Flickan som levde i en hundbur

Har precis kollat på Oprah Winfrey Show. Älskar Oprah för hon tar alltid upp bra, intressanta och hemska saker. Som idag, när hon tog upp det här med den lilla flickan som fick bo i en hundbur i källaren. Nu är hon vuxen och pratade med Oprah om det här.Hennes bröder fick stryk, blev utslängda mitt i vintern utan skor och jackor, fick inte alltid mat. Chelsea fick vara nere i deras kalla källare. Inlåst i en liten liten hundbur, fick inte gå på toa, ingen mat och massa sjuka grejer. Deras straff? 1 års fängelse och 10 års övervakning när dom kom ut. VA I HELVETE?!?Alltså man blir ju helt chockad över vad människor kan göra och mot sina egna barn! Fy fan, man blir så jäkla arg när man får se sånt här! Dom måste ju ha varit väldigt emot just sin dotter eftersom det bara va hon som fick sitta inlåst i en bur.

Det jag absolut inte kan förstå är hur man kan skaffa 5 barn när man ändå bara plågar dom? Varför vill man vara så grymt elak mot sina barn? Dom måste ju tycka att det är jäkligt roligt att vara så där satans elak. Såna där människor borde inte få fortsätta leva för dom skulle ju säkert kunna göra om det, dom är ju inte frisk nån stans.

Man blir ju glad när man ser henne nu när hon har gått vidare med sitt liv och har en underbar liten son som hon gör allt för :) Det här som har hänt henne hade lika gärna kunnat förstöra hennes liv totalt, men hon har inte låtit det bli så och det är väldigt starkt gjort!
Ni läsa mer om det på Oprahs hemsida: Oprah.com

Bilderna har jag lånat från Oprah.com


Tisdag 17 Maj

Tjena!

Nu va det ett tag sen jag skrev här. Har mest bara jobbat och på kvällarna är jag så sjukt trött så jag orkar inte göra så mycket då.

Men jag har iaf varit till stan med älsklingen och P. Köpt en ny bil, sålt våran Passat. Varit till Stavre och kollat på ett gammalt hus med mami och nästan alla syskon. Hälsat på Isaks farmor, firat min farmor som fyllde år i fredags :) Älsklingens mamma va hit igår och fika lite för hon har fyllt år, så det blev en hel del bus med hundarna. Ja sen har man väl säkert gjort nåt mer men det kommer jag inte ihåg nu ;P

Ska käka frukost nu och sen förhoppningsvis så ska jag kunna ge mig ut på en promenad. Måste kolla hur det ser ut nu för imorse så vräkte regnet ner och då blir man ju inte så sugen på att gå ut direkt, för duscha det gör jag helst inne, inte ute..

Ciao!


Torsdag 5 Maj

God morgon!

Fy bubblan va trött jag är! Hade lätt kunnat sova flera timmar till och det är inte ofta jag skulle kunna göra det.

Pissigt väder idag och jag känner inte alls för att jobba. Så jäkla tråkigt att gå själv varje dag och städa alla rum om och om igen. Men jag ska inte gnälla, får ju iaf jobba och det är huvudsaken. Sen att mitt humör inte är det bästa idag är en annan femma.

Nee nu måste jag göra mig klar. Ciao!Söt bild på Lincoln :) Han hade koll på alla godisar som kom flygandes i luften, för han kan ju inte råka tappa en så Mimmi kanske hinner sno den ;P


BURT'S BEES

Det här fick jag hem idag :P Har aldrig testat Burt's Bees förut så jag beställde hem det här kitet för att testa :)

I kitet är det: 
Soap Bark and Chamomile Deep Cleansing Cream (20 g), Hand Salve (8,5 g), Naturally Nourishing Milk & Honey Lotion (25 g), Coconut Foot Cream (20 g), Beeswax Lip Balm (4,25 g)

Tog också ett Lip Balm with Pomegranate Oil. Det andra Beeswax Lip Balm hade jag inte beställt så inte vet jag om dom skicka med det iaf liksom. Får väl se om dom har skrivit nåt på fakturan när jag får den.

Här är deras hemsida: Burt's Bees

Ska hoppa in i duschen nu så jag får testa grejerna nån gång ;P


One Tree Hill Season 8

Tjena!

Har precis kollat på ett nytt avsnitt av One Tree Hill :D Säsong 8 avsnitt 20.

Så underbart att One Tree Hill har börjat sändas i usa igen så man får se :P Det är ju tur att det finns sidor som lägger ut avsnitten dan efter att det har visats i usa, för annars tar det ju 100 år innan man får se eftersom det tar sån tid för sverige att visa dom.

Längtar tills dom släpper boxen så man kan kolla om och om igen :P


Är hemma själv just nu. Älsklingen och Patrik är i stan och kollar på en bil, får se om dom kommer hem med den eller inte :P

Har jobbat hela dan idag. Blir jobb hela dan i morgon och på fredag också :) Blir en hel del jobb den här månaden vilket är bra :) Hoppas det fortsätter så.

Fick hem ett paket idag också :P Visar om en stund vad det var i ;P

Ciao!

RSS 2.0