091217

Tja!

Idag är det sviiiiiiin kallt! Nu är det 19,4 minus =( Varför kan det inte vara sommar året om för? Jag gillar inte den här kylan eller snön..

Har besiktat bilen idag och den gick igenom! =P Hade blivit lite galen annars, har ju ändå lagat en massa saker på den. Lämnade in den igår hos E igen, så nu fungerar fläkten men jag fick inte riktigt den värmen som har varit förut. Lite tråkigt men den fungerar ju som den ska nu iaf. Va inte så roligt att hämta bilen där idag direkt, gillar inte att starta bilen utan motorvärmare när det är -20. Men man har ju inte nåt val, fick starta den där en gång när det va -27 och den hade stått ute hela natten, då lät inte bilen så glad.

Ska snart åka och hämta Isak på dagis, sen måste jag ringa till S och fråga om hon kan köra bort en ny höbal till stallet. Den nya hästen får inte äta med dom andra så då måste vi ställa in en till. Får hoppas att hon kan komma idag.

Ciao!

091215

God morgon!

Klev upp vid 9 för det va ett jäkla liv här hemma. Idiot syskon som bara bråkar hela tiden..

Nu snöar det igen =( Det räckte inte med den snön som kom igår utan det bara måste komma mer. Hoppas det slutar snart....

Är trött som fan. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska gå och sova en stund så man blir lite piggare eller om jag ska skita i det och hitta på nåt annat.. Får se hur jag gör.

Ciao!

091214

Tjena!

I morse så red jag, Jessica, Janet & Åsa en sväng =P Blev en kortare, lugn runda idag. Ska börja träna upp Goodys kondition nu för den är väldigt dålig, inte så konstigt direkt men. Måste ta det lugnt nu i början, inte anstränga henne för mycket. Måste bygga upp hennes muskler också. Kommer nog bli bra till slut =)

I torsdags va hovslagaren här och skodde G. Hon hade inte så jätte fina fötter direkt och där ifrån jag lånar henne, dom har inte fixat hennes fötter sen hon flyttade dit i september. Hennes högra framhov såg inte så fin ut och vänster bak hade hon en hovböld och på höger bak hade hon en gammal hovböld =/ Man blir ju lite förbannad när man får veta sånt här och att hästen har gått med det där borta. Plus att hon hade gått ner i vikt men nu börjar hon lägga på sig igen. Jag är verkligen glad att jag tog henne på foder, tycker så synd om henne. Hon är ju så himla snäll och det märks att hon trivs i stallet och att hon börjar gå upp i vikt igen, så himla härligt att se =) Jag hoppas att Janet kan köpa henne eller att jag kan göra det sen för hon ska då inte tillbaka till det där stället.

Har varit en sväng i ånge idag och sen till fränsta. Åkte till E för att kolla när han kunde fixa min bil. Han lyssnade lite på hur fläkten lät och så idag och han skulle beställa hem en ny fläkt, får se när den kommer. Jag hoppas att han fixar det den här gången så att det blir bra gjort, litar bara på honom.

Ja sen har jag fått köra lite bil som vanligt.. Varit inne på FB, kollat på tv och så =P

Ciao!

Lucia & Tredje Advent

Hejsan!

Jaha idag är det lucia & tredje advent =) Inte långt kvar till julafton nu =P

Hade tänkt rida idag men det blev inte så. Vaknade upp med en jäkla mensvärk som fan aldrig vill gå över helt. Har inte fått sova så mycket inatt heller, för Mimmi har ju nåt fel i hövet för hon skäller hela tiden och så börjar Lincoln också. Sen ringde Cassandra nån gång inatt också och väckte mig, fick åka och hämta henne kl 6 i morse. Va inte så skoj att dra i gång bilen och skrapa rutorna då kan jag säga..

Ska åka till stallet lite senare, mocka och så. Kan ju hoppas på att värken har släppt helt då.

Ciao!

091212

Tja!

Usch va trött jag har varit idag och grinig.. Gillar inte när jag blir så här trött för jag blir så lätt arg då, blä! I morgon ska jag försöka ta sovmorgon för det skulle verkligen behövas.

Har inte gjort så mycket idag. Kom hem lite sent i natt för vi va hos P. Så man kom i säng rätt sent. I morse åkte jag till stallet och gav hästarna vatten sen drog jag hem igen. Har suttit på FB, kollat på Män som hatar kvinnor, varit ute med hundarna, åkte till stallet igen för att mocka, fylla å vatten åt hästarna och fixa maten till Goody. Och nu sitter jag här vid datan igen. Funderar på om jag ska kolla på nån film lite senare, kanske går nån bra på tv. Måste kolla de nu =P

Ciao!

Vem vinner Idol 2009?



Vem tror ni vinner? Jag tror och hoppas på Erik för han är bäst! Calle är också bra men Erik är ju så himla grym! =P Under alla år som Idol har gått så finns det inte en enda som har haft bättre röst än Erik, det är sjukt vilken bra röst han har, som en riktig hollywood stjärna! =P


Where Are We Runnin'?


Lenny Kravitz


Hemma igen

Nu är jag hemma igen =P Vi har varit i stallet i typ 1,5 timme =P Kändes inte som det för tiden går ju alltid så fort. Linda fick hälsa på alla hästarna, kolla på stallet och så =P Tog in Goody också så hon fick se hur hennes kropp  ser ut. Janets dotter va med oss hela tiden, hon är ju så himla gullig =) Miloo va också där så Lincoln fick leka med brorsan lite ;P

Vi ska göra om ett rum i stallet till sadelkammare och igår städade vi ur hela rummet och tog ner ett bord och stolar dit. Idag så hämtade Janet, Jessica & Åsa lite grejer som vi ska ha där medans jag passade hundarna och A =) Kommer bli skit bra! Skönt att ha ett ställe där man kan gå in och sätta sig och fika, hänga upp blöta täcken som ska torka och så. Det kommer bli så mysigt =)

Ska åka dit lite senare och mocka & fixa maten. Funderar på om jag ska lägga mig på min spikmatta ett tag, har så satans ont i ryggen.

Ciao!


091208

God morgon!

Vaknade vid halv 9 idag. Har tvättat håret (det va på tiden) och käkat lite frukost. Har lite grejer att fixa innan 12.

Vid 12 så kommer Linda hit. Vi ska åka till stallet så hon får träffa Isa igen och självklart Goody, hästen som jag har tagit på foder =P Ska ta med mig Lincoln idag för nu måste han få följa me oftare.

Skriver mer sen när jag är hemma igen.

Ciao!

091207

Hej!

Har inte bloggat på flera dagar, väldigt dåligt av mig =P Men i morgon blir det nya tag, ska börja blogga normalt igen för det får inte gå såhär många dagar mellan inläggen. Det ska bli bloggning varje dag och flera inlägg =P I morgon hade jag tänkt skriva lite om dom här dagarna som jag har varit tyst, har ju hänt lite grejer =P

Ska snart hoppa i säng, är jätte trött som vanligt..

Sleep tight!

091203

Hej!

Är trött som fan just nu, irriterad på min jobbiga syrra som sitter här och lyssnar på hög musik, skit musik dessutom, håller på att bli knäpp.. Och inte fan kan hon gå här ifrån heller utan vi ska få lyssna på den där skiten fast man försöker se på tv. Vill mosa henne.. Det märks att jag inte har sovit så bra på ett tag nu, jag blir väldigt lättirriterad då...

Skriver mer sen när jag är på lite bättre humör.

Ciao!

Trött

Hej!

Usch va trött jag är nu.. Har varit i stan hela dan, sen hann jag vara hemma 1 timme ungefär innan jag skulle åka till stallet och rida, kom hem strax innan 9. Så nu är jag as trött, måste sova snart.

Hittade lite grejer i stan, några julklappar och lite grejer till hästen som jag ska ta hem i morgon =P Ska ta en häst på foder ett tag, får se hur länge det blir. Ska iaf bli jätte skoj =) Jag och Janet (kanske Åsa) ska åka ner till stan i morgon med Goody för dom ska kolla hennes tänder. Får hoppas att det går bra. Sen kör vi henne direkt till stallet.

Idag va det riktigt mysigt att rida. Månen lyste som en stor lampa så jag och Jessica passade på att rida på tuben =P Där är det riktigt mysigt att rida där då, speciellt när det är lite snö =) Vi travade en del idag på både tuben och sen över ängen, riktigt härligt! =) Ofelia va riktigt pigg idag också ;P

Nee nu måste jag göra mig klar så jag får sova sen.

Sleep tight!

1 December

God morgon!

Klev upp halv 8 idag, mami tjatade om att jag skulle kliva upp.. Ska åka till stan vid 9. Kim ska till sjukhuset och sen ska vi till birsta. Jag ska kolla efter julklappar och lite andra grejer =P

Tänk att det är 1 december idag. Fy fan va tiden går fort! Snart är det nytt år igen, herregud...

Får se om jag mobilbloggar nånting idag annars bloggar jag när vi är hemma igen =P

Ha en bra dag! =)

Ciao!

RSS 2.0