Underbar sommar

God morgon!
 
Igår började älsklingen jobba igen efter 5 veckors ledighet. 5 underbara veckor med massa bad, släktingar på besök, kalas, Birsta, grillning, Selånger marknad, Ljungarocken, End Of Summer Meet och massa annat. Men det bästa av allt - våran lilla Jason kom ♥ Har blivit en hel del mys med mina 3 underbara pojkar, finns inget bättre ♥
 
Tråkigt att sommaren börjar ta slut och hösten börjar komma mer och mer nu. Kalla kvällar och nätter men det är tur att vi får lite fler fina, varma dagar innan hösten kommer på riktigt. 
 
Idag ska vi till BVC. Första gången jag åker dit själv med Jamie & Jason. Det ska väl inte vara nåt problem om inte Jamie får för sig att inte lyssna för 5 öre, då kan det bli lite tokigt. Men det ska nog inte vara nån fara :P Fint väder är det idag också så då får vi passa på att vara ute :)
 
Nu ska jag göra mig klar och sen fixa Jamie innan det är dags för miniman att äta igen.
 
Kramar

Våran lilla Jason ♥

 
Nu är han här våran lilla Jason ♥ Han föddes 19 Juli kl: 17.00, vägde 4100g och var 51 cm
 
Jag kan fortfarande inte förstå att den här lilla plutten har legat i min mage och som vi har längtat efter honom och nu är han här, helt otroligt ju! 19 dagar är han redan, tiden går alldeles för fort. 
 
Jamie är så himla snäll med sin lillebror. Klappar och pussar så fint på honom, och är han ledsen så vill han ge honom sin egen eller Jasons napp :) Han är så duktig våran stora lilla prins ♥
 
 
Det går hur bra som helst med Jason. Dom första två nätterna så var det pip, tror han hade lite ont i magen och så då men sen har han varit hur lugn som helst. Äter 1-2 gånger per natt, sen sover han eller så ligger han bara tyst och tittar :) På dagarna äter och sover han mest men han börjar vara vaken mer och mer nu, tittar och surrar på :)
 
 
 
 

RSS 2.0