Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 2



Snart har den sista Harry Potter filmen biopremiär :D Längtar!! Den 13 Juli har den premiär :)

Lite tråkigt att det är slut sen. Man har ju köpt och läst alla böckerna så fort dom kom ut och sett alla filmerna på bio och snart är det slut med det =/


Lördag 30 April

God morgon!

Här hemma vaknar vi tidigt, halv 7, eller ja jag vaknar alltid tidigt. Älsklingen vaknade av vattenpumpen som alltid drar igång så fort man använder vatten. Ska bli skönt att bli av med den sen när vi har gjort om köket :P

Superfint väder idag :D Undra vad man ska hitta på idag då, är ju ändå sista april. Skulle ju vara roligt att åka till nån majbrasa och träffa lite folk :P Vad ska ni göra ikväll?


Fredag 29 April

God morgon!

Har ni sovit gott? Det har jag iaf :) Ska snart åka iväg till jobbet. Hoppas det blir mer jobb nu för det här funkar ju inte. Annars är det bara att leta efter ett till jobb om det ska fortsätta såhär.

Nee man får väl borsta tänderna nu och dra iväg sen :P

Hoppas ni får en bra dag! :)

Ciao!


Gör om bloggen

Ja som ni ser så håller jag på att ändra designen här på bloggen. Är ju vår nu så jag behövde en ny header och lite nya färger :P Den här gången fick mina/familjens djur bli den nya headern :) Mina små sötisar :)

Ska fortsätta nu.



Gamla headern


Torsdag 28 April

God morgon!

Har varit uppe sen 7. Har kollat på Big Brother och tänkte käka lite frukost nu :)

Ser ut att bli fint väder idag så man kanske ska försöka orka sig ut på en promenad :) Har varit lite krasslig dom här senaste dagarna, snorig, ont i halsen och så =/ Men nu börjar det bli bättre som tur är :P

Har lite andra grejer jag skulle behöva fixa idag också nu när man är lite piggare :P

Nu: Frukost!

Ciao!



Söta lilla Mimmi :) Gillar den här bilden på henne.


Måndag 18 April

Tja!

Klev upp vid 7 idag fast att jag inte jobbar idag. Men jag kan ju inte sova länge på morgonen nu så det är ju bara att kliva upp och vara glad :P

Fixade lite frukost och kollade på ett avsnitt av Big Brother. Sen åkte jag upp till ånge och besiktade om älsklingens bil, åkte till mami en sväng och busade lite med hundarna och goade med Knarpus :) Körde Kim till fränsta också.

Nu sitter jag här i soffan och ska käka lite lunch och titta lite på tv innan jag måste börja städa :P

Ciao!


Onsdag 13 April

God morgon!

Börjar jobba kl: 9 idag. Känner mig inte alls pigg på att jobba men man måste ju. Är väldigt trött och seg idag, men förhoppningsvis så blir jag piggare under dagen :)


Igår jobbade jag mellan 8-15. Åkte hem och fortsatte städa och tvätta. Blir ju så skitigt inne på en gång nu när det är så blött och lerigt ute.

Nee jag får la göra mig i ordning nu så jag kommer iväg nån gång.

Ha en bra dag! :)  Ciao!

Who's That Chick? - "DAY" and "NIGHT" Music Video


Day version




Night version


Vilken video gillar ni bäst?
:)


Tisdag 12 April

God morgon!

Sitter här och käkar lite frukost, ska snart åka till jobbet. Känner mig rätt pigg idag, måste verkligen lägga mig senast 22 så man får många timmars sömn. Både jag och älsklingen är jätte trötta hela tiden, så det kan nog vara bra att börja lägga sig i tid.

Nu måste jag göra mig klar.

Ha en bra dag! :)  Ciao!

Måndag 11 April

Tjena!

Har varit riktigt skönt väder idag :) Har jobbat från 7-11, för sen skulle jag följa me älsklingen till sjukhuset. Efter det så åkte vi till birsta och handlade lite och sen åkte vi och käka :)

Sen har vi städat hela Emmas bur igen. Va inte länge sen jag gjorde det men det har kommit in massa vatten under buren så allt spån va blött. Så det va ju bara att byta allt spån igen. Men nu la vi in plast i botten så nu får hon det mysigt igen :) Plockade lite gräs till henne också och då blev hon överlycklig, lilla sötnosen :)



Lilla Em ska alltid springa iväg och gömma sig när jag tar in henne för att klippa klorna och så. Den här gången hittade jag henne i skohyllan :P


Nu ska jag gå och göra varma mackor, så gott ju! :P

Ciao!

Till The World Ends - Musik video



Den här videon är as bra. Blev så besviken på hennes video till Hold It Against Me, tyckte inte alls att den va bra. Men den här är videon är så Britney! Jag gillar!


Söndag 9 April

God morgon!

Vaknade strax efter 7 nån gång och kände att mina ögon var svullna :( Men jag blir inte direkt förvånad för så mycket spån och skit som jag fick i ögonen igår när vi kapade ved hos mami så är det inte konstigt. Va där i flera timmar och kapade, körde och travade en massa ved. Sen grillade vi! Sjukt gott! :)

Idag är det piss väder. Man kan ju alltid hoppas på att det blir bättre väder snart. Skulle vilja gå på en promenad men det känns inte så lockande just nu för det ser ju ut som att det kan börja regna när som helst :/ Får försöka roa mig med nånting annat istället.

Ciao!

Fredag 8 April

God morgon!

Fan va deppigt, det snöar för fullt ute :( Sånt vill man inte se nu när man väntar på våren.

Ska snart åka till jobbet. Ska jobba hela dan sen får man se vad man ska hitta på ikväll. Känner mig jätte trött i hela kroppen men jag hoppas att jag blir piggare under dan :)

Nu måste jag göra mig klar.

Ciao!

Torsdag 7 April

Tja!

Har ni haft en bra dag? :) Min har varit rätt seg. Har jobbat 9 timmar idag vilket är jätte bra :) Men jag har varit så sjukt seg i kroppen så det har inte varit den roligaste jobb dagen direkt, + att jag jobbade själv vilket inte alltid är så skoj. Jobbade själv igår också men då tyckte jag att det var skönt, bara gå runt och pyssla på med det man skulle göra. Blev tomt på gäster efter 12 och sen efter 2 nån gång blev jag helt själv på herrgården för Jennie & Peo skulle iväg. Ibland är det skönt att jobba själv men vissa dagar är det bara för jäkla tråkigt :P Tur att jag har min musik ;P

Typiskt april väder har vi nu. Just nu blåser det och tidigare idag regnade det. Väldigt tråkigt men samtidigt så försvinner ju snön fortare :P Stort + för det!

Fick hem ett paket från cdon idag. Kan ni gissa vad som fanns i? Ja ni gissade helt rätt, böcker :P Tänkte visa er sen vilka 2 jag köpte. Har ni några tips på bra böcker? Skulle vara roligt att få höra vad ni läser :)

Ciao!


Grattis pappa!

God morgon!

Ja idag fyller min pappa år, 48 år! Grattis till honom! :)


Ja jag har la inte gjort så mycket dom här dagarna som jag inte har bloggat. Har mest bara jobbat :) Skönt att det börjar komma igång igen.

I fredags va jag och älsklingen till stan för han behövde köpa lite grejer till bilen. Blev lite andra grejer också som tex. böcker ;P hehe

Va bort till Linda & Marco i lördags också för Linda fyllde år. Väldigt trevligt var det :)

Ska jobba hela dan idag också. Ikväll lär vi nog åka till pappa och fira honom.

Nu måste jag käka och göra mig klar innan jag måste åka till jobbet :)

Ciao!

RSS 2.0