Torsdag 30:e Augusti


 
Hej!
 
Va ett tag sen jag skrev nu. Vi har väl gjort lite saker sen sist.
 
Jag och Jamie har varit på Herrgården och hälsat på. Busat en massa, gått på promenader, haft en mysdag med go mat och filmer. I lördags var vi på End Of Summer Meet på dan och kollade på alla fina bilar och marknaden, firat Daniella som fyllde år.
 
M har varit här och grävt nytt avlopp och tagit bort en massa stenar med älsklingen, så nu har vi inte mycket gräsmatta kvar :P Mini chefen Jamie har suttit i vagnen bra många timmar och kollat så att pappa & M gjorde rätt ;)
 
Igår följde jag, Jamie & Cassandra med mamma till Ånge för att kolla när hon blev tatuerad. Vi va där nästan 2 timmar och Jamie var så snäll hela tiden :) Han är alltid så lugn och snäll när vi är borta, våran underbara goplutt ♥
 
Nu ligger Jamie ute i vagnen och sover och jag käkar lite innan jag måste börja städa.
 
Kramar

Torsdag 16:e Augusti


God morgon!

Har ni sovit gott? :) Det har jag gjort, vaknade av mig själv 7.15 så det känns bra ;P Jamie ligger fortfarande och sover den lilla slöfisen ;) Skulle tro att han vaknar runt 8-8.30.

Igår på dan gjorde vi inget speciellt. Gick på promenad, myste, tvättade, lekte och lite sånt. Sen på kvällen när Ted åkte iväg till stan med Patrik så ringde jag hit mami. Vi tog en promenad bort till affären och sen ner till lekplatsen vid minigolfbanan där Cassandra & Isak va. Jamie fick gunga ett tag och kolla på grabbarna när dom lekte innan vi gick hem.

Nu har lilla mannen vaknat så nu är det dags för blöjbyte och välling.

Kramar

BVC


Kom hem strax innan 2 från BVC. Jamie väger nu 9200g och är 72,5 cm lång. Han börjar bli så stor våran lilla gopojke :)

Vi var hos Helena & Jack i 3 timmar sen åkte vi direkt till BVC. Vi hade roligt hos dom :) Jack är ju 2 år så det blir ju inte så mycket lek för han och Jamie än, blir väl mer sen när Jamie också kan gå och springa runt. Men Jack va så go och snäll mot Jamie idag :) Roligt för en annan också att komma iväg lite och få surra en massa :)

Nu ligger Jamie utslagen i vagnen och jag tror att han kommer sova ett bra tag till. Han brukar ju alltid sova efter frukosten men nu höll han sig vaken i nästan 6 timmar innan han somnade i bilen på vägen hem från BVC. Lilla gofisen ♥ 


Tisdag 14:e Augusti


God morgon!

Klev upp vid 7 idag. Känns skönt att komma upp tidigt + att man får lite egentid innan lilla mannen vaknar.

Har precis ätit frukost och Jamie vaknade vid 8. Så nu springer han fram och tillbaka i sin gåstol :P Ska byta blöja nu och sen fixa välling.

Strax innan kl 10 ska vi åka hem till Helena & Jack. Så Jamie får leka lite med Jack och jag får surra med Helena ;) Ska iväg till BVC senare idag också. Ska bli väldigt intressant att se vad Jamie väger och hur lång han är.

Kramar

Jamie 8 månader



Bilden har min syster tagit.


Idag blir våran älskade lilla busunge 8 månader!

Jamie har fortfarande inte börjat krypa och inte visat nåt intresse för det heller. Han tycker det är mycket roligare när vi håller honom i händerna så att han får gå själv. Stå upp mot möbler är också roligt men det är inte så lätt att ställa sig upp själv. Får han ett bra tag så kan han stå bra länge.

Han har fått 2 tänder. Den 28 Juli kom den första tanden (på hans dopdag) och den 6 Augusti fick han sin andra tand. Så himla gulligt :)

Äter fortfarande jätte bra men det kan vara lite knöligt att mata honom för han vill gärna titta och pilla på allt. Han äter allt bara det inte är för stora bitar i. Lagar oftast egen mat till honom men ibland får han burkmat om den hemlagade maten är slut och jag inte har hunnit göra ny.

Sover fortfarande från 21-22 till 08-09. På dagarna sover han 2-3 gånger. Lite olika hur länge han sover varje gång, men nånstans mellan 30 minuter till 3 timmar.

Klappar händerna gör han väldigt ofta, så fort han blir glad, ser nånting roligt eller om vi gör det.

Jamie är alltid glad och älskar att få uppmärksamhet. Ju mer människor det är runt honom desto bättre ;) En riktig liten myspojke har han blivit också, eller ja han har väl alltid varit de men det är lite extra nu för han vill mysa mer själv. När han börjar bli lite trött så lägger han sig gärna i mitt knä och då är det så mysigt att ta upp honom i famnen, då gosar han ner sig extra mycket och somnar efter en liten stund. Så underbart att bara sitta och krama och lukta på honom :) 

Mammas och pappas älskade skatt ♥






Måndag 13:e Augusti

Hej!

Idag blir våran lilla gofis 8 månader :) Kommer ett inlägg om det sen.

Just nu ligger Jamie och sover ute i vagnen så jag passar på att städa av lite och vika tvätt. Man måste ju göra sånt tråkigt också men det är ju skönt sen när man har det gjort. Inte så jätte roligt väder idag heller så jag dör ju inte av att vara inne och pyssla på :P

Nej nu måste jag fortsätta så jag hinner göra allt som jag ska.

Kramar

Jamie 7 månader


Den 13:e Juli blev Jamie 7 månader. Men som vanligt kommer det här väldigt sent med tanke på att han blir 8 månader imorgon..

Jamie har inte försökt börja krypa än, utan sitter jag och Ted på en varsin sida om honom en liten bit ifrån så rullar han mellan oss :P Men man ska väl kanske vara glad så länge han inte kryper för sen kommer man ju inte få en lugn stund när han kan röja hej vilt ;)

Han har använt ljud länge men nu börjar dom bli mer tydliga. Han säger da da, ba pa, ma-ma.

Han tycker att det är jätte roligt när man håller i honom i händerna så att han får gå själv. Då kommer det alltid några glädjetjut :) Gåstolen är också rolig och nu börjar det gå fortare och fortare.

Jamie älskar mat. Han får välling morgon och kväll, gröt 1-2 gånger, riktig mat 2 gånger både burk och hemlagad mat. Nåt mellanmål brukar han få också.
 
Sover fortfarande hela nätterna. Somnar mellan 21-22 och sover till 8-9. En riktig liten sömntuta har vi :P

Jamie är en riktig liten buskille. Är han ledsen så går det oftast att få honom glad genom att busa. Hur trött han än är så är han alltid glad när det är massa folk omkring honom. Väldigt sällan han blir ledsen när vi är borta. Han är så glad våran lilla buskille :)



Promenad



Jag och Jamie tog en promenad bort till Patrik för att kolla hur det går för honom och Ted med köket. Hans kök ser ut som vårat gjorde förra året. Skönt att komma ut en sväng, vilket Jamie också tyckte speciellt på vägen hem då han slocknade väldigt fort slöfisen ;)

Snart ska vi åka till Patrik igen och grilla. Måste bara packa ihop lite grejer till lilla mannen först.

Kramar


Onsdag 8:e Augusti

God morgon!

Har ni sovit gott? Det har jag :) Skönt att kliva upp innan 8 utan att vara helt död. Kan ju bero på att vi gick och la oss i normal tid igår :P

Vet inte vad vi ska hitta på idag. Ska fortsätta städa lite i alla fall och tvätta. Måste gå på en promenad också för igår gick vi inte utanför dörren eftersom det va sånt piss väder.

Är det bara jag som tycker att det känns som höst nu? Får den där höstkänslan varje morgon när jag kliver upp, ser så kyligt och ruggigt ut ute. Inte roligt att ha den känslan nu när den så kallade sommaren inte är slut än. Man hoppas ju fortfarande att det ska bli några fina dagar till innan hösten och vintern kommer.

Kramar


Tisdag 7:e Augusti

God morgon!

Usch, idag är det piss väder. Bara regn,regn och regn. Ted har åkt till Patrik för att snickra och jag & Jamie ska mysa och kolla på One Tree Hill :) Hoppas på bättre väder sen så vi kan gå på en promenad.

Nu blir det blöjbyte sen kommer Helena & Jack hit :)

Kramar


Måndag 6:e Augusti

God morgon!

Här hemma myser jag och Jamie i sängen och tittar på Sunes sommar :) Ted har åkt till stan med P.


I fredags fyllde älsklingen år så då hade vi massa folk här på fika :) Sen har Kate och hennes kille varit här med sin son Gustav. Roligt för Jamie att få leka med sin kusin som bara är lite mer än 2 månader äldre :)

(+ 8 ska det stå på tårtan också ;))

Grillat med Lars & Sandra har vi gjort också och varit hos Lars föräldrar för Ted & Lars var där och snickrade. Där fick Jamie hälsa på deras goa lilla islandshäst :)


Kramar


Onsdag 1:a Augusti

Hej!

Tänk att det redan är Augusti. Snart är hösten här och inte har vi fått nån riktigt sommar än. Får hoppas att det blir bra väder nu i Augusti då.

Har fixat om bloggen lite. Passade ju inte så bra att ha snöflingor som bakgrund nu direkt ;P + att Jamie va rätt liten på bilderna också. Känns lite roligare nu :) Älskar bilderna som jag har i headern, våran lilla busunge är ju så otroligt söt ♥

Vi har gjort en del saker sen sist jag skrev men det tar jag sen för nu ska jag och Jamie gå ut en sväng till pappsen, och sen måste jag fortsätta städa.

Kramar





RSS 2.0