Fredag 27:e April

God morgon!

Har varit uppe sen 7. Matat Jamie, käkat frukost och kollat på 2 avsnitt av Big Brother. Jamie ska få lite mat om en stund sen ska vi åka till Herrgården igen och hälsa på :) Vi va där igår också men vi missade precis en person som vi ville träffa så då får vi åka dit idag också :) Vi ska få våra köksknivar slipade också vilket verkligen är på tiden :P

Nee nu ska jag gå och göra mig klar.

Kramar


Myspys & BVC

Nu är vi hemma från Myspys och BVC. Roligt att det börjar komma mer mammor och även en pappa idag. Jamie tycker fortfarande att det är väldigt roligt att sitta och titta på alla barnen :) Lite synd är det ju att det är så trångt där vi är så han kan inte ligga på golvet och leka, är flera lite större barn där som är lite överallt. Men han hann leka en stund innan alla barnen kom in från babysången :P

Det gick jätte bra på BVC som vanligt :) Nu väger han 7050g och är 65,5 cm lång. Han börjar bli så stor våran lilla kille! Vill att tiden ska stå still ett tag nu för han växer ju alldeles för fort! :P

Jamie ligger och sover ute i vagnen så jag ska väl ta och städa lite och så innan han vaknar.
Kramar


Tisdag 24:e April

God morgon!

Jag har varit uppe sen 7, Jamie sover fortfarande den lilla sömntutan ;P Får se när han vaknar om han fortfarande är snorig eller inte, jag hoppas att han är bra nu för det är ju inte roligt att vara snorig hela tiden.

Är han bra så ska vi iväg till Myspys sen och efter det BVC. Annars blir det nog bara en promenad och BVC.

Ska väl stöka på lite innan lilla mannen vaknar.

Kramar

Måndag 23:e April

God morgon!

Klev upp för 1 timme sen. Passade på att käka frukost innan Jamie vaknar, han ligger fortfarande och sover den lilla tröttisen :P Men han lär nog vakna snart.

I helgen har vi varit och fikat hos Kim & Madde för båda två har fyllt år. Hälsat på mami och dom, varit ute, grillat, myst och lite annat :)

Jamie är fortfarande lite förkyld. Hoppas han blir bra tills i morgon så vi kan gå på Myspys annars skippar vi det och åker bara en snabbis till BVC.

Kramar

Torsdag 19:e April

God morgon!

Här hemma har vi en förkyld liten kille som just nu sover. Har själv inte sovit så jätte bra inatt och vi klev upp vid 06.00, så man är lite trött nu. Ska väl försöka sova en stund nu när lilla mannen sover :P

Blir en mysdag idag och hoppas på att Jamie blir frisk snart. Men han är lika glad som vanligt fast han är en liten snorunge nu :P Ska åka till apoteket sen och köpa lite grejer till honom.

Nee nu ska jag sova en stund.

Kramar

BVC

I tisdags var vi till BVC. Jamie vägde 6750g och va 64,5 cm lång. Han börjar bli stor våran lilla kille! ♥

Jamie är alltid så glad och snäll när vi är där, våran duktiga lilla pojke :) Alltid lika roligt att gå dit och se hur lång han har blivit och vad han väger :PMyspys

Vi var ju som sagt iväg på myspys idag. Inte världens skönaste väder att promenera i men det känns bra när man har gjort det :P Extra skönt att komma in efter en sån promenad.

Jamie va lika lugn och snäll som vanligt. Först sitter han bara helt tyst och tittar på alla barnen men efter en stund då sätter han igång och pratar och skrattar för fullt :P Lilla gofisen :) Men vi fick gå hem tidigare för lilla mannen började bli väldigt trött, och så fort jag hade bäddat ner honom i vagnen så sov han.

Ska mysa lite med lilla mannen nu :)

Kramar

Tisdag 17:e April

God morgon!

Har varit uppe sen kl: 07.20. Jamie låg och sov så skönt till 08.30 så jag passade på att äta frukost i lugn och ro innan han vaknade :) Nu ligger han i sitt babygym.

Blir så trött på det här skit vädret vi har hela tiden. Snöar nu, kan vädret aldrig bestämma sig? Det ska ju börja bli vår nu inte snöa stup i kvarten.

Om 1 timme ungefär ska vi gå iväg till Myspys :) Ska bli roligt för förra veckan va det ingenting eftersom det var påsklov.Kramar


Måndag 16:e April

Hej!

Länge sen jag bloggade nu, men jag har inte haft nån större lust nu när vi har haft älsklingen hemma i över 1 vecka :) Men nu är det bara jag och Jamie igen.

Vi har haft en bra påsk hemma hos mami, grillat, varit på bio och haft trevliga dagar och kvällar med Lars & Sandra, gått på promenader, käkat glass, varit på BVC, käkat lunch på Bykrogen och pratat lite jobb där, stökat på ute, haft mysdagar och massa mer :) Underbart har det varit! :)

Har en väldigt trött liten kille i famnen, min lilla myskille :)

Ciao!

Måndag 2a April

God morgon!

Tänk att det redan är april. Tiden går alldeles för fort.

I helgen så har Håkan och Angelica varit här och kollat på hockey. Vi har gått på en lång promenad, hälsat på Håkan, köpt glass, grillat, stökat på ute och bara myst :) Underbar helg! :)

Just nu ligger Jamie och sover, han blir alltid så trött efter frukosten min lilla gofis :) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Kanske åka till mami om hon är hemma. Vi får se.

Ciao!

RSS 2.0