5 månader

Tja!

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 5 månader =D 5 helt underbara månader! Och jag tycker att det bara blir bättre och bättre för varje dag som går! =) Bättre kille kan man inte hitta. Älskar min Ted så otroligt mycket!!
 21 Maj

Hej!

Gud va härligt väder det är idag! =D Ska gå i shorts och gladiatorsandaler idag när jag ska jobba på fritids =P Första gången för i år ;P

Red en sväng idag. Klättrade idag, jag ska ju börja gö det minst 1 gång i veckan och det passade bra idag eftersom jag inte kunde vara i stallet hela dan. I morgon ska jag nog rida på planen, har ju Monas sadel nu och den är så grymt skön! + att jag sitter mycket bättre i den. Så det ska bli härligt att rida på planen i den =)

Idag fjanta Goody på lite när jag skulle hämta henne. Hon sprang ifrån mig, kutade 2-3 gånger fram och tillbaka i hagen sen stannade hon. Hon vet ju mycket väl att hon får springa som fan om hon fortsätter så hon tyckte väl att det va lika bra att ge upp =P Hon har inte gjort så på bra länge nu men jag såg att hon va lite busig idag. I vanliga fall så kommer hon ju alltid när man ropar på henne =) Älskar min lilla Goody =)

Ciao!

20 Maj

Tjena!

Fy satan va trött och seg jag är idag. Det känns verkligen att man har jobbat mycket den här veckan. Men man får ju pengar =P Börjar jobba kl 14 idag så jag fick lite sovmorgon idag =) Vaknade vid 9, kunde inte sova längre fast jag egentligen skulle behöva det. Låg och kollade på en film, sen har jag dammsugit, diskat och dammtorkat lite och så. Finns massa kvar som behöver dammtorkas men det får jag ta en annan dag.

Hade tänkt rida idag men jag orkade verkligen inte. Man blir väl lite trött i kroppen efter att ha jobbat 30 timmar på 3 dagar och då står man ju upp nästan hela tiden, man hinner ju inte sitta ner speciellt mycket. Men igår kväll så red jag ut en sväng barbacka, blev ju så himla fint väder då så då fick jag lite energi till att rida ;) I morgon måste jag rida innan jag ska jobba på fritids, för hon har fått stå 3 dagar den här veckan och det brukar hon inte få gö. Så jag måste rida i morgon hur trött jag än är.

Nu måste jag göra mig i ordning.

Ciao!

18 Maj

God morgon!

Usch va äckligt trött jag är idag. Är hur seg som helst i kroppen. Jobbade 11 timmar igår och man hinner ju bara sitta i max en halvtimme och då får man inte sitta hela tiden utan man får ju alltid hoppa upp flera gånger för att det kommer kunder och grejer. Så det är ju inte konstigt att man är trött. Ska jobba 11 timmar idag också och jag vill inte veta hur trött jag kommer vara imorgon. Men jag är glad att jag har ett jobb så tröttheten och värken i knät och ryggen får man väl leva med =P

Lite tråkigt är det ju att Goody får stå 2 dar i rad nu, kanske 3 beror lite på om jag orkar rida i morgon efter jobbet eller inte. Har ju börjat klättrat med henne och träna på banan. Så himla bra att vi får använda paddocken i hussborg så man verkligen kan träna =) Paddocken i stallet är för liten när jag ska träna galoppen så det är ju jätte bra att vi har den på hussborg =) När sommaren är slut så hoppas jag att vi har fått till galoppen så att Goody kan galoppera i ett lugnare tempo och även ute för just nu gör hon det bara på banan. Kommer bli mycket klättring och grejer i sommar så hon får lite muskler. Ska bli skoj att se henne utvecklas för bara på dom här månaderna som hon har varit hos oss har hon blivit en helt annan häst =) Hon är ju så söt när man ropar på henne och så springer hon i full fart fram till mig =) Det tar tid innan hon litar på folk så det är helt underbart att hon kommer fram till en sådär när man ropar =)


Nu måste jag göra mig i ordning och försöka hitta lite energi så man orkar jobba hela dan.

Ciao!

Christina Aguileras nya låt Woohoo


Christina Aguilera - Woohoo ft. Nicki Minaj


11 Maj

God morgon!

Har varit vaken i 1 timme och jag är så trött så jag håller på att dö. Fattar inte varför jag är så trött, va likadant i går när jag vaknade. Fortsätter det såhär sen på jobbet så blir jag ju galen. Börjar 10 och ska jobba till 19 eller längre. Brukar bli till 21 så det kan man ju räkna med idag också.

Man kanske skulle äta lite frukost och hoppas på att man blir lite piggare =P

Ciao!

8 Maj

God morgon!

Vaknade 7.20 idag för älsklingen skulle upp och jobba. Låg och myste lite innan han va tvungen att kliva upp. Va lika bra att jag också klev upp då för jag skulle inte kunna somna iaf. Men det är skönt att kliva upp tidigt för man hinner göra så mycket mer =P

Ska snart åka till stallet. Får se vad jag hittar på med Goody idag, hade tänkt testa rida henne barbacka i paddocken, har ju aldrig gjort de så det ska bli skoj att se hur det känns =P

Nee nu ska jag göra mig i ordning så jag får gå ut i det underbara vädret nån gång =)

Ciao!

RSS 2.0