Take From MeBad Meets Evil


Onsdag 29 Juni

God morgon!

Allt bra med er? :) Jag mår fin fint iaf :) Underbart väder idag och just nu har jag världens bästa jobb. Vara ute hela dagarna och lära barn simma och hjälpa dom att ta olika märken, bättre kan det inte bli :D

Har ni haft en bra helg? Jag har haft en underbar helg :) På midsommarafton va vi hos Patrik och grillade hela kvällen, lyssnade på musik, spelade kubb och sånt.

I lördags va vi i parken hela dan och spelade brännboll och fotboll, grillade och hade det trevligt med en massa andra familjer. Kommer nog upp nån bild på det sen när jag har lagt in dom :P

I söndags tog vi det rätt lugnt hela dan. Åkte ner till stan på kvällen med Micke & Helena. Käkade go mat och sen gick vi på bio, nya Pirates of the Caribbean i 3D. Jätte trevlig och rolig kväll :)


Det var min helg de :) I måndags gjorde jag inte nåt speciellt. Igår va vi iväg på en rolig grej som ni kommer få veta mer om, om nån vecka ;P Sen åkte vi och planterade nya fina blommor på älsklingens pappas grav.

Nee nu måste jag börja göra mig klar, ska åka och jobba om en halvtimme.

Hoppas ni får en underbar dag! :) Ciao!


FY FAN VA ÄCKLIGT!

Okej, nu har jag blivit rädd för nektariner. Käkade precis en och när jag kom in till kärnan så va den öppen och sånt gillar jag inte riktigt. Så jag slutade äta och kollade in i den och såg att det va en mörk liten boll där inne och tänkte att det lär väl vara typ mögel eller nåt annat snusk där inne så jag öppnar upp kärnan för att se vad det var och vad får jag se? Jo nu ska ni få höra. EN SPINDEL!!! Den hade typ ett jäkla bo där eller nåt och så satt den på kanten! Jag skrek till och den åkte ut fort som fan!

USCH hatar spindlar! Och jag som köpte massa nya nektariner idag, hur fan ska jag kunna äta dom efter det här?! Får helt enkelt skära bort bitar och kasta bort kärnan på en gång, kommer aldrig mer äta nektariner som vanligt.

Fattar inte riktigt hur den kunde leva inne i frukten. Fy fan...Good Life


OneRepublic


Fredag 17 Juni

Hej!

Har precis kommit hem från ånge. Har varit in en sväng på arbetsförmedlingen och handlat mat. Är ledig idag vilket är väldigt skönt! Har jobbat hela veckan och inte mått helt 100 så det är skönt att vara ledig i 3 dagar.

Tråkigt att det är piss väder :( Ser ut som att det ska bli regn men jag hoppas att det inte blir det så man kan vara ute. Får hoppas att solen kommer tillbaka snart :P

Nu måste jag käka, magen skriker efter mat! ;P

Ciao!

Glad! :)

Simhallen här sökte simbiträden för simskolan i Ånge och Erikslund, 4 veckor. Herrgården har stängt nån vecka i juli, ungefär när det här jobbet är så jag skickade in en ansökan. Idag ringde dom där ifrån och sa att jag fick jobbet! :D Ska bli så otroligt roligt att få jobba med barn igen :D Åh va skoj det ska bli!Onsdag 8 Juni

Tjena!

Va ett tag sen man skrev nu så man kanske skulle försöka komma igång med det igen :P

Har jobbat idag. Trodde allvarligt att jag skulle smälta bort helt för det är sjukt varmt på Herrgården. Och det blir inte ett dugg bättre när man öppnar fönstrena.

Underbart varmt och skönt ute! Får se om det får fortsätta vara fint eller om det blir ett jäkla väder igen som det var igår. Älsklingen och jag hade det iaf mysigt igår när åskan dånade och regnet öste ner lite då och då. Vi satt i sängen och spelade Yatzy :)

Ska snart åka till affären, måste ha frukt!! Och lite andra saker.

Ciao!

RSS 2.0