BVC

 
I tisdags var vi på BVC. Har inte varit där sen har va 8 månader och nu är han 9 månader och 2 veckor. Nu väger han 9620g och är 75 cm lång. Han börjar bli stor våran lilla pojke :) Tiden går alldeles för fort!
 

Torsdag 27:e September

Hej!
 

Jamie ligger ute och sover i vagnen och jag har tagit en liten paus i städandet. Känns som att man inte gör annat än städar hela tiden. 
 
I tisdags var vi på Myspys :) Roligt att komma iväg några timmar och träffa andra mammor och barn. Det enda som är lite tråkigt är att lokalen är så otroligt liten, man får ju knappt plats och nu blir vi ju bara fler och fler. Så det är lite tråkigt, för barnen får ju inte den platsen som dom behöver.
 
Nee jag ska väl fortsätta städa så jag blir klar nån gång :P
 
Kramar

Tisdag 18:e September

Tjena!
 

Nu var det ett tag sen jag skrev, så det är väl dags nu igen :P
 
Här hemma har jag och Jamie varit lite sjuka. Jamie har varit väldigt snorig, och jag har varit förkyld, ont i halsen och så. Inte så roligt men som tur va höll det inte i sig så länge. 
 
Den 10:e va vi till veterinären med Boppa. Han började halta, sen efter några dagar gick han inte på högra frambenet och var jätte svullen där. Han blev så där förra året också fast då blev han inte svullen, och precis som då så vet dom inte vad som har hänt. Antagligen har han bråkat med nån annan katt eller nåt. Så han fick smärtstillande som han skulle äta i 2 veckor. 
 
Jag och älsklingen har varit till Sundsvall Tattoo Studio och tatuerat oss hos Ernie där :) Ni får 2 iPhone bilder nu som jag tog i fredags efter att vi hade gjort dom men ni kommer få bättre bilder sen när dom har läkt.
 Nej nu ska jag leka med min lilla buspojke :)
 
Kramar
 

Onsdag 5:e September


 
God morgon!
 
Klev upp kl: 7.15 idag, skönt att kliva upp tidigt speciellt när det är finare väder :) Just nu sitter jag och Jamie i soffan och myser lite men snart ska vi börja fixa lite här hemma innan vi ska ringa till mamma/mormor och kolla om hon är hemma :)
 
I helgen kom min morbror och hans fru hit. Så roligt att träffa dom igen :) Vi gick på en kropp och själ mässa i lördags, sen käkade vi och så tillsammans.
 
I söndags åkte min lilla familj till stan för att köpa lite nya kläder till Jamie, blir ju bara kallare och kallare nu. Blev lite kläder till mamma och pappa också :P Bilder på vad Jamie fick kommer sen.
 
Nej, nu måste jag gå och byta blöja på lilla mannen. Det stinker här.
 
Kramar

RSS 2.0