Torsdag 28:e Juni

God morgon!

Lilla mannen ligger fortfarande och sover så jag passade på att äta lite frukost innan han vaknar.

Rätt fint väder idag, synd bara att det alltid måste blåsa. Skulle vara roligt om sommaren kunde komma nu.

Lite senare ska vi hem till mamma, då blir Jamie glad när han får mycket uppmärksamhet av alla där hemma :P

Kramar

BVCGick bra på BVC idag. Nu väger han 8640g och är 70,5 cm lång. Sprutorna blev han inte så glad över att få, men det gick över fortare den här gången.

Nu ligger han ute och sover i vagnen, lilla tröttisen :)


Onsdag 27:e Juni

God morgon!

Sitter just nu och äter frukost medans Jamie fortfarande sover :) Idag ska vi till BVC 9.30 för vaccination. På tiden att han får det gjort.

Ser ut att bli rätt fint väder idag men jag kan inte förstå varför det alltid måste blåsa så fort det är fint väder. Och sen, vart är sommaren? Det är snart Juli och sommaren har inte kommit än..

Ska snart börja göra mig klar så det bara är att fixa med lilla mannen sen innan vi ska iväg.

Kramar

Måndag 25:e Juni

Hej!

Hoppas ni har haft en bra helg :) I torsdags va Sandra & Lars här. Vi grillade och spelade kubb. I fredags åkte vi till Kälen för lite midsommar firande där på dan. Sen på kvällen grillade vi hos Patrik.

I lördags hade vi en mysdag. Gick bort till Teds mamma för vi va hundvakt i helgen. Busade med vovvarna, plockade blommor och träffade på en äcklig liten huggorm. Snuskiga djur det där. På kvällen tittade vi på film och bara myste :)


Igår var vi ute och fixade lite, sen på kvällen tog vi det bara lugnt.

Nu ska vi snart åka till affären en sväng.

Kramar

Torsdag 21:a Juni

Hej!

Sitter här med en liten gofis i famnen som gärna vill hjälpa till att skriva lite. Jag förstår inte hur barn kan få så långa armar ;)

Den här veckan har jag och Jamie mest bara tagit det lugnt. Gått på nån promenad, varit ute, busat och myst :) Skönt efter förra veckan med en massa stress och åkande hit och dit hela tiden.

Det har varit skolavslutningar, syster tog studenten, mormor och Lasse har varit här, ätit och fikat hos mamma och farmor, varit hos tandläkaren och massa annat.

Jamie skulle egentligen ha blivit vaccinerad och träffat läkaren i fredags eftersom han är över 6 månader nu, men han åkte på vattenkoppor. Började förra måndagen, trodde först att det va myggbett men sen blev det mer och mer och sen sa läkaren att det va de. Skönt att han fick det nu när han inte kan klia så mycket själv. Jag hoppas att vi får en ny läkartid + vaccination nästa vecka, för då är han ju ändå 6 1/2 månad och sprutan ska tas vid 5 månader..

Nu börjar lilla mannen bli trött så nu ska vi gå en sväng så han somnar.

Kramar


Onsdag 13:e JuniSå här har Jamie börjat sova och imorse hittade jag honom med huvudet vid fotändan, tokunge.

Idag blir våran lilla älskling 6 månader! ♥ Tiden går alldeles för fort!

Jamie ligger och sover ute i vagnen nu. Han har fått massa myggbett lilla stackaren :( Fattar inte hur dom äckliga små mini vampyrerna tar sig in i vagnen när man har nät över. Är jätte noga nu med att kolla hela tiden så det inte kommer in nån mygga där så han inte får fler bett.

Måste fortsätta städa nu så jag blir klar nån gång. Skönt att det är skit väder idag så man inte behöver få dåligt samvete för att man är inne hela dagen.

Kramar


Måndag 11:e Juni

God morgon!

Blev inte mycket bloggande förra veckan, hände lite grejer då så jag hade ingen lust att skriva här.

Jamie ligger fortfarande och sover den lilla sömntutan :) Skönt med lite egentid så här på morgonen. När han har ätit så ska vi gå på en promenad i det tråkiga vädret. Vart är sommaren? Nån som vet?

Ska försöka stöka på lite inne idag om lilla mannen går med på det, nu när det ändå är skit väder. Finns massor som behöver göras så det är väl lika bra att börja snart.

Kramar
Måndag 4:e Juni

God morgon!

Här hemma har vi varit uppe sen kl: 7. Jamie sover igen så jag ska snart vika lite tvätt och så.

Har varit riktigt piss väder i helgen, bara regn. Så i lördags åkte jag, älsklingen och Jamie till stan och handlade lite. Skönt att komma iväg några timmar när det är tråkigt väder.

Igår åkte jag & Sandra till stan och shoppade lite. Lite kläder till mig, Ted & Jamie, pool till J, lite grejer från Ikea, träningsskor till mig och lite annat.

På kvällen tog jag och Sandra en promenad med Jamie för att testa våra nya skor, som är as sköna! :P Underbart med bra skor, känns roligare att komma igång med träningen nu. Sen blev det lite käk och BB finalen, så bra att Hanna vann!

Nej, nu ska jag göra lite nytta här hemma.

Kramar

Fredag 1:a Juni

God morgon!

Har ni sovit gott? :) Det har jag och Jamie gjort i alla fall :) Jag vaknade innan 8 idag och Jamie efter halv 9. Skönt att hinna göra lite saker innan lilla mannen vaknar. Just nu sitter Jamie i sin gåstol och gnuggar tandköttet mot tutan, ser så roligt ut ;P Jag ska käka lite frukost, sen ska vi gå på en promenad. Ser ut att bli rätt fint väder idag :)

KramarJag & Jamie. Lilla gofisen ♥


RSS 2.0