Halloween

 
Happy Halloween allihopa!
 

Firar ni Halloween? Jag älskar Halloween och önskar att det hade varit en stor högtid här i Sverige också precis som i USA. Brukar inte direkt pynta så mycket men från och med i år kommer jag alltid att göra det :P Blir så mysigt och så mycket roligare ;)
 
Började pynta igår och ska fortsätta idag, har en hel del kvar att göra. Så roligt! :) Bilder får ni när jag är klar.
 
Kramar
 
 

Onsdag 31:a Oktober

 
Hej!

Här hemma myser vi och kollar på Gustav. Idag fick vi äta frukost med Ted som började 1 timme senare idag :)
 
Jätte fint väder är det idag och kallare. Har inte snöat nå mer i alla fall så idag kan man nog gå på en promenad :P I måndags lekte Jamie i snön för första gången :) Väldigt roligt och han har redan provat att äta snö ;) 
 
Jamie är lite små gnällig nu och har varit så i några dagar. Vet inte om det är nån tand som börjar komma eller om det är nåt annat. 
 
Kramar
 
 

Tisdag 23:e Oktober

 
 
God morgon!

Här hemma har vi ätit frukost och kollat på nåt avsnitt av Katten Gustav :) Har börjat städa och ska snart fortsätta med det, men jag har ju en liten kille som inte är så hjälpsam utan som tycker att det är väldigt roligt att stöka ner när mamma städar, busunge ;) Om typ 1 timme tänkte jag gå på en promenad så lilla mannen förhoppningsvis vill sova så jag kan få städa själv ett tag.
 
Kramar

Tisdag 16:e Oktober

Hej!
 
 

Här hemma myser vi i soffan och kollar på Katten Gustav :) Snöar idag, för tidigt tycker jag och sen blir det ju bara slask nu. 
 
Om en stund ska vi börja göra oss i ordning för att gå bort till Myspys :) Inte så jätte mysigt väder att promenera i men det är skönt efteråt + att det känns bra att man har gått i alla fall fast att man helst tar bilen dit man ska när det är sånt här väder =P 
 
 
Efter Myspys ska vi till BVC. Måste ha ny D-vitamin till Jamie och så passar vi ju på att väga och mäta :)
 
Fick ett sms nu att Myspys är inställt idag så då får vi hitta på nåt annat istället. Blir bara BVC idag då.
 
Kramar

Onsdag 10:e Oktober

God morgon!
 

Nu har både jag och Jamie ätit frukost så nu sitter han och leker och jag sitter här :) Funderar på om vi ska klä på oss och gå ut på en promenad nu. Inte så jätte roligt väder idag men det är ju alltid skönt att komma ut. 
 
Känner en inte så himla trevlig lukt komma emot mig, dags att byta blöja!
 
Kramar

RSS 2.0