Knasig katt

Har varit rätt pissigt väder idag och självklart så ska det alltid bli rätt fint väder sent på kvällen. Varför är det alltid så?

Har varit väldigt lat idag. Legat och läst typ hela dan, det är därför jag egentligen inte ska läsa för jag blir oftast fast böckerna även om jag har läst boken tidigare. Har iaf varit piss väder idag så det har la inte gjort sådär jätte mycket. Har iaf tagit in lite ved och ska ta in mer om en stund. Ska ta och springa en sväng också =P Så jag har gjort nånting bra idag hehe ;P  Har inte kollat på tven en enda gång idag, helt otroligt ;P Kommer nog inte gö de heller och bara för det så har säkert Shooter gått idag igen och jag har missat den. Måste kolla när den går igen så jag får se den helt från början =P

Satt och prata väldigt länge me mami förut också. Gillar att sitta och prata me na =) Speciellt när vi får sitta och prata själva och inte dom andra kommer och stör hela tiden, för allt ska inte mina syskon veta. Men när vi sitter och pratar så kommer dom smygandes me sina parabolöron och börjar grejar me saker där vi sitter bara för att dom ska kunna lyssna. Ungar alltså.. Men idag så fick vi nästan sitta själva hela tiden.

Börjar fundera på om Pluttan både ser och känner spöken elle nåt =P Hon sitter på stolen vid mamis skrivbord om morrar och har sig. Och för en stund sen börja hon skrika som hon gör när Fanny bråka me na, men det va bara det att det inte fanns en käft där inne. Fanny är ute och jag kolla om det fanns nån annan katt där, men det fanns igen där. Och det är bara Fanny och Knarpus ibland som bråkar me na och båda 2 är ute. Vet inte riktigt va hon håller på me. Ingen bråkar me na men ändå skriker hon som om hon är i slagsmål me Fanny. Mysko..



Nee usch, nu börjar klockan bli mycket. Måste ut och springa nu och ta in ved.




Shooter

Kollade på den i lördags och igår. Har missat en halvtimme av början båda gångerna, vilket är rätt irriterande. Hade velat se hela igår men då kolla vi ju på filmen som gick på 5an. Men den lär la gå snart igen så jag kan få se den helt från början =P Hann bara se lite från början då det va reklam. Men det jag har sett av den gillar jag iaf väldigt mycket ;P Har en väldigt blandad smak när det gällar film och musik, och den här actionrullen är helt i min smak ;P Ska köpa den nån gång =P Tycker ni ska se den om ni inte har gjort det redan =P

Bob Lee Swagger ansågs vara en av de bästa krypskyttarna i världen. Hans karriär fick dock ett abrubt slut när under ett uppdrag han orsakat en oskyldig persons död. Han har nu dragit sig tillbaka från civilisationen och lever ensam i en stuga ute i skogen.

En dag dyker hans gamla uppdragsgivare upp och ger honom ett uppdrag han inte kan tacka nej till - den före detta yrkesmilitären ska nu förhindra ett mordförsök på USAs president. Genom hans unika erfarenhet och kunskap ska han kartlägga mördarens plan och förhindra den. Men något går fruktansvärt snett och nu är det istället han som är den jagade.

Skådespelare: Mark Wahlberg, Michael Pena, Kate Mara, Danny Glover, Ned Beatty, Elias Koteas, Tate Donovan, Levon Helm & Rhona Mitra.


Nee nu måste jag käka frukost, min mage håller på att dö av hunger =P

Ciao!


Tävling!


Jag är me och tävlar om en goodiebag hos brunkulla =) Hon lottar ut 2 goodiebags med produkter från Oriflame.

Tävlingen avslutas den 20/7.

Gå in här för att vara me och tävla.


Vinn produkter från Lancôme!


Tävlingen avslutas den 7 juli.

Till tävlingen

Tävling!


Gå in här för att vara me och tävla.

Vinn en sommrig goodiebag!


Gå in här för att vara me och tävla =)

Wedding Day


Seal & Heidi - Wedding Day

Här uppträdde dom på Victoria's Secret Fashion Show 2007. Älskar den här låten! =)

Kollar på hästar

Sitter just nu och kollar på lite hästar på blocket. Va ett tag sen man gjorde det nu =P

Ibland är det verkligen as jobbigt att ha små syskon. Elle aa me mina så är det nästan as jobbigt jämt. Isak har typ bråkat hela morronen. Fattar inte va den där ungen har för fel, för han bråkar ju nästan hela tiden. Han är verkligen inne i nån riktigt elak period just nu. Skit jobbigt. Sånt här gör att jag verkligen kommer vänta i flera år innan jag skaffar barn. Jag skulle behöva flytta hemifrån några år innan jag ens skulle fundera på det. Är lite rädd för att få ungar som är som mina syskon. Det går knappt en da utan att dom bråkar me varandra och det är as jobbigt för dom kan ju aldrig lyssna på en heller.

Va ute och gick me Helene igår. Väldigt skönt att komma ut och röra på sig ett tag =P Helene va ju rolig igår hon. Hon ba: Kolla fåret. Jag: Det är en häst. =P Va ett väldigt stort får det där ;P Hehe

Ah, för en stund sen va det rätt fint väder, men nu är det inte alls fint. Ser ut som om det skulle kunna bli regn =/ Varför kan det inte bara ett underbart sommar väder nu för? Men det är klart, vi bor ju i sverige..

Nee nu ska jag kolla klart på alla hästar och sen ska jag käka frukost =P

Ciao!


Aldrig mer chips

Usch, har varit as seg idag. Har legat och läst å sovit ibland enda till halv 4! Höll på å dö när jag såg hur mycket klockan va. Hoppade upp ur sängen och började fixa lite i rummet. Ska flytta min bokhylla och greja på sen för jag ska ha den andra ingången, så man får lite mer plats när man går in i mitt rum.

Idag är det piss väder också. Har regnat en del och så är det bara grått och tråkigt. Fattar inte när sommaren ska börja på riktigt. Funderar på om jag ska ut och springa om en stund eller om jag ska träna. Får se hur det blir.

Känns verkligen hemsk när hela dan har gått och man inte har fått nånting gjort. Har precis käkat lite, har inte käkat nånting sen igår då vi grilla. Köpte lite chips igår, har inte käkat det på jag vet inte hur länge nu. Tänkte ju att det kunde va gott, men satan heller. Käkade lite va bara gott i början sen börja jag fundera på varför jag köpte den här skiten =P Tycker inte ens om chips, godis och sånt längre för jag äter det inte längre direkt. Nån gång smakar man lite men det är inte ofta. Fick i mig lite chips igår och sen mådde jag skit och då hade jag knappt ätit nånting. Så jag säger bara, jag ska aldrig mer köpa chips. Jag kommer hålla mig till glass istället =P Det är så mycket godare än chips och sånt skit =P Är glad att jag inte gillar chips och godis direkt för man slipper det där satans suget och så sparar man massa pengar ;P Så glass får det bli ibland istället ;P

Nee nu ska jag gå ner och fixa lite me mitt rum och sen ska jag träna =P

Ciao!


Smekmånaden

Snart ska jag och mami kolla på filmen smekmånaden =P Har redan sett den men va gö de ;P

Ashton Kutcher och Brittany Murphy spelar huvudrollerna i den här romantiska komedin om ett nygift ungt par som beger sig till Europa på smekmånad. Resan blir dock inte fullt så som de tänkt sig.



Idag har det varit jätte skönt ute =) Vart bättre väder, molnen flyttade äntligen på sig så solen fick komma fram och vara framme i flera timmar =P As skönt, så jag passade på att sola och bada =P Va inte så varmt som jag vill ha det men huvudsaken att det är bra väder iaf ;P Första gången när jag skulle börja bada i poolen så tänkte Knarpus hoppa i. Men jag lyckades få han att gå runt poolen och klättra uppför stegen och sätta sig på plattan där istället =P För satan va han hade blivit elak om han hade hoppat upp på kanten och sen trillat i vattnet. Sen satt han bara där och kolla lite på vattnet. Va jätte skönt att simma lite när man fick ha poolen för sig själv ;P Gillar inte att bada me mina små syskon för dom ska alltid bråka me en.

Senare så grillade vi också =P Riktigt mumsigt! ;) Men efter ett tag så började det regna lite, vilket inte va så jätte trevligt direkt. Och nu är det underbart väder igen =D Kanske går en liten runda me Mimmi efter filmen som för övrigt redan har börjat ;P Tur att man har sett den förut =P

Har väl inte gjort så mycket mer idag. Läst lite och så bara.

Nee nu ska jag gå ner och kolla på filmen =)

Ha en underbar kväll!

Ciao!




Freda

Börjar den här dagen också me att tipsa om lite tävlingar ;P

Rätt fint väder idag. Blåser inte så mycket och så är det sol lite då och då. Tycker alla molnen kan försvinna så solen får va framme hela tiden =P Skulle va skönt om det kunde bli sånt där kanon väder som det va i början. Jag hoppas verkligen att det vädret kommer tillbaka snart.

Har för mig att det va nånting som jag skulle skriva här, men jag kan inte komma på vad =/ Hmm, hatar när det blir så. Aja, får se om jag kommer på det sen =P

Nee nu ska jag fixa lite frukost och gå ut och sätta mig =P

Ciao!


Tävling!


Tävlingen sponsras av Finehair.se

Tävlingen avslutas på måndag den 30/6.

Gå in här för att vara me och tävla.

Vinn ett nagellack


Tävlingen avslutas på Söndag den 29 Juni kl 23.59.

Till tävlingen

Vinn en parfym


Tävlingen avslutas den 1 juli.

Gå in här för att vara me och tävla.

Tävling!



Jag är med och tävlar om en plattång hos Lily. Priset är sponsrat av baresso.se, som har nätets billigaste hårprodukter samt värmeverktyg.

Vill du också vara med och tävla?
Klicka här för att komma till tävlingen.

Kollar runt..

Jepp, just nu sitter jag och kollar runt på massa sidor. H&M, GT, Ellos, Cocoo m.m. Vill beställa massa saker men jag har inte pengar till allt. Ska kanske beställa lite grejer sen när jag har lite mer pengar.

Har varit barnvakt ett tag åt Danne & Isak. Mami och dom andra va iväg och handlat å hämta dom nya bänkskivorna som mami va och fixa igår. Så nu håller dom på och fixar me det nere i köket =P Mami håller på och ändrar om en del där och det ska bli skoj och se hur det ser ut sen =P Synd att man inte direkt har några bilder på hur det såg ut innan så man hade kunnat lägga in före och efter bilder =P Men men ni får la kanske se hur det ser ut sen när hon är klar iaf ;P

Har läst lite, kollat på tv, käkat lite glass ;P Ska snart träna lite. Skulle vilja sitta ute ett tag men det blåser en hel del, så det är inte sådär jätte mysigt att sitta ute =/

Ciao!


Vinn ett nagellack från Sephora


Tävlingen avslutas idag 26 juni kl: 23.59.

Till tävlingen

Torsda

Hejsan!

Börja den här dagen me att tipsa om lite tävlingar =P Jag hoppas att ni är me och tävlar ;P

Skulle ju ut och springa lite igår, och då tänkte jag att jag skulle ta me mig Mimmi för hon behöver ju röra lite på sig. Jo men tjena, det skulle jag inte ha gjort. Vi kom en liten bit in i skogen sen så vart det tvärstopp. Men jag tvinga me na en liten bit till för hon ska inte lära sig att hon kan vända hem när hon vill. Så jag fick me na en liten bit till och sen sprang vi hem. Fick inte springa så jätte mycket då direkt men en liten bit iaf ;P Tänker då aldrig ta me Mimmi när det blåser iaf för då vill ju inte hon gå efter ett tag. Får hoppas att det blir bättre väder snart så man kan ta me henne utan att hon protesterar efter ett tag =P

Kollade på Pussycat Dolls 2 igår. Tycker det va rätt personer som åkte ut. Och snyggingen Blake som va me i So You Think You Can Dance, va ju me en stund också =P Sen kollade jag på den nya säsongen av Project runway.



Nee nu ska jag gå ner och käka lite =P

Ciao!




Vinn ett halsband!


Tävlingen avslutas den 7 juli.

Till tävlingen

Tävling!


Man kan vinna dom här otroligt söta cupcakes formarna =)

Tävlingen avslutas idag 26/6 kl: 12.00.

Gå in här för att vara me och tävla =)

Tävling


Tävlingen avslutas på söndag den 29/6.

Till tävlingen

Vinn en väska


Den här jätte söta väskan kan man vinna =)

Gå in här för att vara me och tävla.

Snyggingar ;)

Nu har jag tipsat om några tävlingar, så sätt igång och tävla =P

Nu är det äntligen fint väder =P Synd bara att det ska blåsa så mycket. Ska ut och springa om en stund, skiter i att det inte alls är speciellt trevligt att springa nu =P

Har hjälpt Kim att sätta upp massa planscher (eller hur det stavas) i sitt rum. Efter det så drog vi iväg till affären och kiosken för han skulle kolla om det fanns nån bra tidning me nån plansch som han ville ha. Sluta me att jag också köpte en tidning me 3 planscher på hunkarna Chase, Penn & Ed från Gossip Girl ;P Dom ska få sitta på några garderobsdörrar =P



Vi fick hem våra nya trädgårdsmöbler idag =P Trevligt me lite nya grejer =) Bra att ha då Cassandra fyller år, får hoppas att det är bra väder då också så att vi kan sitta ute. Vi brukar ju bli några stycken då och det blir rätt trångt inne då.

Har inte gjort så mycket mer idag. Kollat på tv och läst tidningen bara =P

Nee nu ska jag ut och springa lite =P

Ciao!


Vinn Matrix hårvårds-paket!


Tävlingen avslutas på sönda den 29 juni.

Gå in här för att vara me och tävla.

Tävling


Man kan vinna Essie Smoothie , Blueberry/Banana - hand & body lotion.

Tävlingen avslutas Onsdag den 25 Juni kl 23.59.

Till tävlingen

Vinn en goodiebag


Man kan vinna en goodiebag som innehåller: "Jenny S"  av Denise Rudberg, Wayfarer kopior från Prestige, hårproduktstester från Paul Mitchell, dagkräm från Oliv Serien, nagellack Viva La Diva, accessoarpaket Glitter, handkräm Clarins, hårnålar H&M, läppglans Dior, läppglans Face.

Tävlingen avslutas den 30/6.

Till tävlingen

Tävling


Tävlingen avslutas på söndagen den 29 juni kl: 12.00.

Gå in här för att vara me och tävla.

Vinn en klänning!


Tävlingen avslutas den 1 juli.

Till tävlingen

Onsda

Hejsan!

Vart bara 1 inlägg igår. Mina syskon är cp som vanligt och ska alltid bråka om datan. Så dom tar musen och gömmer den för varandra och även internetjacket. Så om inte nån utav dom får sitta så kan dom jävlas me alla så att inte nån får sitta. Väldigt irriterande att dom ska va så jäkla ego. Och det går inte att dela upp tiden så att alla får sitta heller utan det är ju alltid nån (speciellt en) som sitter hela dan. Och hon skiter i om nån annan får sitta eller inte. Jag funderar på om jag ska ta och köpa en sån där söt liten Asus Eee PC =P Så liten och söt. Lätt att ta me sig överallt bara stoppa ner den i handväskan ;P Vill bara kunna sitta ute på internet och lägga in lite bilder som jag kan lägga in på bloggen. För det är ju bara det jag gör på datan. Sen lägger jag ju in bilderna på den här datan så att jag kan bränna ner dom. Så jag ska nog köpa en sån där liten sötis som jag kan ha me mig överallt ;P

Ja igår så tränade jag lite, kollade på tv, läste, städade lite, gjorde nånting mer men jag kommer inte ihåg vad ;P Mitt minne är inte alltid så bra =P Blåste ju som satan igår vilket det gör idag också =/ Jag som vill ut och springa lite men det är ju inte så skönt när det blåser så här mycket. Om det ändå kunde bli fint väder igen. Får se om jag ger mig ut sen iaf.

Nee nu ska jag gå och käka lite frukost =P

Ciao!


Stay Alive

Kollade på skräckfilmen Stay Alive igår. 18 års gräns på den men den va ju inte ens läskig. Men jag har inte sett nån skräckfilm som man blir rädd av.

Handling:Filmen handlar om ett gäng ungdomar som kommer över massa gamla tv-spel, bland annat spelet Stay Alive. Spelet utspelar sig på ett 1700-talsgods, där den respektlösa dödsgrevinnan en gång bodde. De börjar spela online när underliga saker händer runt omkring dem. När helt plötsligt deras vän blir mördad på precis samma sätt som han dog i spelet inser de att det inte är ett vanligt spel. För att överleva inser ungdomarna att de måste besegra grevinnan medan de fortfarande lever, både i spelet och i verkliga livet.

Ja det var va den handlade om. Tycker filmen va sådär. Lite tråkigt att man aldrig ska bli rädd bara, för det är ju lite det man vill när det är en skräckfilm ;P Men snyggingarna Sophia Bush & Milo Ventimiglia va ju me och det va ju inte helt fel ;P Nog för att Milo dog nästan direkt men man fick ju se han ett tag iaf ;P Frankie Muniz, Wendell Pierce, Samaire Armstrong, Jon Foster va också me.



Satan att det ska blåsa så himla mycket ute nu, hade ju tänkt springa lite. Men det är inte speciellt skönt nu. Ska nog gå ner och käka lite istället =P Får träna lite senare istället för att springa idag.

Ciao!




Shoppat lite

Har varit på stan i några timmar idag. Åkte dit me mami, Kim, Cassandra & Isak. Va ju ett misstag att ta me Isak som jag visste att det va. Börja redan bråka på vägen dit, sen har han bråkat hela dan och inte lyssnat speciellt mycket på oss. Han försökte även sparka sönder saker inne i min bil. Höll på att tappa tålamodet då, för mami och dom ska ju alltid sega på som satan. Och Isak vart helt galen när han fick sitta i bilen och vänta för han lyssna inte när han fick va me oss inne i affären. Gick att hålla han lugn ett tag men sen vart han tokig. Så det här va sista gången han fick följa me.

Va iaf in på Ginatricot och köpte lite saker. Är ju rea där nu så man kunde ju lika gärna passa på att köpa nånting ;P Va in en sväng på H&M också och handla lite.


Inte så jätte bra bilder (speciellt på jackan) men man ser ju hur grejerna ser ut iaf ;P

Ginatricot: Jacka - 174.50 :-, Cardigan - 74.50 :-, Top/fodral - 49 :-, Shorts - 99.50 :-, Rund väska - 64.50 :-.

H&M: Nivea dagcreme - Aqua sensation, Saltvatten spray, Ansiktscreme, Ansiktsvatten och så köpte jag en söt svart spetsbh me avtagbara axelband.

Yes, det va de jag köpte idag =P Cardigan kommer jag nog bo i för den är så mysig ;P

Nivea dagcremen är jätte bra =) Fick ju hem en liten burk när jag vann en tävling, vilket jag är glad över =P Den sjunker in i huden på en gång och den återfuktar jätte bra. Sen doftar den otroligt fräscht också =P Så jag va baar tvungen att köpa en burk idag. Har ni inte provat den så tycker jag att ni ska gö de =) Kostar 89.50 :- på H&M.

Käkade ju på McDonalds som vanligt. Tog 2 cheeseburgare, mellan milkshake och så ville jag ju ha en paj också. Satt där och vänta och mami frågade när hon va och hämtade sitt käk om den va klar men det va den inte. Sen efter ett tag så frågade hon igen men då hade dom tydligen glömt bort den. Så jag fick välja om vi skulle ha pengarna tillbaka eller ta nånting annat. Jag sa till mami att hon skulle ha tillbaka pengarna men hon tog en liten milkshake istället för det vart så knöligt när dom skulle fixa me kvittot och hålla på. LIte irriterande, ville ju ha min paj, men jag orkade inte sitta där och vänta i flera minuter, när alla redan hade käkat klart.

Har fortfarande kvar en liten bula i pannan sen i morse då jag bara va tvungen att springa rakt in i badrumsdörren ;P Ibland är man ju så himla klantig =P

Nee nu ska jag gå och titta lite på tv ;P

Ciao!


Tävling!


Tävlingen avslutas den 29/6 kl 23,59.

Gå in här för att vara me och tävla.

Tävling


Den här gulliga apan som torkar nagellacket kan man vinna =)

Tävlingen avslutas den 30 juni.

Till tävlingen

Why I Wore Lipstick to My Mastectomy

Kollade på filmen som började kl: 20.00 idag på kanal 5. Dom har ju börjat köra en film varje sönda som är baserad på en verklig händelse. Hade redan sett den här men det spelade ingen roll, gillar såna här filmer. Den här handlar om:  Geralyn är en ung kvinna som har allt. Hon är vacker, har ett bra jobb, bra make och ett bra socialt liv. Men då drabbas hon av den stora mardrömmen. Hon får veta att hon har cancer.
I rollerna: Sarah Chalke, Jay Harrington, Lally Cadeau, Natasha Henstridge.



Rätt bra film, fast jag tycker det ör lite jobbigt ibland att dom kör det här me att stanna upp och så får man höra hennes tankar typ. Tycker sånt känns lite mer komedi aktigt. Annars är den bra. Hemskt me cancer, det är verkligen nånting som man inte vill att nån ska få. Känner och vet några som har haft det och gått bort och det är ju verkligen inte roligt.

Har legat ute och solat lite idag. Gjorde även ett fotbad ute så jag kunde sitta i solen och mysa =P Riktigt skönt! Isak skulle gö likadant han så han satt där me mig och bada fötterna och greja ;P Fast sen som vanligt så börja han bråka lite. Han är verkligen inne i en elak period. Han kan va jätte snäll och go en stund sen är han hur elak som helst jätte länge. Bråka me precis alla. Väldigt jobbigt.
Har tränat lite, städat lite i rummet och kollat lite mer på tv. Ska snart gå ner och duscha. Ska åka till stan imorron och då måste vi ha me oss Isak. Vill inte ens tänka på hur jobbigt vi kommer få det då. För känner man han rätt så kommer han bråka me oss hela tiden.

Får lägga in några bilder från igår, imorron istället för jag har inte tid nu. Cassandra har suttit vid datan jag vet inte hur många timmar idag och ingen annan har fått sitta. Hon tror ju att hon äger allt som vanligt vilket är j*vligt irriterande. Sen när man säger att man ska sitta då får man bara höra: Håll käften jag är inte klar. Men j*vla hora stick härifrån. Det är då jag får sån himla go lust att bara ge na en stor fet smäll. Men jag håller alltid tillbaka. Hon är så satans uppkäftig hela tiden, tror att hon bestämmer över allt och alla och tror att hon kan gö som hon vill. Håller på att bli tokig på na. Hon skiter i allt och alla bara hon får sitta vid datan hela tiden så skiter väl hon i att ingen annan får. Men skulle det va tvärtom då blir det ett jäkla liv. Tar alla andras saker, rör nån hennes då får dom stryk. Hon vill att alla ska gö söker för henne. Men själv så bara gnäller hon, tjatar och skriker massa fula och elaka saker till oss. Helt störd e hon. Fattar inte varför vissa ska bli såhär extrema när dom blir tonåringar. Man kan ju alltid hoppas på att det här går över snart, emn sån tur lär inte vi ha.

Nee nu måste jag gå och duscha, hade tänkt komma i säng lite tidigare idag.

Ciao!


Sönda

Tja!

Igår va vi i parken från halv 5 och jag å mami åkte hem vid halv 2 =P Jag körde hem dom andra tidigare.

Först satt vi och käka och prata, sen spela dom fotboll. Och jag vart som vanligt barnvakt typ ;P Gick runt och kolla Natalie som kuta runt överallt. Va 2 utländska barn, (vet inte riktigt vart dom kommer ifrån men dom ser mer svenska ut) som börja leka lite me Natalie och sen så skulle dom hem och så försökte dom ta me na. För hela tiden när dom lekte så förflytta dom sig bort från alla vuxna och barn. Och sen gick dom upp på en stig där det är massa träd, buskar och sånt så man inte riktigt ser dom. Men surt för dom att jag hade koll på dom för jag kutade dit me Mimmi efter mig (fick ju ha henne också) och så sprang jag dit och sa att hon inte fick följa me dom och så bar jag henne till hennes pappa som sa åt na. Satans ungar. Kan inte fatta hur deras föräldrar kan låta dom va ute själva för båda ungarna går bara på dagis. Den lilla tjejen har tydligen varit elak mot Natalie och nu skulle hon dra me na hem. Helt sjukt. Dom stod även och väntade på na ett tag. Sen fick jag sätta mig ner och kolla när dom spelade lite.

Sen spela dom brännboll. Dom spela typ brännboll och fotboll hela tiden. Isak va me han =P Han va så gullig när han försökte slå bollen, men det va några som hjälpte han lite och sen kuta han som satan ;P Han va också me och stod där ute och kasta bollen till brännaren =P Sen höll jag på att dö av skratt när Tony först fick bollen på sig och sen slog han sig själv i hövet me brännbollsträt ;P Lät lite ihåligt ;D De va väldigt roligt, synd bara att jag inte filmade då =P

Drack gjorde nästan alla fast att man inte får gö det i parken. Lite dåligt av dom eftersom inte ungarna får det och vi har ju den här patrullen för att försöka få dom att sluta. Vilket inte fungerar när dom vuxna sitter och gör tvärt emot. Tycker det är dåligt av dom för man måste inte alltid dricka för att kunna umgås. Så det va ju några grabbar där som drog hem och hämta sina mopeder bara för att provosera. Och det klaga dom vuxna på men dom är inte mycket bättre, så egentligen kan dom inte säga nåt.

Senare när dom spela brännboll så vart en person lite för närgången. Marko vart avundsjuk på mina mysiga tumvantar som jag hade varit hem och hämtat ;P Jag blir jätte lätt kall om händerna. Han ville ha mina vantar men det fick han inte =P Sen efter att som hade spelat klart så gick Marko och tände en brasa, så då satte sig alla där runt brasan. Riktigt varmt och mysigt =P Fast dom spela bara massa skit musik, men jag hade me mig min kära ipod som vanligt så jag kunde sitta och lyssna på underbara Aguilera ;) En kille där sa typ att: Jag blir ju helt knäpp av den här musiken. Har fått lyssna på den här skivan om och om igen hela kvällen, jag blir ju helt cp störd. Måste hem och lyssna på riktig musik. Jag skulle också ha blivit helt tokig om jag hade fått lyssna på den där skit musiken hela kvällen. Därför är det så bra att ha en ipod me sig ;P

En sak som jag störde mig på är att en person där låter sin dotter drick och röka. Ger henne öl och sånt. Nog för att hon är äldre nu och är la typ 17-18 år men sådär har det varit hela tiden. Han skiter ju fullständigt i sånt där. Jag skulle aldrig köpa massa öl och sånt till min unge. Egentligen är det konstigt att man måste va 20 för att få handla på systemet men man får gå på krogen när man är 18. Då skulle det ju ha varit 18 på systemet också eftersom man får drick på krogen eller tvärtom. Lite dumt det där.

Sen va det en snubbe där som man bara har hört talas om innan men nu fick man äntligen se vem det va. En kille som är stor som ett hus typ och livsfarlig. Har hört massa grejer om han. Han håller på me droger och allt sånt där. Polisen sa till en person som skulle hämta sin dotter att hon skulle gå där ifrån direkt för att han är livsfarlig. Känns ju inte så bra att han bor här direkt och hänger lite i parken bland alla ungarna.

Hehe sen när jag och mami va påväg hem så cyklade en norsk kille som va i parken me oss, hem. Först cykla ham nästan mitt i vägen och sen när mami och jag va en liten bit bakom han då börja han vingla över vägen och sen körde han ner i diket. Såg så himla roligt ut men han ställde sig fort upp igen =P Han är bara 14 men hade druckit en hel del iaf. Tycker sånt där är konstigt att föräldrarna tillåter det. Och hans mamma va ju me oss i parken. Men men.

Har för mig att det hände nånting mer som va roligt men det kommer jag inte ihåg just nu =P Ska kolla hur bilderna som jag tog blev lite senare, lägger upp nån då =P

Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och käka lite frukost =P

Ciao!


Midsommardagen

Hallå!

Är allt bra me er idag? Här är det jätte bra iaf ;P Fick sova till 10 idag utan att bli väckt =P Patrik hade Isak ett tag nu på morronen så man hade chansen att sova ett tag ;P Vilket va as skönt =P

Gjorde ni nå skoj igår? Själv så va jag bara mest hemma. Va ju det där i parken på dan, sen va jag hemma ett tag, käka lite av det vi grillade i torsdags =P Mami låg hemma och hade migrän vilket va typiskt att hon skulle få det på midsommarafton. Mina 3 småsystrar åkte hem till pappa för det va är hans helg. Så det vart bara jag, Isak, mami och KIm va hemma en stund. Jag, mami & Isak drog iväg och köpte lite glass och sånt mumsigt ;P Sen åkte dom 2 till Linda & Marko, va några till hos dom också. Jag ville inte följa me för det är alltid en person som blir för full och jag kände inte för att vara där då. Så jag satt hemma själv (så j*vla skönt!) och kollade på Christina Aguilera - Stripped Live In The U.K. =P Älskar den! Va ett tag sen man va helt hemma själv här och i flera timmar dessutom ;P Riktigt skönt =P Kollade på filmen Chocolat med Johnny Depp, Juliette Binoche, Peter Stormare. Tycker den filmen är jätte bra och har sett den ett antal gången =P Tycker ni ska se den om ni inte har gjort de =P Sen datt jag och mami och kollade på nån annan konstig film =P



Idag ska vi till parken och grilla, spela fotboll och sånt där. Fast jag tänker då inte spela fotboll men ;P Är iaf trevligt att vara där för det lär va en hel del folk. Så det ska bli skoj =P

Men nu ska jag käka lite frukost och sen ska jag gå ut och sola ;P

Ha en underbar da! =)

Ciao!


Midsommarafton

Tjena!

Det är halv bra väder idag, lite sol och massa moln. Körde mina småsyskon till parker där dom har midsommarfirande. Hade inte så stor lust att va där själv direkt, men jag kanske ska ta och gå dit en sväng om en liten stund. Fick hämta mina syskon efter en liten stund bara för Isak bråkar som vanligt.

Blev väckt imorse också som vanligt. Isak skrek och tjata och hade sig på Bella & Danne. Hatar när han håller på så, för man får ju aldrig sova i det här huset. Känner mig rätt irriterad över de, + att pappas j*vla katt är här hela tiden. Har god lust att köra över han men det skulle jag aldrig kunna gö. Måste prata me pappa och hans tjej att dom måste kastrera han eller så får dom ge bort han för dom bryr sig ju inte direkt om han. Skulle ha varit bättre om dom aldrig tog katten, för pappa ville ju inte ha nån. Men så ska hans tjej komma hem me en iaf.

Ska nog ta och gö mig lite i ordning nu så jag kan gå till parken en sväng.

Ha en bra midsommarafton nu! =)

Ciao!


Tävling!


Vinn en valfri body mist / body splash från Victorias Secret hos Peggys blogg sponsrat av casino-spel.nu.

Tävlingen avslutas den 10 juli.

Jamie Lynn fick en dotter!


Jamie Lynn Spears födde igår morse en liten dotter! Maddie Briann som flickan kommer att heta föddes halv tio på torsdagsmorgonen på ett sjukhus i Mississippi, nära Kentwood där Jamie Lynn och hennes fästman Casey Aldridge bor.
Grattis Jamie Lynn & Casey!

Torsda

Hejsan svejsan!

Har legat ute och solat lite idag. Fick ju passa på medans molnen höll sig borta från solen =P Men nu är det inte lika fint väder, bara massa tråkiga moln =/ Får inte börja regna för vi ska grilla lite =D

Sitter just nu och lyssnar på Etta James - At Last =) Älskar den låten =P Älskar när Christina Aguilera sjunger den också =)

Gjorde illa foten lite förut också. Skulle springa och ta Isak för han hade Dannes shorts och skulle kasta ner dom i poolen för han ska ju alltid bråka. Då lyckades jag ju självklart ramla över en sten så jag slet upp ett sår på sidan av foten. Va tvungen att hoppa undan för jag höll först på att ramla över Isak för han stanna precis framför mig så då träffa jag den där stenen istället. Rann massa blod, välsigt mysigt =P Så då va det bara att gå in och tvätta av foten och sätta på nånting över såret för jag vill inte ha in massa smuts där eftersom det är långt ner på sidan, nästan under foten. Så nu är jag lite svullen där. Men men, sånt händer.

Kollade på sex and the city maratonet igår =P Det är ju så himla bra ;P Måste bara se filmen sen ;)



Ciao!




Tävling!


Man kan vinna Solpudret Dior Bronze Powder.

Tävlingen avslutas på söndag den 22 juni kl: 21.00.

Till tävlingen

Vinn en rosa goodiebag


Tävlingen avslutas Söndag 22 Juni.

Till tävlingen

Sex and the city

Ska nog gå ner och kolla på sex and the city-racet som redan har börjat ;) Vill man ju inte missa ;P Måste få mina syskon att flytta sig från tven bara, vilket dom måste =P

Ciao!


Walk Away


Christina Aguilera - Walk Away

En av mina absoluta favoritlåtar me den här vackra kvinnan ;P

Onsda

Vill man försöka sova här hemma, då går det inte för då ska man bli väckt hela tiden.. Först väckte Knarpus mig vid 6 för han ville gå ut, sen vid typ 7 så vart jag väckt av att Isak håller på och bråkar me mami så hon håller på att bli tokig. Jag har rätt svårt för att somna om men jag försökte ett tag men jag fick ge upp. Det är sånt här som gör att man inte vill ha barn i första taget. För mina syskon är as jobbiga och då blir jag rädd att jag ska få lika jobbiga ungar =P För mina syskon är extrema. Men nån gång i framtiden ska jag ha barn.

Piss väder idag =/ Hoppades på att det kunde få va fint i några dagar, men inte då. Hatar sveriges skit väder.

Hittade Zvinto i handfatet i går kväll =P Han såg inte sådär jätte gla ut när jag kom och väckte han ;P Han och Liten har så konstiga saker för sig =P

Nee nu ska jag gå och käka lite frukost ;)

Ciao!


Vinn beautykit från TINte


Tävlingen avslutas den 29 Juni kl 23:59.

Gå in här för att vara me och tävla =)

SOLO & CHIC

Va till affären alldeles nyss och köpte 2 tidningar, SOLO & CHIC =) Vackra Elin Kling är på SOLOs omslag =P Ska gå ner och läsa dom om en stund.



Idag va jag, mami och Cassandra på arbetsförmedlingen. Elle aa, jag och Cassandra satt först och vänta i bilen för mami va på gruppmöte där, sen fick jag följa me mami in på hennes enskilda samtal för både hon och jag har samma tjej och jag skulle höra av mig i mitten av den här månaden, så jag passade på att prata me na idag =P Igår hittade jag en intressant annons på arbetsförmedlingens hemsida. Ett ställe nedåt i landet som söker en hästpraktikant. Det är ett litet kör- och hoppstall =P Skulle va as roligt om man fick komma dit och jobba =D Körning, hoppning och galopp är grenar som jag tycker är roligast inom ridsporten, så det stallet skulle ju passa perfekt, bara galoppen som fattas ;P Ska sätta mig och skriva ett pb till som jag ska skicka iväg sen. Hoppas att man har tur där =P
Efter det så handla vi lite och drog hem. Har legat ute och solat en del, har ju varit underbart väder idag =D Men nu är det inte lika underbart =/ Men jag är gla att jag hann vara ute i flera timmar idag iaf =P

Vart lite förbannad förut, för jag ringde pappa igår och sa att han fick komma hit och hämta sin j*vla katt som är här hela tiden. Han är ju inte kastrerad, då han har pinkat ner Isaks vagn en gång och han har säkert pinkat ner mer saker. Sen bråkar han hela tiden me Knarpus, och dom är duktiga på att ligga mitt i vägen och gö de, och då skiter Knarpan i bilarna totalt vilket han inte gör i vanliga fall. Det är flera som har sagt att dom har fått tuta på dom. Jag vill inte ha min bebis överkörd, men det verkar ju inte pappa och hans andra familj fatta. För idag så va han här igen. Hade god lust att åka dit och strypa dom elle nånting. Ska det va så j*vla svårt att hålle en katt inne tills han är kastrerad? TYdligen och känner jag dom där knäppa j*vlarna så kommer han aldrig bli kastrerad. Blir så förbannad på dom. Vi håller 3 katter inne här och det går fast det bor massa ungar här. Men dom som är 4 st och pappas tjejs ungar är stora men ändå kan dom inte hålla kattfan inne. Jag vill helst inte släppa ut Knarpan när Miller är här för jag är rädd att han ska bli överkörd, men jag måste ju för han vägrar gå på lådan. Och det är ju klart att han ska få va ute men det känns inte så skoj direkt. Säger bara det, skulle han bli överkörd när han bråkar me Miller, så kan ju pappa och dom andra idioterna hälsa hem. Då kommer jag aldrig mer prata me nån utav dom. Knarpus är min bebis och det får inte hända han nånting.

Knarpus ligger och slöar i min säng =)

Nee nu ska jag gå ut och skicka hem Dannes kompisar, sen ska jag läsa tidningarna och vänta på att Gossip Girl ska börja ;P

Ciao!


Vinn nagellack och smycken


Tävlingen avslutas den 23/6.

Gå in här för att vara me och tävla.

Tävling!


Man kan vinna Lip Fusion Plump + Replump Liquid Lipstick i färgen Runway.

Tävlingen avslutas på torsdag den 19 juni kl: 17.00.

Till tävlingen

Vinn nagellack!


Det här snygga nagellacket kan man vinna =)

Tävlingen avslutas Torsdagen den 19/ 6 kl 23.59.

Till tävlingen

Hawaiian Tropic

Va och köpte en flaska Hawaiian Tropic Tanning Oil me skyddsfaktor 6. Trodde inte att dom sålde den i den här hålan men för ett tag sen så vart jag gla när jag såg att dom hade flera olika grejer från det märket i fränsta =P Har länge velat testa den här sololjan och idag åkte jag dit och köpte den ;P Passade på att använda den ett tag idag för det va ju fint väder ett tag =P Är brunare på armarna, benen och bröstet. Satt ute i shorts och linne. Lite irriterande bara att man blir lättare brun på armarna än resten av kroppen. Men sen när det är riktigt fint väder så ska jag ligga ute och sola som en dåre ;P Den här hjälpte en helt klart att bli brun fortare =P Det gillar jag för i år ska jag bli brun som en pepparkaka ;P Vill ni också bli det så tycker jag att ni också ska köpa den =P
Va in en sväng på Söderbergs också innan vi drog hem. Mami skulle kolla på massa blommor och köpa jord. Va inte så skoj att ha me Isak dit direkt för han ska ju alltid bråka och ha sig den lilla råttan.


Ska träna om en stund också. Måste fixa mitt pb och cv. Tycker det är as tråkigt att sitta och skriva sånt men man måste ju =/ Ska hänga upp massa tvätt också, för mami håller på och tvättar som en galning =P Blir ju så himla mycket tvätt när man är många i familjen.

Nee nu ska jag gå och gö nånting annat =P

Ciao!


Tävling!


Tävlingen avslutas den 22/6 kl 23,59.

Till tävlingen

Tävling


Jag är med och tävlar om ett superpresentkort på 300 kr som gäller i 60 butikskedjor  sponsrat av GratisBio.se. Tävlingen arrangeras av enlitentax. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora.  Skynda dig nu och var med, du har bara fram till den 29e juni på dig.

On Thin Ice

Dom har börjat köra filmer som bygger på en verklig händelse, på söndagar kl; 20.00 på 5an. Ikväll så va det filmen On Thin Ice.  Patsy McCartle är en änka med två söner och kämpar för att få ekonomin att gå ihop. I desperation börjar Patsy sälja droger och blir dessutom själv drogberoende. I rollerna: Diane Keaton, Michael Rooker, Lynda Boyd, Colin Roberts, Lothaire Bluteau, Russell Gleason, Michael Seater, Derek White.
Tycker den va rätt bra, och även hemsk. Så mycket skit som drogerna drar me sig är verkligen förjävligt.

Herregud, det låter som om vi har 2 elefanter i huset =P Liten & Zvinto springer runt och busar och när dom kutar ner för trappan så låter det som om det kommer ner 2 elefanter där =P Dom är värre än ungarna och dom låtar väldigt mycket när dom går upp och ner för trappan. Helt otroligt hur mycket 2 katter kan låta.

Usch håller på och bli skit väder igen =( Va bra ett tag förut idag, så jag passade på att springa en runda me Mimmi ;P Men nu börjar det bli riktigt dåligt igen. Börjar väl snart spöregna och åska igen. Fast det är rätt mysigt att bara ligga i sänge och mysa å lyssna på regnet och åskan =P

Satan va klockan är mycket! Och jag som ska försöka lägga mig tidigt om kvällarna nu. Lycka till Michelle, det kommer du klara bra. Eller inte! =P För tillfället är jag en nattuggla ;P

Nee nu ska jag gå ner och försöka sova, får se hur det går =P

Ciao!


Vinn en klänning!


Den här underbara klänningen kan man vinna hos Glitzy =)

Tävlingen avslutas på lördag 21/6 kl: 18.00.

Gå in här för att vara me och tävla =)

Sönda

Hejsan!

Allt bra me er? Här är det bara bra iaf =P Lite trött på det här piss vädret bara.. Vill ut och springa lite men det känns inte så himla lockande direkt när det regnar stup i kvarten. Men jag ska ge mig ut en sväng när det inte regnar och hoppas på att det inte börjar då heller ;P

Nu ska jag sätta mig och kolla va det finns för lediga jobb här och va det finns för företag och så. Får se om det finns nånting intressant ställe som man kan ringa till =P

Ciao!


Tävling!


Man kan vinna ett lipgloss från Kicks.

Tävlingen avslutas nån gång i juni.

Gå in här för att vara me och tävla =)

Pussycat Dolls - When I Grow Up

Pussycat Dolls nya video till låten When I Grow Up. Jag gillar den låten och håller på att spela sönder den ;P Men vissa låtar tröttnar jag aldrig på =P Kimberly är ju så jäkla vig, jag vill också vara de =P Nån gång ska jag lyckas bli de ;P

Massa tävlingar

Nu har jag tipsat om flera tävlingar me massa fina priser, så sätt igång och tävla nu =D

Idag sov jag rätt länge för att vara mig, sov till halv 11 =P Va väldigt skönt kan jag säga =P Måste försöka komma i säng tidigare, men det är väldigt svårt för mig har jag märkt =P Men jag ska försöka lyckas me det nån gång hehe ;P

Har klippt halva våran gräsmatta idag. Är en del och jag tog den jobbigaste sidan. Hade växt en del där för det va ett tag sen vi klippte där. Så jag tog på mig att göra den sida, inte det roligaste direkt men man får ju lite motion iaf ;P Så det är ju bra iaf. Ska nog ta me Mimmi sen när jag ska springa också, för hon behöver det. Hon lever ju rövare här ibland när hon inte har fått vara ute så mycket när det är skit väder. Så hon kan behöva springa av sig lite så hon håller sig lite i skinnet iaf =P

Nee nu ska jag gå ner och käka lite.

Ciao!


Vinn hjärtörhängen i silver & parfym


Tävlingen avslutas på måndag den 16 juni kl: 21.00.

Gå in här för att vara me och tävla =)

Vinn en parfym


Dåren har en jättebra tävling där man kan vinna en parfym från Guerlain!
Det enda man behöver göra för att vara med i tävlingen är att tipsa om den i sin blogg.
Enkelt va? Var med du också :)
Tävlingen avslutas torsdag den 19:e!

Tävling


Tävlingen avslutas på Måndag 16/6 klockan 20.00.

Till tävlingen

Tävling!


Tävlingen avslutas den 15/6 kl: 22.00.

Till tävlingen

Vinn ett armband


Tävlingen avslutas den 15/6 kl: 00.00.

Gå in här för att vara me och tävla.

Tävling


Tävlingen avslutas den 20/6 klockan 21.00.

Till tävlingen

Skolavslutningar

Åkte först till Bella & Dannes skola för deras avslutning. Bella går ju ut därifrån nu och ska börja 7:an i fränsta. Dom sjöng en massa och så. Isak va as jobbig, fatta inte att mami kunde låta han få följa me för han är ju aldrig lugn. Han höll på och flaxa runt så han tröck in nästan alla hans fingrar i mitt ena öga, kändes som om han tryckte in alla ögonfransarna också. Va ju väldigt härligt. Satt man där me tårarna som spruta ur ögat och hade skit ont. Blir så less på han ibland. Sen drog vi iväg till fränsta för Kim går ut 9:an, men den knäppa ungen vägrade att gå till skolan. Snacka om skämmigt, sin avslutning kan man ju iaf gå på. Cassandra går där också och slutar 8:an. Där va Isak ännu jobbigare. Bölade och hade sig så hur mycket folk som helst bara vänder sig om och kollar. Hatar när han ska hålla på sådär, jag skulle aldrig ha tagit me han om det hade varit min unge för han blir ju alltid sådär. Han skulle ha fått gå på dagis.
Ingen sittplats fick man heller så man fick stå typ as lång bak och så hade jag mina pumps på mig. Va inte det roligaste att stå i dom direkt, va så himla skönt när jag kom till bilen och kunde byta till mina andra skor.
En sak som jag hatar är helt jäkla trögfattade människor. Jag försökte parkera på ett ställe först, ut efter kanten av en väg. Då står det massa människor ivägen som ser att jag försöker parkera där, flyttar dom på sig? Nej. Dom bara står och glor och så sprang det massa folk bakom också. Då gick mami dit och fråga om dom kunde flytta på sig för jag försökte parkera där. Flytta dom på sig då? Nee, dom dumma jävlarna står kvar. Hatar såna människor. Sen så hitta jag en annan parkering lite närmare kyrkan, men jag hade god lust gapa lite och peka finger till dom dumma jävlarna som inte fatta nånting. Blir så irriterad på vuxna människor som nånting även fast man säger till dom. Gu va negativ jag är just nu. Är inte riktigt meningen =P



Bella och hennes klass.

När vi kom hem så käkade vi lite glass me jordgubbar och kakor =P Mumsigt! Sen gick jag ut och rensade bort massa gräs och skit som växer som satan vid min bil. Är lite jobbigt att det är en liten gräsremsa kvar där. Rensa bort massor där iaf så nu är det bara lite gräs och så kvar, ska köra gräsklipparen där också. Sen efter det så käka jag lite och gick och la mig sen. Förstår inte hur jag ska kunna gå och lägga mig i normal tid, blir alltid sent. Sover inte speciellt mycket på nätterna så jag är as trött på dagarna. Fast det är ju inte helt fel just nu att ta en liten tupplur på dagarna ;P

Nee nu ska jag gå och gö nånting annat.

Ciao!


 

Trött

Är as trött som vanligt typ. Är verkligen inte bra att gå och lägga sig sent och gå upp tidigt under en längre tid för sen smäller det bara till och man är as trött i flera dagar, och orkar knappt gö nånting. Hade tänk gå och lägga mig tidigt idag eftersom jag måste gå upp tidigare imorron för jag ska på 2 skolavslutningar och den första börjar vid kvart i 9 typ. Men då är det så att mami tände eld rätt sent så alla har duschat nu på kvällen och jag väntar på att det ska bli min tur. Jag hoppas iaf att jag får gå före Kim för han tar så himla lång tid på sig. Han står bara och duschar i 1 timme fast man säger åt han hela tiden att han måste skynda sig, och då har han inte ens tvättat håret. Och mami å dom andra klagar på mig när jag duschar lite längre ibland. Men det tar ju faktiskt lite tid att skrubba kroppen, fila fötterna, tvätta mitt as långa hår som jag hatar att tvätta, raka benen och så. Men Kimmen är faktiskt värre. Så jag ska då allt duscha före han.

Nee nu måste jag skynda mig ner till duschen innan Kim hoppar in där.

Ciao!


Torsda

Piss väder idag också =( Snälla solen kom tillbaka! =P

Igår så städa jag rummet, vilket av as tråkigt som vanligt. Tränade, körde lite bil, kolla på Pussycat Dolls 2 och lite andra program. Sen gjorde jag inte direkt nåt mer. Hatar när det är sånt här väder för jag blir så himla seg och vill inte gö nånting. Så jag hoppas att solen kommer fram snart igen.

Ska snart ut och springa lite. Sen ska jag hjälpa mami att städa så det är snyggt tills imorron då det är skolavslutning och så. Det jobbiga är att mina cp syskon tycker att det är skit skoj att ha stökigt, för dom slänger alla sina saker överallt, kan aldrig ta in sakerna i sina rum. Disk lämnar dom överallt så man blir ju helt knäpp. Dom kan nästan aldrig städa efter sig, vilket jag och mami blir väldigt irriterade över. Och dom är så stora så att det ska inte behöva va så stökigt. Ibland blir man ju så förbannad, så jag bara ryter åt dom typ och gör dom inte som jag säger då tar jag internetjacket och andra saker som dom håller på me. Mami är för snäll för sånt där och orkar inte hålla på hela tiden, så det är jag som blir mer "elak" som dom säger. Men lyssnar dom inte så ska fan inte dom få gö som dom vill. Undra hur jag kommer bli mot mina barn =P Jag ska ha regler från första början så dom inte blir såhär jobbiga. Och inte lika många ungar som mami heller.

Aja nu ska jag ut och springa en sväng innan det börjar regna.

Ciao!


Vart tog solen vägen?

Igår kväll så va det ju jätte fint väder, men i morse när jag vakna så såg jag bara grå och tråkig himmel =/ Vill ha tillbaka det fina vädret nu! Hatar det här piss vädret.. Enda fördelen me det här vädret är att man kan gö saker som man måste göra inne då. För annars så vill man ju bara vara ute. Ska nog ta och storstäda mitt rum idag.

Läste i Blondinbellas blogg om va som hade hänt henne igår. Varför är vissa så jäkla sviniga? Fattar inte vad det är för fel på personer som måste va sådär elaka. Kan man inte bara skita i personen som man inte gillar och inte va tvungen att kasta ur sig massa jävla kommentarer och även kasta saker. Måste ju va nåt fel i hövet på dom.

Nee nu ska jag käka frukost och dricka massa grönt te så jag blir lite piggare.

Ciao!


GG

Kollade på Gossip Girl förut. Underbart program me massa underbara och härliga outfits =) Skulle gärna gå runt i deras kläder ;P



Fint väder är det nu. Har regnat och varit skit dåligt väder hela dan och så nu på kvällen så vart det lite sol och blå himmel. Aja, skönt att det vart bra väder igen iaf får hoppas att det här håller i sig nu =P

Va ju och kolla när Bella och dom spela brännboll mot lärarna. Spöregna då så dom spela typ bara 10-15 min. Men Bella och dom vann iaf ;P Hehe

Sen har jag inte gjort sådär jätte mycket. Läst lite, tränat, letat efter Pluttan för hon har varit borta i några dar, men hon kom hem en stund efter att jag hade varit ute och ropat på na. Körde en sväng och kollade efter olydiga Cassandra. Sen har jag nog inte gjort nå mer. Tänkte gå ner och fixa lite me mitt pb och cv innan jag ska sova.

Ciao!


Tävling!


2 st vinner ett halsband var.

Tävlingen avslutas på Onsdag den 11 juni.

Till tävlingen

Tisda

Tjena!

Allt bra me er? Här är det bra, lite sur bara över att det ska va så pissigt väder nu. Grått och tråkigt + regn. Bläää väder! Så typiskt att det ska bli skit väder den sista veckan i skolan för syskonen. Nu när dom får göra lite roliga saker. Får hoppas att det är lite bättre väder på avslutningen på freda iaf.

Ska snart gå ner och käka lite frukost och göra mig i ordning. Ska upp till skolan och kolla när Bella och hennes klass ska spöa skiten ur lärarna i brännboll ;P Jag hoppas iaf att dom gör det =P

Ciao!


Jessicas dotter fick namnet


Honor Marie Warren! =) Jessica Alba har döpt sin dotter till Honor Marie Warren. Ett udda namn men så farligt är det inte. Lär la inte va så många som heter det =P

Månda

Tja!

Vakna i morse av att mami ropade: Michelle är du vaken? Jag va helt död och trodde att klockan va typ 8. Men när jag kollade på klockan så såg jag att den va halv 11. Hmm, har en känsla av att jag måste gå och lägga mig tidigare på kvällarna nu, så jag får sova mer. Va ju bara ett under att jag kunde sova så länge, brukar ju alltid vakna jätte tidigt fast jag kommer i säng lite sent.

Följde me mami upp till ånge en sväng. Sen åkte vi hem och käka lite, och sen körde vi Kim till skolan. Gick in på lite affärer och åkte och hämta Bella & Danne. Mami är lite yr ibland hon =P När vi hade hämtat B & D så skulle vi till affären för hon skulle köpa ett frimärke och handla lite. Fick säga åt na att vi skulle till affären för hon tänkte dra hem direkt. Sen när hon kommer ut till bilen igen så fråga jag an om hon köpte ett frimärke. Va tror ni svaret blev? Nee, fan! De glömde jag. Hehe =P Visste att hon skulle gö de. Sen så skulle vi hem för vi ville inte följa me till dagis för då skulle vi få sitta och vänta där ett tag. Men självklart så tänkte hon dra dit så jag ba: Men va gör du? Mami: Nee just ja vi skulle ju hem. Jag tror jag behöver hem och vila lite nu, börjar bli lite yr =P Nehe de menar du inte ;P Lilla mami då =P

Är inte sådär jätte bra väder idag. Blåser som fan, är lite blå himmel och sol men annars är det bara grått och tråkigt. Är inte lika varmt idag heller =( Jag som hoppades på att det här underbara vädret skulle hålla i sig bra läge nu, men inte då.

Nee nu ska jag gå och träna lite.

Ciao!


Tävling!


Tävlingen avslutas den 15/6 kl 23,59.

Till tävlingen

Jessica Alba fick en dotter!


Vackra Jessica Alba födde i helgen en liten dotter på Cedars-Sinai Medical Center
i Los Angeles. Deras lilla tjej kommer nog bli väldigt vacker =) Speciellt me en mamma som Alba =) Grattis Jessica och Cash!


Källa: Posh24.se

Sönda

Fy va trött och seg jag har varit idag. Kommer alltid i säng sen och så vaknar jag alltid tidigt på morronen iaf. Har solat lite idag, badat en stund i poolen, va först me att bada där i, i år ;P Älskar att bara simma runt där i. Suttit och pratat lite me mami, suttit här ett tag, läst, käkat glass ;P Mumsigt! Och så har jag sovit nån timme. Va väldigt skönt, men jag är fortfarande trött. Dåligt väder är det också. Grått och tråkigt ute, kommer säkert börja regna. Är iaf varmt och skönt ute.

Ska se om det är nån bra film ikväll. Hoppas på det iaf, vill bara ligga framför tven och mysa =P

Ciao!


MTV Movie Awards 2008

Kollade på det igår. Vissa grejer va roliga men det vart lite jobbigt ibland. Så himla mycket snack på vissa och Mike Myers är lite jobbig ibland. Men det är roligt att kolla på iaf =P Coldplay uppträdde me en låt från deras nya skiva & även Pussycat Dolls me deras nya låt When I Grow Up. De va roligt att se =P Här är dom nominerade och vinnarna.

BEST MOVIE
* Transformers
Juno
Pirates of the Caribbean: At World's End
I Am Legend
Superbad
National Treasure: Book of Secrets


BEST MALE PERFORMANCE

* Will Smith I Am Legend
Shia LaBeouf Transformers
Denzel Washington American Gangster
Matt Damon The Bourne Ultimatum
Michael Cera Juno


BEST FEMALE PERFORMANCE

* Ellen Page Juno
Keira Knightley Pirates of the Caribbean: At World's End
Katherine Heigl Knocked Up
Amy Adams Enchanted
Jessica Biel I Now Pronounce You Chuck & Larry


BEST VILLAIN

* Johnny Depp Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
Denzel Washington American Gangster
Angelina Jolie Beowulf
Topher Grace Spider-Man 3
Javier Bardem No Country For Old Men


BEST COMEDIC PERFORMANCE

* Johnny Depp Pirates of the Caribbean: At World's End
Adam Sandler I Now Pronounce You Chuck & Larry
Jonah Hill Superbad
Seth Rogen Knocked Up
Amy Adams Enchanted


BEST FIGHT

* Sean Faris vs. Cam Gigandet Never Back Down
Matt Damon vs. Joey Ansah The Bourne Ultimatum
Tobey Maguire vs. James Franco Spider-Man 3
Hayden Christensen vs. Jamie Bell Jumper
Chris Tucker & Jackie Chan vs. Sun Ming Ming Rush Hour 3
Alien vs. Predator- Aliens vs. Predator Requiem


BEST KISS

* Briana Evigan and Robert Hoffman Step Up 2 The Streets
Shia LaBeouf and Sarah Roemer Disturbia
Amy Adams and Patrick Dempsey Enchanted
Daniel Radcliffe and Katie Leung Harry Potter and the Order of the Phoenix
Ellen Page and Michael Cera Juno


BREAKTHROUGH PERFORMANCE

* Zac Efron Hairspray
Seth Rogen Knocked Up
Jonah Hill Superbad
Michael Cera Superbad
Chris Brown This Christmas
Nikki Blonsky Hairspray
Megan Fox Transformers
Christopher Mintz-Plasse Superbad


BEST SUMMER MOVIE SO FAR

* Iron Man
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
Sex and the City: The Movie
Speed Racer
The Chronicles Of Narnia: Prince Caspian

Några av dom som va där va: Paris Hilton, Benji Madden, Rihanna, Chris Brown, Sarah Jessica Parker, Will Smith, Jennifer Hudson, Megan Fox, Rainn Wilson, Zac Efron, Vanessa Hudgens, Lindsay Lohan, Johnny Depp, Tom Cruise, Katie Holmes, Charlize Theron, Ellen Page, Liv Tyler, Lauren Conrad, Anne Hathaway, Tila Tequila. Okej, det vart lite mer än bara några ;P



Rihannas klänning va då inte den snyggaste. Men hon har ju kommit i andra konstiga klänningar förut också. Synd att hon ska ta på sig så konstiga kläder ibland när hon är så vacker.


Hussborg

Va bort till Hussborg för en stund sen. Dom hade öppet hus där så man fick prova på och rida på islandshästarna, kolla på 2 jätte söta minigrisar =) Hur gulliga som helst va dom =P Isak fick rida 2 gånger och Danne testade också. Isak älskar att rida, så han skulle ha haft nån liten häst =P Testa lite golf gjorde dom också.



Igår så grilla vi också. Va bara jag, mami och Kim. Riktigt skönt att det bara va vi, mycket lugnare =P Mimmi och Knarpus satt där ute me oss också. Och knarpan är ju som en liten unge som ska sitta i knä på sin mami när hon äter. Han är precis likadan och han är en katt =P



Sen när jag och mami låg och kolla på tv, så vart det lite livat ute i hallen. Liten kuta ut fort som fan från köket och såg livrädd ut. Men då kunde jag inte se nånting. Sen kommer hon in springandes till oss me Zvinto efter sig. Och den dumma katten hade tryckt sig igenom handtaget på en påse ;P Den lilla tjockisen, båda frambenen hade han
fått igenom så han hade den runt magen =P Han hittar på så mycket konstiga saker den där katten.



Kollade på John Tucker Must Die också. Me super vackra Sophia Bush, snygga Jesse Metcalfe & Penn Badgley, Ashanti, Brittany Snow, Arielle Kebbel & Jenny McCarthy. Rolig och bra film ;P Skratta en hel del =P



Nee nu ska jag gå ut och sola lite =P

Ciao!


Badat

Va iväg me hela familjen utom Bella för hon är nere i stockholm me klassen, och så följde Helene me =P Va i Erikslund och bada och där är det alltid skönt att bada. Blåste en del så det va varmare i vattnet än i luften då. Sola en del också, har blivit lite röd men det går nog bort fort. Orkade inte smörja in mig för det åker ju bara av när man smörjer in sig i solen. Smörjer alltid in mig me aloe vera när jag har bränt mig lite, så det brukar försvinna rätt fort. Aloe vera är bra till mycket =P

Fick veta av Viggan att Orlando, min favorithäst uppe på Torsta ska säljas. Hade jag haft pengar så hade jag lätt köpt han direkt. MIn lilla bebis =P Riktigt underbar häst. Skulle vilja köpa Grane också, min favorit i körstallet =P Men det skulle aldrig Erik gå me på iaf =P Men dom 2 skulle jag verkligen vilja ha. 2 helt underbara hästar som jag älskar. Synd bara att man inte har dom pengarna för annars hade jag köpt Orlando på direkten. Va bara tvungen att kolla på annonsen som dom har lagt ut på blocket. Dom säljer ju en annan häst också, Ramondo som fanns då när vi gick där. Tycker kanske att dom ska ha lite mycket för hästarna. Dom andra 2 som dom säljer vet jag inte hur dom är, men dom lägger ju inte ner så mycket tid på att rida till dom direkt. Men men..

Han är så gullig lilla Orlando =)


Låg ute och sola lite till när vi kom hem. Somna även en stund. Är ju så himla skönt ute så jag kunde inte låta bli att somna =P  Ska grilla lite senare också =)

Ciao!




Freda

Tjena!

Jag hatar att jag aldrig kan sova länge. Fast jag la mig vid 2 igår så ska jag självklart vakna halv 9. Och inte kan jag somna om heller, skulle ju ha varit lite skönt att sova lite längre. Kommer nog vara rätt trött inatt.

Sveriges nationaldag idag också. Och inte har amn nåt roligt att hitta på heller. Känns ju inte direkt som om man har lust att åka iväg nån stans, för det är ju ett helvete att åka bil i den här värmen. Är ju bastu i bilen =P Ska nog ta och fråga mami om vi kan grilla idag, va ett tag sen nu. Och så är det inte så mycket som behöver göras på poolen, så idag ska vi nog kunna bada i den ;P

Nee nu ska jag gå ut och sätta Em i en annan bur i skuggan. Hennes vanliga bur står ju i solen hela dan så det är ju as varmt där hela tiden.

Ha en bra da!

Ciao!


Oj va tiden går

Klockan är bra mycket nu. Men jag har inte kunnat sitta här på hela dan för min kära lillebror hade tagit musen och så har han varit borta hela dan. Och han är dålig på att ta me sig mobilen också. Irriterande när han gör sådär.

Va ute och gick me Helene för ett tag sen. Va riktigt skönt att gå på en promenad, fast det va inte lika skönt att jag fick 3 blåsor på fötterna efter skorna. Det här är ju andra gången jag går i skorna så det är ju inte så konstigt. Ska testa 2 grejer som jag såg på Rachael Ray idag, som ska gö det lättare att gå in skor, dom gör det på pumps och så men det borde ju gå lika bra på vanliga skor =P Ska även testa det på mina pumps om det fungerar =P Och gör det de så kommer jag tipsa om det här, för det är ju nånting som alla tjejer nog vill veta. För det kan ju vara en riktig plåga att gå i tex nya pumps.

Har varit ute hela dan. Legat och solat, har ju varit as varmt idag. Kändes som om man höll på och smälta bort =P Men det va skönt ändå, älskar solen ;P Jag hämtade Isak på dagis. Sen hade vi Elin & Emelie här i några timmar. Sen när Linda skulle hämta dom så kom Eva-Lena förbi en stund me sina ungar också. Hon tittade på en vagn som vi har som vi ska sälja och tur nog så ville hon ha den =P Är ju mycket lättare att sälja grejerna till nån som bor nära. En sak kan jag ju säga. Stå aldrig nära en unge som har en vattenslang i handen ;P Först så hade Isak den. Jag stod självklart bredvid han då för jag hade fyllt min vattenflaska. Så kollar han lite på mig sen så sätter han på den så det bara sprutar som fan. Det va första duschen. Sen när Natalie stod me den så hade jag Knarpan i famnen. Stod där och prata me na och sa att hon skulle gå till sin mamma för dom skulle åka hem. Men de ville inte hon och när hennes mamma kom ner och min mami så spruta hon en massa. Och sen så börja hon spruta på mig och Knarpus. Vände mig om för att Knarpan inte skulle få massa vatten på sig och så vart jag helt ner sprutad på hela ryggen och benen. Skit roligt tyckte Natalie och även mami =P Det där såg ju jätte roligt ut. Ja det kanske det gjorde men det va inte lika roligt som det såg ut. Men det va ju tur att Knarpan inte hann bli helt dränkt för då skulle han inte ha blivit speciellt gla min lilla bebis ;P Men man torka ju fort så det va ju inte så farligt direkt =P

Mami fick sin volvo såld idag också. Riktigt skönt. 2 snubbar och enas dotter kom och kolla på den. Det va tjejen som skulle ha den och dom lyssna och kolla bara lite på motorn och sen sa dom att dom skulle ha den. Mami fråga om dom inte skulle prov köra den men det behövdes inte. Sen så skrev dom på nåt papper, betalade och åkte hem =P Det va den fortaste bilaffär jag någonsin har varit me om =P Skönt iaf att äntligen ha blivit av me den. Så onödigt att ha en bil som man inte använder.

Nee nu tjatar Kimmen om att vi ska ut och leta efter Cassandra, innan hon hinner komma hem =P Tror han tycker att jag är seg här vid datan, men han får skylla sig själv. Hade han inte tagit musen så hade jag inte suttit här nu. Han tycker att det är skit roligt att åka runt och leta efter na. Så jag får la ta och masa mig härifrån nu.

Ciao!


Torsda

Hejsan!

Vakna i morse och va jätte besviken. Jag drömde att det regnade så jag trodde att det gjorde det, men när jag vakna så såg jag att det va lika underbart väder som igår =P Då vart jag gla igen hehe =P

Sitter här och funderar på vart man skulle kunna hitta ett jobb. Får försöka leta upp lite företag och sånt här och ringa runt lite och se om man kan hitta nåt. Men det känns rätt meningslöst här, dom ställena man har ringt runt till har inte haft nånting. Men jag får la göra några försök till. Känns som om man kommer få flytta till sundsvall för att ha en chans att hitta nåt jobb. Men det hade varit skönt att bo hemma ett tag och jobba här så man kan spara ihop lite pengar, för allting blir ju genast mycket dyrare när man ska ha lägenhet och allt. Och praktik genom arbetsförmedlingen sen har jag inte ens lust att ta. Där får man ju jobba för värsta slavlönen, vilket jag inte är speciellt pigg på. Det är väl typ 47 spänn om dan man får elle nåt sånt. Och hur galet är inte de?! Nee fan heller. Det enda som är bra me praktiken är ju att man får lära sig och kanske få ett jobb på det stället. Men då beror det ju helt på va man tar för ställe också, för man vill ju inte direkt va på ett ställe där man får slita arslet av sig för den där skit summan. Jag hoppas verkligen att jag ska lyckas hitta ett jobb här.

Nee nu ska jag fixa lite frukost och sen gå ut.

Ciao!


Grey's Anatomy

Börjar om en liten stund. Får man ju inte missa ;P Ska käka lite mer Ben & Jerry's då ;) Mumsigt!



Har varit ute hela dan idag. Älskar det här underbara sommar vädret! Så himla skönt. Har fått lite mer färg =P Ska ligga ute hela dan imorron, och alla andra dagar när det är så här fint för jag ska bli brun som en pepparkaka ;P Så det är bara för mig att vara ute i solen hela dagarna =P Blir jätte skönt sen när vi har fixat till poolen helt så man kan bada också ;P Underbart säger jag bara =P

Har fixat lite me poolen idag, fixat fram lite grejer till den, fixat ut lite skit som har kommit ner där. Sen har jag mest bara legat och slappat i solen. Har kollat lite på tv och läst. Men det är så skönt ute så man vill ju inte vara inne nånting. Har tränat lite också. Funderar på om jag sak ta och gå på en liten promenad efter Grey's, för nu är det skönast att ta en promenad när inte solen är så varm. Får inviga mina nya söta skor också, Hehe =P

Nee nu börjar det snart, ska fixa nånting att käka innan.

Ciao!



Onsda

Älskar detta underbara väder! =) Blir alltid lika gla när jag vaknar och kollar ut och ser att det är blå himmel & sol =D Jag hoppas att det här vädret håller i sig lääääänge! Ska snart gå ner och smörja in mig me solkräm, fixa frukost och gå ut och sätta mig ;) Ska va ute hela dan idag, man kan ju inte sitta inne när det är så underbart väder =P Men först ska jag gå ut och mata Em =P

Ciao!


Sundsvall

Kom hem för typ 2 timmar sen. Köpte den blommiga klänningen på Ginatricot som jag ville ha och ett par skor på Stadium. Klänningen kosta 149 kr och skorna va på rea och kosta också 149 kr =P Billigt och bra ;) Helt otroligt att jag kunde ha storlek 39 i skorna, brukar oftast ha 41 i vanliga skor. Nog för att mina gamla skor är lite för stora, hade kunnat haft 40 i dom. Men dom här är rätt mycket mindre men jag kunde ha dom iaf =P Men det är så olika på alla skor man provar, är alltid olika storlekar. Köpte även lite glass, Ben & Jerry's - Peace Of Cake =) Ska käka det till Gossip Girl ;P Mumsigt! Och sen är det ju Desperate Housewives =D

 
Vart lite många bilder på skorna men nu ser ni hur dom ser ut från alla håll iaf ;P

Käkade på McDonald's också. Tjejen som stod i kassan va inte speciellt trevlig. Lät hur otrevlig som helst när vi prata me na och så gjorde hon inte som hon sa, så en snubbe som jobbar där sa åt na en gång. Ska man jobba i en kassa så ska man fan va trevlig.

Nee nu ska jag hämta glassen och sätta mig framför tven ;P

Ciao!


Klockan börjar bli mycket

Tycker tiden går för fort. Man hinner knappt gö nånting på dan känns det som innan det blir kväll och sovdags igen. Hemskt är det. Tycker tiden kan gå lika sakta som man tyckte att den gjorde när man va liten.

Låg och sola ett tag efter att vi hade varit i fränsta. Hatar att åka bil när det är såhär varmt på dagarna. Är ju stekhett i bilen, känns ju som om man ska smälta bort elle nånting =P Rena bastun. Lekte lite me Mimmi också, fast när det är så varmt så kan man inte leka speciellt länge, men lite iaf för hon blir ju så knäpp när hon inte har gjort nånting på hela dan.
Min lilla goa Knarpus, är en riktig skitgris =P Han låg och rulla sig i ett hål som Mimmi har grävt upp igen. Helt grå/brun vart han. Man kunde inte riktigt se att han är svart och vit, för där han är svart va han helt grå/brun =P Min lilla gris. Får se om jag fick nåt bra kort på han, då lägger jag ut den här imorron.

Har kollat lite på tv, läst och tränat lite. Ska snart gå ner och duscha, lite sent men jag måste. Ska åka till stan imorron. Ska kolla efter nån blommig klänning som jag kan ha till mina syskons avslutning. Finns en på GT som jag vill ha, får hoppas att den finns där imorron =P Slipper ha me oss Mimmi imorron för Linda ska passa na. Är lite jobbigt när nån måste sitta kvar me na så allt tar så mycket längre tid. + att det är så himla varmt nu så varken hon eller en annan vill sitta kvar. Så det va skönt att hon kunde ta na. Vi har ju passat hennes hund jätte mycket och hennes ungar, så det är på tiden att hon gör nånting för oss ;P

Nee nu måste jag duscha.

Ciao!


Vilket väder

Hur underbart är inte det här soliga, varma vädret?!  Så himla varmt och skönt =D Älskar det! Jag hoppas verkligen att det här håller i sig jätte länge nu =P Regnade igår kväll men det va väldigt varmt ändå och det va ju bra att det regnade på kvällen och inte på dan. Tycker att det kan va så hela tiden, så man kan ligga ute och sola hela dagarna ;P Man börjar ju få lite färg nu =P

Sov till 12 idag. Väldigt länge för mig brukar ju alltid gå upp tidigt. Men jag sov ju bara 4 timmar natten innan så det är inte så konstigt. Lite synd bara att jag sov så länge, när det är så fint väder. Förlora massa sol tid där ;P

Nee nu ska jag köra mami till apoteket. Vill inte sätta mig i bilen för det är ju så satans varmt där, men mami måste dit så då får man stå ut me den värmen den lilla stunden.

Ciao!


Fotbollsmatch

Tjena!

Körde Bella till hennes fotbollsmatch imorse. Danne & Isak följde me också. Isak vart som vanligt gnällig och skulle hem, jag sa åt han från början att han inte skulle följa me. Men han vart lugn ett tag sen börja han gnälla igen, så jag gav Danne pengar så att dom kunde gå och köpa glass och lite godis. Då va han tyst bra länge och så satt han och skrek Heja Bella! Hehe han är så gullig ibland ;P Bellas tränare och andra föräldrar som va där skratta och tyckte det va roligt när han skrek så =P Danne gick och satte sig och lekte i bilen me han så han höll sig lugn tills vi skulle åka hem. Synd bara att Bella och dom förlora me 2-0. Fatta inte ens att dom orka spela match i det här varma vädret och planen ligger ju helt i solen också. Och så värmde dom ju upp hur mycket som helst, nästan i en timme höll båda lagen på och värmde upp.

Själv så tycker jag det är konstigt att jag inte är trött. Gick upp tidigt igår morse som vanligt. Kom hem nån gång efter 3 inatt efter att vi körde hem Lindas pappa. Kom i säng vid 4 men va pigg efter att jag hade kört bil och så är det ju ljust hela tiden. Så jag somna runt 5 nån gång och så gick jag upp 9 imorse för att jag skulle köra Bella. Jag lär la va helt död ikväll eller imorron.

Va väldigt roligt hos Marko & Linda igår =P Vi va några stycken och efter ett tag så kom det några till. Den där personen som alltid brukar va as jobbig va väldigt lugn igår, vilket är väldigt ovanligt =P Senare så började alla dansa utom jag och Cassandra. Va väldigt roligt att se och Cassandra filmade en massa då ;P Synd bara att dom skulle lyssna på så himla dålig musik. Gammal skit musik. Och min musik dög inte till dom, tycker att dom måste börja lära sig att lyssna på musik som görs nu och inte för typ 50 år sen =P Sånt gillar dom typ, inte bra ;P Riktigt roligt att snacka me dom och lyssna på dom som är fulla =P Man får höra så knasiga och roliga saker =P Jag skulle köra hem Pricken sen när hon skulle hem och innan när hon skulle dansa tror jag att det va, så sa hon: Den här ska jag ha me mig hem. Och så kasta hon sin mobil till mig =P Lät så roligt när hon sa det =P Nee det va en riktigt rolig kväll faktiskt. Fast mami ångrar att hon drack nånting igår för hon mår pyton idag =P Hon drack inte så mycket men hon har inte druckit på jätte länge så det spelade inte så stor roll, för hon mår skit idag iaf. Hon ska iaf aldrig mer dricka ;P Får se om hon håller de =P

Har kört ner Cassandra & Isak till näset. Får se hur länge han vill va där nere och bada. Lär nog få hämta dom om en stund. Ska snart gå ner och fortsätta diska. Ska dammsuga lite också, sen ska jag gå ut och sätta mig. Får hoppas att solen tittar fram snart igen för jag vill sola och käka massa glass ;)

Ciao!



RSS 2.0