Måndag 19:e November

God morgon!
 

Just nu sitter jag och äter frukost och Jamie leker. Vi har myst i sängen och kollat på några avsnitt av Katten Gustav :) 
 
I helgen har vi käkat ute, städat, fixat granen ute (helt sjukt att det snart är 1:a advent!), städat åt Em, kollat på film med Lars och Sandra.
 
Är nog dags att börja planera julbak, måste fixa plats i frysen också till alla lussekatter, för det måste vi ha mycket av :) Nästa vecka är det dags att börja stryka julgardiner också vilket kommer ta lite tid när man har en liten plutt som gärna vill hjälpa till ;) Längtar tills jag får börja fixa inför julen, det är ju så mysigt :)
 
Idag vet jag inte vad vi ska göra. Måste i alla fall iväg till affären och apoteket en sväng. Får se vad vi hittar på :) Nu ska jag elda lite, är kallare ute idag.
 
Kramar
 
 

Torsdag 1:a November

God morgon!
 

Idag klev vi upp 6.30, då va lilla mannen väldigt pigg men inte jag. Han fick ju träffa sin pappa en stund innan han åkte på jobbet. Nu börjar Jamie bli lite trött så nu är han väldigt gosig :)
 
Tänk att det redan är november. Bara 2 månader kvar nu, helt sjukt va fort det här året har gått! Inte långt kvar tills Jamie fyller 1 år, galet ju! Känns inte som om att det var så länge sen vi åkte in på BB och snart har det gått 1 helt år. Tiden får gärna gå lite långsammare nu.
 
Har börjat fundera på julklappar, är verkligen dags att börja fixa det nu. Men det är svårt, riktigt svårt. Inte lätt när man inte vet vad nån önskar sig. Nånting lär man väl hitta på :P
 
Kramar
 
 

RSS 2.0