28 Juni

God morgon!

Klev upp vid 7 idag, kunde inte sova längre. Känner mig inte så trött och det är ju skönt =P Ska snart åka till stallet och rida en sväng. Det är hur fint väder som helst idag =D

I torsdags så va ju en kotknäckare och kollade på Goody. Hon hade låsningar i nacken och ryggen, och så va hon stel i haserna, speciellt i höger has. Jag har märkt att det är nånting med bakbenen för alltid när man rider så snubblar hon till med bakbenen, hon blir lite som bambi på hal is. Och så går hon inte så bra nedför backar, vilket han såg när vi gick ner till stallet. Han använde lite laser på henne också.

Så nu ska jag börja använda liniment 1-2 gånger i veckan på haserna, fram- och bak knäna. Och efter att jag har ridit så ska jag ha kyl gel på haserna. Och ska man träna hårt så skulle jag lägga på liniment 1-2 dagar innan. Han tyckte att alla i stallet skulle börja använda liniment på sina hästar på dom ställena som jag har skrivit just för att hjälpa till att underhålla dom delarna.

Hon ska få en till behandling om 3-4 veckor. Det känns skönt att veta hennes problem och kunna göra nånting åt det. Ska köpa liniment och kyl gel idag när vi åker till stan så jag kan börja med det nån gång.


Nu ska jag byta om och dra till stallet. Ha en underbar dag!

Ciao!

24 Juni

God morgon!

Vaknade runt halv 5 av att jag hade så fruktansvärt ont i högra handen. Fattar inte riktigt varför men.. Känns lite bättre nu iaf, får hoppas att det går över helt snart.

Igår tog jag en riktigt mysig barbackatur vid 9. Superfint väder och Goody va pigg & gla =) Red runt på tuben, travade, gick på olika stigar och så. Sen på vägen hem så mötte vi en lastbil som körde rätt fort, men han saktade ner till typ 50-60 kanske iaf, nog för att det är en 50 väg men ja.. Den va olastad så den skramlade as mycket men Goody va så duktig för hon brydde sig inte ett dugg när han hade åkt förbi och det skramlade så mycket bakom henne =) Hon är bakrädd så hon kan bli lite rädd när saker låter bakom henne även fast hon har sett dom innan men nu va hon hur lugn som helst =) Jag tycker att hon bara blir säkrare och säkrare i trafiken för varje dag som går. För nån dag sen när jag red barbacka så mötte vi en timmerbil på bron men hon brydde sig inte alls om lastbilen =) Väldigt skönt och jag känner mig väldigt trygg på henne när jag rider barbacka.


Ska snart åka till stallet. Det kommer en kotknäckare till stallet som ska kolla på Goody & Lili =) Han ska vara väldigt duktig så det ska bli väldigt intressant =) Får se om han hittar nånting på Goody.


Nee nu måste jag fixa lite grejer. Ciao!

17 Juni

God morgon!

Klev upp vid halv 9 idag. Funderar på om jag ska ta och åka till stallet snart och rida en sväng. Ser ut som om att det kan börja regna när som helst och så blåser det en hel del. Men man kan ju ge sig ut på en lite kortare tur iaf =)

Red en sväng igår kväll. Älsklingen följde med och gick med Mimmi & Lincoln =) Jag red barbacka och först va Goody hur lugn som helst men sen när vi kom fram till fåren så blev hon jätte fjantig =P Förra gången vi gick där så låg fåren ner så då brydde hon sig inte så mycket men den här gången va dom uppe och gick och då va det tydligen jätte farligt ;P Hon skuttade runt och fnyste som en galning och jag kunde inte göra annat än att skratta åt henne =P Hon bryr sig inte om speciellt mycket men fåren va riktigt läskiga. Sen på vägen hem blev hon rädd för en mus också som sprang över vägen, fjantpuppan ;P

Det märks på balansen att jag har ridit barbacka en hel del nu för den blir bara bättre och bättre, vilket är skit bra =P Kanske ska rida barbacka idag också för man vet ju aldrig om det börjar regna som fan och då är det inte så skoj att sitta i Monas sadel som inte får bli blöt.

Nu ska jag dra iväg till stallet så jag hinner rida en sväng och så innan jag börjar jobba.

Ciao!

Goody med bästisen Mona =)


10 Juni

God morgon!

Idag är det superfint väder och vad ska jag göra? Jo jobba precis hela jävla dan igen.. Har jobbat 11-11,5 timme 2 dar i rad och idag ska jag jobba lika länge. Jag hoppas verkligen att det inte kommer så mycket folk ikväll för jag är så satans trött så jag orkar inte med en massa stress.

Men innan jag börjar jobba så ska jag till stallet för Emelie ska sko Goody idag =) Ska bli skönt med en hovslagare som är mycket snabbare, för den andra tog ju grymt lång tid på sig. Dom andra i stallet tyckte att hon va duktig så det blir nog kanon det här =)


Nu måste jag göra mig i ordning. Ciao!

8 Juni

God morgon!

Är trött och seg idag, ska jobba precis hela dan också. Kommer väl bli lite piggare på jobbet sen för det brukar jag bli. Känns ju skönt iaf att det är rätt pissigt väder idag när jag ska vara inne hela dan =P Man mår ju så satans dåligt när man måste jobba inne en hel dag när det är superfint väder. Men det lär väl bli as bra väder sen bara för de =P

Åh va jag längtar till den 25 augusti! Då åker jag och älsklingen till Turkiet! =D Ska bli så himla skoj & mysigt =)


Nu måste jag käka frukost och göra mig i ordning.

Ciao!

2 Juni

God morgon!

Är äckligt trött och skulle helst vilja sova hela dan men det kan jag inte göra. Börjar jobba kl 14 så då får man ju passa på att rida och göra andra saker. Skönt att det är rätt fint väder idag, inte lika fint som det va igår när man jobbade hela dan.

Ska försöka få i mig lite frukost, har lite svårt att få i mig nånting när jag är såhär trött men nånting måste jag tvinga i mig annars kommer jag ju bli as hungrig sen.

Ciao!

RSS 2.0