Livin' On The Edge



Aerosmith


Måndag 28 Mars

Tjena!

Nu är det sommartid. Skönt att dagarna bara kommer bli ljusare och ljusare och förhoppningsvis så kommer värmen snart så all snö försvinner och det kan bli vår på riktigt! :)

Rätt fint väder idag och det ser ut som att det inte blåser så mycket just nu iaf, men det kan ju bara slå till. Det har ju blåst som fan i flera dagar nu så man har ju inte velat vara ute alls, men jag hoppas att det blir bättre väder den här veckan :)

Ska städa lite nu, sen vid 12.30 ska jag hämta Kim och köra han hit till fränsta för han ska på ett möte igen. Efter det blir det nog en promenad med hundarna :)

Ciao!

Grattis Kim!

Hej!

Idag fyller min lillebror 19 år! Grattis Kim! :D Ska dit imorgon och fira honom med farmor och dom :)



Superfint väder idag, blåser nog inte så himla mycket idag som igår :) Ska hämta Kim om en stund för han ska på ett möte här i fränsta, sen kl: 15 ska jag besikta älsklingens bil. Får hoppas att den går igenom.

Ska väl börja göra mig i ordning nu och åka sen.

Ciao!


Torsdag 24 Mars

God morgon!

Klev upp 7.30 idag. Har kollat på BB och Stylisterna. Vet inte riktigt vad jag ska roa mig med idag, blåser som fan ute så man har ju inte direkt lust att gå ut =/ Har ni tips på nåt skoj man kan göra?

Hoppas det blir mycket jobb framöver för jag kommer bli helt störd av det här. Det blir ju inte direkt bättre av att man inte kan gå ut för då blåser man bort :P Nee alltså nu måste jag hitta på nånting innan jag blir galen.

Ciao!




Rope



Foo Fighters


Onsdag 23 Mars

God morgon!

Har varit uppe sen 7. Väldigt normalt att man kliver upp så tidigt när man är ledig, men man hinner ju göra mer så :P

Tråkigt väder idag. Skulle vara skönt att gå på en promenad, men det är massa slask överallt här så det känns ju inte så skoj att plaska runt i det :/ Kanske är bättre in mot fränsta men hur skoj är det att gå där. Får väl roa mig med att städa lite, städa åt Em om det inte börjar storma ute som igår. Trodde att huset skulle blåsa bort där ett tag.

Nu måste jag göra nånting, börjar bli riktigt rastlös.

Ciao!


Bildbomb: Korvgrillning vid Näset




















Upp

Spana lite

Ner igen :P



























Det blev väldigt många kort men det får ni stå ut med ;P Mycket hund bilder som vanligt men dom va ju roligast att knäppa på hehe :P Vill inte lägga ut en massa bilder på familjen här heller, vet inte vad dom tycker om de.

Isak va ju så söt när han skulle göra olika saker på älsklingens skoter och sa till mig att knäppa kort hela tiden :P Sötunge :)

Lincoln älskar att bada i snö ;P Ålar runt i snön hela tiden och kör alltid ner hövet under snön, söta lilla Lincoln :) Mimmi är alltid lugn och söt medans Lincoln är helt galen och bara hoppar runt överallt och ibland lyckas man ta riktigt roliga & fula kort på honom ;P


SING



My Chemical Romance


Tisdag 22 Mars

Tjena!

Underbart väder idag, sol och över 8+ i skuggan :D Så härligt att se snön försvinna mer och mer :P Måste kolla om mami är hemma, vill gå på en lååång promenad idag :)

I fredags va jag så satans uttråkad så älsklingen tyckte att vi kunde åka till stan och kolla efter lite grejer till köket. Passade på att köpa 4 nya nagellack, måste ha lite nya roliga färger :P Och 3 nya böcker hehe. Är lite trött på den som jag har läst i typ flera månader, och så lång tid tar det aldrig för mig att läsa en bok. Den är helt enkelt för seg och jag har inte riktigt tålamod med såna böcker. Men nån gång kommer jag läsa ut den.

I lördags så... vad gjorde jag i lördags? Men alltså, hur dåligt minne kan man ha? Kommer inte ihåg vad jag gjorde för 3 dar sen.. Jo men just de, jag jobbade ju :P Jobbade 6 timmar sen va vi hemma hos mami.

I söndags va det så otroligt underbart väder så jag, älsklingen, mami, Cassandra, Isak & hundarna drog ner till näset. Grillade korv och hade det mysigt :) Tog massa bilder som kommer upp här sen :) Vi åkte skoter bort till mami och Isak fick åka med Ted ner till näset, tror nog att han tyckte att det va skoj :P Helt underbar dag var det! :D

Nee nu måste jag ut i solen, har varit inne alldeles för länge!

Ciao!

Bildbomb: Lincoln & Mimmi



































Här är lite bilder från igår :) Lite lättare att knäppa kort på Lincoln hemma än i skogen :P


Fredag 18 Mars

God morgon!

Klev upp vid 7. Jätte roligt att vakna så tidigt när man har svårt att hitta på roliga grejer som gör att timmarna här hemma själv går lite fortare. Igår kväll va jag så uttråkad så jag somnade. Får se om man lyckas hitta på nåt skoj att göra idag.


Igår gick jag på promenad med mami och hundarna :) Hämtade Isak på skolan och sen hemma hos mami igen så lekte jag med dom och knäppte lite kort :P Lincoln hade väldigt mycket energi igår och sprang fram och tillbaka som en idiot :P Han blir ju helt tokig när han får vara lös och när han går i koppel så går han hur lugnt och fint som helst :) Han är som sina 2 raser, lugn som en labrador när han går i koppel och energisk som en border collie när han är lös :) Lägger in lite bilder sen som jag tog på dom igår :P

Nu: frukost!

Ciao!

Onsdag 16 Mars

God morgon!

Ska snart åka till jobbet. Ska bli så skönt att slippa vara hemma hela dan, lite tråkigt att det är fint väder =/ Men det struntar jag i för nu har jag ju äntligen nånting att göra hela dan :P Tycker att fler ska boka in sig på herrgården så man får börja jobba normalt igen :P

Hoppas ni får en bra dag!

Ciao!


ELLE Nr 4



Fick hem nya ELLE idag :) Ska sätta mig och läsa lite i den nu, finns alltid en massa roligt att läsa och fina bilder :)


Just Can't Get Enough



Black Eyed Peas


Tisdag 15 Mars

Tjena!

Super fint väder idag också :D Härligt att det här underbara vädret håller i sig! Så nu kan ju snön ta och förvinna så blir det ännu bättre :P Funderar på om jag ska ta en promenad eller bara sitta och mysa i solen, får se vilket det blir :)

Tråkigt har jag. Ska jobba i morgon och det ska bli jäkligt skönt, har inte jobbat på över 1 vecka för det har ju inte varit nånting på herrgården, jäkla sportlov som ska vara hela tiden.. Hoppas på att det blir mer bokningar nu. Städade igår så jag kan ju inte direkt roa mig med det idag. Fan va tråkigt det är att vara hemma själv finns ju inget roligt att göra..

Nee nu ska jag ut i solen.

Ciao!


Promenad med hundarna

Hej!

Har gått på en promenad med mami, Cassandra och hundarna idag :) Super härligt väder så man får ju passa på :P Försökte få lite bilder på Lincoln men man lyckas ju bara få han att vara stilla i 1 sekund, sen är det full fart igen :P Inte lätt att ta några bra bilder på honom när man är ute.










Ja det blev inte många bilder på Lincoln där man ser att det är han hehe :P Han blir ju så glad när han får vara i skogen så som sagt han springer bara runt som en tok :P

Ciao!

Fredag 11 Mars

God morgon!

Inatt har det snöat :( Och jag som hade hoppats på att skiten skulle smälta bort helt nu, vill ha våååår! Men vi får väl dras med skiten ett tag till.

Ligger och tittar på Jims värld och ska käka lite frukost nu. Funderar på om jag ska ta en lång promenad sen, skulle vara skönt :P Ciao!


Musiktips tack!

Älskar musik och skulle vilja få lite musiktips :) Kan inte få nog av musik och älskar att hitta nya artister/band och låtar som jag inte har hört, speciellt "okänd" musik.  Jag lyssnar på typ allt så nu vill jag höra vad ni lyssnar på! Skriv vilka låtar och artister/band ni älskar. Skriv skriv skriv! :)



Torsdag 10 Mars

God morgon!

Vaknade 9.15 idag! Fan helt otroligt ;P Brukar vakna 7-7.30 varje dag.

Idag är det fint väder, lite kallare men det är ju blå himmel och sooool så vem bryr sig att det är några minus ute :P Hade ju tänkt gå på promenad igår och fota lite men jag ångrade mig när det började tok snöa =/

Ska käka lite frukost och kolla på Stylisterna innan jag ringer mami. Har ni kollat på Stylisterna nån gång? Jag tycker det är roligt att kolla på såna program :) Synd bara att programmen är så korta. Ciao!




Onsdag 9 Mars

God morgon!

Usch va trött jag är, ändå har jag sovit bra många timmar inatt men det kanske beror på mina inte så lugna drömmar..


Hoppas det blir lite finare väder sen och att mami är pigg idag så vi kan ta en lång promenad med hundarna :) Gick på en promenad med Cassandra & hundarna igår. Gick in på kiosken en sväng och köpte trisslotter och glass :) Magnum strawberry white blev det för mig som vanligt, godaste glassen ju :P Tror ni jag vann nånting på trisslotterna? Nee självklart inte. Ska fortsätta köpa trisslotter lite då och då för nån gång måste man ju vinna :P


Nu ska jag fixa lite frukost och sen slö titta lite på Big Brother. Ciao!




Tisdag 8 Mars

God morgon!

Klev upp vid 8 och ringde till veterinären. Hon ville veta hur det har gått för Boppa :) Han haltar inte nu och jag hoppas att det inte kommer tillbaka.

Ser ut att bli fint väder idag :) Lite kallare bara. Känner mig rätt trött i kroppen idag. Dåliga veckan nu så igår va ingen rolig dag direkt. Kunde städa en stund på dan igår, så man kanske ska fortsätta med det idag :P

Gud vad jag längtar till sommaren nu! Sol & värme! Vill att snön ska försvinna nu är så trött på den. För mig kan det gärna få vara sommar året om, har aldrig gillat vintern.

Nu: Frukost! :P

Ciao!



Min lilla söta Knarpus :)


Söndag 6 Mars

God morgon!

Vad glad man blir varje dag nu när man vaknar och ser att det är superduper fint väder hela tiden! :D Vissa dagar har det blåst väldigt mycket men man blir ändå gladare och piggare när man ser solen :P Lite kallare idag men vad gör det när solen är framme :P

Vill ut och fota djur nu när det är så underbart väder :) Men jag har ju inga att knäppa på :( Hundarna & katterna knäpper jag ju kort på hela tiden, vill ha nya djur att knäppa på. Kanske hittar nånting annat roligt att fota.

Nu måste jag käka frukost, håller ju på att hungra ihjäl :P

Ciao!





Första bilden blev ju inte så lyckad när jag glömde ställa om kameran från igår kväll :P Vi har en fin blå skog här :P







Fotoalbum

Har satt in en massa kort från Turkiet i fotoalbum. Har en hel del kort kvar som ska in men det ska jag göra klart i morgon :) Ska börja framkalla kort lite då och då så man kan fylla en massa album för det är ju roligt att sitta och titta i dom :) Ska även göra egna album, roligt att sitta och pyssla med kort och göra fina album :)

Ska försöka sätta mig och göra flera inlägg med bilder och så från Turkiet, har ju inte gjort det än. Så det ska jag pyssla med nån dag nu i veckan :)




Fredag 4 Mars

God morgon!

Har varit uppe sen 7, väldigt normalt när man är ledig :P Somna nog rätt tidigt igår så det är la inte så konstigt om man inte kan sova länge då :P

Har bara legat här i sängen och segat. Kollat lite på Big Brother och käkat frukost. Ska försöka få lite energi snart så jag orkar städa hela huset. Inte så roligt direkt men drar man igång bra musik på hög volym så hela huset gungar så blir det ju lite roligare ;P Brukar också ta lite pauser ibland och göra nånting roligare en stund för då blir det lite lättare att fortsätta med städandet, blir inte lika tråkigt då :P


Ska väl försöka sätta igång nu.

Ciao!

Torsdag 3 Mars

God morgon!

Har ni sovit gott? Det har jag, men jag blir tokig på att jag är lite svullen under ena ögat och har ett rött märke där som kliar. Kommer säkert få nån jäkla ögoninflammation med min vanliga tur.

Kollar lite på Big Brother och käkar frukost. Börjar jobba kl: 9 idag. Jobbade hela dan igår också. Har varit väldigt dåligt med folk den här veckan, lite tråkigt. Får hoppas att det blir mer snart.

Brandlarmet gick igår på jobbet. Mami hörde ingenting när hon stod inne i sviten och gjorde rent mattan. Fick säga åt na att stänga av och hon såg ut som ett frågetecken och jag bara: brandlarmet går! Vi va inte så många i herrgården, bara vi som jobbar för gästerna va ute i 400. Sprang ner och kollade om det va nånting i köket men larmet slutade väldigt fort och sen fick vi ju veta att det va väl en av grabbarna som hade råkat få igång det. Han höll på att fixa med nåt elgrejs ute i 400 och har väl kommit åt nånting. Så kan det gå :P

Nu ska jag göra mig i ordning och gå ut och starta bilen. Ska köra älsklingens bil idag nu när det är varmare :P Min bil är ju inte en speciellt bra vinterbil och det ska bli skönt att köra en bil som inte arslet åker på för minsta lilla ;P Jobbigt när man inte kan ta sig iväg fort hehe ;P

Ciao!

RSS 2.0