Kvällens låtar i Idol



Daniel Norberg - ”Stone Me Into The Groove”



Olle Hedberg - ”Wonderwall”



Elin Blom - ”Born To Make You Happy”



Geir Rönning - ”Alive”



Linnea Henriksson - ”Nothing Compares 2 U”



Andreas Weise - ”Baby, I love Your Way”



Jay Smith - ”I Want It That Way”



”(Everything I Do) I Do It For You”


28 Oktober

God morgon!

Usch, känner mig lite seg idag. Tror den här dagen kommer bli lite lugnare för igår hade vi ju as mycket att göra. Va tur att C kom in efter lunch annars hade jag och Erica fått vara kvar där ännu längre och vi åkte hem strax efter halv 6 =P Nästa gång när det är sådär mycket att alla rummen ska städas och så, då ska vi vara 3 st för det är så onödigt att vi ska slita och stressa som galningar, men det gick mycket bättre igår än i måndags tycker jag =)

Idag har vi 6 rum som måste städas för det ska in nytt folk där och sen 2 konferensrum som vi inte hann med igår. Ja och sen allmänt, tvättstugan och lite sånt. Så det blir nog lite lugnare idag =P

Nu måste jag göra mig i ordning, ska snart hämta Erica.

Ciao!

27 Oktober

God morgon! =)

Är ni pigga och glada idag? =) Jag är rätt pigg men har as ont i ryggen =/ Kommer bli en hård dag för ryggen idag eftersom vi ska städa typ 35 rum för jag tror att nästan alla är använda. Men men det är bara att åka hem och vila sen och lägga sig på spikmattan så kanske lite av det onda släpper =)

Nu ska jag nog gå ut och starta bilen så jag slipper skrapa rutorna =P Finns inget värre att göra på morgonen.

Ciao!

26 Oktober

Tjena!

Ligger i soffan och slöar just nu. Funderar på om jag ska orka släpa mig ner för att duscha, måste tvätta håret för det börjar bli äckligt. Skulle behöva klippa mig också för det är väldigt slitet nu men det växer en hel del iaf. Det går ner till rumpan nu och lite kortare kan det ju vara, liiite ;P

Har jobbat själv idag. Det va bara allmänt i hela herrgården, badavdelningen och sviten som skulle städas idag. Städade även lite i tvättstugan, omklädningsrummet och toaletten där. Imorgon ska alla rummen städas och så måste vi ta allmänt också. Det kommer ta hela dan, det är väl typ 35-36 rum så det går ju inte fort direkt. Jag och Erica får lite hjälp efter lunch av C men jag hade velat att vi hade varit 3 från början, för det tog 11 timmar för mig och E igår att städa alla rummen + allmänt för man kan ju inte slarva med städningen. Men men det blir nog bra.

Har gått på en promenad med mami och hundarna idag också =) Träffar ju inte mami lika ofta nu när jag jobbar hela dagarna, så idag när jag slutade lite tidigare så passade jag på att träffa henne =)

Nee nu måste jag släpa mig ner till duschen så håret hinner torka lite innan man ska sova.

Ciao!

25 Oktober

God morgon!

Har ni sovit gott? =) Det har jag =) Är rätt pigg faktiskt =P Tog en lång sovmorgon i lördags, sov till 11. Fan va skönt det va! Jag va lite trött efter att ha klivit upp 5.15 2 dar i rad och sen jobbat 11-11,30 timme båda dagarna. P & J va så gulliga i fredags när jag och Erica jobbade till halv 6 för att få klart allting, dom gav oss en varsin vinflaska och en trisslott =) Dom tyckte att vi skulle ha lite fredgasmys =) Dom är så söta =)

Idag har jag och Erica en hel del att göra. Massa rum måste städas och så har vi allmänt överallt. Men idag kan vi börja vid 8 så vi hinner nog =P

Nee man får väl gå ut och dra igång bilen så man slipper skrapa rutorna som en galning =P

Ciao!

Städat lite

Usch va tråkigt det är att vara hemma själv! Älsklingen är hos en kompis och hjälper honom att lägga ett golv och har varit där sen han slutade jobbet. As tråkigt!

Tänkte åka till mami en sväng förut men precis då skulle hon åka och träna, så typiskt. Får åka till henne en annan dag istället. För att ha nånting att göra ett tag så har jag städat lite, för det gör jag ju ändå inte hela dagarna ;P Dammsugit, diskat, torkat av lite bänkar och grejer, fixat lite snyggt i soffan för det låg kuddar och 2 täcken över hela. Vet inte rikigt vart vi ska göra av täckena så dom får ligga lite fint ihop vikta här uppe i vardagsrummet =P Dom är iaf mysiga att ha på morgonen och kvällen när man ligger och myser i soffan =)

Sen har jag tvättat en maskin och duschat, och nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem så jag får krama och pussa på honom =)

Får kolla om det finns nånting bra att se på tven så länge ;P

Ciao!

Heartbeat



Enrique Iglesias ft. Nicole Scherzinger


21 Oktober

Hej!

Idag har jag jobbat 11 timmar och dom 4 första sög... Kändes som om att det här inte va min dag direkt. Klev upp 5.15 och va dödstrött, har inte varit så trött förut när jag har fått kliva upp så tidigt. Sen började det med att jag lyckades glömma en kastrull med 10 ägg eller nåt så dom kokade på tok för länge så jag fick göra nya och det upptäckte jag 10 min innan frukosten började. Sen kom mackorna ut lite för sent och så va det nåt mer som jag fick göra när det redan hade kommit folk.

Sen fick jag springa runt som en galning och fylla på en massa grejer, ta bort disk för jag va tvungen att diska flera tallrikar på en gång för det fanns inte till alla. Det va runt 30 personer som käka och det kom in många samtidigt hela tiden så det blev mycket spring.

Sen blev det lite strul med fikat. Det va 3 grupper som skulle äta kl 9, 9.30 och 10. Första gruppen skulle ha mackor och dom andra visste jag inte vad jag skulle ge för jag visste inte vad dom hade fått förut men det blev bra tillslut, men så satans stressigt. Så dåligt som det gick imorse har det aldrig gjort förut. Hade varit bättre om nån hade jobbat med mig för det blev lite för mycket att ta 30 pers själv idag och sen på fikat så blev dom ännu fler. Hade lust att gå och gräva ner mig nån stans. Blää säger jag bara!

Sen kom Erica vid 10 =) Roligt att jobba med henne, va ju så himla länge sen vi sågs! Vi städade massa rum idag, bäddade i 1 rum, städade badavdelningen, ett större konferensrum + hall och toaletter. Sen lite allmänt och toaletter inne i herrgården. Har en hel del att göra imorgon också för då kommer det nytt folk igen. Har frukosten imorgon också men det är tur att det bara är 11 st så jag slipper stressa ihjäl mig. Hoppas på en helt lugn och bra dag i morgon! =P Ska bli skoj att jobba med Erica igen =D

Nu ska jag bara ta det lugn, slöa i soffan hela kvällen =P

Ciao!

Sova snart

Det behöver jag verkligen för jag ska upp 5.15 imorgon för jag börjar kl 6 =/ Ska ha frukosten och sen vid 10 ska jag städa med Erica =) Va as länge sen jag träffade henne så det ska bli skoj att jobba med henne imorgon =D Blev lite fundersam över vem vi skulle kunna ringa in till städ nu när S är borta i över 1 vecka, men då sa A att Erica hade ringt dit och det va ju perfekt =P Så nu slipper jag städa själv vilket jag är väldigt glad över för det är en hel del som ska göras både imorgon och på fredag.

Får gå in på städ heltid nu =) Kommer hjälpa till och ta frukost ibland och hjälpa till på luncher och lite sånt när det behövs, men annars är jag bara på städ =) Glad! ;)
 
Nee nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.

Sleep tight!

19 Oktober

God morgon!

Fy satan vad jag är trött! Och inte lär man bli piggare heller, speciellt inte när jag vet att jag måste kliva upp 5.15 både torsdag och fredag för då börjar jag kl 6 =/ Och så jobbar jag söndag också så det blir bara 1 dag ledigt den här veckan. Men man får ju pengar och det är ju skönt att man har fått ett jobb och att det blir så mycket nu =) Får hoppas att man alltid har en massa jobb där =P

Kommer nog bli en stressig dag idag också. Trodde det skulle bli rätt lugnt igår men där hade jag fel =P Blev lugnt efter lunch iaf så det va ju skönt =) Idag har vi massa rum som måste städas igen för det kommer in andra där idag. Jag hoppas att dom kommer in lite senare idag för dom andra skulle lämna rummen vid lunch nån gång och jag måste hjälpa till på lunchen och det blir ju lite jobbigt för S att fixa det själv. Men det kommer nog gå bra =P

Nu måste jag åka.

Ciao!

18 Oktober

God morgon!

Har ni sovit gott? =) Det har jag =) Men det hade varit skönt att få sova lite längre =P Får försöka ta en liten sovmorgon på lördag ;)

Ska snart åka till jobbet. Skönt att man slipper skrapa rutorna idag =D Blir så trött när det är flera minusgrader på morgonen och man måste skrapa rutorna och så håller man på att frysa ihjäl. Längtar ju inte direkt tills det blir 30 minus, för det lär ju garanterat bli det i år också eftersom dom säger att det här ska bli den kallaste vintern på 1000 år, men jag hoppas att dom har fel =P

Nee nu måste jag dra.

Ciao!

17 Oktober

Hej!

Ligger och tittar på Gossip Girl. Har inte kollat på det på as länge så man har ju missat en hel del. Får ta igen det nån dag =P


Har jobbat 6 timmar idag. Sen har jag inte gjort så mycket efter det, kollat på en film, käkat, sovit en stund för jag va lite trött för jag fick kliva upp 6.15 idag, började 7. I morgon börjar jag 8, skönt! ;P Kommer nog bli en rätt lugn dag i morgon. Tror vi har några rum som vi ska städa, allmänt, badavdelningen och lite sånt =)

Nu börjar GG igen ;)

Ciao!

16 Oktober

God morgon!

Man kanske skulle försöka komma igång med bloggandet igen, har ju gått väldigt trögt bra länge nu.

Börjar bli riktigt kyligt ute nu, minusgrader på nätterna och så. Blää säger jag bara! Fryser ju så himla lätt och mina händer är alltid kalla. När jag skar mig i fingret så sa dom på sjukhuset att jag hade bra blodcirkulation, men hur kan jag alltid vara kall om händerna och nästan alltid frysa och vara kall på kroppen? Älsklingen är precis tvärtom, han är alltid varm och gosig medans jag är kall. Tur att han kan värma mig =P

Lite kyligt idag men väldigt fint väder så man kanske ska ringa mami snart och höra om vi ska gå en sväng men hundarna =) Skönt att komma ut ibland när man alltid är inne och jobbar. Har blivit ännu mer jobb nu när det har slutat 2 inom städ så jag är både på servis och städ. Fick jobba 7 dar i rad, vara ledig 2, jobba 1 dag, ledig idag och så ska jag jobba söndag - fredag. Så där blir det 6 dar i rad och sen har jag 2 dar till som jag ska jobba i servisen den här månaden sen får vi se hur det blir. Kommer få gå in mer på städ vilket jag är glad för, passar mer där för servis är inte riktigt min grej, men det går ju bra när det är frukost och så =) Skönt att man har fått mer jobb nu =)

Nee nu ska jag ringa mami =)

Ciao!


RSS 2.0