"Not Myself Tonight" Music VideoI Love It! Grym video! Christina gör en aldrig besviken, hon är bäst! Bara längtar tills jag får hem hennes nya skiva så man får sitta och lyssna på alla underbara låtar om och om igen, för Christina gör alltid grym musik! =P

Det lär nog skrivas mycket om den här videon i media eftersom den är väldigt sexig. Blev ju lite livat sist när videon till Dirrty kom ut, föräldrar som tyckte att den va för sexig. Jag gillar att Christina gör precis som hon vill och Dirrty videon är en utav dom bästa hon har gjort. Och den här videon är ju hur grym som helst! Ska bli skoj att se hur nästa video blir ;P


27 April

God morgon!

Har ni sovit gott? Det har jag iaf =P Klev upp kl 8 idag, börjar jobba kl 10 och slutar vid 18 eller senare. Så man hinner ju inte göra nånting idag. Ska släppa in hästarna ikväll också.

Snart ska Emma flytta hit också =P Älsklingen är så gullig, han stod ute i flera timmar igår när jag jobbade och byggde en bur åt henne =) Den är nästan klar så snart har Boppa ett eget husdjur ;P Fast Emma gillar inte direkt katter så hon lär väl sitta där ute och stampa när han är i närheten =P Ska bli skönt att ha henne här =)

Nee nu måste jag göra mig klar så jag hinner till jobbet i tid.

Ciao!

12 April

Tjena!

Nu känns det verkligen att våren börjar komma på riktigt för det har varit underbart väder hela helgen! =D Sol, blå himmel & varmt! Helt underbart!!

Idag klev jag upp vid 9. Tog det lugnt, käkade fruksot, tittade lite på tv, diskade och så. Sen åkte jag hem till mamma och gick på en promenad runt hussborg, tog 1 timme. Lyssnade på Christina Aguilera - Not Myself Tonight hela vägen och bara njöt av det underbara vädret. Skönt att gå på promenad själv ibland för då kan man gå där i sin egna lilla värld och inte bry sig om nånting.

Har ingen större lust att jobba hela kvällen när det är så här fint väder, vill ju vara ute hela dan. Börjar 3, tråkigt att jobba kväll för man hinner ju bara duscha innan man ska sova typ. Hoppas att man får jobba nån dag också för det är inte så skoj att jobba sent hela tiden för det gjorde jag förra veckan. Jobbade hela dagarna då så jag hann ju inte gö nånting annat.

Ska göra mig i ordning nu så jag kan ta det lugnt sen.

Hoppas ni får en underbar dag! Ciao!

RSS 2.0