Seven Pounds



Jag kollade på den här filmen tidigare idag =P Orkade ju inte igår så det fick bli idag istället ;) Filmen har en jätte fin handling och jag vart lite tårögd på slutet. Men filmen är rätt långtråkig men samtidigt rätt bra ändå. Will är ju en grymt bra skådis! Jag tycker helt klart att man ska se den just för att den har en sån fin handling =)


Seven Pounds Trailer


Hemma igen

Hej!

Kom hem innan 12 nån gång. Idag tog jag det lite lugnt på gymmet. Jag har börjat få ont i knät hela tiden nu precis som jag hade förut. Och det är inte så roligt direkt. Måste gå till nån som kan kolla på det. Sen handlade vi lite innan vi åkte hem. Är jätte fint väder idag igen =) Fast det va lite kallare idag.

Knarpus ligger här i sängen och har damp.. som vanligt. Flyttar jag mig bara 1 cm så hoppar han på mig den lilla skiten. Han ser så rolig ut när han är såhär cp, för han ser helt galen ut =P

Aja, nu ska jag kolla på film ;P

Ciao!

Lörda

God morgon!

Idag är jag uppe tidigt igen. Vaknade strax efter 7, hade velat sova en halvtimme till som jag egentligen skulle ha gjort men det kunde jag inte. Jag och mami ska åka och träna vid halv 9 så det är därför jag är uppe tidigt. Hade varit skönt med sovmorgon för en gångs skull, men inte då =P Kommer inte bli sovmorgon på hela veckan för jag och mami ska träna tidigt och sen så ska jag vara hos Linda och hålla på med hästarna =P Och sen behöver man ju göra en del hemma också så det kommer bli full rulle hela dagarna ;P

Ska läsa lite bloggar nu innan jag måste gö mig i ordning ;P

Ciao!


Godnatt!

Hej!

Nu börjar klockan bli mycket och jag är as trött. Men jag är lite sugen på att se en film, Seven Pounds rättare sagt =P Men känner jag mig själv så kommer jag somna om en stund. Men jag vill se den nu ;P Ska upp tidigt i morgon också för jag och mami ska åka och träna, så jag lär ju vara as trött i morgon om jag kollar på filmen. Aja, får se hur jag gör.

Idag va vi på getberget hela dan =P Jag åkte snowracer med 3 ungar från förskolan, vilket dom tyckte va as skoj ;P Det va väldigt många ungar som åkte pulka, snowracer m.m. Sen va det ett gäng som åkte skidor och så också =P Jätte roligt va det iaf och ena tjejen som jag åkte med tycker att jag är den bästa fröken ;) Hon är så söt =) Det som va mindre roligt va la att jag typ hade snö överallt =P Va inte så skönt efter ett tag direkt. Va as roligt att åka och jag va den enda vuxna som åkte med ungarna och va där med dom över huvud taget. Alla andra stod på andra sidan liksom. Riktigt rolig da har det varit.

Sen när jag kom hem efter 5 nån gång så fixade jag bara lite hemma och packade ner mina ridkläder. För sen åkte jag och köpte och drog hem till Linda =P Vi satt och snackade och så medans vi åt och en stund efteråt. Väldigt trevligt =P Sen red vi en sväng och hästarna va väldigt pigga idag =P Sen va det tänkt att vi skulle kolla på en film, men när vi va klara med hästarna så visade det sig att klockan va 10. Så vi fick skippa det den här gången eftersom jag ska upp tidigt i morgon så vi får la gö det en annan gång =P Kvällen har iaf varit väldigt trevlig =)

Nee nu ska jag la sova eller nåt ;P

Sleep tight!

Torsda

Heej!

Kom hem innan 5 nån gång. Jag fick mami att åka till fränsta när jag hade slutat så jag kunde handla lite ;P Va även in en sväng på erikshjälpen och köpte 3 böcker ;P Böcker, musik & filmer är nånting som jag inte skulle klara mig utan, speciellt inte musik för det måste jag lyssna på varje da annars blir jag knäpp ;P

Dagen har varit bra som vanligt hehe =P Har la varit rätt lugnt idag. Har inte varit sådär jätte mycket bråk och så, vilket är skönt. Fast när det väl är nånting så får man tjata lite på dom för vissa ska ju vara väldigt roliga och inte göra som man säger. Vilket är lite jobbigt för håller dom på för länge så blir jag förbannad och jag vill inte behöva bli arg och skälla på dom för jag har ju som sagt lite humör. Ibland behövs det men vissa gånger så ska jag inte behöva bli arg.

Aja, skulle ju träffa Helene och hennes boy idag, men jag vet inte om dom har kommit hit än. Skickade ett mess till na förut men inte har muppen svarat än =P Så Helene om du läser det här, svara eller ring! ;P

Är ju lite surt om vi inte kan träffas idag för annars hade jag ju kunnat åkt till Linda, så hade vi kunnat rida eller jobba med hästarna på banan.

Jaja, nu ska jag läsa lite bloggar ;P

Ciao!


Grey's Anatomy


Snart börjar Grey's Anatomy. Missa inte de ;P

Vinn en goodiebag!



Tävlingen avslutas på måndag den 2 mars.

Till tävlingen

Onsda

Tjena!

Fan va irriterande det är när Blogg.se bara strular så man får sitta och skriva om det man redan har skrivit.

Kom iaf hem runt 6 nån gång. Jag & mami tränade efter att jag hade slutat. Va inte så jätte mycket folk idag vilket va skönt =P Skippade ridningen idag för jag känner att jag inte orkar. Är ju inte bra att göra för mycket heller så. Får se om jag åker dit en sväng i morgon, annars så får det bli på freda.

I morse så hade jag lust att bara slänga ut Knarpus genom fönstret för jag va så jäkla trött på han. Runt halv 6 så börja han krafsa som satan i kattlådan bra länge, sen gick han vidare till sina skålar och fortsatte där och se gick han till dörren gjorde samma sak där. Och så höll han på tills att jag klev upp kvart i 7. Blir så trött på han när han håller på sådär, för det spelar ingen roll om jag släpper ut han för han ska in lika fort igen. För annars sitter han där ute och skriker och håller på så man blir galen. Hatar när han håller på sådär.


Annars har det inte hänt så jätte mycket. Dagen har varit bra som vanligt ;P Fick iaf prata med rektorn idag, har varit väldigt svårt att få tag i na, men idag så fick jag prata med henne så nu ska jag få praktisera fram till sista april och nästa vecka har jag ledigt, vilket ska bli väldigt skönt =P Jag & Linda kan träna hästarna på dagarna, jag kan träna med mami och göra andra saker hemma som behöver göras.


Ska läsa lite bloggar nu och jag hoppas att det inte blir nåt strul nu för då vet jag inte va jag gör.


Ciao!


Tisda

Tja!

Kom hem strax innan 8 nån gång. Va bara hem en snabb sväng som vanligt innan jag drog till Linda =P Jag red Mille på plan medans Linda tränade med Bitter där. Dom behöver ju göra lite annat än att bara gå ute i skogen och så. Får se om jag ska åka dit i morgon också efter träningen.

Dagen har varit bra som vanligt på förskolan och fritids =P Fast idag vart jag väldigt förbannad på lunch rasten. Det va speciellt 3 ungar, 2 från förskolan och 1 som går i 1:an eller 2:an som bråkade typ hela tiden och jag sa åt dom flera gånger. Men sista gången dom bråkade så vart jag så förbannad att dom fick en jäkla utskällning. Jag blir så trött på ungar som aldrig kan lyssna för man ska inte behöva säga åt dom 100 gånger. Det märks ju att dom blir lite chockade varje gång jag tar i lite när jag skäller på dom. Men bara för att jag bara praktiserar där så betyder inte det att dom får göra som dom vill, för jag har inte världens bästa humör och blir det så att jag får tjata hela tiden så blir jag förbannad tillslut. Men lyssnar dom inte från början så får dom skylla sig själva.

Idag blir det sängen senast halv 11 för jag är så himla trött. Ska läsa lite bloggar en stund och sen göra mig i ordning.

Ciao!


Vinn en goodiebag!


Tävlingen avslutas på söndagen den 1 mars, 12:00.

Till tävlingen

Vinn en sjal!


Tävlingen avslutas den 4/3.

Till tävlingen

Månda

Tja!

Usch, va as trött i morse och ville inte kliva upp. Är jätte trött nu också så ikväll blir det sängen tidigt. Blir ju helt slut efter att vara med ungar en hel da, sen träna eller rida och så är det varje da typ. Men det är ju så roligt så jag kan ju inte låta bli fast att jag är jätte trött ibland. Men på torsda ska jag iaf vara ledig ifrån träningen och ridningen för då ska jag träffa Helene & Martin ;P

Idag vart det träning med mami =P Vi lät hästarna vila idag för det behöver dom. Får se vad vi hittar på med dom i morgon.

Den här dan har varit bra som vanligt =P Tycker ungarna va rätt lugna idag ändå, har inte varit så mycket bråk. Vilket är skönt.

Har la inte hänt så mycket mer idag =P Ska ta och läsa lite bloggar nu ;P

Ciao!

Beck - Advokaten



Nu börjar Beck - Advokaten. Missa inte de ;P

Gossip Girl



Nu har Gossip Girl börjat, missa inte de ;P

Sönda

Hej!

Gud va trött jag va igår efter att vi hade ridit. Vi va ute i 3,5 timme och båda hästarna va så jobbiga så jag och Linda va helt slut när vi kom hem. Vi red på en ny väg som inte Bitter hade gått på, så han va jätte stressad för det. Och han stressa upp Mille så han ville ju typ trava hela tiden och så fjanta han sig när det kom bilar. Och sådär brukar inte dom vara så det va as jobbigt att rida. Vi måste börja rida oftare på nya vägar fast kortare sträckor, så att Bitter vänjer sig. För sådär jobbiga ska dom inte bli bara för att man rider på en ny väg. Fast Mille har gått där förut. När vi va på dom vanliga vägarna igen som dom är vana vid så va dom som vanligt typ. Jag har nog aldrig ridit nån häst som blir sådär jobbig när man kommer till ett ny väg. Va iaf skönt att dom vart lugna sen på hemvägen.

Vi ska rida idag också men då får det bli nån vanlig runda eller nåt där hästarna är lugna för jag orkar nog inte en till jobbig ridtur idag.

Sen på kvällen så åkte jag hem till Helene på middag som hon hade för att hon ska flytta på lörda. Va as god mat och efterrätt, riktigt mumsigt! ;) Kollade på film gjorde vi också och pratade en hel del =P Va jag, Helene & Johanna. En riktigt trevlig kväll va det!

Men nu måste jag göra mig i ordning så jag kommer iväg till Linda i tid =P

Ciao!


Lörda

God morgon!

Klev upp vid halv 9 idag. Ska åka till Linda om en stund =P Idag är det mycket varmare ute, vilket är väldigt skönt eftersom vi inte behöver frysa =P Men bara för att det är varmare ute så är det grått och tråkigt ute. Men det är bättre att det är såhär än att det är mycket kallare och sol.

Va ju tråkigt att George åkte ut igår ifrån Let's Dance. Nog för att han inte va så bra igår men han är bättre. Jag förstår liksom inte hur Carl-Jan kan få vara kvar för han kan ju inte dansa över huvud taget. Det retar mig verkligen att dom som är as dåliga och verkligen inte kan dansa får vara kvar så jäkla länge.


Aja, nu ska jag göra mig klar så jag kan åka till Linda om en liten stund =P

Ciao!

Let's Dance



Snart börjar Let's Dance. Missa inte de ;P

En bild på en blåslagen Rihanna



Här är en bild på en blåslagen Rihanna som har läckt ut till TMZ. Jag har alltid gillat Chris men en sån här sak gör att jag inte gillar han lika mycket längre. Jag fattar inte hur man kan misshandla nån. Hur fan kunde han göra det?! Man är ju helt störd när man kan göra en sån här hemsk sak.

Freda

Hejsan!

Kom hem efter 4 nån gång. Slutade inte tidigt idag. Åkte och handlade lite innan jag åkte hem. Jag hann inte vara hemma länge innan mami och alla mina syskon utan Kim kom hem från stan, så då va det bara att hjälpa till att bära in kassar och sen packa upp maten och ställa in. För som vanligt så bara pyser alla mina syskon iväg då. Blir så irriterad på dom.

Den här dan har varit bra som alla andra =P Inte så mycket bråk och så idag heller, vilket va väldigt skönt =P Igår så började jag spela fotboll med en grabb som alltid bråkar och jävlas med andra hela tiden, och det tyckte han va jätte skoj. Kom även 2 grabbar till då som ville vara me. Sen idag så kom den bråkiga grabben in när jag va påväg ut och frågade om vi kunde spela fotboll =P Och självklart så sa jag ja, för han behöver nånting annat att göra så att han inte börjar bråka med andra. Och han tycker ju att det är jätte skoj så det är ju bara bra =)

Jag måste bära in ved och städa rummet idag. Va ju borta hela dan igår så då hann jag ju inte göra nånting. Så det får bli idag istället. Men först ska jag käka lite och läsa lite bloggar ;P

Ciao!


Hemma

Hej!

Nu är jag hemma igen. Har inte varit hemma mycket idag sen jag drog i morse. Först så praktiserar jag ju till 16.00. Sen direkt efter så tränade jag och mami, handlade och åkte hem en stund. Va hemma typ 45 min, käkade och bytte om för sen åkte jag och lämnade Cassandra, Bella och en kompis till Bella i Erikslund och sen drog jag till Linda.

Vi red en sväng fast det va rätt kallt. Hästarna skötte sig bra idag och även igår när vi red =P Synd bara att det ska vara så kallt nu. Tycker det kan ta och bli varmare, iaf inte mer än 5 minus. Sån tur har man ju inte utan det ska ju vara över 20 minus =/ Hatar det.

Nee nu orkar jag inte skriva mer. Vart ett kort inlägg idag, men så blir det när man inte har tid ibland. Blir iaf bättre i morgon =P Nu ska jag käka lite och sen hoppa i säng. Vill inte lägga mig för sent, för då blir jag så satans trött i morgon.

Sleep tight!


Grey's Anatomy



Nu har Grey's Anatomy börjat igen, säsongs start idag =P Började nu kl 21.00 så jag ska rikta min uppmärksamhet mot tven nu ;P

Åka iväg

Ska åka till Linda om en stund =P Vi ska rida lite. Vart ju ingen träning idag för mami kände inte för det, så då drar jag till Linda istället =P Är ju mycket varmare idag än i måndags, vilket är skönt =P

Aja ska byta om nu så jag kan komma iväg sen =P Skriver sen när jag är hemma igen =P

Ciao!

Onsda

Tja!

Kom hem för en liten stund sen. Jag hade tur och fick åka med en som jobbar på fritids =P Så jag slapp åka buss ;P

Det har gått bra idag =P Dom hade bad idag på idrotten, vilket dom tycker är as skoj =P Dom hoppar runt som galningar i vattnet ;)

Det är lite jobbigt när alla ungarna måste vara ute på lunchrasten för då är det ju förskolebarnen och barnen som går i 1:an och 2:an ute tillsammans och det blir alltid en massa bråk. Och sen när vi gick in så vart det ju bråk om vilka som skulle spela ett spel och hur många som skulle gö det, så det vart ett jäkla liv. Då va jag så less på allt jäkla bråk så jag röt i ordentligt, värre än förra gången, så att dom vart tystare så man kunde prata med dom. Jag är riktigt trött på att dom ska bråka om typ allt hela tiden. Och dom kan ju aldrig prata med varandra utan det blir bråk och skrik på en gång.

Sitter just nu och kollar på Miami Ink =P Har redan sett det här avsnittet som är, men vad gör det för jag älskar det programmet ;P


Ska läsa lite bloggar nu ;P

Ciao!

Sängen nästa

Har använt Dermalogica nu och jag tycker huden känns riktigt ren ;P Härliga grejer att använda =P

Har inte gjort så mycket ikväll. Kollat lite på tv, suttit lite vid datan, läst och så typ =P Är så himla trött på kvällarna så jag ligger mest bara och slappar ;)

Ska gå och lägga mig nu, är as trött. Jag kan behöva gå upp lite tidigare än vanligt för att hinna med allt och inte behöva stressa, så jag vill sova så länge som möjligt så jag orkar kliva upp tidigare ;P

Sleep tight!


Dermalogica

Idag fick jag hem mitt paket innehållande Dermalogicas serie speciellt anpassad för oss med normal och oljig hy. Min hy har blivit hel konstig nu när det har varit kallt ett bra tag. I ansiktet så är jag lite oljig i pannan men annars är jag normal så men den är ändå lite konstig. Mina händer är as torra vilket dom inte brukar vara i vanliga fall, men det hör inte hit ;P

Det är viktigt att använda produkter som är anpassad efter sin egen hudtyp. Gör man inte det så blir det ju inte direkt bättre. Jag ska testa det här i en månad nu och jag hoppas att min hy blir bättre. Jag har hört att det här märket ska vara väldigt bra så jag hoppas att det fungerar för mig också =P Fick hem det fort också, för jag beställde det i fredags kväll och fick det idag =P Och jag beställde det ifrån DonnaBeauty.se.



Special cleansing gel, Multiactive toner, Skin prep scrub, Active moist, Lip treatment och Precleanse & Skin refining masque som inte är med på bild men det är små tester bara.

Rengör, exfoliera och återfukta huden dagligen med produkter avsedda att balansera talgproduktionen i T-zonen utan att torka ut huden i övriga ansiktet.

Flaskorna är det 50 ml i och dom andra är det 22 ml i om ni undrar ;P


Tisda

Tjena!

Kom hem vid 6. Jag och mami tränade vid 4 efter att jag hade slutat. Dags att komma igång med det igen nu när mamis rygg är bra igen. Skönt va det fast att jag inte kände för att träna idag =P

Idag va ungarna lite lugnare än igår =P Idag har vi la inte gjort nåt speciellt direkt. Varit på biblioteket och det tycker ju ungarna om =P Låna böcker och så ;P Även jag lånade en bok som jag ska läsa sen när jag är klar med den som jag läser nu. Några ungar fick hålla på med lera med mig, för det va vissa som inte hade gjort det förra veckan. Några har åkt skidor, och sen har dom bara lekt och så har vi varit ute.

Fick hem ett paket idag som jag beställde förra veckan =P Ni får se sen vad det är ;P

Nu ska jag läsa lite bloggar medans jag väntar på att maten ska bli klar ;P

Ciao!


Hemma igen

Tja!

Har inte varit hemma så mycket idag. Först så är jag ju på praktiken till 4 och kommer hem vid halv 5 typ. Och tio över 5 så drog jag till Linda eftersom vi skulle jobba lite med hästarna. Så jag va bara hem och käkade och bytte om =P

Dagen då. Det är ju månda idag så ungarna är ju lite stojiga och bråkiga. Ena gruppen som jag va med idag när dom skulle arbeta med en grej, förde ett jäkla liv och jag höjer inte rösten i första taget men idag så tröttna jag på att få tjata på dom så då sa jag till på skarpen. Då vart dom knäpptysta =P Dom vart la kanske lite chockade eftersom jag inte brukar säga till sådär, men jag kommer fortsätta med det för ibland så måste man bli lite arg på dom för annars lyssnar dom inte. Men det är ju bara det att jag måste hålla mig lite lugn eftersom jag har lite hett temperament. För skulle ungarna få se mig riktigt arg så skulle dom nog bli rädda. Fast på ett sätt så skulle det nog vara bra för då skulle dom nog alltid lyssna men ja, jag kan ju inte bli så arg. Och dom skulle behöva göra en del för att få mig så arg också så =P Men det är jobbigt när man måste tjata på så stora barn och speciellt en som alltid håller på.

Annars har det varit bra. Dom åkte skridskor idag också =P Riktigt duktiga är dom!

Sen hos Linda då. Idag va Mille inte lika lugn som igår när vi jobbade med han på marken. Men han va inte lika jobbig som han brukar vilket är ett + =P Men han va ju lite jobbig men jag tror han kommer bli bättre och bättre ju mer han får röra på sig. Men det är ju inte alltid så lätt att motionera dom när det ibland är svin kallt. Som nu är det kallt igen. När jag kom hem så va det 23,5 minus =/ Va inte så kallt i när vi börja idag men det vart ju bara kallare hela tiden så det vart mer jobb med Mille. Får hoppas att det blir varmare igen men bara för att vi har kommit igång med hästarna nu så blir det la svin kallt.

Aja nu ska jag kolla om det går att duscha och så ska jag käka lite ;P

Ciao!


Beck - Gamen



Den perfekta tv kvällen fortsätter med Beck - Gamen =P Missa inte de ;P

Reach Out


Hilary Duff - Reach Out

Gossip Girl



Snart börjar Gossip Girl =P Gud va jag älskar söndagar! Först One Tree Hill, sen Gossip Girl & till sist Beck ;P Perfekt tv kväll =P

One Tree Hill



Nu börjar One Tree Hill. Missa inte de ;P

Sönda

Hej!

Kom hem för en stund sen. Har varit hos Linda hela dan =P Kom dit vid 11 och åkte hem vid kvart i 5 typ ;P Vi red ut en sväng och idag så försökte inte Mille med nånting =P Så det va bara igår som han testade lite. När vi skulle upp på en stig så skulle Linda rida först och det va lite för mycket snö där så hennes häst åkte typ ner helt med framdelen och sen la han sig helt ner och han sket i att hon va på =P Vissa hästar skulle ju få panik där. Hon fick iaf hoppa av och så att han kunde komma upp. Och sen när vi hade ridit över en äng typ och skulle upp på vägen så är det så satans mycket snö där eftersom det är ett dike där också så dom ramla framåt mot vägen så hon fick hoppa av i farten så han kunde komma upp. Och jag hoppade av och gick över med Mille så det inte skulle bli samma sak för oss.

Har varit jätte fint väder idag också, vilket är jätte härligt =P Men det va lite kallare idag, men det va skönt att vara ute iaf =P

Vi jobbade även lite med Mille från marken en stund efter att vi hade ridit. Han va jätte duktig idag =) Jag ska dit i morgon också och så ska vi jobba med dom från marken bara. Mille brukar kunna vara en bitch när hon jobbar med han så, så vi får se hur han sköter sig i morgon. Är ju alltid lättare när man är 2 när en häst inte alltid är så snäll. Så vi får se helt enkelt hur han är i morgon =P

Sen när vi va klara med hästarna så gick vi in och fikade lite och kollade på massa kort, filmer som hon hade gjort, hästannonser och så =P Är skönt att komma bort ett tag och inte bara sitta hemma hela tiden och tråka. Härligt att vara med nån igen som har samma intresse =P

Aja, nu ska jag käka lite ;P

Ciao!


H.E.A.T & Måns vidare till finalen



Ja det va H.E.A.T & Måns som gick vidare till finalen ikväll =P Dom hade bra låtar så det va bra att dom gick vidare. Sen gick Amy, Lili & Susie vidare till andra chansen. Jennifer Brown va ju jätte bra och jag tycker det va lite konstigt att hon inte kom med över huvud taget. Men men..

Melodifestivalen Del 2



Nu har Melodifestivalen börjat, ni missar väl inte de? ;P Här är startordningen för ikväll.

Skellefteå 14:e februari:

Lili & Susie - Show Me Heaven

Lasse Lindh och Bandet - Jag ska slåss i dina kvarter

Jennifer Brown - Never Been Here Before

H.E.A.T - 1000 Miles

Markoolio - Kärlekssång från mig

Amy Diamond - It's My Life

Cookies'n Beans - What If

Måns Zelmerlöw - Hope & Glory


Beautiful


Christina Aguilera - Beautiful (Live - Grammy Awards 2004)

Hur underbar är hon inte?! Jag kommer så väl ihåg när jag satt och kollade på det här på tv, och jag rös så fort hon började. Finns ingen bättre än Xtina! ;P

Happy valentine's day

Tjena!

Ja idag är det Alla Hjärtans Dag =) Har ni haft en bra dag så här långt? Det har jag =P Jag har varit hos Linda (som jag jobbar med) och vi har varit ute och ridit =P Det va hur mysigt som helst! Det har varit jätte fint väder idag och inte så kallt heller vilket va väldigt skönt ;P Och vi va ute i ungefär 2 timmar. Va så härligt att rida igen och hon har så mysiga hästar =) Jätte goa båda två =P Hästen som jag red, han testar alltid nya personer som rider han och han testade mig =P Han tog ett riktigt skutt upp i luften men det är inte så lätt att få av mig så jag satt ju kvar, vilket kanske inte va lika roligt för han men ;P Han skulle kunna försöka med typ vad som helst och det skulle inte göra mig nånting. Så det blir la rätt tråkigt i längden =P Han försökte inte göra om det iaf. Har varit en riktigt rolig da =D Ska dit i morgon igen =P

Roligt att ha nån som har samma intresse och så som man kan umgås lite me =) Det är verkligen bra att jag fick praktisera i fränsta för annars hade vi ju inte börjat umgås. Och det är ju roligt ifall om vi kan börja umgås en del, för jag umgås ju inte direkt med nån här nu vilket är väldigt tråkigt. Så det skulle ju vara jätte skoj =P Det är ju lite tråkigt att man inte umgås längre med dom som man va kompis med när man gick i skolan här. Men det blir ju så när man flyttar iväg några år. Så det är ju jätte skoj att jag och Linda har börjat umgås liksom ;P

ja jag har inte gjort så mycket annat idag än att vara hos henne. Pratade lite med mami när jag kom hem, vilket va runt halv 3 nån gång =P Vi satt och prata i ungefär 1 timme ;P Och nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska kolla på tv =P

Ciao!


Let's Dance



Snart börjar Let's Dance så nu ska jag gå och fixa nånting att käka ;P

Vinn en goodiebag!



Till tävlingen

Vinn ett armband!


Tävlingen avslutas på söndag den 15/2.

Till tävlingen

Fredagen den 13:e

Tja!

Den här dagen startade inte riktigt som alla andra dagar. Först så vakna jag av mobilen som ringde vid kvart i 7. Och som vanligt så tänkte jag ligga kvar i sängen i nån minut, men det vart inte riktigt som jag tänkt utan jag somnade tydligen och vaknar upp kvart över 7 och då flyger jag upp ur sängen.

Sen när jag höll på att klä på mig det sista så tänkte jag att jag inte ska glömma fikat. Vem glömde fikat? Jo jag. Kom på det när jag stod vid bussen, ringde mami och så kom hon med det, vilket va tur och väldigt snällt av na =P

Annars har dagen varit bra ;P Va ju och kollade på isskulpturer med barnen från förskolan och fritids. Det är riktigt häftigt vad man kan göra med is =P Ska kolla hur bra bilderna vart sen som jag tog med mobilen. Blev dom rätt bra så får ni la se nån bild sen ;P

Fick sluta tidigare idag också precis som förra fredagen. Riktigt skönt =P Och mami åkte till fränsta och gjorde lite grejer också så vi fick åka bil hem =P Sen när vi kom hem så hann jag bara äta och sen skulle vi åka och hämta 3 chinchillor, bur och massa andra grejer som vi har köpt från några i torpshammar =P Jag tycker inte att vi skulle ha köpt dom, lite onödigt att dra på sig mera djur. Men ja det är ju vad jag tycker. Men dom är jätte söta =D Ni får se en bild på dom senare idag eller i morgon =P

Nu ska jag gå och tömma diskmaskinen innan mami börjar gapa på mig =P

Ciao!


Ska snart sova

Åkte till badhuset förut, fast det vart lite sent. Jag handlade lite fika + avokado och keso =P Så jag har gjort den där röran igen med avokado, keso och vitlök på knäckemackor ;P Så himla gott =P

Har inte gjort så mycket sen vi kom hem. Käkat lite då, tagit in ved så mami kunde elda, kollat lite på tv och suttit lite vid datan. Ska snart gå och borsta tänderna och tvätta facet. Är jätte trött och jag bara längtar efter min goa säng ;P Ska bli så skönt med helg så man kan soooova hehe ;P Jag hoppas att det inte är lika kallt i morgon så det blir lite lättare att gå upp för det är alltid så kallt här nere på morgonen när det är så svinigt kallt ute, medans det är as varmt på övervåningen. Då är det verkligen inte så roligt att kliva upp.

Aja nu ska jag göra mig i ordning och hoppa i säng ;P

Sleep tight!


Torsda

Tja!

Kom hem strax innan halv 5. Va svin kallt i morse, 26,5 minus när vi gick till bussen =/ Det va inte roligt kan jag säga och när jag kollade hur kallt det va när jag klev upp så ville jag bara hoppa ner i sängen igen. Va mer än 28 minus då =/ Det va verkligen inte skoj att gå ut då.

Den här dagen har varit lika bra som alla andra ;P Det va flera barn som stannade inne på lunchrasten eftersom det va så kallt, vilket jag också gjorde. Idag har dom haft matte, lekt, gjort ett experiment, gjort lite grejer med lera och såna där saker. Som vanligt typ ;P

När jag kom hem idag så fixade jag med ett brev som jag skulle skicka till Tina, åkte och postade det och sen åkte jag upp till Helenes pappa och matade katten =P Efter nån minut så vågade han sig fram och vart riktigt go =P Så jag satt där en stund och goade lite med han när han ändå ville det ;P

Ska kanske åka till badhuset snart också. Några av mina syskon skulle bada och jag ska handla lite grejer. Måste ha med mig fika i morgon för vi ska på en liten utflykt i morgon och jag hoppas verkligen att det är varmare då, för är det över 20 minus så kan det la ändå inte bli nåt. Och blir det de så kommer det inte vara så härligt direkt.

Aja, nu ska jag läsa lite bloggar ;P

Ciao!


Efterlyst



Snart börjar Efterlyst =P Nu när Made in Sweden är slut så kan man ju kolla på det igen ;P Missa inte de! =P

Jennifers födelsedag!



Idag fyller vackra Jennifer Aniston 40 år! Grattis! =) Super snygg är hon här, fast det är hon ju alltid =P En av Hollywoods vackraste kvinnor, enligt mig ;)

Onsda

Tja!

Kom hem nån gång efter 4. Fick åka med Linda hem, va väldigt snällt av na =P

Idag har la varit som alla andra dagar på förskolan =P Dom hade bad idag på idrotten, men jag badade inte utan gick runt vid kanten och höll koll på dom. Sen fick jag även vara med Mimmi på fritids för det va bara hon där med alla barnen, så jag hjälpte henne =P Fick stryka massa pärlplattor ;P Det är väldigt populärt och jag tror att dom gör det varje dag på fritids, för Linda har fått stryka en hel del, jag har gjort några och så är det andra som också har gjort det ;P Det är nästan alltid nån som börjar med det efter samlingen som vi har efter att dom har fikat. Bra att dom tycker det är skoj iaf =P

Sen har vi gjort armband och halsband idag =P Dom hade fått nya pärlor, så vi kunde inte låta bli, så jag, Linda och några barn satt med det en liten stund =P Och sen har vi la bara varit ute, och varit inne och lekt typ ;P

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Har käkat några mackor och sen varit med Isak & Danne =P Och nu kollar jag på Las Vegas ;)

Nu ska jag läsa lite bloggar medans det är reklam ;P

Ciao!


Sova

Hmm, vid halv 10 så somnade jag på soffan =P Jag va nog lite trött ;P Va bara tur att mami kom ner vid 12 och väckte mig för annars hade jag fortsatt sova här =P I morgon borde jag vara piggare eftersom jag somnade så tidigt dag, för en gångs skull. Lite synd bara att jag inte somnade i sängen för då hade jag kunnat fortsätta sova, vilket hade varit ännu bättre ;)

Har iaf inte gjort sådär jätte mycket efter att jag kom hem. Har suttit lite vid datan, tagit in ved, varit uppe hos Helene en sväng för jag ska vara kattvakt åt hennes pappa, och kollat på Miami Ink & lite av Top Model 11 ;P Härlig blandning på program det där =P Alltid när jag kollar på Miami Ink så vill jag åka dit och bli tatuerad av dom =P Dom är ju så satans duktiga! Jag vill ha flera tatueringar, inga stora, men nån till och jag måste hitta nån bra tatuerare. Men det får bli nån gång när jag har pengar =P Skulle vara en dröm att få bli tatuerad av Ami, Nuñez eller Kat =P



Nee nu måste jag sova, kan ju inte sitta här hur länge som helst bara för att jag somnade på soffan tidigare ;P

Sleep tight!

Vinn smycken!



Sponsor: Wishdesign.se

Tävlingen avslutas den 16 februari.

Till tävlingen

Vinn en liten goodiebag!


Tävlingen avslutas på söndag kl 23,59.

Till tävlingen

Tisda

Hej!

Kom hem för en stund sen. Vart förbannad när jag såg att det inte va nån ute och skottade, fast jag ringde hem och sa att dom måste börja med det. Va ju bara tur att jag inte behövde köra mami idag. Men i morgon ska dom till sjukhuset och då måste ju bilen fram. Men känner jag mina syskon rätt så lär det aldrig hända utan jag kommer få gå ut och skotta. Blir så irriterad på en person här hemma som aldrig kan hjälpa till.

Aja, ska fortsätta käka nu och läsa lite bloggar ;P

Hej så länge!


Prison Break



Snart börjar Prison Break, missa inte ;P

Stormen

Har kollat på mini serien Stormen, va sista avsnittet idag. Jag bara satt och vänta hela tiden på att den där snubben som har en massa mark, skulle försöka hänga sig, så fort han stängde in sig på rummet. Och tillslut så försökte han ju också men det va ju tur att hans fru och grannen lyckades få ner han.

Sen bara väntade jag på att Annas kille skulle få reda på att hon va otrogen, vilket han fick också. Hemskt då när han fick reda på att det va han som hjälpte han hem från skogen. Och at han tog tillbaka na sen, va la bra för barnen men ja. Man glömmer ju inte sånt där i första taget.

Bra liten serie det där =P Det är verkligen hemskt när sånt där händer. Hur mycket en storm egentligen kan förstöra, det är otroligt.


Månda

Tjena!

Kom hem för lite mer än 1 timme sen. Tog ut Mimmi det första jag gjorde eftersom mina syskon är väldigt dåliga på det. Sen har jag suttit och pratat med mami =P Och snart ska jag fixa nånting att käka.


Jag vart väldigt irriterad när jag kom hem och såg att ingen hade skottat idag, så det är fortfarande massa snö vid bilarna. Väldigt roligt.. Jag har ingen lust att behöva ta allt det där själv för det är väldigt jobbigt. Och sen har jag ju andra saker att göra nu när jag är hemma och har inte tid att stå där ute hela kvällen och skotta. Riktigt irriterande.


Idag har det varit väldigt lugnt, vi har bara haft typ 15-17 barn idag vilket är väldigt lite =P Men det va skönt ;P Väldigt snälla har dom varit idag, inte så bråkiga =P Fast det brukar dom inte va i vanliga fall heller direkt men idag va dom extra snälla ;P

Aja, nu måste jag ha käk =P

Ciao!


Beck - Flickan i jordkällaren

En liten flicka hittas död i en jordkällare och snart kommer det fram att hon varit död en längre tid. Martin Beck och hans team försöker ta reda på vem den lilla flickan var. Inget barn har anmälts saknad och dessutom finns spår på fyndplatsen som tyder på att någon varit där nyligen. När ytterligare mystiska händelser inträffar i närområdet leder utredningen dem till Berlin och Beck beger sig dit för att försöka hitta mördaren.

I rollerna: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Marie Göranzon, Stina Rautelin, Petter Hüttner, Dieter Pfaff, Elisabet Carlsson. Regi: Harald Hamrell.

Det är så härligt nu när Beck har börjat igen =P Riktigt myssöndag blir det med OTH, GG & Beck ;P Det gillar jag ;)

Den här filmen va också bra =P Jag har nog inte sett nån utav dom skulle jag tro för den här hade jag inte sett och inte den som gick förra veckan heller. Finns la inte nån Beckfilm som är dålig =P Det enda jag inte gillar med såna här filmer är när det är barn inblandade. Gillar inte det men så är det ju på riktigt och det kan man ju aldrig komma undan. Men filmen va bra =P


Nu är det dags för mig att hoppa i sängen. Kommer vara rätt trött i morgon eftersom jag ska upp tidigt. Känns lite kasst att dom andra är lediga eftersom det är nån studiedag, men jag själv måste släpa mig upp. Och det lär vara kallare i morgon också för nu är det 20 minus =/ Och då känns det ju ännu värre. Men jag måste ju så det är ingenting att göra åt. Får se lite hur det blir i morgon också. Mami behöver åka till läkaren för hon har fått ont i ryggen igen så hon kan knappt gå. Och det lär inte vara så lätt för na att köra bil då heller, så vi får se om jag måste köra na i morgon också. Hon har ju haft det i 2 dar nu så hon måste ju dit.

Aja, nu måste jag i säng.

Sleep tight!

Gossip Girl



Ikväll kl: 19.00 är det premiär för Gossip Girl =P Jag har längtat efter det jätte mycket ;P Underbart att det börjar igen, blir härliga tv söndagar nu med One Tree Hill, Gossip Girl & Beck ;P Missa inte det! =P

One Tree Hill



Nu börjar One Tree Hill säsong 6 igen =P Helt underbart! Jag har redan sett det här avsnittet men vad gör det =P Söndagar kl: 18.05 på 5:an, missa inte ;P

Nu, tillbaka till One Tree Hill ;) Vill inte missa mer =P

Helt underbara skor!


Bild: Topshop.com

Hur underbara är inte dom här skorna?! Dom är ju så sjukt snygga! Helt perfekta! Och med dom där jeansen, supersnyggt! ;P Jag har inga drömskor men dom där är det helt klart ;P Gud va jag vll ha dom! Jag blir tokig ;P Snälla kan inte nån ge mig skorna och jeansen?! =P Då skulle jag bli överlycklig ;D Gud va jag önska att man kunde köpa dom på Topshop.

Fy vilket väder!

Det bara snöar och snöar hela tiden, det slutar aldrig. Det har ju redan kommit typ 20 cm snö om inte mer, och det bara fortsätter att ösa ner =/ Jag har varit ute och skottat lite. Men det är as jobbigt eftersom det är så mycket och det är ju så mycket snö precis överallt så det är inte så lätt att få bort den snön som man skottar bort. Ni ska vara glada om det inte finns nån snö där ni bor för det är bara ett rent helvete med snö. För det är inte roligt för 5 öre när det kommer så här mycket snö, det är inte roligt alls.

Nu ska jag fortsätta kolla på Top Model Canada =P

Ciao!


Dagens Horoskop 8/2 -09

Väduren 21/3-20/4

Du behöver en avkopplande och gärna romantisk söndag. En sak som piggar upp dig nu är frisk luft.


Oxen 21/4-21/5

Viss risk att du fastnar i andras bekymmer och ledsamma funderingar. Det lönar sig att hålla distansen.


Tvillingarna 22/5-21/6

Söndagen passar för dans, musik och humor. Gå inte och vänta på andras förslag, var aktiv själv istället.


Kräftan 22/6-22/7

En trevlig söndag som passar för pyssel. Nappa inte på för många av andras idéer, det blir stressigt.


Lejonet 23/7-23/8

Månen ger dig en intressant söndag som framför allt handlar om kärlek. På den fronten har du tur nu.


Jungfrun 24/8-23/9

Söndagen blir förmodligen ganska stillsam. Du trivs med familjeliv eller bland riktigt nära vänner.


Vågen 24/9-23/10

Härligt romantisk söndag som dessutom passar för sport och tävlingar om du vill få lite mer fart.


Skorpionen 24/10-22/11

Du är missnöjd och ovanligt kritisk, men goda vänner kan pigga upp dig och få dig på bättre humör.


Skytten 23/11-21/12

Äventyr och omväxling lockar men det krävs egna idéer, annars händer förmodligen inget alls just nu.


Stenbocken 22/12-20/1

Träffa släktingar eller gamla vänner om du vill få ut riktigt mycket av söndagen. Nostalgi är rätt nu.


Vattumannen 21/1-18/2

Söndagen blir rörig, du unnar dig en rad spontana infall och dessa ger dig en intensivt spännande dag.


Fiskarna 19/2-20/3

Mysig söndag, lämplig för samtal och seriösa funderingar. Gärna tillsammans med riktigt nära vänner.





Källa: Aftonbladet.se

Sönda

Tja!

Just nu skulle jag vilja åka till ett riktigt varmt land och inte komma hem förrän all snö är borta. Det bara snöar och snöar här hela tiden och det har kommit svin mycket snö. Jag är så trött på den här skiten. Kan det inte bara bli vår nån gång, snälla? Det är ju bara att gå ut och skotta sen, väldigt roligt. Och nu när jag känner mig lite bättre också, finns ju risk nu att jag blir dåligare. Väldigt roligt.. Jag måste hitta ett jobb med bra betalt så jag kan bo i nåt varmt land på vintrarna och komma tillbaka när det är vår.

Ska läsa lite bloggar nu ;P

Ciao!


Emilia & Alcazar gick vidare till final

Vilket är bra att dom gjorde för dom va typ bäst ikväll =P Alcazar har ju alltid bra låtar med fart i vilket jag gillar ;P Och Emilias låt va riktigt bra och härlig =P

En sak som inte jag fattar är hur Caroline af Ugglas kunde komma med bland dom 5 bästa. Hon är ju så himla dålig. Jag har aldrig gillat henne. Och att hon sen fick tävla mot Emilia är ju sjukt. Jag hoppas att hon inte tar sig vidare sen i andra chansen. Aja, va iaf bra att Alcazar & Emilia gick vidare =P


Melodifestivalen Del 1


Ska ni kolla på det? Det ska jag som vanligt =P Är ju ändå rätt roligt att kolla på ;P Hoppas att det är massa bra låtar ikväll =) Det är första deltävlingen ikväll och här är startordningen.

Göteborg 7:e februari:

 Nina Söderquist - Tick Tock

Jonathan Fagerlund - Welcome To My Life

Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus

Scotts - Jag tror på oss

Emilia - You're My World

Alcazar - Stay The Night

Caroline af Ugglas - Snälla, snälla

Marie Serneholt - Disconnect Me


Sovit

Har legat och sovit i några timmar med en katt som trängs som satan =P Knarpus snor typ alltid hela täcket för mig när jag vänder på mig och så kommer han närmare hela tiden tills jag ligger där utan täcke och med en katt som ligger utsträckt över hela täcket ;P Han är en liten fuling =P Hehe

Va iaf jätte skönt att få sova lite. Behöver det nu för jag ska inte bli sjukare så är det bara. Och så blir jag så irriterad när jag hela tiden hör dom där ute prata om att jag kan ju gå ut och skotta det som är kvar, typ hela tiden. För det första så finns det en till här hemma som för en gångs skull faktiskt kan göra det. Och det är inte så skoj att stå där ute nu och skotta när det är typ 13 minus när jag har ont i halsen, snorig och lite ont i hövet. För jag vet att jag blir sjukare då för det blev jag senast. Och så blir jag galen på Mimmi som bara skäller på katterna och massa andra saker hela tiden så jag har lust att skicka ut na. Jag lättirriterad just nu? Ni kan ju fråga dom här hemma vad dom tycker ;P

Nee men det är så jobbigt att bli sjuk igen, när jag inte hann vara frisk så länge. Och nu har jag ju praktik och får verkligen inte bli sjuk igen + att jag verkligen inte vill det. Och det blir ju inte bättre att jag får höra så fort jag kliver utanför min dörr, att jag ska ut och skotta. Gör mig mer sjuk bara, gör de.

Nee nu ska jag hitta på nåt annat.

Ha det gött!

Dagens Horoskop 7/2 -09

Väduren 21/3-20/4

Du har tur i kärlek och gott om energi. Trots detta är du retlig. En vän går dig ordentligt på nerverna.


Oxen 21/4-21/5

Lördagen handlar i viss mån om kärlek och ännu mer om nöjen. Satsa gärna på någonting kulturellt.


Tvillingarna 22/5-21/6

Bra dag för shopping, särskilt om du söker det du vill ha på originella ställen. Kvällen blir romantisk.


Kräftan 22/6-22/7

Lyx och glitter passar dig bra, så den här lördagen är som gjord för en natt på stan eller en stor fest.


Lejonet 23/7-23/8

Du behöver lugn och ro och kanske ett par extra sömntimmar. Unna dig en lat och stillsam lördag.


Jungfrun 24/8-23/9

Lördagen blir romantisk om du själv satsar på kärleken. Det är också en bra dag för fest och flärd.


Vågen 24/9-23/10

En onödig utgift grämer dig, och detta trots att det troligen inte är ditt fel att den blev av. Trist lördag.


Skorpionen 24/10-22/11

Dans och musik passar, likaså att resa eller att utforska något nytt. Du är trött men på gott humör.


Skytten 23/11-21/12

Ingen märklig lördag men om du satsar på någon kreativ hobby eller på kärlek blir kvällen ändå härlig.


Stenbocken 22/12-20/1

Fokusera på det positiva, våga vara lite optimistisk, så blir lördagen lyckad och dessutom inspirerande.


Vattumannen 21/1-18/2

Bra dag för sport, en flirt, någon lekfull aktivitet eller en mysig supé på tu man hand med din älskling.


Fiskarna 19/2-20/3

Mysig lördag som passar fint för allt som är avkopplande och roligt. Stressar du så njuter du mindre.




Källa: Aftonbladet.se


Lörda

Hejsan!

Sitter just nu och käkar frukost. Har bara legat och segat i sängen i nån timme. Orkade inte gå upp så först låg jag och stirrade upp i taket men det vart väldigt tråkigt efter ett tag så då började jag läsa boken som jag inte är klar med än =P

Är lite snorig nu också och har lite ondare i halsen. Jag tycker att jag har varit sjuk så det räcker för hela året och jag hoppas att det här går över snart för jag vill inte vara sjuk igen. Jag hatar vintern för jag blir så mycket lättare sjuk då. Och det blir ju inte bättre av att man är med ungar hela dan som inte alltid är helt friska och så hostar dom rakt ut och allt. På sommaren så är jag typ aldrig sjuk, men på vintern så är man ju nästan aldrig helt frisk och alla springer ju typ runt och är sjuka då. Hatar det.

Aja, nu ska jag läsa lite bloggar ;P

Ciao!


Let's Dance



Snart börjar Let's Dance så nu ska jag fixa nånting varmt att dricka lite käk innan det börjar ;P

Vinn spetshotpants!


Tävlingen avslutas på torsdag den 12/2 kl: 23.59.

Till tävlingen

Tävling!


Tävlingen avslutas på söndag den 8/2 kl 23.59.

Till tävlingen

Hemma igen

Tjena!

Kom precis hem. Jag och mami har varit och tränat. Va skönt att sluta tidigt idag så man hann träna ett tag för hade jag slutat vid 4 så hade vi inte kunnat träna. Eller ja en kort stund, eftersom Isak ska på judo klockan 18.00 och vi måste ju äta mat innan dom åker. Så jag hoppas att jag kan få sluta 2 varje freda =P

Dagen har varit bra idag också =P Men ungarna va rätt stökiga av sig idag innan samlingar och så och även lite under. Lite jobbigt för vi fick säga åt dom flera gånger. Men det är ju småbarn så =P Andra dagen för den nya tjejen som kom igår. Går jätte bra för henne =) Sen fick jag träffa en annan tjej som går där men som har varit sjuk hela veckan. Så nu är det bara ett barn som jag inte har träffat än =P

Ska passa på att läsa lite bloggar innan maten ;P

Ciao!


Snygging! ;)

Bondi Rescue

Sitter just nu och kollar på Bondi Rescue =P Riktigt bra program =) Jag skulle också vilja testa på att surfa, ser ju så himla skoj ut ;P


Sveriges värsta bilförare

Hur sjukt roligt är inte det programmet?! =P Man skrattar ju typ hela tiden ;P Dom kör som dårar, har värsta temperamentet och kläcker ur sig så roliga saker =P

Som typ Robert och hans polare då, när dom åker bil inne i stan och han säger typ: Vafan blinkar han inte för? Kompisen: Hur fan kan du bli sur på en annan bilist när han inte blinkar när du inte blinkar själv nån gång. Robert: Jag brukar la för fan blinka. Kompisen: Med ögonen kanske. Haha så jäkla roligt ;D Han har ett jäkla temperament och han säger så roliga saker så det är as skoj att kolla på han =P

Missade ni det här idag så borde ni kolla på reprisen eller gå in på Tv4.se och kolla på programmet där för det är så satans roligt ;P

Vinn en Rese-Plattång!


Sponsor: Frisörcenter

Tävlingen avslutas på måndag den 9/2.

Till tävlingen


Tävling!



Till tävlingen

Torsda

Tja!

Kom hem vid 16.20 - 16.30. Jag vart så glad i morse när jag såg att det bara va runt 8 minus =P Det är så mycket bättre än 20 minus ;P Och sen har det bara blivit varmare under dan, så idag har det varit skönt att vara ute. Får hoppas att det blir lika varmt i morgon.

Blev ingen träning idag. Jag känner inte för att träna idag och så har jag fått lite ont i vänster öra och lite ont i halsen =/ Får hoppas att det går över fort, att det bara va idag liksom för jag har ingen lust att bli sjuk igen. Det räcker med att jag va sjuk hela december, så nu behöver jag inte bli sjuk på hela året tycker jag iaf =P

I morgon blir det träning iaf och det ska bli skönt att få träna tidigare =P Jag fick veta idag att jag skulle få sluta 2 i morgon istället för 4. Väldigt skönt när det är fredag för då är vi klar med träningen och allt och hemma runt 4 =P Och sen kan man slappna av ;) Jag ska ta det lugnt hela helgen =P

Nu ska jag gå och käka ;P

Ciao!


Sova

Nu är det dags för mig att gå ut och mata Em, borsta tänderna, tvätta facet och sen hoppa i säng =P Jag måste verkligen komma i säng tidigare nu för jag är så satans trött på morgonen när jag ska upp tidigt. Och det blir inte bättre när man vet att det är svin kallt ute och även kallt inne när man vaknar, jag vill bara stänga av mobilen och somna om under mitt varma och gosiga täcke =P Men det går ju inte men på lörda, då ska jag soooova! ;P

Aja, bäst att jag sätter igång nu så jag kommer i säng fortare =P

Sleep tight!


Made in Sweden


Nu börjar Made in Sweden och idag är det sista avsnittet. Missa inte de ;P

Kimberlys födelsedag!



Idag fyller Kimberly Wyatt 27 år! Grattis! Min favorit i Pussycat Dolls =P Hon är helt klart bäst ;P

Tränat

Tja!

Kom hem för en stund sen. Jag och mami har tränat och idag va det jätte mycket folk på gymmet. Vi va 3 tjejer och typ 15-20 killar =P Sen på slutet så kom det 2 tjejer till. Jag förstår att det inte är så mycket tjejer som tränar för det här gymmet är jätte tråkigt, är la roligare för killar. Sen är det ju så litet så det finns ju inte så mycket grejer vilket är väldigt tråkigt. Men det vart lite träning iaf =P

Idag har ungarna på förskolan och upp till 5an tror jag det va, har haft lilla vasaloppet =P Sånt där är ju jätte roligt för dom =) Eftersom jag själv inte åker skidor så gick jag men 2 ungar som inte skulle åka skidor. Det va väldigt roligt =P
Sen har det bara varit lek inne och så som vanligt typ ;P

Nu ska jag läsa lite bloggar tills maten är klar ;P

Ciao!


Hide and Seek

Vissa lekar är otäckare än andra... Hide and Seek är en gastkramande thriller om en flicka som efter sin mammas död drar sig undan från omvärlden och skapar en ond låtsasvän. Hennes pappa, spelad av Robert De Niro, försöker desperat nå fram till sin dotter men märker sakta att det kanske inte rör sig om ett barns fantasier utan någonting långt mer skrämmande...

I rollerna: Robert De Niro, Dakota Fanning, Famke Janssen, Elisabeth Shue, Amy Irving. Regi: John Polson.

Jag tycker den här filmen va rätt långtråkig. Det hände typ ingenting förrän mot slutet, vilket va lite tråkigt. Hände lite saker innan men inte så mycket. Och det va ju inte precis som man trodde att det va heller =P Är man lättskrämd så kan den här nog vara lite läskig iaf ;P Det här är inte direkt en film som jag skulle kunna sätta mig och kolla på igen direkt, den är lite för tråkig för det.


Mys i soffan

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på filmen Hide and Seek som har börjat nu på 3:an =P


Vinn ett armband!


Tävlingen avslutas på fredag den 6 februari, kl 23.59.

Till tävlingen

Pilates Boot Camp

Fick hem en ny träningsdvd idag, Pilates Boot Camp =P Har precis testat den och jag tycker det va roligt =P Det är så skönt att ha olika yoga & pilates filmer som man kan göra för att variera träningen och så är det jätte skönt att kunna gö det hemma =P


Boxaerobics är jätte roligt och det borde ni testa om ni gillar att testa nya tränings grejer ;P Man rör på kroppen hela tiden och man blir riktigt svettig hehe =P

Sen har jag en dvd som jag inte har testat än och det är Aerolates =P Jag ska testa den nån gång nu i veckan när jag inte åker till gymmet. Jag måste försöka träna mer sånt här och inte bara vara på gymmet och träna hela tiden. Blir ju mycket roligare då så minst 1-2 gånger i veckan ska jag träna yoga, pilates och sånt ;P

Köp såna här filmer ifall om ni vill träna yoga, pilates m.m om ni vill träna hemma för det är jätte bra =P Är ju inte alltid det finns sånt här precis där man bor heller men man kanske vill börja med det och då är det jätte bra att köra med filmer istället =P

Keep On Singin' My Song


Christina Aguilera - Keep On Singin' My Song

En av Christinas bästa låtar! =)

Hemma

Hej!

Kom hem vid halv 5. Har käkat och fixat med lite andra saker.

Den här dan va lika rolig som igår =P Alla ungarna är så snälla =P Men det blir ju lite bråk då och då men så är det ju. Idag va jag me när ena gruppen va på biblioteket. Sen har dom åkt lite skidor, varit ute och lekt, pysslat och massa andra grejer =P Roligt är det iaf ;P

Efter att jag hade slutat så åkte jag, Cassandra & Bell och köpte hö och kattmat. Är ju så satans kallt hela tiden nu så Em måste ju ha massa hö att käka och även bädda i, tills jag kan köpa massa halm. Jag tycker det kan bli varmare nu, typ 5 minus för då är det lagom. Men så lär det ju inte bli men önska kan man ju ;P

Aja, nu ska jag läsa lite bloggar ;P

Ciao!


Sängen nästa

Ja nu är det dags för mig att hoppa i säng. Vill ju hinna sova lite innan jag ska upp i morgon bitti ;P

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Suttit lite vid datan, kollat på tv, käkat lite, betalat räkningar och fört över pengar till mami =P I morgon får jag lite mer tid hemma iaf för vi ska inte åka och träna då. Jag hade tänkt göra lite yoga hemma, är väldigt bra att ha såna filmer kan jag ju säga =P Så det får bli min träning i morgon.


Här är bilden på några av ungarna och klosstornet ;P Inte så snygga svarta ringar för deras ansikten men som sagt man kan ju inte lägga ut bilder här på andra där man ser hela dom liksom. Här ser ni iaf att tornet är högre en ungarna ;P Han som gjorde tornet fick stå på en stol på slutet =P Ett under att det inte rasade ;P Och det stod kvar där ett tag innan det rasade =P

Nee nu ska jag sova =P

Sleep tight!



Rehab


Rihanna - Rehab

Prison Break



Nu börjar Prison Break, missa inte de ;P

Stormen

I stormens våld. Mörkret faller och ovädret drar med full kraft in över samhället Eket. För byborna gäller det att rädda vad som räddas kan, och att hålla sig vid liv. Under en laddad stormnatt följer serien ett antal människor som har fastnat i gamla spår och där ovädret på ett dramatiskt sätt driver dem närmare varandra.

Nu börjar andra avsnittet av mini serien Stormen =P Missa inte det ;P


Hemma igen

Tjena!

Kom hem för en liten stund sen. Jag fick veta att jag skulle vara längre på förskolan än vad jag trodde. Jag trodde att jag skulle sluta 2 men det av tydligen 4. Aja, och när jag sluta så tog jag me Bell hem och så åkte jag och mami och tränade nästan direkt. Så jag har varit borta hela dan.

Har iaf varit en jätte rolig da =P Ungarna på förskolan är så himla snälla och goa ;) Och det är riktigt roligt att vara me dom =P Faktiskt roligare att vara där en på dagis, men det är jätte roligt att vara på dagis också =P Men det är ju annat att vara på förskolan eftersom alla ungarna där är stora, dom kan prata, klarar sig själv och så =P Det är liksom roligare att leka med dom ;P Jag hoppas att jag kan få jobba lite där sen när den här praktiken är klar och jag hoppas att dom ringer nånting från dagis också så jag får vara lite med dom goa ungarna också =P Är ju några på förskolan som har småsyskon på det dagiset som jag jobbar på ibland och det är roligt att få vilka det är, för flera ungar har jag varit med en hel del =P

Sen är det 4 tjejer som är sådär att dom gärna vill sitta bredvid mig =P Och eftersom jag inte kan dela på mig i 2 delar så vart det lite bråk idag. Det vart till och me lite slagsmål mellan 2 utav dom så jag fick stoppa dom. Där går det lite för långt =P Ändå sa jag till ena tjejen att hon skulle få sitta bredvid mig i morgon.

Sen är det en liten kille också vill vara med mig typ hela tiden =P Han ville att jag skulle leka med han hela tiden typ =P Sen är det en annan kille också som efter ett tag vågade prata med mig och ville leka lite med mig =P Han är lite mer tystlåten och det är alltid roligt när dom öppnar upp sig mer =) Skit söta ungar allihopa! =P

Tog även lite bilder med min mobil då ungarna stod bredvid ett torn av klossar som en killen byggde =P Tänkte lägga ut en bild på det sen, måste bara fixa över ansiktena för jag kan ju inte lägga ut bilder på andra ungar där dom syns helt här inte =P Men det får bli efter maten ;)

Ciao!

Månda

God morgon!

Sitter just nu och äter frukost. Ska snart gå ut och dra igång bilen. Det är svin kallt idag, över 20 minus =/ Usch va jag hatar vintern! Känns inte så lockande att behöva gå ut nu direkt, jag höll ju på att frysa ihjäl den lilla stunden jag va ute och satte i motorvärmaren =/ Är nog inte så stor risk att vi kommer vara ute någonting idag med ungarna om det fortsätter att vara såhär kallt, vilket jag tror det kommer vara.

Aja, nu måste jag äta upp och borsta tänderna så jag blir klar i tid =P

Ha en bra dag!

Ciao!


Skarpt läge

En kvinna misshandlas brutalt men lyckas fly med sina barn. Senare hittar några sotare liket av en död man i huset kvinnan flytt ifrån. När polisen hittar blod från kvinnan på brottsplatsen tar Martin Beck och hans kollegor upp jakten på den försvunna kvinnan och hennes barn. De får vet att kvinnan håller sig gömd men hon litar inte på polisen och vägrar att ge sig till känna. Samtidigt får Gunvald reda på en mörk hemlighet, om sin familj vilket påverkar hans arbete.

I rollerna: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Marie Göranzon, Peter Hüttner, Ingvar Hirdwall. Regi: Harald Hamrell.


Nu är filmen slut och den här va ju as bra =P Har inte sett den förut, fattar inte varför men ja, det är ju roligare att kolla när man inte vet vad som händer iaf =P Väldigt bra va den och jag misstänker att jag kanske inte har sett dom andra heller, har inte så stor koll direkt. Men dom lär ju va lika bra, precis som alla andra Beck filmer ;P

Har inte gjort sådär jätte mycket idag heller =P Tränat lite, duschat, plockat undan lite i rummet, kollat på tv, suttit vid datan, läst, skrubbat ansiktet och haft en återfuktande ansiktsmask. Det är la typ det jag har gjort =P

Och nu är det dags för mig att borsta tänderna, mata Em och sen hoppa i säng. Ska ju upp tidigt i morgon eftersom min praktik börjar och lite pigg vill jag ju vara =P Så nu måste jag gå och lägga mig i tid så jag orkar leka med barnen hela dagarna ;P


Sleep tight!


Beck - Skarpt läge



Klockan 21.00 så börjar Beck - Skarpt läge4:an. Härligt att dom börjar med det igen för jag har saknat det ;P Älskar Mikael i dom här filmerna, man får sig alltid ett gott skratt när han öppnar käften =P Missa inte de nu! ;P

H&M Outfit


En enkel och snygg outfit från H&M =) Det här skulle jag vilja gå i när det blir lite varmare ute. Snyggt att ha bara dom 2 översta knapparna knäppta och skärpet i midjan =P

Tråkigt bara att våren är så långt bort =/ Och här ligger ju snön kvar ett bra tag, vilket är väldigt jobbigt. Blir iaf skönt sen när det blir varmare och man kan börja gå i massa snygga vårkläder =P H&M har massa fint nu så man blir ju helt galen och det skulle inte vara helt fel att shoppa en massa därifrån nu ;P

Single Ladies


Beyoncé - Single Ladies

Dagens Horoskop 1/2 -09

Väduren 21/3-20/4

Söndagen passar perfekt för njutningar av alla slag. Unna dig det du bäst behöver, vila, lyx, god mat.


Oxen 21/4-21/5

En utmärkt dag som huvudsakligen cirklar kring relationer och band. Bäst trivs du bland goda vänner.


Tvillingarna 22/5-21/6

Söndagen blir trevlig, och får en extra guldkant om du satsar på kultur. Allra helst teater eller film.


Kräftan 22/6-22/7

Under dagen är du retlig, men kvällen kan bli mysig trots det. Särskilt tillsammans med din älskling.


Lejonet 23/7-23/8

Söndagen blir trevlig och produktiv, men du gör klokt i att avrunda den tidigt. Risk för gräl annars.


Jungfrun 24/8-23/9

Du får mycket gjort under dagen. På kvällen är du sällskaplig och positiv. Du får en del nya idéer.


Vågen 24/9-23/10

Spännande men rörig söndag. Risken för gräl är ganska stor men en konflikt kan vara lönsam för dig.


Skorpionen 24/10-22/11

En trevlig söndag väntar. Den här söndagen passar perfekt för nöjen av alla slag. Kärlek lockar också.


Skytten 23/11-21/12

Ganska bra dag för sport och friluftsliv. Du trivs också bra om du satsar på en hobby eller ett hantverk.


Stenbocken 22/12-20/1

Efter en trasslig och ansträngande men också produktiv söndag väntar troligen en riktigt mysig afton.


Vattumannen 21/1-18/2

Söndagen blir underhållande och trevlig, särskilt om du satsar på egna idéer. En tidig kväll blir bäst.


Fiskarna 19/2-20/3

Du får mycket gjort under dagen men det är kvällen som är söndagens pärla. Mysigt och sensuellt.




Källa: Aftonbladet.se


Sönda

Tja!

Har varit ute en liten stund. Är jätte fint väder idag men självklart så är det ju svin kallt, 15 minus =/ Det är alltid fint väder när det är kallt för annars är det bara grått och tråkigt. Man vill ju vara ute då men ändå inte eftersom det är så kallt och jag hatar att klä på mig en massa kläder.





Har läst lite idag också. Va ett bra tag sen jag gjorde de så det va rätt skönt =P Och nu hade jag tänkt läsa lite bloggar ;P

Ciao!

RSS 2.0