Tisdag 31a Januari

Hej!

Kom hem för en liten stund sen. Har varit på herrgården och hälsat på :) Va inte så många där idag men några fick träffa Jamie iallafall :P Ska åka dit imorgon också så Ingrid får träffa honom och förhoppningsvis Camilla :) Roligt att träffa dom igen :)

Har en trött liten man i famnen som snart ska äta. Tänkte försöka få i mig lite lunch innan han ska äta, va ett tag sen man käkade frukost.

Ciao!

Måndag 30e Januari

Tja!

Sitter med en trött liten myskille i famnen :) Så mysigt!

I lördags åkte vi till stan med Jamie för första gången och han var så duktig! :) Han sov hela tiden när vi gick runt i affärerna, han pep bara till lite inne på ikea. Han var vaken en liten stund i bilen på vägen ner och hem och sen när jag väckte honom för att han skulle äta. Han är verkligen jätte lättsam att ha med sig :) Massa nya grejer och kläder fick han :P Bilder kommer.

Igår kom Kim och Madde hit. Dom gick på en promenad med Jamie så jag och Ted hann städa av lite, det var rena bomben här hemma. Skönt att ha det lite mer städat, bara övervåningen som är kvar.

Ska försöka städa av lite på övervåningen och käka lite innan Jamie ska äta och sen ska vi åka till mamma/mormor :)

Ciao!


Onsdag 25 Januari

Hej!

Sitter med en liten trött kille i famnen :) Han har varit lite gnällig och vill inte sova själv, men jag ska testa att lägga ner honom om en stund i vagnen och hoppas på att han vill fortsätta sova där :P Dammsugarsladden är väldigt bra att köra över en stund, då guppar det lagom och han somnar fort, men hur länge han vill sova där varierar :P

Kallt är det idag. 20 minus var det i morse men nu tror jag att det är runt 15 :/ Har ingen större lust att gå på promenader då så jag hoppas att det blir varmare snart. Men kylan lär väl komma nu eftersom vi har haft en varm vinter.

Ska försöka lägga Jamie i vagnen nu och hoppas på att han sover en stund så jag hinner fixa lite här hemma. Skulle behöva byta gardiner för julgardinerna kan ju inte sitta uppe hur länge som helst, men att hinna stryka dom andra är inte det lättaste. Ska iallafall försöka ;P

Ciao!

Fredag 20e Januari

God morgon!

Idag försov vi oss här hemma. Jag vaknar och kollar på klockan - 8.50? det kan fan inte stämma. Kollar igen, jo men visst klockan är 8.50, satan!

Börjar knuffa på älsklingen och säger att klockan är tio i 9 så han kommer upp. Han börjar 7 och hans alarm har inte ringt för det vaknar jag alltid av, och mitt alarm som jag hade ställt på 8 ringde inte heller. Helt mysko att båda mobilerna sket i att ringa.

Just nu ligger Jamie och äter =) Han blev inte glad när jag väckte honom för att han måste äta, då va mamma dum =P Vi ska till BVC halv 11 =) Ska bli roligt att se hur mycket han har gått upp och så.

Ciao!


Jamie 1 månad & 5 dagar


Tänk att lilla Jamie redan är över 1 månad gammal. Tiden går så fort. Var ju inte länge sen man gick där med stormagen och sen upplevde förlossningen men samtidigt känns det som en evighet sen. Alla mammor vet vad jag menar.

Det är så underbart att ha fått lära känna den lilla krabaten som låg i magen så länge och som vi längtade så otroligt mycket efter. Roligt att se hur Jamie utvecklas varje dag. Han har blivit jätte duktig på att hålla upp huvudet, följer oss med blicken och tycker det är roligt att kolla på saker runt om kring, speciellt tvn och alla lampor :P Han är ju vaken mycket mer nu, rör väldigt mycket på sig och pratar en hel del vilket är roligt :P Riktigt stora underbara leenden ger han oss också som gör en så otroligt glad och varm i hjärtat :) Våran underbara lilla prins :)

Mamma och pappa älskar dig!



Onsdag 18e Januari

Tja!

Kom hem för en liten stund sen. Har varit ute på en promenad, gick till affären. Skönt att komma ut en stund. Har gått på promenader 4 dagar i rad nu och jag hoppas att det här vädret håller i sig så man kan fortsätta med promenaderna :P

Sen har vi inte gjort mycket mer, jag och Jamie har mest bara legat och myst i sängen :) Nu ligger han och sover i vagnen så jag får passa på att diska och lite sånt innan han vaknar :P Igår sov han riktigt länge i vagnen, annars brukar han alltid vakna när jag kör in den men nu är det tydligen helt underbart att sova där :P Hoppas det fortsätter så :)

Ciao!

Tisdag 17e Januari

Tjena!

Vad skönt det är när det är varmt ute så man kan gå på långra promenader :) Idag gick jag och Jamie upp till en grillplats en bit ifrån oss för Kim & Madde skulle vara där med hundarna. Så då fick det bli en promenad dit upp och umgås lite med dom :) Lill plutten låg för det mesta och sov, vaknade till nån gång bara och nu ligger han fortfarande och sover i vagnen :)

Vissa dagar har han varit lite gnällig på dagarna, vill gärna inte ligga själv utan man ska bära på han eller ligga bredvid han hela tiden, annars blir han hysterisk efter ett tag. Då har det inte varit lätt att göra så mycket annat, men nu sover han som en stock i vagnen så då får man passa på att fixa lite här hemma :P

Ciao!


Fredag 13e Januari

Hej!

Sitter just nu med en liten myspojke i famnen :) Så underbart! Längtar tills min andra myspojke kommer hem :)

Jag hade tänkt gå på en lång promenad idag när det är varmt ute men jag ångra mig väldigt fort när jag såg hur mycket det blåste. Strömmen gick nyss men kom tillbaka nästan på en gång. Tycker inte om det här konstiga vädret vi har. Det skiftar verkligen från dag till dag, från - till + grader, storm till vindstilla. Konstig vinter det här.


Nu ska jag mysa ner mig med min lilla tröttis här :)

Ciao!

Måndag 9e Januari

God morgon!

Usch idag är det kallt, över 15 minus =( Så idag blir det en mysdag för jag tänker inte gå ut i onödan iallafall =P

Idag ska vi till BVC kl 10 =) Så just nu ligger Jamie och äter så han är nöjd och glad sen =)

Ciao!


Promenad

Kom in från min och Jamies promenad för en liten stund sen. Det var riktigt skönt att komma ut en stund och röra på sig och Jamie tycker ju att det är riktigt skönt att sova i vagnen, förstår honom :P Nu ligger han bredvid mig i sängen och sover den lilla sötisen :)


Måste försöka gå på promenader varje dag om vädret tillåter för jag har verkligen världens sämsta kondition just nu. Kommer världens minsta lilla backe så är jag helt slut efter att jag har gått upp för den och det är inte okej. Så det måste fixas :P

Ciao!

Torsdag 5e Januari

Hejsan!

Har precis käkat frukost/lunch. Har varit vaken sen 10, matat Jamie, bytt blöja och såna grejer, sen får man passa på att käka när lilleman är nöjd :) Nu ligger han i min famn och myser :) Han ska få käka lite mer sen ska vi gå på en promenad :)

Ciao!

Notorious B.I.G. VS Crying baby



Haha! Söt liten tjej :P


Wild Ones



Flo Rida ft. Sia


Onsdag 4e Januari

Tjena!

Idag tog jag och Jamie en riktig sovmorgon, vi klev upp halv 12. Jag va så sjukt trött i morse när lilleman skulle äta så det var underbart att få sova några timmar efter det :) Sov inte så mycket igår så det är väl inte så konstigt att man är trött idag.

Just nu ligger Jamie på mig och sover, så mysigt att ha honom nära :) Tänker inte gå här ifrån i första taget :P Blev en riktig slappdag idag, men så blir det ibland. Men imorgon måste vi ut och gå en sväng så man får lite frisk luft och blir lite piggare och Jamie gillar ju att sova i vagnen :)

Ciao!




Tisdag 3e Januari

God morgon!

Är ni pigga och glada idag? =) Jag är väl inte så där jätte pigg direkt men vi får sova mer sen för snart ska vi åka till BVC =) Tänk att våran lilla pojke blir 3 veckor idag, tiden går alldeles för fort!

Bra väder är det idag också så det blir nog en promenad sen efter att jag har fått i mig lite frukost när vi är hemma igen =P

Ciao!


Måndag 2a Januari

Hej!

Fick ni ett bra slut på 2011 och en bra början på 2012? :) Det fick jag :)

På nyårsafton var vi hemma hos mami. Käkade god mat, kollade lite på tv, myste med Jamie, pratade och skrattade en hel del :P Såg lite raketer, men vid 12 fick man vara inne för lilleman ville inte sova då för han va hungrig, så vi låg uppe i mamis rum och lyssnade på alla raketer istället :P Bra slut på 2011 :)

2011 är ett utav dom bästa åren i mitt liv. Jag och älsklingen har varit tillsammans i 2 år, förlovade i 1 år, blev gravida och fick våran underbara lilla Jamie på lucia :) Har hänt massa mer bra saker också men det här är det bästa :) Älskar mina underbara pojkar så otroligt mycke!

Igår var vi på nyårsmottagning i Disponentvillan i Ljungaverk. Älsklingen har varit där och snickrat hur mycket som helst åt Anders & Gunilla. Det är så roligt att dom har renoverat hela huset och tar tillbaka gamla traditioner :) Hade inte dom köpt disponentvillan så hade det bara förfallit, vilket är tråkigt när det är ett gammalt hus.

Väldigt trevligt var det :) Jamie drog till sig väldigt mycket uppmärksamhet både från dom andra gästerna och dom från tidningen. Vi fick ta kort med den äldsta damen där för dom ville ha kort på den äldsta och den yngsta :)

Idag började älsklingen jobba igen :( Tråkigt för det är ju så mysigt att ha båda mina pojkar hemma. Jag och Jamie har bara myst idag :) Är rätt trött efter att ha kommit i säng sent 2 dagar i rad + att man är upp nån gång på natten med Jamie för matning och blöjbyte. Blir nog bättre nu med mer rutiner när älsklingen jobbar.

Ciao!







RSS 2.0