Onsdag 29e Februari

Hej!

Vi har varit uppe sen 6.30 så nu är Jamie trött och sover i min famn, myspojken :) Han har ätit 2 gånger, jag har ätit frukost, bytt blöjor, tittat lite på tv och så har han tränat lite i sitt babygym, både på mage och rygg :) Så roligt att kolla på honom när han ligger där och vevar som en galning och pratar med grejerna som han slår på :P


Ska försöka lägga ner lilla mannen nu och fixa lite lunch sen, börjar bli hungrig.

Ciao!

Tisdag 28e Februari

God morgon!

Sitter med en riktig liten myskille i famnen som börjar bli trött efter maten. Idag ska vi till BVC =) Vi ska vara där kl: 10.00 så vi kan ligga kvar i sängen en stund till och mysa =)

Ska bli intressant att se hur mycket han har gått upp sen sist och hur lång han har blivit. Känns ju som om att han växer i raketfart nu, vill att tiden ska sakta ner!

Ciao!


Måndag 27e Februari

God morgon!

Har varit uppe sen strax innan 7. Är lite små trött, blir kanske lite piggare efter en till lite frukost :P Ska snart fixa mat till lilla mannen som just nu sover på mig :)

Ska iväg till mami lite senare och ta ut hundarna. Mami skulle till sjukhuset igen med Bella för hon var dålig nu igen :( Hoppas dom hittar felet snart för så här kan hon ju inte ha det.

Nu är det matdags för Jamie!

Ciao!

Bästa nappflaskan

Bästa nappflaskorna som finns är helt klart dom från MAM. Jag tycker det är hur bra som helst att man kan ta bort botten, mycket lättare att diska flaskan då. Kommer alltid använda dom här flaskorna :)



Fredag 24e Februari

Tja!

Har en trött liten kille som sover i mitt knä. Han ligger där och myser med sin snutte, gofisen :)

Idag vaknade han tidigare än vad han brukar, strax innan 7. Älsklingen fixade mat till honom innan han åkte på jobbet så det bara va för mig att mata lill mannen :) Efter blöjbyte så somnade han i min famn nästan på en gång.

Har kollat på 2 avsnitt till av Big Brother, började kolla igår. Förstår inte vart dom hittar dom där otroligt jobbiga människorna nån stans, för dom lyckas ju alltid ta dit några riktiga puckon. Men det skulle väl inte vara lika underhållande utan dom :P

Ciao!


Jamie 2 månader


Nu är Jamie 2 månader och 9 dagar. Snacka om att tiden går fort!

Vi har en väldigt glad liten pojke :) Jätte lätt att få honom att le och skratta och det är så gulligt att han har börjat få till skrattljud ibland :P

Han gillar att pilla på grejer som filtar, täcken, kläder m.m, så han har fått 2 snuttefiltar som han älskar! När han sover på dan så vill han ha snuttefilten lite över huvudet så det blir mörkare annars vill han inte sova. Han brukar också kunna lugna ner sig om man lägger snutten över huvudet när han är övertrött och bara skriker. Snuttefiltarna och nappen är bra grejer tycker han :P

Blir starkare och starkare i nacken för varje dag som går. Stå och sitta tycker han är jätte roligt nu när han orkar hålla upp huvudet :) Är han lite grinig så brukar han bli glad när man ställer honom upp så han kan kolla på allt runt om kring eller att man busar lite med honom då :P

Babygymmet börjar han gilla nu när han kan pilla och slå på grejerna :) Men det är inte roligt att ligga där för länge, då kan han bli lite sur :P

Sova i bilen och vagnen är underbart. Han är alltid jätte snäll när vi går/åker iväg nån stans.

Han är jätte duktig och sover hela nätterna :) Bara en annan som vaknar typ 100 gånger för att kolla att han andas.


Onsdag 22a Februari

Hej!

Sitter med en trött liten kille i famnen som är väldigt gosjuk :) Vill just nu bara sova i min famn och då får han göra det så han blir pigg och glad för han har ett jäkla humör våran lilla kille :P

Kommer få sitta här ett tag så jag får väl roa mig med att fixa lite olika inlägg och titta på tv :P

Ciao!

Catastrophe and the Cure

Myser med Jamie och har precis kollat på ett nytt avsnitt av One Tree Hill :) Den här säsongen är verkligen inte lik nån utav dom andra säsongerna, mycket mörkare. Är det nån mer som kollar på OTH? Vad tycker ni i så fall om säsong 9, bra eller dålig?


Torsdag 16e Februari

God morgon!

Inte lika mysigt väder idag som igår. -14 och snöar :/ Tråkigt, men det blir väl kanske lite varmare på dan så vi kan gå på en promenad i alla fall.

Jamie ligger och sover så jag passar på att äta lite frukost :P Ska stöka på lite innan han vaknar, dra igång en maskin med tvätt och lite sånt där.

Ciao!

Underbart väder

Gick på en promenad förut i det fina vädret! Underbart med sol och blå himmel :) Jamie sov nästan hela tiden, vaknade nån gång men somnade om rätt fort :P Så skönt att vara ute. Är det lika fint väder imorgon så tänker jag gå på en riktigt lång promenad. Längtar till våren när all snö är borta så man kan gå överallt utan problem.










Onsdag 15e Februari

God morgon!

Sitter här i sängen med en trött liten pojke sovandes på mig :) Ska försöka lägga ner honom bredvid mig så jag kan äta lite frukost.

Fixade ihop en ny header lite fort, har haft den andra så länge nu så det var dags att byta :P Den här gången fick det bli en med lilla älsklingen :)

Ciao!

Måndag 13e Februari

God morgon!

Sitter här i sängen bredvid en väldigt trött liten kille som fortfarande ligger och sover :) Han somnade innan 10 igår och sover fortfarande, så duktig :) Måste snart väcka lilla sömntutan för idag ska vi iväg till BVC för att träffa läkaren nu när han är 2 månader.

Nu vakna lill mannen så nu är det matdags på en gång annars blir det liv :P

Ciao!

Tisdag 7e Februari

God morgon!

Vaknade vid 9 och kunde inte sova mer. Skönt att vakna tidigare, är ju inte roligt att sova bort hela dan. Jamie ligger fortfarande och sover :) Han är så duktig och sover hela nätterna. På dagarna sover han oftast bara korta stunder så det är ju skönt att han sover hela nätterna.

Jag ska väl äta lite frukost nu medans lill plutten fortfarande sover för sen ska ju han äta :)

Ciao!

Måndag 6e Februari

God morgon!

Vaknade vid 8 för då var Jamie hungrig. Han har ätit och så har vi bytt blöja och nu sitter vi och myser lite :) Jag ska snart käka lite frukost och 10.30 ska vi vara på BVC. Alltid lika roligt att åka dit :)

Inte lika kallt idag som det var i helgen. Nu är det runt -18 och i helgen hade vi som kallast -30,1 :/ Klart att all kyla kommer nu när vi har haft en sån varm vinter. Jag hoppas det blir bättre snart så man kan gå på promenader, är ju inte så roligt att gå nu direkt.

Nu blir det frukost! :)

Ciao!

Glad liten kille








Igår kom mamma & Cassandra förbi en stund :) Jamie var glad som vanligt och han skrattade och pratade för fullt med mormor, gofisen :) Jag hämtade kameran lite fort för nu skulle jag minsann hinna ta lite bilder när han skrattar, när det var nån annan som roade lilla mannen :P Han är ju så söt och go våran lilla älskling! ♥


Söndag 5e Februari

Hej!

Började ändra om bloggen igår. Har velat göra den större ett bra tag och igår fixade jag de. Roligare nu när man kan ha större bilder, tyckte dom var så små förut. Måste göra en ny header också så den måste jag fundera lite på hur jag vill ha.

Har en jätte trött liten man som ligger bredvid mig och sover :) Skulle tro att han kommer vakna om en stund för att vilja äta.

Ska fortsätta greja med bloggen ett tag till.

Ciao!

Fredag 3e Februari

Tjena!

Idag är det kallt, -22 va det här förut. Så idag går inte jag och Jamie utanför dörren, vi stannar inne och myser & eldar istället :)

Jamie har blivit så duktig och sover hela nätterna :) Vissa nätter vaknar han 1 gång och vill äta men annars sover han till kl 6 eller senare. Idag vaknade han vid 6 och ville äta sen bytte vi blöja och gick och la oss igen och sov till 9.30. Våran duktiga lilla prins :)

Många leenden bjuder han på varje dag :) Det är väldigt lätt att få honom att skratta men inte så lätt att få på bild för så fort mamma plockar fram kameran så slutar man :P Har fått nått kort men nån dag ska jag lyckas få massa underbara skratt bilder :P





Turn Me On



David Guetta ft. Nicki Minaj


Torsdag 2a Februari

God morgon!

Har precis käkat frukost och nu sitter jag med en riktig liten myskille i famnen :) Idag ska vi bara vara hemma och mysa :) 3 dagar i rad har vi varit ute och åkt så Jamie kan behöva en dag med lugn och ro så han får sova lite mer och jag hinner tvätta och stöka på lite här hemma.

Nu ska jag kolla på ett nytt avsnitt av One Tree Hill :) Behövde inte vänta länge på att få se fortsättningen på det hemska slutet av förra avsnittet.

Ciao!

Onsdag 1a Februari

God morgon!

Jag & Jamie har varit uppe sen kl 8. Eller ja vi har legat och myst i sängen och kollat på 3 nya avsnitt av One Tree Hill säsong 9 :) Usch, 3e avsnittet slutade så hemskt så nu väntar man bara på att det ska komma ut ett nytt så man får se hur det går. Ska fixa lite frukost nu och sen ska Jamie äta innan vi ska åka till Herrgården :) Ciao!




RSS 2.0