Tisdag 24:e Juli

God morgon!

Vad skönt det är att vakna upp till finare väder :) Man känner sig inte lika trött då.

Den här veckan har vi fullt upp med att städa och fixa en massa inför dopet på lördag. Hoppas på fint väder då också så vi kan vara ute.

Ska iväg och jobba om en stund. Sista veckan nu och det vore ju roligt om barnen kunde få superfint väder nu :)

Kramar

Onsdag 18:e Juli

Hej!

Är hemma en stund på lunch nu innan vi ska iväg till dom sista badplatserna. Lite finare väder idag vilket är skönt och jag tror barnen tycker att det är lite roligare när solen är framme :)

Jag har precis käkat lite och ska gå ut och hänga en hel Ikea påse med strumpor nu. Varför väntar man alltid tills man har ett berg av strumpor innan man tvättar dom? För att det är så roligt att hänga upp dom och sen försöka para ihop dom? Nee man drar sig helt enkelt för att tvätta strumporna för man vet ju vad man har att göra sen.

KramarTisdag 17:e Juli

God morgon!

Har precis käkat frukost och ska snart börja göra mig i ordning. Bara 2 veckor kvar nu på simskolan och jag hoppas att det kan bli lite sommar i år så barnen kan bada utan att typ frysa ihjäl. Men dom är riktigt tuffa som badar fast det inte är speciellt varmt varken i vattnet eller i luften. Jag själv skulle inte hoppa i frivilligt.

Det ser ut som att det kanske blir lite finare väder idag :) Underbart att få se solen lite, på tiden att den kommer fram :P

Nej nu måste jag börja göra mig klar.

Kramar

Jamie 6 månaderDet här inlägget kommer väldigt sent med tanke på att han blev 6 månader den 13 Juni.

Snabbaste halvåret i mitt liv och helt klart det bästa.

Jamie har blivit väldigt duktig på att sitta utan stöd. Blir lite vingligt ibland men oftast klarar han av att räta upp sig själv. Men vi sitter alltid i närheten för säkerhetsskull.

Äter fortfarande allting som han får. Han får både burkmat och hemlagad mat. På morgonen får han ersättning, sen gröt, riktig mat 1-2 gånger, gröt, och sen ersättning.

Sover fortfarande jätte bra. Somnar oftast vid 21-22 nån gång och sover till 08 eller 09.

Jamie är alltid glad. Pratar sitt egna lilla språk och skrattar hela tiden :) Väldigt lätt att få honom glad. Älskar att stå i ens famn och hoppa som en tok :P Gåstolen är också väldigt rolig. Enda gången Jamie blir ledsen är när han är hungrig eller övertrött.

Dessa sex månader har gått otroligt fort. Tiden får gärna sakta ner lite för den går alldeles för fort. Men samtidigt är det roligt att se hur Jamie växer och allt nytt han lär sig varje dag.

Mammas och pappas lilla goplutt ♥


Tisdag 10:e Juli

God morgon!

Någon som vet när sommaren ska komma? Så tråkigt att vakna till piss väder hela tiden. Det här måste vara den sämsta sommaren på flera år. Tycker så synd om barnen på simskolan, det blir ju aldrig riktigt varmt i vattnet så dom kan ju bara simma en kort stund.

Ska snart börja göra mig i ordning innan R kommer och hämtar mig.

Kramar

Måndag 9:e Juli

Hej!

Sitter här i soffan med en liten gopropp i famnen :) Ska snart gå en sväng med vagnen så Jamie får sova.

Tråkigt vöder har vi också. Det är rätt varmt ändå och tur är väl det så barnen på simskolan kan bada i alla fall. Men det hade ju varit roligare med fint väder dom här veckorna.

I helgen har vi varit på min systers sons dop, Jamies kusin. Var roligt att träffa dom :) Sen har vi bara myst, städat lite, Kim kom hit en sväng igår med Hubbe och så.

Nej nu ska vi gå ut.

Kramar

Fredag 6:e Juli

God morgon!

Klev upp vid 7 idag för att PW/Jogga en sväng. Känns så himla skönt efteråt och man blir ju så mycket piggare.

Har käkat frukost nu och ska snart börja göra mig i ordning. Den här veckan har gått sjukt fort. Så roligt att jobba med barnen på dagarna, har helt klart det bästa jobbet man kan ha på sommaren :) Men jag saknar alltid mina älsklingar här hemma.

Kramar

Tisdag 3:e Juli

Tjena!

Är hemma på lunch nu, ska åka igen om 15 min. Lite bättre väder idag än så länge, hoppas det håller i sig. Några barn kunde bada en snabb sväng idag. Riktigt duktiga va dom för att vara nybörjare, bara hoppade i vattnet och körde på, inget gnäll där inte :)

Jag har börjat PW/Jogga på morgonen nu, började igår. Tänkte köra på nu när Ted är hemma i 6 veckor så jag kommer igång på riktigt så man verkligen känner att man hela tiden måste komma ut sen när det bara är jag och Jamie igen. Så skönt att komma ut på morgonen, man blir så mycket piggare efteråt.


Nu måste jag åka igen.

Kramar


Måndag 2:a Juli

Hej!

Tänk att det redan är juli och inte har sommaren kommit än. Så tråkigt..

Började jobba på simskolan idag :) Jag hoppas verkligen att det blir riktig sommar snart för annars blir det inte roligt för barnen, sviiin kallt i vattnet.

I fredags kom Sandra, Lars, Micke, Helena & Jack hit :) Vi grillade och hade det väldigt trevligt på kvällen :)

I lördags köpte vi blommor så vi kunde fixa lite fint ute, åkte till Teds pappas grav, hälsade på Häggen, gick till affären en sväng och köpte lite gotta, mamma, Cassandra och Kim hälsade på en stund och sen avslutade vi dagen med en film.

Igår var vi till stan med mamma och Cassandra. Fixade lite grejer till Jamies dop och massa andra saker. På kvällen blev det mys :)

Nu ska jag dricka en himla massa vatten och hoppas på att min huvudvärk som jag har haft hela dan ska försvinna för nu är jag trött på den.

Kramar

RSS 2.0