, drar sig ur i sista stund bestämmer sig Catherine för att söka upp George för att få en förklaring till varför han inte längre vill medverka i programmet.


Bella är knäpp

Bella va ju inte lite rolig när hon frågade mig förut om jag kunde fråga Robban, sångaren i Takida, efter hans autograf bara för att hans ungar går på det dagiset som jag jobbar på. Det skulle jag aldrig i hela mitt liv göra. Jag bryr mig ju inte ens om att det är han när han kommer och hämtar ungarna. Han är precis som alla andra och varför göra en så stor sak av det.  Så hon får fortsätta drömma =P Haha


Cosmopolitan Januari


Den här tidningen bara måste jag köpa sen när den kommer ut i butikerna =P Hur snygg är inte Xtina på det här omslaget? Skit snygg! ;P Längtar tills den kommer ut ;)

Färgade linser

Skriver ni ett inlägg om fargadelinser.com och länkar till dom i eran blogg så får ni välja ett par valfria färgade månadslinser från FreshLook som dom skickar hem gratis till er. Skit skoj och jag testar gärna =P Har velat testa färgade linser ett tag men det har aldrig blivit av så nu kan jag ju passa på att testa ;P Den här linsen tänker jag välja.


Fargadelinser.com


Månda

God morgon!

Idag fick jag äntligen sova utan att bli väckt =P Jag tror alla va lugnare idag eller så va jag helt däckad så jag inte hörde nåt =P Har inte sovit så jätte bra på några dagar så jag kan lika gärna ha varit helt borta ;P Men iaf skönt va det att få sova ut till 10 =P

Sitter just nu och käkar frukost. Ska läsa lite bloggar nu =P

Ciao!


Always Be


Jimmy Eat World - Always Be

Svenska hjältar-galan 2008

Sitter och kollar på Svenska hjältar-galan som började 20.00. Det är så himla bra att dom här hjältarna verkligen lyfts fram och hyllas för det dom har gjort är så himla bra och folk kommer aldrig glömma det som dom har gjort. Såna här insattser ska alltid lyftas fram och hyllas för det här är jätte viktigt. Och det är ju jätte bra om sånt här kan få andra att få fram sitt mod och hjälpa nån som de här människorna har gjort. Såna här människor ser jag verkligen upp till för det dom har gjort är ju så underbart. Och vissa riskerar ju livet för att rädda andra människor.


Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Du är på dåligt humör och det blir ännu värre om andra stör dig med sina bekymmer. Rätt trist söndag.


Oxen 21/4-21/5

Söndagen blir trevlig om du ägnar den tillsammans med vänner eller släktingar. Nöjen passar dig bra.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du hinner med lite romantik men mest handlar söndagen om diverse praktiska saker du måste ordna.


Kräftan 22/6-22/7

Månen ger dig en spännande, glittrande söndag fylld av oväntade idéer och givande möten. Full fart.


Lejonet 23/7-23/8

Mest handlar det om ditt kärleksliv. Du vill sänka tempot men just nu händer det nya saker ideligen.


Jungfrun 24/8-23/9

Bra dag för nöjen och underhållning. Hela den kommande veckan kan få bättre fart av glada skratt nu.


Vågen 24/9-23/10

Du orkar inte med att vara sällskaplig. Däremot mår du bra av att vara lite kreativ, det ger harmoni.


Skorpionen 24/10-22/11

Söndagen kan bli riktigt fin men du behöver lite omväxling, ett miljöombyte eller något nytt att göra.


Skytten 23/11-21/12

Riktigt bra dag för sport. Kärlekslivet fungerar också bra. I övrigt blir söndagen ordinär för din del.


Stenbocken 22/12-20/1

Gott om nöjen och överraskningar. Det blir ont om lugn och ro, något som faktiskt stör dig lite.


Vattumannen 21/1-18/2

Du får en hel del gjort under söndagen. Dessutom blir det en hyfsat romantisk afton för dig att njuta av.


Fiskarna 19/2-20/3

En avkopplande söndag tillsammans med familjen eller goda vänner är ditt bästa val även om nöjen lockar.
Källa: Aftonbladet.se


Sönda

Tjena!

Allt bra med er? Jag hoppas att ni inte söp skallen av er igår. Jag mår iaf bara bra. Lite trött på mina syskon bara som alltid ska gå upp så jäkla tidigt och kuta runt och skrika som galningar när man försöker sova. Tänkt om man hade haft en dosa som man bara kunde stänga av ljudet på dom skrikande snorungarna. För dom fattar ju aldrig att man kanske vill sova längre än till 7-8 på en sönda nån gång. Mer liv här hemma än på dagis kan jag ju säga.

Har inte gjort så mycket än. Läst lite och käkat, försökte somna om också typ 100 gånger. Ska bäta in mer ved idag och så måste det skottas också. Och jag måste städa rummet. Finns ju lite att gö iaf tills Grey's börjar =P

Ciao!


Faddergalan - världens flickor

Kollade på faddergalan förut. Det är verkligen hemskt hur vissa länder behandlar flickor och även pojkar. Fruktansvärt. Könsstympning, bortgifta, sexslavar, soldater, misshandlade, förlorar sina föräldrar och ibland själva dödade. Fattar inte hur en del av världen tänker. Och den där snubben då som tycker att tjejer ska bli könsstympade. Hur jäkla korkad får man vara? Visst han har växt upp med det men iaf. Man kanske ska ta och skära bort en bit av han och så får man se hur roligt han tycker att det är. Fattar inte ens varför man kom på det där, för finns nånting där från början så ska det vara där och inte skäras bort. Det är verkligen hemskt att se hur människor i andra länder har det. Och det måste vara ännu värre att se det i verkligheten.


När jag har ett jobb, fast jobb då så ska jag börja ge pengar till olika organisationer som hjälper människor i andra länder och här i sverige. Och även till djurhem för djuren glömmer vi oftast bort men dom är lika viktiga. Nån gång i framtiden ska jag starta ett djurhem för massa olika djur. Det har varit enn dröm i många år och nån gång ska det bli så också =) Djur blir oftast bortglömda och man ger oftast en massa pengar till andra organisationer som hjälper människor. Men djuren behöver ju lika mycket hjälp om inte mer eftersom dom inte kan göra nånting själva. Så att starta ett djurhem står först på min drömlista.

Nu ska jag sova =P Sleep tight!


Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Lördagen blir oväntat stressig. Det dyker upp saker du måste sköta om som du inte hade räknat med.


Oxen 21/4-21/5

En riktig fin dag för nöjen. Du trivs bra i små och stora sällskap. Skratt och glädje ger dig mycket.


Tvillingarna 22/5-21/6

Ganska romantisk afton men det som ger dig allra mest just nu är ren lyx. Gärna i form av delikatesser.


Kräftan 22/6-22/7

Månen ger dig en underhållande och spännande afton. En liten gnista kan bli till en riktigt het låga.


Lejonet 23/7-23/8

En romantisk stämning passar dig fint. I övrigt ägnar du dig faktiskt helst åt jobb och praktiska ting.


Jungfrun 24/8-23/9

Du satsar på nöjen, gärna med glamorös inriktning. Lite glitter och flärd gör att vintern känns ljusare.


Vågen 24/9-23/10

Du behöver utrymme, det är lätt hänt att det blir för mycket av allt just nu. En mysig kväll passar bra.


Skorpionen 24/10-22/11

Nöjen, humor, omväxling och äventyr lockar. Du dras till allt som glittrar och gnistrar. Högt tempo.


Skytten 23/11-21/12

Egentligen trivs du bäst tillsammans med nära vänner eller familj. Det är också en bra dag för sport.


Stenbocken 22/12-20/1

Du vill ha roligt, nöjen i alla former lockar. Du har dessutom gott om idéer, vissa av dem lönsamma.


Vattumannen 21/1-18/2

En lördag med romantisk inriktning väntar. Kärleken glöder men allt annat känns svalt och ointressant.


Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite trött men detta blir ändå en kväll av glittrande nöjen. Bäst trivs du i strålkastarljuset.
Källa: Aftonbladet.se


Lörda

Hej!

Idag är det lucia =P Synd bara att det är så tråkigt i den här hålan så man kan ju inte riktigt hitta på nåt skoj. Saknar mina girls. Skulle vara skoj att fortfarande gå på Torsta för då hade man ju haft alla underbara kompisar omkring sig. Saknar alla underbara människor där ifrån.

Har legat och läst lite idag, har börjat på en ny bok =P Men om en stund så måste jag gå ut och bära in ved. Inte det roligaste men det måste ju göras.

Ciao!


Keeevin!


Kevin vann! Wohoo! Röstade på han flera gånger =P Han va så jäkla bra ikväll fast det är han ju alltid =P Han är så grym! Så himla bra att han vann. Första gången han sjöng vinnar låten så kändes det som om han redan hade vunnit, helt underbar är han =P Grattis Grattis Grattis!! =D

Idol finalen


Snart börjar Idol och idag är det ju final =P Jag hoppas hoppas att Kevin vinner för han är så bra! Alice är också bra men Kevin är mycket bättre =P Så jag vet iaf vem jag ska rösta på =P

Freda

Tja!

Har precis kommit hem och nu kan jag äntligen slappna av. Vid halv 11 ungefär så åkte jag och mami till ånge för hon skulle handla lite och jag skulle träffa Tina. Va tvungen att gå till arbetsförmedlingen efter att jag hade träffat Tina. Vi kom hem vid kvart i 1. Gick in och käkade lite och sen strax efter 1 så åkte vi och hämtade Danne men hon segade ju på så vi fick sitta och vänta på na. Sen åkte vi och hämtade Isak och han ska ju också alltid strula så det tar längre tid. Sen efter halv 2 nån gång så va vi hemma igen och då gjorde jag mig i ordning lite och sen vid 14.20 så åkte vi till dagis för det va lucia där idag. Efter det så åkte jag, mami, Isak & Bella och köpte pizza, va as länge sen jag åt det. Så då va vi hemma efter 4 nån gång. Direkt efter att jag hade lyckats få i mig hela pizzan så gick jag ut och skottade parkeringen. Kan ju säga att den här äckliga mättnadskänslan försvann väldigt fort =P Kuta fram och tillbaka som en galning. Har ju snöat typ hela dan så det har ju kommit en hel del snö. Jag hatar verkligen snö!!
Sen när jag va klar med det så gick jag in och satte mig en liten stund tills pappa skulle åka hem och hans bil inte gick igång. Han har ett dåligt batteri så jag körde han till Anders så han fick fixa ett nytt. Och sen har jag hjälpt han med det.

Och nu ska jag inte göra ett piss =P Bara slappa hela kvällen. Ska bli såå skönt och idag ska jag gå och lägga mig tidigt för jag är så trött. Även om jag får sova ut när jag kommer i säng sent så är jag iaf trött. Jag blir mycket piggare om jag går och lägger mig tidigt och går upp tidigt sen.

Nu ska jag hämta vatten och sen ska jag läsa massa bloggar =P Har inte kunnat gjort det på hela dan ;P

Hej så länge!


Lucia på Daniellas skola

Tjena!

Kom hem för en stund sen, har varit i kyrkan och kollat på luciatåget som Danne va med i =P Har inga bilder än för det va Bella som filma och så. På lördag så uppträder dom på forum och i morgon så är det lucia på dagis också så då måste man ju gå och kolla på Isak ;P


Tävling!


Tävlingen avslutas den 16 december.

Till tävlingen

Vinn en kodak digitalkamera!


Tävlingen avslutas på söndag 14/12.

Till tävlingen

Tävling!


Jag är med och tävlar om priser värda över 500 kronor hos Amanda! I priset ingår:
- en ansikts- och hårmask med marockans lera från
Yves Rocher
- en kalcuimstärkare från Depends exlusiva nagelserie
- ett blått, nummer 41, nagellack från
Depend
- ett rött, klassiskt nagellack, nummer 36, från Depend
- en fuktkräm för dag-bruk från Yves Rocher

Klicka in här och var med och tävla du också!

Tävlingen avslutas den 21 december.

Vinn en parfym!


Tävlingen avslutas den 15 december klockan 23:59.

Till tävlingen

Hanky Panky


Tävlingen avslutas på fredag kl 23,59.

Till tävlingen

Torsda

God morgon!

Fick för mig att det va onsda idag, men sen sa mami att det inte va det =P Min hjärna fungerar fortfarande inte som den ska =P Jag fattar inte hur länge jag ska behöva vara sjuk. Är fortfarande förkyld som satan, lite ont i halsen fortfarande och sånt skit. Hatar det...

Ska nog följa med mami till fränsta om en stund. Hon behöver handla lite grejer som vi glömde igår och så + att Isak ska me så det är la bra om jag följer me eftersom han kan bli lite bråkig ibland. Kanske ska lämna in mamis bil idag också fast hos min farbror. Den paja ju för ett tag sen igen. Snacka om att vi är så trötta på den där bilen och jag skulle gärna skicka den till skroten om det ska fortsätta så här.

Nu ska jag käka frukost och läsa lite bloggar ;P

Ciao!


Oskyldigt dömdSnart börjar Oskyldigt dömd, sista avsnittet idag tror jag att det va. Lite tråkigt att alla program slutar nu för i år, men men.. Ska gå och fixa lite te nu och kanske nåt att käka ;P

One Tree Hill

Jag har kollat klart på säsong 4 och nu är jag inne på säsong 5 =P Har kollat på 1 avsnitt och jag kanske fortsätter i kväll annars blir det i morgon ;P Jag är helt beroende av det här underbara programmet ;P Det finns verkligen inget bättre program =P Jag skulle kunna kolla på det om och om igen hur många gånger som helst ;) Älskar det!


Stan

Tja!

Kom hem vid halv 3. Jag och mami drog till stan efter att vi hade lämnat Isak på dagis. Det blev väldigt mycket stress eftersom han går bara till kvart i 2. Fast vi kom en kvart försent. Har iaf köpt alla julklappar nu =P Så nu är det bara kvar det vi ska köpa till farmor och så som ska va från hela familjen. Men jag är klar med mina köp iaf ;P

Ska läsa lite bloggar och dricka julmust ;) Sen ska jag fortsätta kolla på One Tree Hill =P Jag har väldigt svårt att slita mig ifrån det =P


Ugly Betty & Desperate Housewives

Har kollat på Ugly Betty & Desperate Housewives =P Innan det så kollade jag på 1 till avsnitt av One Tree Hill =P Jag kunde inte låta bli ;P Hade tänkt kolla på ett nu också men jag måste duscha och är klockan inte för mycket när jag är klar så ska jag kolla på 1 avsnitt till ;P Ska till stan i morgon med mami medans Isak är på dagis, så vi har 5 timmar på oss så vi har alltså 3 timmar på oss i stan att handla. Hatar att det ska ta så lång tid att åka.Tisda

Tjena!

Kom hem för en stund sen. Har ju jobbat idag vilket va väldigt skoj =P Ungarna börjar ju klänga på mig nästan på en gång, iaf 2 söta tjejer =P Ena började klänga på mig så fort jag satte mig ner när det va samling, jag kom precis då. Alla ungarna är så snälla =) Jobbade från 10-17. Och idag va det jag som fick vila med dom som skulle sova. Och det tog nästan en timme innan ena ungen kunde somna och jag kan ju säga att jag höll på att somna själv då ;P

När jag slutade så drog jag till leksaksaffären och köpte en till julklapp till Isak. Han kommer nog bli väldigt gla för han får saker som han vill ha ;P Sen handlade jag lite käk också.

Det är så satans kallt idag så jag håller på att dö. Så fort jag bara tar 1 steg utanför dörren så är mina händer som isbitar. Jag blir väldigt lätt kall, speciellt om händerna så det är inte speciellt roligt när det är -15. Nu vet jag inte hur kallt det är men det är nog över 10 minus ifall och i morse va det 15 minus =/ Jag gillar inte det här. Massa snö är det ju också. Och igår så orkade jag inte ens titta ut genom fönstret för det snöade så mycket. Nu får det inte komma nå mer snö, utan nu räcker det och sen så behöver det ju inte vara mer än 5 minus heller. Skulle vara så skönt att slippa 15-20 minus.

Nee nu ska jag läsa lite bloggar innan det är mat =P


Här är en bild från igår då jag & mami gick på en promenad. Bilden är tagen med min iPhone.

One Tree Hill

Har kollat på One Tree Hill hela dan ;P Har hunnit kolla på 11 avsnitt av säsong 4 =P Kanske fortsätter senare efter att jag har pyntat klart mitt rum. Annars så får det bli nåt avsnitt i morgon efter att jag har jobbat. Finns ingen mer underbar serie en OTH =)


Gick på en promenad med mami förut också. Följde med henne till kiosken för hon ville inte gå själv. Mer en det har jag inte varit ute idag och jag är friskare. Och i morgon ska jag vara ännu friskare fast med min vanliga tur så lär jag bli sjukare efter att jag har varit ute och lekt med alla ungar i morgon. Ska iaf bli roligt att få jobba lite =P

Ciao!


Månda

God morgon!

Gick upp vid 9 idag, lite tidigare än igår =P Hade en riktig filmdag igår ;P Först kollade jag på några avsnitt av OTH, sen reprisen av Ugly Betty, Desperate Housewives, Grey's Anatomy och sen va det ju OTH & Gossip Girl ;P Sen kollade jag klart på OTH säsong 3, va klar vid 2 =P Så om en stund ska jag börja på säsong 4. Hade tänkt slappa hela dan idag också, för i morgon ska jag vara ännu friskare =P

Men först ska jag käka lite frukost och läsa lite bloggar ;P

Ciao!


Christina Aguilera

Christina va super snygg när hon promotade sin nya parfym InspireMacy's i Glendale. Hon är så otroligt vacker =)

Sönda

God morgon!

Klev upp för en liten stund sen och nu sitter jag här med lite frukost =P Hade tänkt läsa lite bloggar och sen kolla på One Tree Hill =P Tänker bara ta det lugnt idag, ska städa lite i rummet och fortsätta julpynta men sen ska jag bara kolla på One Tree Hill =P Vill bli så frisk som möjligt tills på tisda då jag ska jobba, så idag och i morgon ska jag bara ta det lugnt.

Ciao!


Irriterande

Det kittlas som satan i halsen och jag håller på att bli galen! Det fungerar inte med halstabletter som det brukar och jag vill sova men jag kan inte sova om det kittla för då måste jag hosta hela tiden. Så jag får la lägga mig och kolla på One Tree Hill och käka nånting och dricka en massa och hoppas på att det går över snart. Vet inte va jag gör annars..

Sleep tight!


Britney

Fan va jobbigt det måste va att vara kändis. Speciellt en som Britney för dom är ju efter na hela tiden. Tänk att inte kunna sitta i lugn och ro ute och käka med vänner eller familjen utan att det är hur mycket folk som helst runt omkring. Sen lär det ju vara helt underbart att få uppträda och såna grejer men just det där att man inte får ha ett privatliv. Det är ju inte konstigt att det kan bli så som det blev med henne. Sen är hon ju smart och riktigt rolig =P Skratta flera gånger under det här programmet =P

Jag hoppas verkligen att allt kommer gå bra för henne nu. Riktigt stark är hon också med tanke på att hon orkade ta sig upp igen efter den här jobbiga tiden. Det kan ju knappast vara det lättaste när man har allas ögon på sig dygnet runt. Det måste vara jäkligt svårt.  Hon är en bra förebild, för hon visar att man kan ta sig upp till toppen igen hur svårt man än har haft det, bara man vill. Livet är inte alltid lätt även fast man skulle vilja det och man kan inte alltid vara perfekt.


Britney: For the record

Sitter och kollar på Britney: For the record. Väldigt intressant.

Amerikansk underhållningsdokumentär från 2008. Popsångerskan Britney Spears berättar för första gången om sitt liv och de senaste turbulenta åren. Programmet följer henne under inspelningen av hennes senaste album och när hon förbereder sig inför sin comeback.Markus vann!

Jag tycker det va bra att han vann för han har varit bäst nästan varje gång så han är verkligen värd det! Och idag va han ju jätte bra som vanligt =P

Men Jespers sista program va ju as bra! Det bästa han har gjort. Det va verkligen hur bra som helst!


Circus


Britney Spears - Circus

Lite shopping

Tja!

Kom hem nån gång efter 4 idag. Jag, Cassandra & Helene har varit i stan och shoppat lite ;P Jag handlade lite saker för mina present pengar och så köpte jag lite mer julklappar =P Ska köpa en grej till, till Isak och så ska jag kolla va jag ska hitta på till pappa och så kanske jag ska köpa en till grej till mami. Sen är jag klar =P Köpte även lite julgrejer till rummet så jag ska pynta lite ikväll =P
(Klicka på bilderna för att få dom större)

Lång tröja från Gina Tricot, 249 :-
String från Gina Tricot, 3 för 129 :-
Mjukisdress från Cubus, 149 :- /st
String från Cubus, 39 :-
Rosa nagellack nr 34 från Cubus, 2 för 39 :-
One Tree Hill & Desperate Housewives boxar från Rocks, 2 för 499 :-

Jag gillar verkligen mjukisdressen =P Har inte haft nån bra mjukisdress innan och nu vill jag köpa minst 1 hel dress till ;P Och 300 kr är ju jätte billigt för en hel dress =P Den här är mörkblå och jag skulle vilja ha en i en skrikig färg ;P
Färgen på de gröna stringen är mycket finare i verkligheten.

Och nu har jag äntligen alla OTH boxarna =D Så nu väntar jag bara på att säsong 6 ska komma ut också haha =P Och eftersom det va 2 för 499 så tänkte jag att jag kan ju lika gärna ta nån annan box också så det fick bli Desperate Housewives ;P Så nu får jag la börja köpa alla dom boxarna =P

Ska försöka ta nån bild när jag har mjukisdressen och den andra tröjan på mig så ni får se hur dom ser ut på =P Får se när det blir av =P

Nu tjatar Isak på mig att jag ska följa med han upp och kolla på film, så jag får la gö det =PNu ska jag sova

Vart lite sent, hade tänkt lägga mig efter Idol men som vanligt så vart det inte så. Ska ju till stan i morgon så lite pigg måste jag ju va =P

Va ju Robin som åkte ut idag. Det är synd att han åkte ut men dom kan ju bara vara 2 i finalen men jag hade gärna sett han i finalen också. Men man lär ju få se mer av han sen så =) Kevin va ju självklar och Alice är ju jätte duktig så det ska bli skoj att se dom. Men Kevin ska vinna för han är bäst! =P Han är ju bra på precis allt!Nee nu blir det sängen så jag orkar upp i morgon. Kan ju inte vara helt död när jag ska köra bil och sen kuta runt på stan ;P

Sleep tight!


Freda

Tjena!

Hatar att vara sjuk, speciellt när det är flera grejer samtidigt.

Tidigare idag så åkte jag och mami till fränsta. Va in på banken, jag tog ut pengar till henne och så handlade vi. Jag köpte på mig massa halstabletter, så nu har jag det =P Sen när vi kom hem så käkade jag frukost, skottade och fixade lite innan jag skulle upp till ånge för att prata med Carola och sen Tina.

Hatar all den här jäkla snön. Jag hade problem att ta mig upp från våran parkering, den lutar lite men det räcker för att man inte ska ta sig upp. Höll på att få damp där men då tog jag mig upp. Sen blir jag så jäkla irriterad på att dom inte kan ploga ordentligt, speciellt där det är lite uppför. Som när jag och Cassandra handlade lite på ica på vägen hem från ånge, där hade dom fan inte plogat ordentligt så jag kom nästan inte upp där. Och jag blir ju så förbannad när det blir sådär så jag skriker ju fan rätt ut och så har jag bara lust att slå den jäveln som inte har plogat ordentligt. Fattar inte att det ska vara så svårt. Och i morgon när jag, Helene och Cassandra ska till stan så lär jag la få utbrott flera gånger på alla störda människor som inte kan köra bil normalt och att det inte är plogat ordentligt överallt.

Nu ska jag betala lite räkningar och sen ska jag läsa lite bloggar ;P

Hej så länge!


Månd..tänkte jag skriva

God morgon alla pigga och glada!

Jag är inte en av dom iaf. Jag trodde att jag skulle slippa vara sjuk på jätte länge nu för jag brukar inte bli riktigt sjuk så ofta. Men tjena, nu är jag ju sjuk igen. Jag hatar vintern! Hade det varit sommar så hade jag inte ens varit  sjuk. Nu är jag förkyld, har ont i hövet hela tiden och det känns som om mitt höve väger typ flera ton eller nåt, och ont i halsen som satan. Jävla piss. Men på lörda måste jag vara bättre för då ska jag till stan. Och jag trodde att det va måndag idag, min hjärna ligger några dagar före verkligheten. Helt ur funktion. Kan jag få en fungerande hjärna tack!

Ska käka massa halstabletter och sen ska jag släpa mig ut till köket och se om jag hittar nåt som jag vill äta.

Hej så länge!


Jag hatar tåg och bussar

Hejsan!

Är änligen hemma igen, eller ja jag har typ varit hemma i 1 timme nu =P Hatar verkligen att åka tåg och buss och att vänta. Åkte vid 12 från stallet och vid 8 va jag hemma. Och jag har blivit förkyld (igen), har svin ont i halsen, har ont i hövet, är svullen på sidan av benet nere vid foten, och så har jag ont i hela kroppen. Inte speciellt roligt. Så stel och ont som jag har nu brukar jag aldrig få bara för att jag jobbar i stallet utan det är tack vare att jag har blivit sjuk igen. Och sen så hjälpte ju inte min tunga väska direkt heller, nog för att den va lättare idag som tur va men i måndags så var det inte speciellt skoj att släpa runt på den där. Skriver mer i morgon om va jag har gjort och så för nu orkar jag inte, hövet håller på att sprängas.


Blev iaf gla när jag kom hem och såg att jag hade fått hem One Tree Hill boxen säsong 5 =P Ska ta och beställa säsong 4 så jag har alla sen ;PRSS 2.0